14-річного підозрюваного у жорстокому вбивстві у Н.Апші взяли під варту

4
7

Таке рішення щойно оголосив Апеляційний суд Закарпатської області за підсумком засідання, яке відбулося сьогодні, 23 квітня.

Згідно з ним, головний підозрюваний у жорстокому вбивстві однолітка у селі Нижня Апша, що на Тячівщині, має бути взятий під варту до 13 травня.

Таким чином Апеляційний суд Закарпатської області змінив попередній запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт – який було передбачено рішенням Ужгородського міськрайонного суду від 13 квітня.

Судове засідання проходило в закритому режимі. Під будівлею суду паралельно проходив пікет мешканців Нижньої Апші.

Зауважимо, що саме це рішення Ужгородського міськрайонного суду і збурило громади Нижньої Апші, яка минулого тижня на 8 годин перекрила трасу Мукачево – Рогатин та погрожувала вчинити самосуд.

Справа у тім, що Ужгородський міськрайонний суд спершу ухвалив рішення про взяття підозрюваного під варту, але згодом змінив цей запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Але підозрюваний не дотримувався його, і навіть прийшов до школи.

Нагадаємо, що вбивство було скоєно 14 березня: 14-річний закарпатець після програшу в комп'ютерній грі наніс 28 ножових ударів своєму однолітку, який прийшов до нього пограти.

Коментарі

1
1569

Прикольно, 14 березня вбив, а під варту візьмуть 13 травня - виходить з моменту вбивства злочинець має ще 2 місяці на залякування/підкуп свідків, на втечу, і ще на кілька вбивств. І його ще все називають підозрюваним, хоч не треба бути Коломбо чи детективом Магнумом шоб зрозуміти що він є винний

КБ
Катя Баксів

Нарешті товариші, Віктор Іванович вказав пакоснику на поганяло чи імено "москаль", що робити пакість у закарпатті собі дорожче. Усе буде по-нашому!

И
Иван

Нянько мало поблатує, засвітить міліції ліві грошики тай піде за малим. Або всьо продасть за дебіла яких го пак нанюханий через років 3-4 сам і заріже не дай Боже

О
О

Пару бутылочек с бензином и справедливость восстаржествует,особенно при домашнем аресте,а так читайте коменты-все правду люди пишут-психушка и лечение за границей

Ч
Читач

Нікуди його не посадять, інформація гарантована на 100500%. Цими акціями тільки піднялась вартісь його виходу на волю, забашляє нянько пару тисяч зелених кому треба і справу спустять на гальмах. Знайдуться адвокати, які відмажуть дітвака, от і все.

P
PITYO

максимум посадят на 1-6 месяцев,как все поутихнет ,так и выпустят по-тихому.А потом уже за бугор отправят ,на учебу .

В
Варишський

По любому не сяде.Просто типирь отицьови треба ще пару десятів тисяч зелених платити бо резонанс пішов аш до Киева.

Читайте також