7 справ, які має зробити кожен відвідувач фестивалю Червене вино 2016

15
26

За підсумками першого дня фестивалю та з огляду на те, що попереду ще 4 дні, редакція Mukachevo.net скала так званий «to do list», тобто перелік занять, які є обов’язковими для кожного гостя фестивалю, аби відчути його настрій та колорит.

Справи у списку розміщені у порядку пріоритетності, але звісно ж ви можете утворювати власний порядок дій.

Справа №1 – Упити погар вина

Можете за Василів, чи просто так, але продегустувати білого, червоного, сухого чи напівсолодкого, можливо навіть глінтвейну. Вибір за вами. Але Черене вино без погара вина – Черене вино.

Справа №2 – «Зачекінитися» і запросити друзів

Заразний вислів з відомої реклами «Ти де? А я на морі» у ці дні в Мукачеві перефразовується в стилі «Ти де? А я на фестивалі». Запрошуйте друзів на подію усно, по мобільному чи через інтернет. Червене вино – це обов’язково юрби люду, які відпочивають разом дружно і культурно.

Справа №3 – «Заїсти мняса і солонини»

Звісно ж з крумплями (картоплею) та салатом з капустою. На цьогорічному фестивалі либонь не в кожному другому будиночку смажать не тільки шашлик, а й баранини чи телятину. Скуштувати також можна рульку, шовдарь і навіть ребра з тушеною капустою. Іншими словами, вегетаріанці в шоці, але для них є… салат з капусти.

Справа №4 – Повалятися у сіні

Цим здебільшого займаються туристи, особливо з великих міст, які не зважають на здивовані погляди місцевих, а щиро веселяться, адже в місті такого не знайдеш. Снопи сіна цьогоріч на фестивалі слугують за зручні та теплі сидіння, ну і як забава для гостей.

Справа №5 – Прокататися на атракціонах

З цією задачею треба якось обережно, і мабуть вартує або до гостини, або задовго після неї. Атракціони в парку нічогенькі. Є гірки, є міні-поїзд та автомобілі. Діти в захваті.

Справа №6 – Заколядувати

Це можна робити усі 5 днів фестивалю починаючи з близько 15:00 до 00:00 поруч із сценою, або навіть на гостині в будиночках разом з друзями, творчими колективами чи навіть незнайомцями.

Справа №7 – Придбати сувенір на згадку

Це може бути виріб закарпатських майстрів – чи тарілка, чи сопілка, чи глечик, чи магніт. Це вже на ваш вибір.

Читайте також:

М'ясні смаколики на фестивалі Червене вино 2016: шовдарь, ребра і теля (ФОТО)

Гостей "Червеного вина" у Мукачеві розважатиме Аліна Паш,"Cantus" та "Brevis" (ПРОГРАМА)

Червене вино у Мукачеві: стакан - від 15 грн, літр - від 70 грн (ФОТО)

Червене вино 2016 офіційно стартувало з колядницької ходи (ФОТО, ВІДЕО)

Mukachevo.net
 

Коментарі

A
aladar

rock-h ne bude volosatij napivsja

М
мангуст

Рокаш ниська буде ?

О
Опришок

Чому шашличники окремо а до виноробів треба йти за три світи. Легдве зайшов до шашличника, вистояв чергу півгодини - дали шашлик у пластиковій тарілці що гнеться (все вивалюється). А тепер - біжи у другий кінець фестивалю ЗА ВИНОМ! Чому не можна було їх скомбінувати шашлик-винороб-шашлик-винороб, щоб все було поруч. Я вже мовчу про тисняву і давку......НЕ СПОДОБАЛОСЬ!

СК
Сергій К

Хотіли як краще а вийшло як завжди! Як, коли і чому комусь прийшло в голову встановлювати будиночки на алеях парку??? Оголосіть прізвище цього...сепара! Давка та тіснява зіпсувала ВЕСЬ фестиваль! Мої співчуття організаторам(((((

1
12345

Дуже гарний фестиваль.Але при такій кількості людей замало місця проходити біля будиночків.Треба було будиночки покласти на грунт по обидва боки доріжки,а люди хай би по центру ходили,так було б більше місця.А то виходить дуже затісно,і штовхаються люди.Мангальщики шашликів могли б мати якусь уніформу,а то жарять мясо у бушлатах.І ще туалети що на початку входу в парк могли десь перемістити,а то заходиш у центральний вхід на ярмарку і тут вперше що потрапляє тобі на очі - це туалет і черга до нього.

Л
люда

то ви не вміете пити. вино супер!

С
споживач

Шановним організаторам "Червеного вина": 1. Чому ніхто не перевіряє якість напитків, що продаються на фестивалі? До конкурсу допускалися лиш задекларовані вина - а торгують сурогатними напоями без відповідних пітверджень якості. 2. Чому недопускають до конкурсу бажаючих у яких є для продажу 10-20 літрів гарного домашньго вина, як то було раніше? Моглиб продумати і варіант, як у цивілізованих країнах, про виділення низько оплачуємих мість для бідних верств населення. P.S. Маємо надію, що вище вказані побажання будуть враховані на слідуючий фестиваль.

В
винороб

А чи є якась родзинка?Щось кращоє як минулі роки?Но крім будиночків деревляних.

1
1-2-3

1. Хижі на вино треба було класти на траву аби челядь мала де'ся діти; 2. Мож було ЗАПРОСИТИ виноробів з берегівщини, виноградівщини, ужгородщини; 3. Коли'ся одкривать новий бовт, ціни знижууть а й дауть призи.

А
Антон

Фестиваль це не ресторан, на ньому має бути людно. Це не давка, це натовп який веселиться. Ви бували взагалі на фестивалях? Не плутайте їх з дегустаціями

Х
Хлоп

Для Ичі Мозги в тебе з порошку… Ти хоча б один раз бачив такий порошок або таблетки або щось подібне? Впевнений на 99,9% що ні. Нема такого і точка, а якщо є такий то коштує космос в такому випадку вигідніше вино робити з винограду. Не кажу що продають супер якісне вино але не з порошку. Бадажять всі, але говорити про міфи з порошком дурниця…

М
Мартин

Це не фестиваль - це армагедон! Для ТАКОЇ кількості народу потрібно було обладнати майданчик десь на аеродромі а не на тісних алеях парку. Так, все гарненько та чепурненько, але давка та нестача місць все псує....Перший фестиваль вина, на якому я так і не спробував вина.

П
петьо

маріанні за вірш-10 балів й погар файного винця, молодець!!!!

Д
Добрый

Справа 9! После выпитого и съеденного - отлить! Не по кустам и оврагам.

МІ
М і ш а

всьо добре лем,вузькі тротуари на таку толпу.

ЛЧ
Любитель чілійського вина

Тут всі говорять шо вино з Чілі за 40 грн/пляшка? Кажіть де то мош купити та іду нараз ящик брати, бо фестивальноє по 100 грн то шось дорого

И
Ичі

Закарпатці, нашто ви всяку фігню порошкову п'єте на Святі вина, щоб вас голова боліла? Хіба дома не маєте файного вина? Йдучи на свято, візьміть із собою фляшчину, а закуска там є.

Ч
Читач

Симпатична мала на фото) кому шо)))

Л
леся

Не сподобалось. В центрі було цікавіше.Можливо ще не звикли до нового.

М
Марианна

ДИНЬ ВИНА (Фігля) Дійшла до Марі новина: ... У вариши – Динь вина. Будуть співи, будуть танці, Цілий вичур буде в п’янці. Не дай Марі їсти , спати, А дай Марі погуляти. Бигуді на голові, Кози мекавуть в хліві, Біда Марі до худоби, В голові вже вина проби. Файно наша Маря вбрата На маршрутці йде на сято. А у вариши на сяті Столи винами богаті. Ци з канчова, ци з гордова, Мош вина по погарови. Очи ся у Марі вткрили, Здержатися не є сили. Стала вина коштувати, Стала кров ужилах грати. Но а чиляди там много, Пудойшли д нів два фатьови. Як ти Марьо, Вина сято? Пой лем мало танцювати. А гудаки чардаш гравуть, Хлопці стоять,позиравуть. Пішла Маря танцьовати, Кіть гуляти, та гуляти! Так ся Маря нагуляла, Шо не помнить де заспала, Пробудилася небога, Не слухавуть Марю ноги. Прогуляла гроші всі, Узвала якось таксі, Іде Маря йзясь ід козам, Завтра ів ся верне розум! P.S.: Пять днів сято - усі йдіть! Лем ся сильно не вшоріть !!!:-D :-D :-D

ВМ
все модерується

Хлопці! Не щіть, де попало...(дівчата також)

С
саша

спустіться на землю, більшість людей з вашим порошенком ледве зводить кінці з кінцями, а на це все - 7 справ треба потратити мінімум пів пенсії, а дале - зуби на полку.

С
славик

Справа номер-8 напитися, справа номер-9 потратити кучу грошей на всяку фігню

Ж
женя

половина вина сурогат

М
мукачівка

Ни упилам погарчик малинового винця, дуже смаче, солодке як компот а голова ня болить як од літра :(

О
Олег

Учора ня так од трьох погарів вина голова боліла шо думавім шом ацитон пив(((((

Читайте також