Балога озвучив власний варіант подальших дій

10
78

Політик закликав суспільство та мітингувальників до структурної самоорганізації

"Переконаний, ситуація вимагає від суспільства формування паралельних структур.

А саме:

1. Єдиного органу з робочою назвою «Народна Рада», з обранням єдиного лідера, який візьме на себе відповідальність і поведе народ до перемоги. До неї мають увійти три президенти України, моральні авторитети, духовенство, громадські лідери, авторитетні ректори університетів, експерти, політики, в тому числі можливо і з владних партій, якщо вони хочуть країні добра. Термін - до 5 грудня.

Цей орган від імені суспільства має говорити з владою, правоохоронцями, армією.

2. Лідер «Народної Ради» до 6 грудня формує Народну Гвардію для забезпечення захисту людей.

3. Формування при «Народній Раді» дипломатичного корпусу, який стане єдиним представницьким органом для ведення міжнародних переговорів. Термін - до 7 грудня.

Зараз потрібно зосередитись на реальних завданнях, які можна вирішити мирним шляхом у форматі протестних заходів та переговорів. На моє переконання ми маємо направити зусилля на те, щоб:

1. В першу чергу – не дати владі реалізувати сценарій по розколу країни.

2. Змусити Януковича до 19 грудня підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

3. Добитися від президента підписання указу про відставку уряду. До 10 грудня.

4. Не пізніше того ж дня, на круглому столі в президента, сформувати уряд національної довіри за участі представників усіх політичних партій, окрім комуністів", - пише Віктор Балога у "Фейсбуку".

"Вимоги народу потрібно виконувати. А це - реальний сценарій, для реалізації якого є всі можливості та ресурси, і на який реально може піти влада, якщо вона хоче миру і спокою в країні. Головне – не гаяти час", - зауважив політик

Коментарі

М
Микола

Вважаю що по ключових моментах Балога прав. Однозначно на справжній момент потрібний "тимчасовий уряд" для нормального управління країною. Йде широкомасштабна інформаційна війна на основних засобах масової інформації.Причому війна, направлена саме на розкол країни. А влада в цей час соромливо відмовчується. Інше питання, що Віктор Іванович умовчує на яких кабальних і ніяк інакше умовах ми можемо попасти в ЄС. Як свого часу африканські вожді розповідали казки своїм одноплемінникам про солодке життя на іншому світі, відправляючи їх в рабство на американські плантації, так і наші лідери співають нам про європейське щастя, мріючи подорожче продати ресурси і країну в рабство глобальним корпораціям а нас зробити на дві третини планетарними гастарбайтерамі типа Молдавії, а останніх в кращому разі обслуговуючим персоналом і дрібними торговцями.

S
Simon

Распад Украины происходит и наверно полностью состоится на Восток и Зарад. Восток ето Россия ну и ладно пускай живут с нищими , они этого заслуживают. Зарад хочет лучше жить. Так вот Львовскую и Ивано–Франковскую области присоеденить к Польше, а вот нашу любимую Закарпатскую область к Чехии или Словакии или к Венгрии как это било до Второй Мировой. Закарпатья процветало бы и люди жили бы красиво. Я думаю многие бы вернулись…

Х
хе

клас фото!!!нараз показано шо ті руки не будуть у грань лізти лем чужими мож загребсти

Г
гістю

жоно пой спати бо гості ішли би домів

Г
гість

Ви срані вуйки - слухайте що розумні люди кажуть - Те й робіть . Думати то не ваше холопське діло . Пан Балога має рацію ! - а рація де ? а рація на бронепоїзді . Досить пиздіти - всі на поїзд і в Київ

С
Слов"янину

еті забов удалити

С
Слов"янину

добре кажеш еті

С
Слов"янин

Нині перед багатьма політиками та чиновниками України, що мають нерухомість та рахунки за кордоном, стоїть дилема – зберегти їх і стати зрадниками українського народу, або втратити їх, і увійти в історію у якості позитивних персонажів. Замислюються тисячі. Замислюється і Балога. Між євро-америкосами та кримінальним кодексом України вибір простий і чіткий. Трохи часу для розмірковувань у них ще є, але не багато.

С
Слов"янин

Нині пора визначатися з дією ККУ, зокрема, щодо державного заколоту. З відповідними наслідками.

С
Серега

Шановні коментатори, все ж таки, визначіться з тим, яку Європу відстоює євромайдаун: http://www.youtube.com/watch?v=5yivuaUWii0

ЗЛ
Золтан Лендєл

Я особисто дуже много знаю цікавого про Балогу І Петьовку і скоро я вискажу всьо нашим людям !

С
Серега

Подивіться, яку Європу відстоює майдаун http://www.youtube.com/watch?v=5yivuaUWii0

ДМ
дід Михайло

Говоришь уже 20 лет коммунисты не руководят? Уже 22 года Украиной руководят их дети и внуки. Украиинской власти все эти годы никогда и небыло. Жиды, потомки красных террористов, при помощи приверженцев КП кучмив, медведчуков, табачников все багатства в стране сдали жидам. В помаранчевый майдан, я не верил. Я верил в то, что пемаранчевые и голубые воюют за власть, что они вместе виновны в смерти нескольких десятков депутатов. в том числе В.Чорновила и Г.Кирпы и , расследовать эти убийства не выгодно ни помаранчевым, ни голубым. Жиды создали голубую партию и, за свои деньги, привели её к власти. Кто в руководстве? Дважды судимый зек, по чей-то воле выпущен за третье преступление(изнасилование(сайты Донецка))-президент, отец его во время войны заслуженный полицай имевший награды от Гитлера. Табачник хренов внук красного террориста служившего в ЧОН-части особого назначения. которые прославились своим жидовским деспотизмом по отношению к сельским жителям и интелегенции.

М
МВАпт

Слухайте друзі, в нас з явилась подоба "Ванги"

Д
деду

Дед ты болен . Уже более 20 лет коммунисты ни чем не руководят их не видно и не слышно, а в стране все только хуже . Так кто виноват ? Такие как ты , со своими шизо-навязчивыми измышлениями осточертели всей стране,Работать надо ,а не подванивать

С
Слов"янин

Холодний має правду. Кишенькові ЦРУ та МІ-6, залежні від ФРС, за останні роки розв"язали десятки "революцій" і заколотів. Сербія, Лівія, Єгипет, Грузія, "помаранчева" Україна - далеко не повний список. Щоправда вони обісралися в Білорусі і Сирії. А наших активних, але лохуватих, людей вже вкотре охопив революційний психоз. Зрозуміло, це пов"язано з тим, що і в "опозиційних" і "провладних" структурах знаходяться представники 5 колони, а більшість телеканалів фінансуються з-за кордону. Сподіваюся, глобалісти обісруться в Україні. Потрібно цінувати свій суверенітет і не стати ринком збуту товарів ЄС... Люди відучилися самостійно тверезо думати.

З
Золтан

Віктор Іванович ви вже не знаєте як біситися вже а ваші жополизи купують мерси за три міліони гривнів ви поощряєте корупцію як лем можите ви не навидете тих людей які вам лем доброє в житті робили які вас у свій час од тюрьми спасли !Хто ви після цього ? Людина ?

ДМ
дід Михайло

Ми живемо в державі офшорного жидооліархічного капіталізму. Де нащадки жидокасапів тоталітарного режиму КП з помічю кучмів і ведмедчуків, віхідців з цього режиму, захопили всі багатства України і прихватизувавши правоохороні органи, перетворили їх на органи охорони влади. Широкою рукою влада роздає, так звані, сталінські пайки бандитам в погонах. В наших містах рідко побачиш сержанта, одні офіцери, а полковників стільки, що можна збудувати греблю через Латорицю. А це все наші гроші, зарплати та пенсії ворогам народу з нашої кишені.

0
007

Всім опозиціонерам місто в палатках із народом.Інакше вас не зрозуміють.

W
Wrongway

Незадарь украйинцi признанi майбрехливов нацiйов у Европi ........ Стопроцентно! http://news.mail.ru/inworld/ukraina/ua_kyiv/111/incident/15942751/ После разгона Евромайдана и штурма АП исчезли более 30 человек Уже понад 30 Ко ся ставит, ош до рана будле 35 ? :)))))))))))))))))))))))

W
Wrongway

men Коротко і ясно.Так діють лідери які можуть взяти на себе відповідальність ...... Крiмiнальну теж?

W
Wrongway

дід Михайло Сьогодні є можливість, на території Закарпаття. заборонити діяльність ком. партії, яка вже давно заборонена в Європі, ...... Пестьош. Украйинчег не може не пестiти Незадарь украйинцi признанi майбрехливов нацiйов у Европi Нигде ничь не йе запрiщено i "можливости" такойi нейе у Закарпаттю У укрозбоченця iстерика , марить наяву :)))))))))

M
men

Коротко і ясно.Так діють лідери які можуть взяти на себе відповідальність,а не ті що кажуть що в них є план,а самі не знають що робити.

W
WRONGWAY

Йо! А чому то-то само "лiдер " формуйе , а не "народна рада"? Фюрер вiдповiдайе за вшитко? :))))))))))))))))))))) Народу: Читатйте , хоть самойе елементарное Радив бы-м Жельо Желева ( фiлософ, бывший президент Болгарiйi ) " Фашизм" там розписано чому само у Балоги "лiдер " формуйе, а не коллективный орган :)))))))))).

БК
Без коментів

З кожним днем,читаючи ці коментарі,переконуюсь,скільки дебілів живуть рядом зі мною.

W
Wrongway

2. Лідер «Народної Ради» до 6 грудня формує Народну Гвардію для забезпечення захисту людей. ....... Та кажи уже , што "гвардiя" йе, треба лем легалiзоватися :)))))

ДМ
дід Михайло

Сьогодні є можливість, на території Закарпаття. заборонити діяльність ком. партії, яка вже давно заборонена в Європі, та ПР, створеної нашим офшорним жидооліархічним капіталізмом, з нащадків палачів українського народу та креміналу, які являються пятою колоною окупаційних сил Московії-Расєї і, є, разом з РЦС МП антидержавним, антиукраїнським духовно-політичним, злочинним середовищем найманців і запроданців.

П
патріот

Вже все розікрали, залишилась територія України і народ, якою і яким торгують, хто більше дасть ЄС або МС.ТАК ЯК у 1991 РОЦІ ЗІЙШЛИСЯ ТРИ АЛКОГОЛИКИ У БІЛОВЕЖСЬКІЙ ПУЩІ РОЗВАЛИЛИ, А ПОТІМ ПРОПИЛИ І РОЗІКРАЛИ РАДЯНСЬКИЙ СОЮЗ, НЕ ВРАХОВУЮЧи ІНТЕРЕСІВ НАРОДУ.ПАМЯТАЄТЕ СКІЛЬКИ ПРОПАЛО ГРОШЕЙ У ЛЮДЕЙ НА РАХУНКАХ І ВДОМА,ДЕ ВОНИ? А ТЕПЕР ПОВЕРТАЮТЬ ПО 1000 ГРИВНІВ,БАНДА!!!ЛЮДИ, А ОСОБЕННО ЗАХІДНІ ОБЛАСТІ, ЇЗДИЛИ НА ЗАРОБІТКИ ЧЕСНО ЗАРОБЛЯЮЧИ ГРОШІ, ЯКІ у 1991 РОЦІ ПРОПАЛИ НЕВІДОМО КУДИ!!!

7(
777 (оригінал)

Пенсіонер діло каже. Це ж скільки річних бюджетів держава б отримала? А судити їх є за що, починаючи з Кравчука, який зробив нас всіх бідними, а одиниці - олігархами. Він, як комуністичний ідеолог, виступав проти ринкових відносин. Поляки за одну ніч стали жити в ринковій країні, півроку мучилися і де вони зараз! А в той час наша комноменклатура потихеньку доводила до банкрутства цілі галузі й за копійки скуповувала. "Маємо те, що маємо" - голий зад та діряві кишені.

H
harmat

А кто такой Балога? Почему его мнение должно быть так интересно всем? Почему ло нем чспасто пишут? Спонсор сайта? Мне его больное воображение совсем не интересно...

М
мер

Віктор Іванович удаліть всі свої сторінки з соц мереж ! То шо ви там пишете то сміх визивающий істеричний сміх !чому вас і Петьовки нема у ВР ? У Тіньку хочете отсидітися ? А пак повісти шо всьо то іменно ваша заслуга ? Не вже не боїтеся Бога ?

БГ
баба Галя

Не опубліковані заклики керівників Фішера Точприбора, Барви та ЕНО до страйку ЧИ ВОНИ НЕ ПАТРІОТИ

П
пенсіонер

Правильно каже, треба Народну Раду, яка б зробила Народний Суд який притягнув би всіх президентів з 1991 року, їх сімей,родичів, які награбували народне майно.Так само зробити в кожній області з губернаторами,головами Рад і мерами, які також не кращі від них.І це лише можуть зробити повністю нові люди, а не старі політики маріонєтки ,шістьори, які зрослися з криміналітетом.

Х
ххх

писальщики. всі ви знаєте що у В. І. шансів у трічі більше ніж у васю тому і пищете. кого як ви думаєте вашого Чубірка, чи Балогу.

П
політолог

Тут чуйка Балогу підвела,якщо раніше влада відносилась до нього толерантно то зараз піде пресуха. Перше, що його заставлять так це платити всі податки.

З
Золтан

Віктор Іванович не рвіть очко ви нигда вже не будите при владі ! Успокойтеся ! Вспомніть як ви обосрали і предали людей які вас зробили людиною !!!чи ви надієтеся купити всіх чи задарити подарунками як Владику Феодора ??? У любій ситуаціїї треба залишатися людиною а ваше оточення то не є люди ! Задумайтеся шо ви більше зробили в житті доброго чи поганого !

ДБ
Дай Боже

План заслуховує на повагу.Треба розповсюдити по всім соцмережам, обговорювати, радитися, висоловлювати свої думки, припущення, без заперечень-стіл переговорів.Однозначно без обговорення,внесення пропозицій, прийняття адекватних мір,причому термінових.Треба свіжі голови,свіжі думки, лідери опозиції та усі небайдужі втомилися,виснажені психологічно, фізично,вонни денно-ношно на барикадах.Коли вони взагалі відпочивають? Нема коли, треба допомагати їм усім. Усім тим, хто розуміється на таких тонких питаннях треба вступати у здорову дискусію.А це вчені, політологи, соціологи, історики, інтелігенція,політики із здоровим глуздом.

Х
Холодний

"Формування при «Народній Раді» дипломатичного корпусу, який стане єдиним представницьким органом для ведення міжнародних переговорів" - ДЛЯ ЧОГО ??? Для того щоб легалізувати "запрошені" Народною радою ДЕМОКРАТИЧНІ БОМБАРДУВАЛЬНИКИ НАТО

Х
Холодний

В Лівії та Сирії створювалось все так саме, по тим же "лікалам" що пропонує ВІБ. Який результат в цих країнах ми всі добре знаємо

СД
сваха до небайдужого

Ті, що прийшли в 2005 році лиш трохи молодші за цього старпера. Я маю наю на увазі молодих, з сімей, в яких вони отримали належне виховання ,а також здобули достойну освіту.

W
winkel

До Небайдужий: шо ти тут командуєш і пуджаєш людей, они виражають свою думку і мають на то право. А ти кто такой? - давай До свіданія!

2 Др. Мальтус

без комуняк тому, що читай пункт 2, а вони дивляться на Москву. З нима спільної мови в цьому питанні не знайти. Причому можна було б і озвучити, як змусити підписати, його за всю історію ще ніхто нічого не зумів змусити.

ДМ
Др. Мальтус

"Не пізніше того ж дня, на круглому столі в президента, сформувати уряд національної довіри за участі представників усіх політичних партій, окрім комуністів" - а чому саме без комуняк? Ну, падлюки вони продажні, то всі знають. Але що, президент у нас - комуняка, чи члени Кабміну, чи голова ВР, чи більшість в ВР, та в майже усіх місцевих радах ? Віктор Іванович обережно так закликає залишити "регіоналів", по суті - Організоване Злочинне Угрупування - при владі, та домовлятися з ними? Точно, як робив це його колишній шеф Ющенко В.А. Той надомовлявся та напідписував універсалів єдності, завдяки чому й маємо усіх цих клюєвих, ківалових, чєчєтових...

7
777

так за всю історію ніхто незраджував нашу НЕНЬКУ УКРАЇНУ як янукович і ви всі разом зним.

7
777

до небайдужого. я знаю лише одно. рано чи пізно справедливість побідить. а потім ми побачемо хто де буде...

7
777

Віктор траву не курить, губи заняті, він дуст нюхає

НБ
Не байдужий

До свахи: Слова "Молоді" та "Розумні й відповідальні" в одному ряді стояти не можуть. Такі "розумні і відповідальні" вже прийшли до влади у 2005 році, їх ще тоді називали "любі друзі". В результаті країну було відкинуто назад на 30 років. Ви, шановні протестувальники й заколотники, краще тихо сидіть, а то ще вам за "Кучму геть" відповідати доведеться.

НБ
Не байдужий

До 777: А ти шо так нервуєш? А може це ти Тягнибиківський галицький запроданцю? Нічого, почекай, до стінки підеш разом із зрадником Балогою та Яйценюківською командою. Ніхто за вас у Закарпатті не піде, бо ви не заслужили ні поваги, ні співчуття!

С
сваха

В любому випадку цей "дом престарелых а-ля Янык, Ибак,Азирив" треба спровадити на пенсію, щоб перестали Україну ганьбити перед цілим світом. Їм кажуть ідіть на хій, а вони з усіх сил чіпляються за владу, як свого часу придурок Кучма.До влади повинні прийти молоді, розумні і відповідальні люди. А компартійнй старпери - на смітник історії.

7
777

вибачаюсь за матюки. але з цією владою і продажними коментаторами нерви невидержують. ви всі хто продав себе ворам, бандитам і сам є таким. даже неуспієте повернутися як продасте і зрадете своїх батьків і своїх дітей.

П
Пупкін

прошу вписати ще один пункт - у разі невиконання попередніх пунктів зобов'язуюсь у 3-денний термін емігрувати на завжди і ніколи більше не дурити закарпатцям голову

У
українець

Міліцішта ..поміняй свій нік ,бо по ньому видко величину твого ,розума.

В
виборець

Не пізніше того ж дня, на круглому столі в президента.............................скільки дурня не вчи ітак знати не буде........ану подумай вітька може найдеш за собою помилку а на фейсбуці ти гет здичавів

Б
брат

але чому балога забув про головний пунк який має стояти на першому місці? ........балогу на майдан! добре грітися вдома,а ти до людей вийди а не через фейсбук свої філософські думки толкаєш!

7
777

Комусь явно сподобався мій нік. Продавати не буду - подарую, але за однієї умови - писати грамотно, без мату та образ. А то живемо в Європі (не всі туди хочуть), а ведемо себе як глисти в ж... Зміни на краще потрібно починати із себе, тоді зможемо вимагати й від садистів у формі. Після врдіївських подій влада запевняла, що в підрозділах пройшла переатестація, а це й психологічні тести, яких дуже бояться в нашій міліції і за успішну здачу платять 1200 зелених (через посередників). Можливо тепер зрозуміють коментатори, що в цій державі потрібно змінювати буквально все, або міняти назву на Корупційно Злодійську Конфедерацію.

Я
ЯЯЯ

ЧУДУВУСЯ НА КИЛЬКО ЗАЗОМБИРОВАНЫЙ НАРОД УКРАИНЫ ТАКЫМИ ХУ....ВИНБИНАМИ ЯК ЯЦЕНЮК,ТЯГНИБОКИ ИМ ПОДОБНИ....КОМУ УКР.НУЖНА ТУЙ У ЕС???ТУЙ СВОИ ЖЕБРАЧНИ ХВАТАЕ,А ЩЕ КОМУСЬ ТРЕБА 46 МЛН БРАТИ НА СВОЮ ГОЛОВУ?ТО ВСЬО ПРОПАГАНДА,ОБЫ ПОДОРВАТИ И ТАК ПОДОРВАНОЕ ЗДОРОВЛЯ УКРАИНЫ!НЕ СПИТЬ,А ПРОБУДИТЬСЯ И ТРЕЗВО МЫСЛИТЬ КУДА ЛИПШЕ ИТИ....

С
Слов"янин

Не слід забувати про ККУ. Балога розворушує більш суспільно небезпечні речі, аніж це до нього робив Д.Сидор.

Л
лікар

ВІктор Іванович, ви хочете створити державу в державі? Це уявна нова бюрократична структура, забулисьте про нову уявну Конституцію. Без істерик ідіть у парламент і можете спробувати заявити це з трибуни але є ризик, що викличуть психіатричну швидку допомогу.

M
mukola

Naj bu baloga poviv wo vin byde robutu za novum planom.krastu dale

ЧМ
Чисто мукачивець

Потрибно цей вариант дий озвучити заявити по национальних каналах!

7
777

ви підараси. за кого ви застаєте. ви блять сліпі шо робить ваш підар янукович? і ви хочете сказати шо це все добре він робить? Балога шо хоче шось хуже для нас усіх і вас втому числі. і дітей ваших. то шо ви будете впеклі грітися то ясно. але ви ще маєте на цій землі конати і у бога прощення просити....

К
катя

до гуцула.Ти краще скажи як тобі роги обламали горний олень!!!!

К
катя

до гуцула.Ти краще скажи як тобі роги обламали горний олень!!!!

Г
Гуцул

Люди добрі, та шо ся стало? Президента вам НЛО принесло чи самі вибрали? Беріть на виборах по 150 гривень, беріть та будете биті потом Беркутом до наступних виборів. Хто на виборах сорочку на грудях рвав і кричав Янукович наш президент - тепер стоять побиті на майданах. Бидло за сотню гривень матір рідну продасть !!

К
катя

Доста триндіти.Скоро біжи до Януковича ,кланяйся і проси про пощаду!!!!

МС
Микола Староста(Жалива)

Цікаво, а на якій посаді себе бачить Балога у Народній Раді? Думаю, як мінімум віце-спікера.

НБ
Не байдужий

Балогу до стінки за державну зраду та заколот!!!!

О
опо

Давай Балога!!!!!Доста в тiнi сидiти!!!!!! Роби шось бо хана нам буде!!!!!

НН
не незалежний

міліцішто , я хоть не великий євроінтегратор і маю власну думку на цю всю ситуацію , айбо ти імбіцил редкосний тырнетвоїн

A
Alexx

Вікторе, ти яку траву сьогодні курив? Бачу вставляє не на жарт...

М
Міліцішта

Ліпше уйо.....й Вітя, ліпше уйо.й:)))

М
Міліцішта

Ліпше уйо.....й Вітя, ліпше уйо.й:)))

М
Міліцішта

Ліпше уйо.....й Вітя, ліпше уйо.й:)))

НН
не незалежний

звучить якось фантастично

У
українець

БАЛОГА ВПЕРЕД ,БРАВО!!!!!!!

У
українець

БАЛОГА ВПЕРЕД ,БРАВО!!!!!!!

ДК
до катi

не тренди будь добра!!!тепер всi способи хорошi лиш би гниду-Яника убрати!!! забудь за своi лiчнi амбiцii i обьеднуйся заради спiльноi справи(а потiм опять тринди собi на здоров'я)

К
катя

можеш почіхатися в одно місце!!!!

Читайте також