$30 мільйонів доларів через кордон допомагав перевозити закарпатський нардеп Поляк

90
23

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Денис Ярославский.

За словами Дениса Ярославського сталі відомі, прізвища тих, хто саме допомагав дружині екс.нардепа вивозити контрабандою кошти у розмірі 28 млн$, та 1,3 млн.€, через митний пост Вилок.

"Це були:

  1. Народний депутат України #Поляк Владислав (мажоритарка), Закарпаття. Має угорський паспорт. Це той самий депутат, по якому ОГП направило справу до Суду за кнопкодавство (печерський суд).
  2. #Молдаван Юрій, який був раніше судимий за контрабанду історично культурних цінностей.
  3. Молдаван Степан (був водіем авто, на якому вивозили гроші, сват НДУ Поляка В.)

-Молдаван Василь (відповідав за проїзд через угорську сторону. Має угорський паспорт: MOLDOVAN LASZLO номер: BS5486421). Перевозили гроші на а/м Опель Віаро", - написав Ярославський.

Денис Ярославский зазначив, попередньо за допомогою цих та інших осіб, у зговорі з корумпованими митниками, за 25 днів війни, з України незаконно вивезли понад 400 млн$., та надали можливість виїхати понад 1 тисячі особам призовного віку.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ф
Фараон

Прискочутейте до сулака у ЕВРО союзі.

П
Пішті

Читаю коментарі, вони дуже справедливі, наболіло уже всім безпредєл на митницях, чи цьому край буде поставлено, чи так має бути завжди? Але головне -відповіді немає, повний мовчок з боку владних структур, здогадуєтесь, чому?

М
мешканець

посадити за зраду, років на 15, довбаних депутатів зрадників.

В
володимир

таможню на передок на захист Маріуполя !

В
Валентина

Да у нас граница "на замке "

R
Radio09

_мафия

С
Саша

тамможню треба лінчовати.

Д
Дурда

У Берегові ми всі шістки поляка таки як він,іванюки та інши всі ми крадем де тільки можно.Готуємося до виборів,знову купимо за 500 гр.голоси для головного тютюновода.

Г
Грек

А Шерегі йовшко із свойов ескортніцов Женьков тоже втік?

1
1234

Три дебіли тепер дивіться під ноги спрячетеся лиш на тому світі

V
V

Но якого депутата вибрали у Виноградові! Концерти ще вам робив на день Виноградова

КМ
Кулемет Максим

До стінки всіх по умовам воєнного часу . Криси пихаті.Коли простий люд гине на фронті і останнє віддає для перемоги ,то ці криси крадуть нашу перемогу.Немає їм пощади.

В
Ванга

Не завидую виноградівському чмирю - поляку, його достане та покарає рука справедливості за вбитих дітей, згвалтованих матерів, загиблих на війні воїнів. Кожну ніч ти, мразь. будеш крокидатися у холодному поту від думки останніх хвилин свого нікчемного життя.

ДЗ
Дезертир з ухилянтами

Прикордонники , пропустите нас теж ? Ми без гроши . Чи ви лише за бабло пропускаєте , під час війни ?

Х
Хабарі

Крали і утікли позор погранцям

С
СБУ

А ми то знаємо де вони в Угорщині хатки мають, і файта Молдаванів , і других, вас всіх здали ваші ж шнирі , нехай війна закінчиться, всіх знайдемо, і все вернемо, спіть і бійтеся, памперси не забудьте вдіти !Сонечко тоже з Правим сектором дома скоро будуть!

У
Україна

Негайно перевірити по реєстру ВСІХ ХТО ПЕРЕТНИНАВ КОРДОНИ УКРАЇНИ НА ВИЇЗД (ЧОЛОВІКІВ 18-60). Прикордонні зміни і митні служби . Винних під слідство , арешти особистого і сімейного майна з подальшою конфіскацією в бюджет України. Армії кошти потрібні , на відбудову також. Начальників зміни за грати ! Це що , війна для мародерства ? Поляка має "взяти" СБУ і прокуратура . Чи вони лише за вкрадені мобільники і велосипеди саджають ???

СС
СуперМен СуперМен

Які мерзкі морди , як і щури що їх перетягують з грошима за кордон

7
777

Це два МІГ 29 можна було купити, а ті суки чемоданами возять гроші, найти в мадярщині і обсикати всіх. Пенсіонери гроші скидують щоб солдатам помогти, а то гниди!

ВС
Воєний стан

Сцука, я перераховую останні гроші армії а ці тварі випустили пів мільярда????? За воєнним станом накуй розстріляти митників шо випустили а потім цю банду

МТ
Митер тітчин

Простий люд перераховує з пенсій,зарплат майже останнє,а скоти ніяк не наїдяться. Розстріляти учасників дійства.

КС
К стенке всех

По законам военного времени.

Ф
Федір

Поляк дуже честна людина

Читайте також