$300 хабара і угорський паспорт: як в Ужгороді затримали 3-х хабарників з ДФС (ФОТО)

2
12

Серед затриманих виявився і заступник начальника управління власної безпеки ГУДФС в області, інформують джерела Mukachevo.net.

– Сьогодні, працівниками слідчого управління прокуратури Закарпатської області, спільно з відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області (ВБКОЗ), викрито при одержанні чергової суми неправомірної вигоди у розмірі 300$ США співробітників управління власної безпеки ГУДФС в області, – йдеться у офіційному повідомленні закарпатської прокуратури. – Вказану суму заступник начальника відділу УВБ ГУДФС вимагав та одержав за сприяння, з використанням свого службового становища, у безперешкодному переміщенні на територію України з країн Євросоюзу товарів різних груп без належного митного оформлення.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою. У прокуратурі уточнюють, що тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про його затримання порядку ст. 208 КПК України. Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

У прокуратурі також уточнили, що під час проведених обшуків у одного з цих працівників УВБ ГУДФС вилучено паспорт громадянина Угорщини.

Силовики також перевіряють причетність даних посадовців до інших аналогічних протиправних дій.

Водночас, за неофіційною інформацію Mukachevo.net, затримані – це заступник керівника управління внутрішньої безпеки закарпатської ДФС Цуняк та 2-є його безпосередніх підлеглих Касич і Палич. Наші джерела також наголошують, що «вебешників» підозрюють у покриванні контрабанди продуктів харчування з Словаччини через КПП «Ужгород».

Коментарі

І-
ІТ - ШПЕЦІАЛІСТ

вто доляри боли мальовані і поетому даже лампочка несвітилася і они невиноваті вто вчитилька виновата што они низнавуть таблицю ділиня - поетому їм нич небуде їх сфоткавуть і отпустять .

В
вуйо

Дебіли, б*я.

Л
Луценько

Не погани у вас вийшов діалог,Знаючий(Сбушникк) пишучи коментарі із свого Айфон7 радить Украіночка(Гецянину) збирати "капуню". Ви тільки не подумайте нічого поганого,мені аж ніяк не здається що це натяк на можливість "порішати" і натяк на хабар ;-)

Л
Ласло

А Руслік,дійсно,спригнув на лікарняний..Діагноз-" Хвороба Насірова"..

З
Знаючий

Гецянине-україночка не мірігуйся,чекатимемо тебе на роботі у вівторок,розкажеш про схеми,твої подельнікі почали тебе "здавати".Раджу шукати хорошого адвоката і збирай "капуню".

У
Украіночка

Ці хлопці не давали працювати митникам по чітко налагодженій роками схемі заробляння бабла.Митниця звикла щозміни набивати кармани, а от з'явилася перешкода у вигляді цих легінів. Тим самим з'явилася потреба усунути їх будь яким способом щоб і надалі безкарно жирувати

У
Украіночка

До Знаючого. Дивись щоб ти і саме твої подєльніки не опинилися завтра в аналогічній ситуації. Ти трусливе падло, якобы хочеш щось сказать людині, то скажи їй в лице , а не ховайся за ніками і звинувачуй не винуватих людей

К
Комент

Як були дятлами так і лишилися на шою тільки і працюють.

З
Знаючий

Під ніком Украіночка пише Гицянин Русланчик-їхній шеф,який терміново пішов на лікарняний. Русланчику,якщо у тебе є ще "яйця" то непрячся за погонами татка,а вийди у вівторок на роботу і відповідай за своїх педєльників.........

У
Украіночка

Ця ситуація це чиста підстава сбушників , яким для того щоб їх не ......потрібно було терміново дати " показник" .Заяву написав славнозвісний в певних кругах Сергій Маті , який вже давно і за гроші ( доречі це його єдине джерело доходу багато років) співпрацює із нашою доблесною поліцією і СБУ якщо потрібно " штучно організувати" якусь справу для нібито " показника" . Так що шановні працівники СБУ займіться нарешті вашими безпосередніми обов"язками- ловіть справжніх злочинців, а не здійснюйте "липові" провокації для галочки. Ця справа " шита білими нитками" і тому адвокатам хлопців буде не важко довести яким чином наші силовики виконують планові показники доведені Києвом за допомогою таких продажних ...... як Маті.

Л
Ласло

Ну,і що далі..? Як затримали,так і відпустят.Правда,побриют на лаве чьотко..

Б
Бабаї

ДФС, таможня, мадярський паспорт, покривання контрабанди продуктів харчування з Словаччини - сіно і солома. Много шума - а на виході, як обично - жирний ноль! Дятли ви всі і бездарі.

Читайте також