Балога: Кеменяш буде достойно представляти Закарпаття (ВІДЕО)

6
36

Політик прокоментував зняття Миколи Вегеша на користь представника об'єднаної опозиції

"Всі члени нашої команди, кандидати на виборах по шести округах Закарпаття, завжди ставили спільні інтереси вище особистих. Сьогодні Микола Вегеш, який балотується по 70 виборчому округу, прийняв рішення зняти свою кандидатуру на користь іншого представника нашої закарпатської команди Олександра Кеменяша", - написав політик у своєму Facebook.

"Підтримую таке рішення і вважаю, що Кеменяш буде достойно представляти Закарпаття у Верховній Раді. Водночас, я впевнений, що Микола Вегеш зможе реалізувати себе як депутат обласної ради, науковець, людина авторитетна для всіх закарпатців" - підсумував Балога.

На запитання Мукачево.net, чи не зважає Віктор Балога на те, що Олександр Кеменяш є представником об'єднаної опозиції, політик зауважив: "Я не дивлюся на партійну приналежність, я дивлюся на те, що він (Кеменяш - ред.) порядний закарпатець, і буде відстоювати інтереси закарпаття, а не якоїсь політичної сили".

Коментарі

N
Nicola

Це які ж соціологи мають інформацію, що Кеменяш однозначний фаворит в окрузі???! Вони часом на БАРВІ зарплату не отримують??? Рейтинг Кеменяша уже давно досяг дна, а зараз впевнено "бурить" вниз, у глибини небуття. Товариші "писаки" - буль-ласка не думайте, що крім вашого шефа - "завсклада із Завидова" і вас, у Закарпатті більше нема дорослого письменного населення! Більша частина закарпатців чудово розуміють природу тих явищ,що зараз відбуваються, і ваші соціологічні "шедеври" нічого крім роздратування більшості людей не викликають.

В
виборець

"Історик" все чітко розписав і правильно, респект. Також від знайомих соціологів маю інформацію, що Кеменяш - однозначний фаворит в окрузі.

V7
VOVAN 777

Люди,подивіться як Камиш із своїм мером Сваляви Ревтійом покращували себе- красивих.У Сваляві занепад, а хижки повиростали на Балатоні в обох.

Ч
Читач

"Закон для всіх, все для своїх" допишіть це правило у ваш список :)

РМ
Редакція Мукачево.net

Є правила коментування на сайті. Якщо хтось їх порушує, ми застосовуємо санкції - модерування.

Т
Тарас

К АДМИНУ..... Как плохо пишут про Балогу так сразу и удаляеш????

Т
Тарас

Похороном Балоги и камыша!!!!!!!!!!

Т
Тарас

Идиот....Коханы давно умерли!!!!!!! А Блюк не когда не был последов ником Геши, всегда имел свое мнение, а перед тем как писать что то разбегись хоть чучуть.

NB
No Banditos

Давайте уже всіх наших бандитів з 90-х туда, котрі вижили запхаєме: Шиша, Кобила, Осел, Сіфон, Кацик (уже депутат у міській раді), Децембер, боксери, Кохани.

Т
Тарас

Такие люди как Ланьо М.И. петь кому то не будут, или под чиюто дудку танцевать, у человека есть свое имя свой авторитет, человек не выскочил за чей то щот, как не которые типа........ А нащет платят или нет, нет не платит, высловливаю свое мнение, для того здесь коменты чтоб люди выловились как хотели, но мое мнение что все таки Ланьо пройдет в ВР..... А то что ушол с других партий это его политическое мнение , Балога был админом призидента и кинул его и нечего все ок, был СДПУ, Нашистом и что нечего все ок, а если бы не можоритарка и что дальше какая партия???

ПУ
Полонинський Уйко

Тарасе, кілько тобі "біта без мандата"))))платить? Блюк як колобок. Від БЮТу втік, від ЄЦу втік, сидить на пискови ПРу. Щи не співать?

І
Іван

Не важно чиє це дуде прізвище, тому що балога правий зрадників треба наказувати, Ланьо пішов спочатку з БЮТ до ЄЦ, а тепер від ЄЦ до ПР.

І
Іван

А я буду голосувати проти біти з мандатом, тобто проти Ланя М. І.

С
Сергей

Один бывший "порядочный-блатной" - Камыш, против сегодняшнего "порядочного-блатного" - Блюка. Наша беда в том, что система выстроена та, что действительно ПОРЯДОЧНЫЕ ЗАКАРПАТЦЫ не имеют возможности быть избранными!

І
Історик

Те що відбулось є досить закономірним. З самого початку Вегеша висунули не від пртії ЄЦ як Питьовку чи братів Балог, а самовисуванням. Бо розуміли що обійти Кеменяша на цьому окрузі буже важко, але все ж спробували, бо мати "свого" Вегеша набагато краще ніж Кеменяша, який сам собі на умі,і з яким Балога багато років був не в самих хороших стосунках. Але соціологія всіх соц служб показує що лідером на окрузі є Кеменяш, а він все таки для Балоги кращий ніж, ніж мукачівський Ланьо який його здав перейшовши з ЄЦ до ПР. І я думаю що у Балоги нема бажання мати під боком у своєму районі ще одного депутата ВРУ тим більше такого як Ланьо (фраза про біту з мандатом по моєму стане крилатою). Тобто звичайна розумна політика, обєднюються навколо сильнішого от і все. Не думаю, що крок Вегеша став визначальним у майбутній перемозі Кеменяша, але думаю, що зараз точно всім зрозуміло хто переможе в 70 окрузі.

Р
Руслана

Ну, після такого Кеменяша ж мають виключити з Батьківщини і він автоматично вибуває з виборчого процесу.

Т
Тарас

Начнем с того кто такой Вегеш, Аржевитин, Кичковский..... Вегеш понятно алкаш, Аржевитин милионер который продал банк получил свои пару миллионов и за этого стал богатым, но опять же что они зделали для области, тоже самое что и камыш, Аржевитин в Закарп обл ноль его незнае не кто вообще, где и когда он выступал и вообще как он туда попал..... Бита и мандат.....А пускай камыш напишит свою биографию не пропуская 91-92 года, скорей всего это высловлевание будит касаца камиша....

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Кеменяш уже дкілька скликань представляє нашу область і нічого не змінилося. все мені зрозуміло но не розумію, що сталося що команда балоги знову міняє політичний напрям. прогнози що-до поствоборчого настрою дуже погані і балога підставить своїх...

М
Мукачівець

Вегеш розумно поступив, адже дуже важливо щоб Блюк не попав у ВР бо дійсно біта з мандатом багато біди може наробити. А це міг бути і Аржевітін і Вегеше і Кічковський. Зараз самий великий рейтинг на окрузі має Кеменяш.

Т
Тарас

Да спору нет Балога В.И. Авторитетный человек не только в области ну и в Украине, да спору нет в Мукачеве будут голосовать за Балогу он пройдет в верховную раду, да в Тячеве, Рахове будут голосовать за Петевку В.В., то же аторитетный человек в области, да будут голосовать за Балогу П.И в Хусте, молодой амбициозный достаточно богатый человек молодой политик, но камыша куда подержует Балога В.И., если он за столько времени быть при власти и быть нардепом приводит Балогу чтоб он его поддержал в родном раене, и чтоб за него говорили вся Свалява что он половину людям в Сваляве денег должен, позор поддерживать такого кандидата!!!!!!!!

ПЧ
Простий чел

Сьогодні сам Балога привів Камиша до рідної Сваляви, щоб "потягнути" за вуха у парламент! Це - просто ідіотизм!!! Як така ідея виникла у цього Пожарника і Гойдалки?? Висновок: Невдалий хід цих двох нар.депів. Люди кричали, висловлювалися дуже жорстоко при втечі "почесних гостів" з залу. Людей, яких привезли в зал з різних сіл району, заходили в зал з високо піднятою головою, але після 15-ти хвилин дискусії, розбіглись як зайці по норам так само, як і МЧС-ники Не знали, що ім робити. Шановні, шкода що Ви пропустили і не були присутні на цьому Антипіарському заході.... провал Камиша повний

Т
Тарас

Вегешу выставили бутылку Хенеси и он продался каменяшу....

І
Іван

Біта + Мандат = нічого не дасть.

І
Іван

Ооооо включилися хлопці-коментатори. Поїзд поїхав.

Т
Тарас

Смех и все!!!!! Балоге и 2 рублевому камышу не выгодно чтоб Ланьо прошол в нардепы, так как поддержат Ланьо в Сваляве так не когда не поддержат не Балогу не камыша, а камыш на измене прибежал к Балоге чтоб тот его поддержал на выборах в родном месте, в родном городе, родном раене какой это кандидат???? Хотя надо Свалявским людям задать вопрос что для них зделал каменяш за столько проведенного время в верховной раде, Ланьо хоть за последнее время навел порядок с футболом и стадионами на Закарпатье....... А кто проиграл в том что Ланьо ушол с ЕЦ так это проиграли лидеры ЕЦ, так как Ланьо есть по авторитетней чем алкаш вегеш и всем должен денег камыш......

І
Іван

Так свистіли не Балозі з Каменяшем а тому агенту який прийшов агітувати за Ланя. Біта + Мандат = нічого не дасть. Помните цю фразу?

Б+
Балога + Камиш = Крах обом

мукачево нет. чому не пишете про зустріч у Сваляві , де Кеменяша з балогом засвитали , після виступу старожилів міста, в якому кеменяш боявся слово вимовити , а незрозумілий міністр ,чи уже ні ,на 22-й хвилині виступу разом із камишом та алкашом вегешом тікали із сваляви.незрозуміло для чого балога так себе опускає,чи то його команда по сваляві не інформує про нульові рейтинги кеменяша. ганьба!!!!!!!!!!! =)

3
333

До ХХХ: А бути провладним Міністром і в який раз здати свого Президента - це політична розбірливість? Сумніваюсь. Президент ще не сказав своє слово члену Кабміну.

Х
ххх

до 333: навпаки це хороша розбірливість у політиці. навіщо підтримувати людину яка цинічно міняє політсилу перед виборами щоб "гарантувати" собі проходження до парламенту за підтримки влади.

У
ужгородець

Молодець Вегеш але не без допомоги.Кеменяш однозначно пройде до ВР. Ланьо після виборів дуже пошкодуе, але буде уже пізно.Він, що думав, що губернатор після виборів його підтримае, він його знати не буде хотіти (а чувак витратився серйозно!!!! )

Д3
До 333

Верх цинізму коли Ланьо побіг до регіоналів а тепер видно горює. Шанси уплили

3
333

Цікаво, якби повівся В.І. Балога, якби Ланьо М.І. був висуванцем ЄЦ? Все було б Окей. Вершина цинізму і політичної нерозбірливості. З ким Ви будете, Вікторе Івановичу, завтра?

Ф
Федя

І правильно. Вегеш і Кеменяш будуть забирати один в одного голоси, та ще Блюк пройде. Кому то треба?

Т
тупому

балога заявив що не буде більше працювати міністром - це робить його руки розвязаними. а що краще, підтримувати пана блюка? ще одного бандита в раді не хватає?

Т
тупий

Дуже моральний Віктор Балога, після 2 років перебування на посаді міністра МЧС, починає агітувати за Кеменяша! Ми ще памятаємо Ваші листи на підтримку Януковича. Залишилося обізвати президента Зекомяк у 2004 році і агітувати за Батьківщину.

Т
тупий

Поясніть хтось мені будь ласка, як діючий міністр діючого кабінету міністрів України який сформувала Партія регіонів,може агітувати за представника опозиції у відкриту???

Читайте також