Андрій Балога йде в мери Мукачева від Єдиного Центру

20
23

Відповідне рішення про висунення його кандидатом від партії було ухвалено на 3-ому засіданні міської партійної конференції, яку відбулося у вівторок, 22 вересня в Мукачеві.

– Новий час диктує нові підходи, що мають реалізовувати нові люди. Я йду в мери, щоб Мукачево стало не лише кращим містом Закарпаття, а й України. Ми на початку шляху оновлення нашого рідного міста. Разом зі мною йде команда однодумців. Це високопрофесійні люди та справжні патріоти Мукачева та Закарпаття. Є чітка програма дій, які ми ставимо за ціль реалізувати в найближчі 2-3 роки. В ній – шляхи вирішення головних проблем. Я чітко усвідомлюю весь комплекс задач, які стоять переді мною, але першочерговими задачами вважаю: прозорість місцевої влади та оновлення інфраструктури Мукачева, – наголосив під час виступу на з’їзді Андрій Балога, інформує власкор Mukachevo.net.

Також на конференції були затверджені кандидати у депутати міської ради від Єдиного Центру. Окрім депутатів попередніх скликань кандидатами від партії на місцевих виборах 2015 стали також представники волонтерського руху, громадські активісти та місцеві підприємці.

– Ми повинні надалі працювати над розвитком нашого міста та створення комфортних умов для життя мукачівців, – закликав учасників з’їзду діючий мер Мукачева Золтан Ленд’єл.

Mukachevo.net

Коментарі

М
Мукачівка

Будемо підтримувати молодого кандидата,удачі в нових починаннях!

Р
Руснак

З Божою поміччю і підтримкою мукачівців вперед Андрій Вікторович до перемоги! Балоги це душевні люди.Не називайте їх панами.Бо пани в нашому розумінні-це високомірні черстві до людського горя люди. Мукачівці скажіть будь-ласка, хто із можновладців допоміг вам у ваших проблемах хочаб сотою частиною? Ніхто.То хіба треба задумовуватись над вибором? Андрій Балога-наш мер!

О
олеан

по моєму нормальний кандидат. якшо чесно, багато людей обливають брудом всю їхню сімю. але якшо по чесноку то реально багато зробили. всі не ідельні .ц е зрозуміло. але погодьтеся що мукачево красотулічка місто, а не як навіть ближній ужгород. приїжають туристи та дивуються. а хто це все зробив? реально просто подумайте. а жалітись тепер ми всі можемо... адже в країні криза і тра та та

С
Сан-Андреас

Голосувати не маю права, але буду молитися, щоб переміг Андрій Балога. Не дай Боже, щоб переміг криміналітет. Андрію, від душі, бажаю Тобі удачі.

Т
ттт

Сто відсотків краще, ніж "об"єднані БПП разом з яценюковими тупореформаторами і бувшими регіоналами"!!!!

Г
гость

Увидиме як будете говорити через 3 роки

Б
Батя

Лично я не имею ничего против этой семьи, они такие же люди, как и вы, просто они умнее вас, и пользуются вашей пассивностью, конечно свой пан лучше чужого пана, но от этого вам лучше не станет, потому, что все паны одинаковы, они буржуи.

П
Петро

Мукачівці отримали достойного кандидата у мери і тепер від нас залежить, щоб він здобув перемогу !

З
З.Є

Удачі! Дай Бог щоб Андрій став мером нашого міста!

.
.

Удачі ШЕФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

І
Іван

Чубірку на мило!!! Андрюха рулить!!!!! Мукачево за Балогу!!! Думаю, кожен свідомий, психічно нормальний мукачівець буде голосувати за Балогу.

М
Мукачівець.

Супер! Головне щоб Андрій Вікторович набрав собі здібну,мудру,професійну і перспективну команду. Хочу щоб наше місто розцвіло. Щоб люди жили заможно,і не забували про культуру.

С
Свуй

Ми усі то знали ож Балога Андрій йде у мери. Полюбому переможе бо найсильніший кандидат зараз він. Найся другі пусмівуть іщи мало

Н
НаконецТО!

Дали дорогу молодым.За ними сила и будущее. Думаю Балога победит.

К
Коля

Удачи ему на нелегком пути..

F
Fellow

Адрій і так вже багато зробив для нашого Вариша і людей, платив за операції, помагав волонтерам. Думаю він побідить.

1
123

се не новость, лем мало йому поскоро

С
Скептик

Якщо підтягли молодьож тоді нормально. Бачу волонтери є у перших рядах. Це люди слова і діла. Вже дійсно на часі оновити владу в Мукачеві. Треба свіжу кров.

А
Андрей!Поддерживаем!

Это Мукачево,пришлые дяди!

М
Мукачівець

Успіху тобі друже. Давай порвемо Чубірку разом. Ми з тобою!

М
Мария

Когда его отец управлял городом и потом Петевка еще, тогда Мукачево действительно развивалось. Вспомните как весь город шашкой переложили, дороги сделали, котельни везде автономные сделали, больницу подтянули. А вот потом немного город остановился в развитии. Надеюсь сын будет управлять не хуже, а может и лучше отца.

З
Закарпаття

Закономірно, не удивили. Удивляє лиш БПП з ригами і бандітами

У
Ужгородець

Нам б такого кандидата в Ужгороді . В Ужгороді блюк з москалем та порошенком роблять ставку на качура, а в Мукачеві на чубирку, швагра медведчуку. Якщо не хочемо бути рабами в порошенка медведчуку та блюка, потрібно єднатися та дати відпір цій провладно бандитській сворі. Нам знову прийдеться витримати іспит на зрілість, як в 2004 році., щоб не бути холуями в бандитів.

Читайте також