Адмінресурс в дії: кандидат у депутати Закарпатської облради звернулася до міліції щодо тиску з боку Москаля і його підлеглих

19
18

З відповідною заявою до Перечинського РВ УМВС звернулася Любов Мандзич, яка офіційно зареєстрована кандидатом від партії Єдиний Центр і з 2014 року працює головним лікарем Перечинської центральної районної лікарні.

Копія заяви є у розпорядженні Mukachevo.net.

–  Після того, як стало відомо про те, що я буду кандидатом в депутати обласної ради, на мене почали тиснути з метою примушення мене зняти свою кандидатуру з виборів та відмовитись від балотування за списками політичної партії Єдиний Центр. Вперше таке прохання прозвучало вже  22 вересня 2015 року від керівника обласного управління охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації, – інформує в заяві до міліції Любов Мандзич. –  Після цього я була на розмові у Голови Перечинської районної державної адміністрації Олефір Віктора Івановича, де просила не допускати тиску на мене як кандидата в депутати, припинити моє цькування як головлікаря, що я нікому не переходила дорогу і не збираюсь цього робити, не буду заважати виборчій кампанії жодної іншої політичної сили чи іншим кандидатам від інших політичних сил. На що Олефір Віктор Іванович повідомив мені, «щоб я не ображалась, бо сама вибрала такий шлях».  І що «раз ви працюєте на такій посаді, то маєте підтримувати партію влади і президента, а якщо ні – то маю йти на вільні хліба». Також ним було сказано, що  «Це також і думка голови Закарпатської обласної державної адміністрації Москаля Г.Г.».  Мовляв, він висловив думку і голови ОДА з цього приводу. Після цього особистих контактів з Олефір В.І. в мене не було, але мені відома інформація щодо його доручень працівникам райдержадміністрації надати йому результати ревізій лікарні, яку я очолюю. Я це розумію як пошук причин мого звільнення з посади. Про це свідчать також і непрямі факти .

Відтак у заяві в міліцію Любов Мандзич просить:

1. Внести відомості, зазначені у цьому повідомленні до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування з підстави вчинення кримінального правопорушення, що має ознаки складу злочину, передбаченого ч.3. ст.157 та ст. 364 КК України.

2. Надати мені документ, що підтверджує прийняття цього повідомлення і його реєстрацію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

3. Про результати розгляду повідомлення повідомити мене письмово у строк, встановлений законодавством України.

Коментарі

ДМ
дід Михайло

Народ! З 1918 року нами правлять жиди. Сьогодні ми живемо в жидооліархічній оффшорній державі колоніального типу, де цінності що були створені народом перейшли до жидів секти хабад. Всі політичні партії, які створені на теренах України керуються жидами, або спеціально були ними створені. /// Мы никогда не будем работать на пользу другому, а только чтобы от этого что-то получить Ваша раса всегда работала для удовлетворения от того, что она производит. Мы никогда не будем работать на пользу другому, а только для того, чтобы от этого что-то получить. Мы используем этот подход Арийцев [гоев] для своего величаешего процветания. Мы берем вашу производительность за ничтожное вознаграждение, и превращаем это в баснословные состояния http://antimatrix.org/Convert/Books/Roots_of_NWO/Roots_of_NWO.ht

В
Вася

Жиночко я тя незнаю но вжеся горжу за землячку таких до влади бог з тобов перемоги молодец абидло яке питримае водродженя яке фасуе наркоту йому люди припомнять

ОП
Он прислан Киевом развалить клан Бологи

1

ДТ
для Тормоз

Слава Габону! Габонцям слава!

Т
Тормоз

А де сім"я Маскаля проживає? На Закарпатті його сім"ї не буде. Як Путіна сім"ї не буде в Криму.Слава Україні. Маскаль гірший навіть від попередніх губернаторів.Один базар тільки.Слава Україні.

МБ
Москаль быдляка конченная

1

А
арніка

Мери - це стркутура, щоб не було хауса, Балога -це господар і він хороший господар, а що робить народ, щоб було як в Європі .Чекає поки прийде Балога і підмете двір тому так живемо,і будемо так ще 100 років жити.

T
taras77

ПЕРЕЧИНЦЮ-100 ПЛЮСІВ! ПОВНІСТЮ ЗГОДЕН! Ці вибори - це вибори часів Ющенка!

Д
дддд

А те що державні працівнии маю бути паза партіями нич не значить?

Z
Zoltan

Москаль уже был первым в каком-то списке. ЗаПищу, или его называли. Но одно точно помню: он и тогда проиграл!

П
Перечинець

Я знав, що так буде. хто підтримував МАйдан,потім Порошенка тепер їм за це звільненням з роботи,то так "жити по новому".А хто був тітушкою тепер у "Відродження" і разом з владою,це урок на майбутнє!

Я
Янко

Йойой...Но та дівки рулять...Не дайтеся! Тримтеся! Молодці!!!

Б
Берегівчанин

Історія повторюється ,як за часів ригоналів!Москаль,який бреше Порошенкові,що у нього все під контролем,любими способами хоче "нагнути"закарпатців,але не бере до відому,що люди і їх мислення змінились,і вони "нагнуть"його самого,ще й викопкають на смітник,разом з його партією!

1
123

Москаль!!!!! Ти програв!!! Змирись і йди собі з миром !!!

T
taras77

у В.Березному точно так!!!

У
Ужгородець

Якщо порошенко ставить такоє бидло як москаль, то хто він тоді?

М
Мукачывець

незря Мацкаля туй назначили,бидло конченоє

Ч
читатель

Москаль был и остался беспредельщиком. Для этого старца не существует никаких законов. Скоро он покинет область и уйдет на свалку истории. Как бы власть не издевалась над Балогой и его партией ЕЦ, все равено на местных выборах они победят,а правящая партия должна уйти с арены навсегда.

Читайте також