Балога прокоментував участь його команди у дострокових парламентських виборах

15
0

Народний депутат наголосив, що бути чи не бути йому та однодумцям депутатами – вирішуватиме громада Закарпаття.

"Друзі, хочу розставити акценти з приводу участі нашої команди у дострокових виборах: 1. Партія «Єдиний Центр» не висуває список до Верховної Ради. В країні війна, ворог – на Сході, а нам в тилу треба демонструвати єдність", - написав Віктор балога на своїй сторінці у "Фейсбук".

"2. Ми не йдемо в СПИСКУ «Блоку Петра Порошенка». Ми йдемо на мажоритарних округах – так само, як йшли у 2012-у і вигравали у Партії регіонів, за що у нас намагалися відбирати мандати. На попередніх виборах ми не віддали область Януковичу. На цих виборах не допустимо проникнення у парламент друзів Путіна і фанатів терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР», деякі з яких мають прописку на Закарпатті. Від допомоги у цій справі не відмовляємося, і якщо «Блок Петра Порошенка» вирішив нас підтримати, то значить в цьому питанні ми однодумці", - каже народний депутат.

"Розумію іронію декого з вас. Але, бути нам депутатами, чи ні – вирішувати громаді Закарпаття. Ми не йдемо у закритому списку, який гарантує проходження. Ми йдемо, як і раніше, дивлячись в очі кожному своєму виборцю. Як уже говорив – прийняв рішення відмовитися від білбордів та іншої політреклами. Усі вільні кошти підуть на потреби наших хлопців на Донбасі, зокрема, 128-ї мукачівської гірсько-піхотної бригади", - каже Віктор Балога.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також