3,5 тис загиблих, 200 полонених та знищена техніка: Російські загарбники зазнають значних втрат

11
7

Про перемоги ЗСУ повідомив радник глава Офісу президента Михайло Подоляк.

Станом на ранок ми маємо майже 200 полонених російських військових. Загиблих російських військових вже близько 3,5 тисяч.

Орієнтовні втрати противника складають: літаки – 14 од., гелікоптери – 8 од., танки ? 102 од., ББМ ? 536 од., гармат – 15 од., ЗРК БУК-1 од.

На 7 ранку 26 лютого жодної тактично-оперативної переваги, незважаючи на ту кількість ресурсів і резервів, які були вкинути в активні дії Російською Федерацією, збройні сили цієї країни не отримали.

Це говорить про те, що Україна не просто вистояла, Україна – перемагає! Активно працюють наші збройні сили, поліція і тероборона. Люди вміють захищати свою державу.

Оперативна інформація станом на 06:00 26.02.2022 щодо російського вторгнення

Російський окупант продовжує наступальну операцію проти України.

Ворог розпочав передислокацію резервних підрозділів у прикордонні з Україною райони та продовжує наносити авіаційні удари по аеродромах, угрупованням військ ЗС України на Сході України та у північній частині Київської області. Здійснено поодинокі авіаційні удари в районах СУМИ, ПОЛТАВА, МАРІУПОЛЬ. З Чорного моря ворог здійснив пуск крилатих ракет морського базування Калібр по території України.

Управління діями тактичної авіації РФ відбувається з території Білорусі та ТОТ Крим. У районі МОЗИРЯ перебувають батальйонні тактичні групи 35 загальновійськової армії Східного ВО, що можуть бути застосовані для нанесення ударів по об’єктам на території України.

Встановлене тимчасове місце перебування десятків одиниць танків у районі ШУМСЬКЕ та ракетних систем залпового вогню БМ-21 “Град” у районі КОСІВЩИНА.

Ворог неодноразово застосовував оперативно-тактичну авіацію у районах ЮЖНИЙ та ОДЕСА, по аеродрому ОЗЕРНЕ, по об’єктах цивільної інфраструктури у Київській області.

На Слобожанському напрямку оперативне угруповання військ ЗС України зупинило наступ противника та продовжує ведення оборонних боїв в Харківської області. Ведуться міські бої в ОХТИРЦІ.

На приморському напрямку в районі КОБЛЕВО в результаті вогню механізованих підрозділів 28 омбр знищено катер та до 20 чоловік особового складу ДРГ противника.

Групою інженерних загороджень Військово-Морських Сил ЗС України здійснено мінування десантно-доступних ділянок.

Угруповання Повітряних Сил ЗС України здійснює відбиття повітряних ударів противника, знищено військово-транспортний літак ІЛ-76МД з десантом російських окупаційних військ. Продовжує ведення систематичних бойових дій. Нанесення вогневого ураження по скупченню живої сили та військової техніки ворога в Київській, Чернігівській та Херсонській областях.

Угруповання об’єднаних сил веде оборонну операцію та утримує зайняті позиції вздовж всієї лінії розмежування.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Е
Еган

Наші діти і внуки ,які є свідками цих подій ніколи в житті не пробачать цим конченим мацкалям.Як би не було далі, орки будуть прокляті у віках. Ми дійшли до тої межі,що краще помремо,ніж знову під москальню ляжемо. Від умовної баби Наді до молоді,яка вже хоч щось розуміє. Смерть окупантам! СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ !

ДМ
До месного

Брате ти правий, ко прийшов до нас із зброєю тот ся верне у міхови ногами уперед

Й
Йовжіка

Но гат дадим русским пиз…ей

М
Місний

Ми , МУКАЧІВЦІ , будемо вбивати , різати на шматки кожну "рАсЄянську $уку" і зараз і після НАШОЇ ПЕРЕМОГИ . СМЕРТЬ ВСІМ РОСІЙСЬКИМ ОКУПАНТАМ , ЇХ СІМ'ЯМ І РІДНИМ . З КОЖНИМ РОЗБЕРЕМОСЯ !!!

ІВ
Іван Васильович

Пак так оно, тота руська мавпа з гранатов уже шкодує што ся сунула..і даю 100% што йсе начало ії кінця..задниця буде Пуцькіну..

СМ
Смерть москалям

Слава Україні! Слава ЗСУ! Наснаги і терпіння Всім Захисникам нашої Держави від окупантів і узурпаторів що сіють расейскій мір на нашій території. Смерть загарбникам!

Д
Дюрі

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Читайте також