7 причин піти на концерт Бориса Гребенщикова та гурту «Акваріум» в Ужгороді

14
0

Дійство відбудеться вже завтра, 18 грудня в обласній філармонії. І це перша причина.

Друга: Серед пісень «Акваріума» немає поганих, «прохідних» і не вартих уваги. Більше того, у вас буде можливість почути як новий шалено популярний синг «Фавн», так і «Бурлак», який здається з часів 1991-го року, коли «Акваріум» був тимчасово перейменований в «БГ-Бенд», взагалі жодного разу на концертах не виконувався.

Третя: На багатьох своїх концертах БГ приймає записки із запитаннями із залу і відповідає на всі з них без винятку. Тому коли ще вам випаде нагода особисто щось спитати у самого Гребенщикова?

Четверте: Сама постать Гребенщикова є абсолютним феноменом у музиці. Він цікавий, оригінальний, неповторний, непередбачуваний. Він особистість, яку багато хто з любителів музики вважає вчителем, гуру і дещо потойбічною істотою. Хіба не цікаво побачити таку особу і почути пісні у її виконанні.

П’ята: Якщо ви не слухали «Акваріум» ще на касетах – то ви маєте нагоду піти і дізнатися, що ж у цій музиці приваблювало мільйони тих, хто слухав культовий гурт. Ви можете це зрозуміти самостійно просто побачивши їх вживу та почути легендарних виконавців наживо.

Шоста: На концерті в Ужгороді буде представлено нову програму «4000 лет: продолжение», яку ви точно досі не чули. Тим паче, що кожен концерт «Акваріума» унікальний і неповторний. Програма будується на ходу і дуже залежить від настрою фронтмена. Але ніколи не буває поганою чи нецікавою.

Сьома: Концерт «Аквариум» та БГ в Ужгороді є чи не найбільш вдалим культурним завершенням 2012 року, після якого можна сміливо поринути з головою в святкову метушню.


Нагадаємо, що концерт розпочнеться о 19.00. З приводу квитків слід звертатися за телефоном 050 372 70 86.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також