10,5 років в'язниці на двох: у Мукачеві оголосили вирок Калманам, які жорстоко застрелили молодого рома (ФОТО)

19
18

Щойно завершився суд над самопрголошеним бароном Калманом Лакатошом та його сином, Калманом Олагом, які майже рік тому жорстоко розправились з молодим ромом прямо на очах людей у центрі ромського поселення.

Рішенням суддів Мукачівського міськрайонного суду, самопрголошений барон Калманом Лакатош проведе за гратами близько півроку, хоча згідно вироку суду отримав 1 рік та 6 місяців ув'язнення.

"Закон Савченко", згідно з яким один день у СІЗО вважається за два дні ув'язнення, скоротив термін ув'язнення Калману Лакатошу.

Його син, Калман Олаг, отримав 9 років ув'язнення за розстріл молодого рома на вул.Трудовій, прямо у центрі ромського поселення у Мукачеві. 

Нагадаємо, що у жовтні минулого року в ромському таборі сталася кривава сутичка між різними угрупуваннями, у результаті якої було вбито юнака, а також повністю знищено маєток самопроголошеного барона Калмана Лакатоша.

Mukachevo.net

Коментарі

С
Снайперка

У Мукачево самі продажні судді. Мій попередній комент вирізали тому,що там було забагато правди про продажних суддів. У Мукачівському суді треба на місто Феміди покласти лавор з грошима.

1
1234

А слюсарчук дійсно хабарник!чи авто квартиру і дім на чесно зароблені гроші придбав!? А калман той ще п..дер йому треба до кінця життя увязнення дати!!!

К
Клим

Грошей їм дали непогано...не буде порядку в цьому Мукачеві не з суддями,не з прокурорами,не з ментами..всі вони взяточники,алкаші та декотрі і наркомани...самий гуманний суд в світі.слава украіні

V
vova

до Токородь..! Де ти там видиш суддю Монич??

В
Вася

Лесенка дурачков

V
VIT

У першого того шо в мантії фамілія Гейруш, загалом в мукачівському суді 99% судів упирі і хабарники, треба підігнати великий контейнер "AVE" і провести їм люстрацію...!

D
D

А чим савченко заслужила таку шану що в чесь неї закони пишуть...

П
пийтер

Mukachivecю 370 тон баксув зобрали суддям. То аж до Кийова, бо бдут апеляції та касації

1
123

Позор!!! Тепер можна вбивати людей, зберігати зброю, торгувати наркотиками, тримати людей в рабстві.... Позор!!! В АТО обох уродів відправити,разом з продажними суддями на передову....там їм буде правосуддя!!!

І
Іван

Спасибо Савченко, что заботится, защищая убийц. Хероям слава!

1
1

Най уйде та ще устрілять парочку вонячих циганів на Франка таких як і він, а то чорти под колеса ся мичуть Щезли би

С
Справедливість

до Oleg прочитайте санкцію статті обвинувачення, а потім пишіть коментарій.А взагалі якщо не "дружите" з ККУ , то краще і не робити з себе "розумного". І вам так дадуть, шановний, якщо обставини справи будуть ідентичні з цією)Так що, не хвилюйтеся :)

Т
токородь

то шо по середыни вто Пан Моныч!!!!

O
Oleg

за рабовладение 1,5 года??? круто!!! пойду найду себе пару рабов! О!,идея,судей в рабы можно взять!!)))

1
111

один із них дійсно порядний суддя і чоловік

1
123456789

но всьо ціганота держися, вертаться шеф))))

Ю
Юрий

Третій Слюсарчук давній хабарник!

M
Mukachivec

Цікаво, а скільки ж ці троє виприсків отримали хабара за цю справу? Хто як думає? Та і цікаво, які їх прізвища? Хай Мукачівці знають своїх "героїв".

Читайте також