15 кримінальних справ за патріотизм: ГПУ взялась за керівника закарпатського Правого Сектору Сачка

50
21

Днями Олександр Сачко отримав повідомлення про підозру у вчиненні 15 особливо тяжких злочинів.

Як розповів сам керівник закарпатського Правого Сектору у коментарі кореспонденту Mukachevo.net, Генеральна прокуратура звинувачує його в бандитизмі, злісному опорі правоохоронцям, хуліганстві з особливим цинізмом, вбивствах, організації і керівництві бандою та ще ряді тяжких злочинів. У разі, якщо прокуратурі вдасться довести всі ці обвинувачення в суді, правосекторівцю загрожує довічне ув’язнення.

- Повідомлення мені прийшло поштою, коли я перебував в Києві. Підписане воно 23-ім числом. Очевидно, що ціла слідча комісія Генпрокуратури у складі близько 50 людей цілий рік не знати, що робила і тепер треба подавати до суду і показувати, що саме вони робили, от і склали «брєдні». Зараз я перебуваю вдома з сім’єю, переховуватись не збираюсь - чекаю затримання. Їздив сьогодні в Ужгород до адвоката, крім того поспілкувався з працівниками СБУ, поліції, прокуратури. Ніхто не вірить, що це правда, - розповідає Олександр.

Активіст стверджує, що має намір захищати свої інтереси в суді та доводити ГПУ, що він не злочинець. Адвокатами Сачка стануть Роман Бухтояров та Владислав Добош, які захищають підозрюваних за бійку на Драгобраті бійців Правого Сектору. 

Олександр Сачко також додав, що недавно оголосили нові повідомлення про підозри бійцям, які підозрюються у липневій стрілянині в Мукачеві. Це Сергій Деяк, Родіон Горбенко, Володимир Бурча та Роман Мунчак, які перебувають у столичному Лук’янівському СІЗО. 

Щодо повідомлення про підозру Олександру Сачку вже відреагував командир ДУК Правий Сектор Андрій Стемпіцький. На його думку,  саджаючи патріотів по тюрмах, українська влада перетворюється на злочинців, які нічим не відрізняються від «сєпарів» на Сході. Повний текст його звернення читайте нижче.

Mukachevo.net 

Коментарі

С
Схiдняк

> betonus 30.05.2016 18:44 Це влада знищує тих, хто цю владу вивів на трон. Это все всегда делают

Й
Йожеф

Один з лідерів ПС Береза є громадянином Ізраїлю. Основний спонсор ПС - хабадівець Беня Коломойський, також громадянином Ізраїлю. Один з головних організаторів ПС є агент жидівського ЦРУ Наливайченко. Але, якщо послухати майдаунів, все одно, в усьому винуватий Путін.

ДМ
дід Михайло

ПС - було створено сионацистами, як український націоналістичний рух, але вся верхівка - це євреї хазари під керівництвом равинів секти Хабад, які й створили умови для непонятної війни. Читайте: antimatrix.org/Convert/Books/Why_not_fight_for_Jewish.../SuperBook.htmlФрагмент речи Игоря Коломойского 25 сентября 2014г. в Хайфе в честь Рош ха-Шана. Там , в ПС, багато справжніх патріотів, які ще не розуміють куди попали. Тих. хто зрозумів, жидівська влада буде знищувати. Створивши ПС, сионісти відразуж приватизували і червоно-чорний прапор, вліпивши на нього Тризуб, що є одним із центральних символів сатанізма - хазарська тамга, та "Зірку Давида", яка насправді являється символом раси "втративших память"-євреїв, і означає домінування Тваринного розуму, матеріального світу над духовним, магічний вплив на матерію із шостого виміру при домінування Тваринного начала, використовування людиною сил Аллата для захоплення влади в матеріальному світі.

В
вася

цей урод скачко маэ сидiти пазом з цiмборами!

О
Олег

за патріотизм чи за бандитизм ? у нас вся країна патріоти, то нікого не садити за злочини?

ДГ
до Грегор

Правий сектор типове ОЗУ тому і Я-ош пішов вчасно звідти і якщо цього організатора не буде притягнуто до відповідальності то люди вийдуть на мітинги протесту,будуть перекривати траси.Закон один для всіх і дотримуватись його вас змусять.

X
XXX

ВСІ ВОНИ УРОДИ ЩЕ ТІ

Б
Беня

На кол его!!!!

?
?

"Лицарів світла" та й за грати? Неподобство! Вони ж кров проливали на "колчаківських фронтах"! Слава Україні.

С
свідомий

Ну він є патріотом! Для таких, як він, нічого не значить, что "Генеральна прокуратура звинувачує його в бандитизмі, злісному опорі правоохоронцям, хуліганстві з особливим цинізмом, вбивствах, організації і керівництві бандою та ще ряді тяжких злочинів"

GV
Gregor Vitaliy

ДЛЯ ДОВІДКИ (коротко): керівнику закарпатського #ПС О.Сачку оголосили підозру майже у всіх злочинах людства, забули тільки приплести ще вбивство Кеннеді http://gregor-ua.blogspot.com/2016/05/29-sachko-ps-zvynuvachennja.html

В
вопрос

А ко тото такий-Сачко? Уткіся взяв? Вун што недоторканый?

О
оксана

Блюка не кивайте, він святий! Вам церкви строїть, вас випасає як овець, другою рукою грабить і убиває. Мовчіть стадо докіть у вас хіжі не почнуть заберати, бо свободу вже забрали!

1
111

А де друга сторона тих подій, перед законом всі мають бути рівні.

Н
несвідомий

хай їдуть право-ссикати подальше від ЗАКАРПАТТЯ! туйка усе дружно жили люди, нашто вони суди лізуть?

0
07

ну шо секелісти ,зливають ваш правий секель до беніної мами

М
Микола

Те що робить ПС то вже не патриотизм а рекет якй прикриваєтся патриотизмом!Карати треба за таке ,бо вийде так що надіти вишиванку та гойкати героям слава та мож робити що забажаеш і не боятися закону!

О
Оксана

так їм і треба шоби знали як із кулиметами по міліції стріляти.за Мукачево відповідати треба.

П
Пішохід

Якщо такі звинувачення відносяться до зони бойових дій , то це несинітниця. А якщо до спокійного Закарпаття, то нічого серед людей лазити зі зброєю , за тисячу км від фронту.Тіпа: Ох ми і відірвались троху.

B
betonus

Це влада знищує тих, хто цю владу вивів на трон.

Ю
юрій

зато ГПУ не обнаружила достаточно доказательств вины главаря боевиков Захарченко??? КАПЕЦЬ!

Читайте також