Балога оприлюднив докази, що з перших днів Майдану влада готувалася до кровопролиття і силового сценарію (ДОКУМЕНТИ)

12
23

Відповідні документальні підтвердження політик розмістив на своїй сторінці у Facebook.

– УВАГА! Ось документальне підтвердження того, що уже з перших днів Майдану влада готувалася до кровопролиття і силового сценарію. Аж до застосування заходів антитерористичного характеру проти мирних мітингувальників.

Зверніть увагу, ще 24 листопада, на третій день Майдану, коли на вулиці стояла всього-на-всього група громадських активістів, які зібралися через соціальні мережі, СБУ уже приводила у бойову готовність усю силову вертикаль, у всіх регіонах України.

Аналогічна вказівка поступила і в переддень кривавої бійні зі студентами.

І третій документ – датований 10 грудня, в той день, коли Янукович обіцяв трьом президентам, що сила застосована не буде. В цьому листі рівень терористичної загрози характеризують як «ПОТЕНЦІЙНУ» і продовжують її дію до 31 грудня 2013 року. А це означає, що цими вихідними провокації з використанням зброї, вибухівки тощо можуть стати реальністю. Це дає підстави говорити, що із перший днів влада активно готує «теракт», який розв’яже їй руки до використання ще більшої сили, – поінформував Віктор Балога.

- Отримав ще одну дуже важливу інформацію:

1. Барикади, споруджені на Майдані, не становлять жодної перешкоди для проникнення силовиків.
2. Зараз навколо центру Києва розміщення військова спецтехніка ДСНС та Міноборони для прориву барикад. Чергування ведеться цілодобово, відповідальні особи - в стані постійної готовності.

Зараз головне завдання – заблокувати ці пости і вплинути на особовий склад, щоб вони не застосовували спецзасоби у випадку наказу штурмувати Майдан.

Ось схема розміщення техніки і номери телефонів особового складу: телефонуйте, шліть СМС, переконуйте їх не допомагати владі реалізувати сценарій з розгону мирної акції, - повідомив народний депутат.

Коментарі

0
007

Шановний В.І.,А не пора б подумати про югославський варіант?Хоть один громадянин після розвалу великої держави-постраждав?

ДМ
дід Михайло

Політики по своїй суті-це вампіри, які належать кожен до свого кдлану, між якими не може бути жодного компромісу.Вони завжди створювали все нові і нові системи управління народом, які створюють в народу умовний рефлекс. Колись давно в незимний розум, який появився на землі, вмішався в історію людства. Вон створили міфологію. Віри і релігії змінювались. Різні народи, різні епохи, різні міфи-та суть одна. Біси чи ангели?-немає ніякої різниці-це дві сторони однієї медалі. Система управління. Адже тільки так створюється умовний рефлекс. Рефлекс страху і покірності. Релігійними фанатами іудоталмутистами були створені такі політично-духовні терорестичні організації як-есеровська, РСДРП(б), ВКП(б),КПРС і нациська партія Німетччини. Це були політичнодуховний єврейський вампіризм, за допомогою якого, людство знищувало само себе. Нинішня наша влада-це нащадки окупантів, політики вампіри, яких прикрашають такі достоінства як,-хамство,наглість,брехня, лицемірство, жадність, зрада, страх

НС
На скілько я понимаю

Цей документ реально вартує стільки, скільки би в окремому амвтопідприємстві вартувало оголошення на зразок: " Водії! Будьте обережні, на дорогах ожеледиця"..І головне у цій історії- показати всім, мол подивіться, який я крутий. І там маю доступ. Тут просто, тому шмаркачу, який внушив сам собі, ош він великий пуриц,бо виніс у жребі із київського управління нетаємний документ за дві цукерки от вуйка Віті, треба публічно оторвати яйця і з тріском угнати грузчиком на "Барву".І дали.Я у Америці прожила 10 років Не дай Господь на улиці плохе слово, руку подняти ци дію вчинити до поліцая, коли він на службі. Ти не жилець. Постіпенно згноять, бо ти уже у їхніх учотах . А тут-" наших дітей побили!". Участіє в погоромах у 4 ночі -се уже не дєтство. І нехер туй плакати. Особенно, коли не маєте інформації про повну картину, а слухаєте лем одну сторону.

С
Слов"янин

Для "ганьба!!!". Шановний коментаторе, я розумію Ваші емоції, але не слід бігти поперед потягом. Ми все одно переможемо. Події в Києві стали свого роду Сталінградом 2 світової війни. Глобалісти-піндоси обісралися. Слава Нормальній ЗдоровіЙ Слов"янській Україні!

С
Слов"янин

Шановні "Michel та "Біль"! Ви багато в чому праві, але не будьте вже настільки песимістичними. В Українського народу з"явився шанс. Не піддавайтесь тим, хто хоче опустити життєвий тонус народу нижче плінтусу. Пройде якихось 10-15 років і ми споглядатиме на Гейропу, як дослідник споглядає на піддослідних кроликів. Слава Україні!

Б
біль

Німці у часи Другої світової вивозили наші землї у вагонах, а тепер євроінтегратори вїддають їм все своїми руками, адже Захїд ї Америку цїкавить не суверенність держави, а територія. Кличко-патріот платить податки Німеччині, Яценюка підтримує головний равін, Тягнибок- "антонім до слова комуніст"...Воістину раби, але новий хазяїн. Будемо вчити дітей любити Євросоюз...

M
Michel

Влиятельный американский сенатор от республиканцев Джон Маккейн прибыл в Киев, чтобы поддержать сторонников евроинтеграции. Сообщается, что Маккейн уже провел переговоры с министром иностранных дел Украины Леонидом Кожарой. Бывший кандидат в президенты Маккейн также намерен прийти на Майдан Незалежности, чтобы пообщаться с демонстрантами. Напомним, сегодня центральную площадь Киева уже посещал министр иностранных дел Литвы Линас Литкявичюс, который раздал митингующим теплые перчатки, выполненные в традиционном литовском стиле. А 11 декабря заместитель госсекретаря США Виктория Нуланд также пришла на Майдан Незалежности, где раздала демонстрантам бутерброды и печенье. Дожилась независимая Украина - за перчатки и печенье Родину продают. Ну и наконец, там где Маккейн - там пипец... Так что развязка близка.

С
Слов"янин

Балога коментує багато питань, але найважливіше - текст угоди України з ЄС так і не прокоментував. Не прокоментували і лідери "опозиції". Чого б це? Якось нелогічно.

Д9
до 911

Шановний,ви праві в тому,що забагато честі реагувати на ваші балогівські намагання звернути на себе увагу,неважливо що говорять, лише хай говорять.Тіштеся, як нема з чого.Щодо гуманності,то самі розберіться,бо межу цього поняття євромайдан втратив(їсти,співати на барикадах, стягати лавиці,розмальовувати стіни,нищити все...)-ЛЕНІНСЬКИЙ МАЙДАН.Газета"Українська правда" змінила назву на Європейська, накшталт Радянська...За планом дій Балоги, який він запропонував, почитайте,має бути один лідер. А народ не розуміє, хто батько,носиться з опозицією...

9
911

Капец! Коментарі просто классс! Таке враження, що всіх турбує один Балога, а не гуманітарна криза в Україні! Романчику, пришиблені у нас, а не в Європі: не дадуться українці ніяким, ба навіть європейським, методам насильства. А жити у Європі таки краще, як у єопі(бо там не розганяють, а просто вбивають). І наостанок про ваше (сирітське) болюче: Балога таки молодець! Так тримати.

П
пенсіонер

Треба заморозити їх рахунки за кордоном.Ці кошти і майно награбовано від народу України!!!

Х
ххх

тих людей що стоять на майдані, силовикам охороняти непотрібно. то мирні і дружні люди, куском хліба діляться. а проблема вся у таких як ви. що за рублі туда пішли і роблять там проблеми, правокують. весь світ знає що Янукович гнилий, і влада теж така. нема смислу щось говорити.

П
політолог

Якщо б звезли всіх силовиків і військових одночасно, технічно неможливо витіснити майдан-це вже зрозуміло.Але абсолютно реальні провокаціі і за інформацією СБУ терористичні акти радикалів.Залишити людей на одинці з такими небезпеками?Балога і йому подібні політикани свідомо перекручують іформацію,нацьковують людей на людей у формі і у так непростих обставинах, що сталися, причина: поки силові структури підтримують Президента- владу захопити не можна.

С
Слов"янин

З часом у СБУ виникне маса питань до Балоги. У даному разі, як оприлюднені документи потрапили до нього? З американського посольства чи якогось іншого? Потім у Балоги запитають, за своєю ініціативою він закликав до заколоту чи під тиском когось іншого? Паралельно відбуватиметься чистка в лавах самої спецслужби. Балога не хоче зрозуміти одного - масонський єврогейпроект в Україні не пройшов. Нехай інше додумує, як хоче...

F
Fraddy

Но-но... У тебе якщо мощів немає то хто тобі винен. Бидлота крім матюків нічого не знає

M
Michel

у и что? Сенсация для дебилов. Обычные распоряжения силовиков при массовых скоплениях людей. Я ж говорил, Болога со стороны похож на прапора с продовольственного склада, видать и мозги у него заточены под примитивные действия. Как говорят поляки:" Ни с глови мови, ни с дупи перду..." Вспомните Тбилиси, там в первые в мире Саакашвили применил против своих людей психологическое и ирритативное оружие. Получил от дяди Сэма они его только испытывали. Можете сами убедится на кадрах отчетливо видны излучающие параболические антены на полицейских машинах. И что? Где был Балога и другие ревнители "свободы". В Лондоне при Тетчер 10 ирландцев погибли в тюрьме от голодовки - и НИЧЕГО... Примеров очень много. Югославия, Ливия, Ливан,Египет, Тунис, Афганистан, Грузия ... Гуантанамо, а уж какие законы в США можете спросить у америкосов - и НИЧЕГО. К чему бы не притронулсь англо-саксы все превращается в (blood, sweat and tears) Люди будьте бдительны ВАС уже не раз предавали - думайте САМИ.

С
Сторонній

Ну і в чому сенсація? Немає головного: отого самого Порядку реагування на загрозу вчинення терористичного акту. Що це за документ? Які дії передбачаються? І чому ніхто не зреагував на реальний "акт", коли зносили пам*ятник? А це довгенько відбувалося. І - ніякої "блискавичної реакції! Тим більше, що заклики до зносу висіли у ВК перед тим кілька днів. Дешева сенсація - ці документи. Було б дивно, якби їх не було.

П
правда

Тепер все полізе наверх, самі силовики будуть зливати інформацію кому треба, щоб потім прикритися тим, що вони підпільно допомагали опозиції та майдану. Сьогодні уже публічно почали світитися деякі відомі особистості, котрі до вчора воліли пересидіти, перебути втихаря, перчікуючи, що з того вийде.Це я вважаю підло.Ті, хто з перших днів вийшов на майдан за свої права, котрі не побоялися репресій і знали на що ідуть свідомо тим громадянам слава!

F
Fraddy

А ніхто не звернув увагу, що документи на бланку Київського регіонального управління СБУ, а не Центрального апарату? То хіба може регіональний підрозділ роздавати вказівки іншим таким же підрозділам? Анекдот :) А ще, документи по антитерористичній загрозі мають мати гриф ТАЄМНО! Все це схоже на якусь тупу дезу

ДН
До неадекватв..

Це мирний протест.. в тому й суть.. в європі розганяють таким чином не мирні протести..

Ч
читач

Що тут особливого? Якщо СБУ отримало інформацію про можливий терористичний акт, воно повинно реагувати адекватно, там не написано,щоб били мітенгувальників.Дивно, як і для чого цей документ потрапив до вас,куди дивиться СБУ?З вашими піарами питання, чи це взагалі справжній документ? У вас параноя.

Р
Роман

ВНИМАНИЕ! Вводим в поисковую строку: Как реально разгоняют митинги в Европе (видео) , РАЗУВАЕМ глаза и смотрим на образец европейской демократии! Вы этого хотели, европришибленные? Тогда закройте рты, ибо власть вас по сравнению с европейцами - только погладила!

Х
Ха

Ну так і в чому власне доказ підготовки до кровопролиття і силового сценарію? Мова в документах йде про приведення до бойової готовності не всієї силової вертикалі, а лише її антитерористичної гілки. Новини читати неможливо. Набридла вже ця інформаційна війна.

Читайте також