Ангеліна Моняк стала другим голосом країни (ВІДЕО)

37
0

На жаль, закарпатці не вдалося зайняти перше місце, однак вона стала призером пісенного конкурсу.

Напередодні співачка виконати уривок з мюзиклу "Cats". Журналістам проекту дівчина сказала, що  своїм репертуаром не задоволена, проте змирилася з ним та намагатиметься викластися на повну. "На жаль, ми не знайшли жодної композиції, яка б мені підійшла краще, - скаржиться артистка. – Я хотіла співати "Adagio", але музичний продюсер назвав її вже досить заспіваною. Було кілька варіантів, ми хотіли навіть переробити шлягер "Killing me softly" на академічний манер, але потім все ж зупинилися на початково класичному творі. Пісня "Memory" мені не до вподоби: це гарний репертуар, але не фінальний. Та ж композиція, з якою я була на "сліпому прослуховуванні", набагато краще розкриває мій голос".

За результатами глядацького голосування до суперфіналу пройшли Ангеліна Моняк та Павло Табаков. Четверте місце з 11,6% симпатій публіки посіла Марія Яремчук, третє місце з 23,61% голосів віддали Назару Савку. Підопічна Валерії випередила Назара менше ніж на 1%, а беззаперечним лідером першого етапу голосування став Павло Табаков з неймовірною кількістю відданих за себе sms-повідомлень та телефонних дзвінків - 40,47% від загального обсягу симпатій публіки.

Голосування за Павла та Ангеліну відкрили знову, стартувавши з нульової відмітки. Доки глядачі підтримували своїх фаворитів, вони вийшли на сцену разом з суперфіналістами першого сезону проекту. Підопічні Діани Арбєніної, Іван Ганзера та Павло Табаков, виконали разом пісню "А ми удвох". У свою чергу, Ангеліна Моняк в дуеті з Антоніною Матвієнко заспівала "Чарівну скрипку". Та вирішальна мить шоу не змусила себе довго чекати - і тріумфатором став Павло Табаков. Вдруге за історію проекту "Голос країни" найкращим вокалістом України визнано учасника команди Діани Арбєніної.

Зараз як на форумі проекту так і в фангрупах соціальних мереж тривають обговорення результатів. Дуже багато глядачів вважають, що переможцем мала стати саме Ангеліна.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також