Балога розповів про передреволюційний стан

12
80

Народний депутат відреагував на заклики опозиції до народного супротиву.

«До сьогодні утримувався від коментування діяльності опозиції. Не тому, що не було чого сказати. Вважав, що коли опозиція не робить грубих помилок, то менше всього треба її тролити. Тим більше, що є оголошена спільна мета – дострокові вибори ВР і Президента – і до неї треба йти всіма доступними законними способами», – зауважив політик.

«Однак зараз в країні склалася класична ситуація, коли низи не можуть, а верхи – не хочуть. Або навпаки. І перше, і друге означає передреволюційний стан. Зрозуміло, що далі працювати в такому парламенті, за таких політичних реалій немає сенсу. Коли у депутатів на «гоп-стоп» забирають мандати, робота Верховної Ради виглядає як танець на краю прірви: місця мало, але спробувати можна. І ніхто не застрахований від того, що зірветься в безодню», – наголосив Віктор Балога.

«І до краю прірви прийшли не ми самі. Депутатів туди загнали силою, і зараз змушують танцювати. І якщо чиїсь рухи не сподобаються – йому допоможуть швидше зіткнутися з дном. Ми цього хочемо? Відповідь – ні. Це перше», – зауважив політик.

«Друге. Якби Французька революція проходила за розкладом – вона б провалилася. Фідель Кастро неминуче б програв, якби кликав на повстання лише в робочі дні. Сьогодні ж опозиція оголосила парадоксальний намір: піднімати народ проти режиму за графіком. Замість плану дій опозиційних сил країні запропонували «План роботи обласних організацій партії на березень-травень 2013 року». З перервами на сесійні тижні для тих партійців, які мають депутатські аусвайси. Дивовижно: опозиція каже, що парламент не має працювати і вимагає перевиборів, але при цьому хоче ходити під купол і під телекамери», – зазначив Балога.

«Панове, оголошене сьогодні – це не акція громадянської непокори. Це партійна бюрократія, занурена в комфорт! Активний опір передбачає безперервність. Інакше не варто і починати. Це що, страх? Може, політики бояться втратити актуальність, коли люди справді вийдуть на вулиці і почнуть самі за себе боротися? Нерішучість? Можливо. Але іншого виходу в країни немає – або танцювати на краю прірви і по одному в неї падати, або з підтримкою народу вийти на широкий простір. А там далі народ і Бог розсудять, кому бути на перших ролях, а кому – піти на політичну пенсію з відчуттям виконаного обов’язку», – звернувся політик до опозиції.

«Особисто готовий до всього. Не готовий лише танцювати на краю прірви по команді хореографів, яких не сприймаю. І найголовніше. Якщо ви дочитали текст до цього місця, у вас виникне цілком закономірне запитання: «А що ти, Балога, пропонуєш, раз такий мудрий?». Я пропоную щирість. Не можна починати «народні повстання» з проплачених прапороносців. Якщо раніше всі ми – і ті, хто у владі, і хто в опозиції – цим грішили, то зараз про це треба забути. Люди мають вийти на вулицю за свої права, а не за 50 гривень на годину. Нехай на першу акцію їх збереться 20 чоловік, на другу – 40. Але це будуть ідейні бійці, з якими, дай Боже, і почнеться народне віче, що дасть можливість направити країну в напрямку Європи», – наголосив Балога.

«До чого я веду. На початку тексту я згадав Фіделя Кастро. Він говорив, що починав революцію, маючи 82 людини. І якби йому довелося це повторити – вистачило б 15, або навіть 10, але ідейних. А нас уже є трохи більше, ніж п’ятнадцятеро. І ніщо не заважає діяти», – підсумував політик.

Коментарі

ВЛ
Ваші люде

набралися гроши...та легко так газдовати!!!особенно коли при державному тарільови був...а коли вибори та так сиплют грошима, устигай имати!!!неє правды!!!а за ними особенно!!!они свою силу видят у грошох...а сила у правді ги тот у кінови казав "Брат-2"!!!рано чи пузно удкликнеся їм усім на їхньоє ауканя сякоє!!!біда у тому що люди наші терплячі...а у сьому їхньоє щастя!!!бо обы народ зобрався...та гепнув раз-двычі та скачалибыся из трону своїх!!!

F
Firge

Нуда нуда, а Янукович взяв і заказав снігопад по вій Україні і тарифи на революціонерів зразу поповзли вверх

Q
Qq

Без мата,всі вони ...........

А
Алина

Много текста - мало смысла! не думаю, что люди уже поведутся на это! У меня в последнее время такое чувство, что каждый, в нашей Богом забытой стране, сам за себя! Идти на революцию? И что дальше? Одни олигофрены, извините олигархи, сменят других... И все по новой! За кем идти? За хитрой воровкой Юлькой и соплежуем Яценюком? за Донецкими бандитами? за женоненавистником и моральным уродом Тягнисраком? Или лидером Новой революции станет В.И.Балога? Ха-ха-ха. Вот как вымрут все эти особи, лет так через 30-40 может и заживут нормально наши правнуки. А пока каждый крутится как может! А наш край красивый и более менее зажиточный по сравнению с другими регионами страны, не благодаря, как кто-то писал здесь, господину Балоге, а близкому расположению к границе и иному менталитету людей, которые умеют крутится и хотят работать.

SJ
Schulze J.

пыдтримую П1дгорянця, на таких пыдприэмствах, як ЕНО платня охуэнна. Треба шось робити. Най Балога вызьме на зам1тку...... 1 Золтан най почухаться...........

А
ав

Нема Справедливості. Все придумано для того би опускати наш народ ,дискримінувати по відношені ДО європи ,щоб наш Інтелектуальний потенціал виїжяв заграницю,шоб недавали розвиватися Україні як сильній державі, а в ітогови їдуть наші спів вітчизники в Євро в США а там вобще дискримінують ош ідіть собі домів бо у нас навіть для нас нема роботи. от і попуск всюди.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

для читач "Цікаво, а хто ж у В.І. - Че?" Деркачка!

Ч
ч

http://www.avaaz.org/ru/petition/Dobyche_slancevogo_gaza_na_Ukraine_NET/?cezIheb

Ч
читач

Цікаво, а хто ж у В.І. - Че?

П
підгорянець

звертаюсь до віктора івановича , робота на ено меблі є дуже - дуже низько оплачуваною , люди які працюють роками уже в пенсійному віці і не мають можливості перейти чи найти другу роботу, працюють на 1100грн в місяць і не можуть скаржатися , бо якщо поскаржуться , то звільняють з роботи , мають добру зарплатню тільки начальство , якому на людей насрать, а той австріяк обіцяє вже пару років про підвищення заробітної плати і ні чого , скажіть чи можна при цій зарплаті прожити ???не хватить щоб і вмерти. цю тему треба розширити в інтернеті , щоб хтось міг вплинути на руководство ено меблі в мукачеві!!! Чоловік що повісився на роботі в ено меблі в 2011 році , після того як дістав дуже малу зарплату, там всі знають чому Такої низько оплачуємої праці нема в мукачеві ніде!!!!

Ч
чАЛИ

% - КОБ з Народом Товариши. ДО БОГОДЕРЖАВИЯ.

К
Кіш-міш

Покайтесь, браття, i не робiть хуйнi, Не бздiть нiкого, за нами Аполон. Якщо хтось скаже вам, що вiн мудак, Що хтива обiзяна сидить на променистiй колiсницi І чуха сраку арфою спiвця, - Ви зараз же такому мавпофiлу Ногою бийте в яйця. У цей спосiб Загiтував багато неофiтiв. Сказати вам по правдi, не люблю я Тих блядських теревенiв, бо не вiрю У силу слова я, а вiрю в силу пiздюлєй.

ПЧ
простый чоловік

Так шо типирка, кить Балога не пруйде у владу "будувати майбутню Україну", здатну для вступу в ЄС, та усі Балоговы гешефты утанутся Алексу Ровту? Бо Витько всё на нього переписав, кить ся устане у опозіції. Сиґінятко типиркы ништо не має. Тулько, што не ковдуш.

%
%

Идет предел власти как в стране,ну так и во всем мире. Между мафиозными кланами нашей страны грызня,не говоря уже, что все они управляются из вне,и инструментом выступает быдло-народ, которых как всегда поматросят и бросят. Как это не печально, но Украина представляет собой разменную монету в глобальной системе. Игнорировать продажную власть,судить их по поступкам,жить по совести в ладу с друг другом и природой, стремиться к Богодержавию без лживых иерархов! КОБ(Концепция общественной безопастности) уже в Украине!

П
Петя

Балога дещо втратив і його знову тягне на чергову кольорово-масонську революцію

П
Павло

Антон, ви мабуть про фейсбук говорите? А то яким ще ділом може зайнятися пан Балога якшо не в фейсбуці шаритися

А
Антон

А ви не акції проводьте а ділом займіться врешті решт

МС
Микола Староста (Жалива)

Ще раз переглянув коментарі, революції на чолі Віктора Балоги не буде - факт.

К
кеп

На воровался и хочет своё сохранить, простой люд под танки бросать иди в перёд а мы посмотрим за твоим добром!!!

1
111

витя тебе надо иди бери неблагодарных братьев и бастуй сколько влезит одни жируют а другие бедуют а народ ни надо подстрикать он давно забыл вас

П
Політолог

Жалива, вказує і на свого братика, який теж сидить, як рако-риба.

Ж
Жаливі

Слухай а твій брателло контрабандіст відколи став депутатом дуже себе вказав? лиш видно його було біля трибуни як мебель його іспользували вмісті з ковачом

:
:-)))))

Плывут пароходы -- привет Виктору Иванычу! Пролетают летчики -- привет Виктору Иванычу! Пробегут паровозы -- привет Виктору Ивановичу! А пройдут пионеры -- салют Виктору Ивановичу! Балоги,балоги,кругом одни балоги!

F
Fredy

Щось нагадує мені одну ситуацію з 2004 р, коли пан галай відкрито на мітингу закликав до зохоплення будівлі міської ради та міськвиконкому, а потім щиро дивувався, що перебуває в міліцейскому розшуку. Благо, "поморанчова дискотека" спасла його від відповідальності...

МС
Микола Староста (Жалива)

Зверніть увагу, що всі інші народні депутати ВР від Закарпаття,як провладні так опозиційні, у тому числі брати Балоги - мовчать,як риби. Складається враження, що вони не політики, які повинні реагувати на такі заяви, а пересічні громадяни. Дуже цікаво, хто з них дасть оцінку Балозі? У простих виборців все більше складується враження, що вони просто бояться Балогу або чимось йому зобов'язані.

П
п

скоро так і буде ош будуть Люди на РАтушу виходити ,вискажеме все вам.

А
апк

Жалива. непотрібно тут автономії.

Е
Еколог

особисто я підтримую ідею відділення Закарпаття від України , але є але , що ми тут в Закарпатті будемо робити , тобто виробляти , якщо комусь не важко назвіть хочаб один стратегічний завод в нашій області який би виробляв продукцію в різні країни світу , та забеспечував би хочаби 8-10 тис. робочих місць , назвіть хоча б один науково дослідний інститут який проводив би досліди в ІТ сфері , у створенню нових ліків , станкобудівництво , одним словом чим ми закарпатські люди будемо займатися , на чому ми будемо заробляти гроші ?? , чи ми прочто почнемо вирубувати ліс і віддавати його в європу в палеттах із поколотими дровами , треба зрозуміти що однією мінеральною водою ми не проживемо , тим більше що вона вся приватизована , чи можливо хтось має надію на те що при відділенні З.обл. хтось нам подарує гтс чи закарпатгаз або закарпаттяобленерго це все вже практично не державне і ці так сказати власники ніколи не віддадуть нам цих об"єктів і перші підуть на рожон

RV
Rusyn Val

Олександр 13.03.2013 11:55 | IP: 195.234.148.xxx Хто вивів Закарпаття на більш-менш високий рівень??? Закарпатці виводяться самі,своїм потом і кров"ю, на підприємствах і стройках Чехії,Росії,Італії і багатьох інших країн.Інша частина закарпатців з цих грошей жиє.Одна третина зароблятє,друга третина першій третині продає товари,а третя третина,третина паразитів,типу Балоги,паразитує на цих двох третинах.Це державні чиновники,менти,"депутати" різних рівнів і подібна наволоч.Так що не треба туйки про Балогу,білого і пушистого.Підімяв під себе всю область,паша завидовський.Брати,зять,сват,жона, син - одне слово не Закарпаття а Балогостан.Скоро внукам буде приправовати депутатство. А проплачені Шоніки йому співають дифірамби.Противно дивитися на лизоблюдів,котрі чекають коли їм щось перепаде з панського столу.Холуї,млять.

М
Мукачівець

"Призрак бродит по Европе, призрак ко....низма!" Che Guevara http://en.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara и Фидель Кастро еще в 50-е призывали к борьбе за СВОБОДУ! В школе выстраивали нас на длинные марши с песнями подобной этой: http://tekst-pesni-tut.ru/song/show/912293/muslim-magomaev/tekst-pesni-i-perevod-kuba-lyubov-moya/ Куба - любовь моя, Остров зари багровой. Песня летит над планетой звеня - Куба - любовь моя! Балога не марксист, вроде Che Guevara, а мелкий провинциальный, в прошлом, торговец, разбогатевший в период "украинского НЕПа" - рекета! Идеи социализма и интернационализма ему чужды, как черту ладан. Красное знамя для него все равно, что красный платок для торреро на корриде. А для исламской революции Балога тоже не годится - надо обрезаться и, к тому же, народ не мусульманский, а пока- что христианский. Шейзе, шейзе, говорят немцы.

О
Олександр

Добре, вибачте якщо задів болючу для Вас тему - Ваші здібності ))) Але з тим що я Вам ще написав попрошу ознайомитись та приняти до уваги.

МС
Микола Староста (Жалива)

Олександр, про чиїсь розумові здібності попрошу не конкретизувати, всі прекрасно знають, що це текст писав не Балога, про його здібності можна побачити у коментарях, які він пише у Фейсбуці.

О
Олександр

На мою думку, чию би ви там позицію не відстоювали, маєте мислити об'єктивно та здорово, а не за якісь вонючі гривні, по вказівці босів сидіти і когось тут поливати брудом використовуючи не достовірну та брехливу інформацію. Задумайтесь про те що Вам ще жити в цій країні яку Ви же продаєте через свою особистість. Якщо рухатись так далі, то варто задуматись над тим, що в якій країні будуть жити наші діти, внуки, правнуки. І цікаво, чи признає основна маса колись перед ними те, що це все дякуючи їхній продажній шкурі??????

О
Олександр

Хто вивів Закарпаття на більш-менш високий рівень??? Та Ви поспілкуйтеся з жителями інших областей, поїдьте на вихідні по Україні та подивіться в яких умовах ІСНУЮТЬ жителі інших областей. Поспілкуйтесь з туристами, поцікавтеся їхньою думкою та враженнями. От зробіть це, бо звичайно що простіше за чашкою кави посидіти перед монітором і позасоряти своїми не обгрунтованими думками різного роду обговорення!!!

О
Олександр

Миколо, а Вас особисто що задіває??? Те що Ващі розумові та інтелектуальні здібності не дозволяють Вам потрапити у владу??? Скажіть, а хто ці всі роки відстоював Нас з Вами???

МС
Микола Староста (Жалива)

Я за революцію, потрібно дійсно все змінювати, але хто це буде робити? Балога? який роками справно служив владі,а зараз виявився їй непотрібний. Потрібно створити регіональну політичну силу, яка буде відстоювати не якесь одне сімейство, а всіх закарпатців. Питання автономії,вільної економічної зони, створення технопарків,розвиток туризму та інфраструктури нашого краю. Цим треба займатися,а не "дручати" у владу своїх братів,сина,жінку, а потім вимагати - революцію.

О
Олександр

До "Команданте БА" Якщо ви говорите про те, що владні кандидати були такі совісні, чеснюлі і не роздавали гроші... То моя вам пропозиція: Створіть громадську організацію та зробітьь по місту соц. опитування (при умові не розголошення) у якому опитайте людей що від кого, на прикладі теперішніх довиборів у м. Мукачево люди отримували гроші за голоси. Чия машина (Джип стального кольору) їздила по Ромському містечку і роздавали з неї гроші, хто і за кого біля стадіону ДЮСША, а точніше біля магазину "Флеш" пропонував по 100 гривень за Чубирка Івана. Хто 01.03.2013р. в районі Інтурист, після 20.00 (коли всі дома) ходив і складав списки на виплату грошей за Чубирку Хлопці, з кого ви ідіотів зробити хочете??? Ви думаєте що простий люд вже на стільки тупий і зазомбований? Можете ви тут за додаткову оплату від ПР писати що хочете, але люди все прекрасно бачать і розуміють!!! І рішення вже тільки за ними. І тут за ті кошти ще ви на вили попадите!!!

О
Олександр

До "Команданте БА" Стосовно держ. охорони, то вона надається державою всім високопосадовцям державного управління. Охорона як відомо надавалася на час його перебування на посаді міністра МНС. А Ви шановний якщо сумніваєтесь у законності надання даних послуг державою, то наберіться мужності і у відкриту (без ніків) направте листа до адміністрації президента. А вдруг відповідь отримаєте. Бо бачу в закритому режимі Ви тут усі герої!!!!

1
11\2"

Балога- розумний бізнесмен і політик. А ви туйки научіться правильно коми розставляти (для початку). А пак уже пишіть коменти......... A propos: ко мене забанив на mukachevo.net - кончений дятел.

Ч
чв

сеся називать РОзділяй Стравлюй І ВАлствуй.

Ч
чв

Ілі Враг Ілі дУрак і вся опизиція ипен так

ВС
Вже стартувало!!!

Відлік почався!!!!!!!!!!

М
Миросько

Деже би ся хотіло узнати чоловіка, який пише товті статті для В.Балоги, тому, шо се не його стиль і думки.Тому писакові треба дашто пудсказати.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

віктор іванович має шанс, який дається раз на 100 років та може стати політиком міжнародного рівня, якщо пійде шляхом волошина. євроінтеграція за день... європі 1,3 мільйона людей це нич, та можуть переглянути семирічний бюджет за ради малинького клаптика прозорого кордону...

С
Студент

Всяка революція має за мету зміну існуючої влади. Так? Так. Але заклики до насильницької зміни влади- се компетенція Кримінального кодексу. Як тут бути?

C
Castro

Балога правду каже, якщо не діяти зараз, то потом уже буде пізно. Будемо на рівні африканських країн у вігвамах жити. Якби Балога був тим, яким його виставляє більшість коментуючих, він би давно собі пригрів місце біля президента в принципі як це було до недавна, але чомусь він вирішив "задути проти вітру" за що заслуговує нашої поваги.

П
Патріот

Весь інтернет гуде після заяви Балоги. Зріє у людей революція в душах і від цього я тільки радію

І
Історик

Треба нам революцію або хоча б одночасні перевибори парламенту і президента бо з такою владою ми скоро будемо у могилі. Але боюся я цих перевиборів і революції бо не доведи Господи поллється кров з олігархів. Виборів боюся бо у влади є великі гроші а українці продаються. Вибори в Мукачеві тому доказ що навіть у місті яке за великим рахунком не знає такої біди як Ужгород чи Хуст люди всерівно продаються по 70 гривень. На чергові вибори регіонали викинуть мільярди щоб заткнути рота.

П
Петро

Да Балога говорит все правильно ...Но ему в новой жизни уже места нету ....Пусть не расчитывает....В лучшем случае почетная ссылка на колыму....А революция будет и не от того что ее назначил Кроль или Бендер она будет в силу реальных объективных причин....И власть возьмут на этот раз другие люди...Но не эти пидары которые уже по 100 раз были при власти и только воровали....А сегодня надо стрелять и ставку делать на конкретных сильных волевых разумных честных людей и главное сразу же предупреждать----шаг влево щаг вправо ---расстрел...

КБ
Команданте БА

Уявляю як Балога на броньованій АudiA8 в оточенні Рендж Роверів і Мерседесів AMG 6,3 з причепленою польовою кухнею ZEPTER або BERGOFF а позаду на Машікиних. Богданах всі працівники фірми Барва з прапорами Францї, Куби. і ВГО Свобода караваном їдуть брати в оточення Облдержадміністрацію! І розбивають палатки від BRIONI і ZILLI на клумбі площі Поштової! А Іван Балога із свого кабінета з ремонтом 700 тис гривень, кричить свободу не спинити!!! Цікаво буде дуже!

В
Варошиць

А хто буде революцію робити? Де туті романтики, шо почнуть революцію, де наші Че Гевари, Фіделі? Просто, про негідників, які нею скористаються, ми вже знаеємо...

В
Варошиць-Олександру

тікавуть от таких як Балога, местних князьку. Думаєшь, хто більши зла зробив для нас усіх: сімя чи пара сотень тиких сімейок як Балога, які дерибанили наші багатства, коли були у корита і розпродавали всі посади (а в першу очередь, суддів, на які теперь такі "обіди")

КБ
Команданте БА

Олександру! Не від влади, а від Балоги брали по 50-100 чи 500 гривень і особливо у 2010 році. А на рахунок революції від Балоги то хай Віктор Іванович якось сам лізе в окоп, можна хай лізе із своєю великою родиною, а вона у нього велика! Всі Балоги із депутатів у революціонери!!!. А ми поспостерігаємо. Чи комфортно буде людині яка ще 4 місяці назад всупереч закону охоронялася працівниками держохорони яку їй знову ж незаконно надав Президент до якого тепер Балога в опозиції!!! Цинізму і абсурду від Балоги немає меж!

НБ
Не Балога

Віктор Іванович замість того, щоб зайнятися роботою,як завжди не прив'язує свого авторитету до влади! А його прихильники напевно забули про те, що саме Балога давав гроші на президентських виборах...і на парламентських, і на місцевих, і на довиборах... Це його фішкою, виходить Закарпаття - багатий край, коли постійно є із чого красти!

В
Варошиць-Олександру

Так, Вітьок перший почав гроші на виборах роздавати! а теперь обіжаєся же більше не може так вибори проводити і придумав же за нього не голосувуть, бо влада голоси краде... Вітя, за тебе не голосують, бо ти переставись гроші роздавати, вот електорат і голосує в кого гроші є... тут без обід.... коли в тебе були гроші і мігісь роздавати, то за тебе голосували і тогди не булизь ме бидлом.

О
Олександр

Основна маса з тут коментуючих - роботи!!! Людина Вам правду пише, а ви взяли від влади по 50-100-500 гривень починаючи з президентських виборів, а тепер палець сосите і жалуєтесь на те, що життя паскудне і за кордон тікати треба... Та кому ви там потрібні??? От сосіть його і далі, лиш дасть Бог якщо все в Україні, або хоча б у Закарпатті зміниться, тоді вже вам сосати не палець прийдеться!!! От із-за таких як Ви Україна і знаходиться у ямі, бо за пару гривень Ви готові язик в жопу засунути!!!

P
PriesT

Хто б казав, але не пан Балога :) Це просто смішно :)

В
Варошиць

Статью не читав... так шо там Вітья пропонує? Майже нову революцію, на старій мало, сигень, заробив... Но нич, кідь виграть яцинюк або тягнибок, тогди Вітька вже своє точно відібє, не буде дешевити, як в перший раз!

А
аня

Стаття на 12+.Виктор Иванович продовжуйте в тому напрямку, тильки Ви можете очолити розумну опозицию Закарпаття.

МС
Микола Староста (Жалива)

Судя з коментарів революція Закарпаттю не грозить.

IS
Istvan Skoran

арпадська лінія хороший захист від ворогів, та оон-новським віськам підійде. галичина та буковина лише абуза та проблема нам не по путі зними.

ЯЩ
Я ще не готовий

Я сам вирішу, коли дозволити розвивати цю тему. Дуже би хотілось прихопити ще й частину Галичини та Буковини. А ти, Іштване, договоришся... Всі мої плани прозрадив!!!

IS
Istvan Skoran

уявіть, що і закарпаття сидить на трубі, на електролінії, на жд дорожці, траса, не лише курорти, а і транзит на 100%. балогиови шанс створить спільно влада з опозицією!

ІЗ
Іштване! Заспокойся!

Ти зараз тут стільки нарадиш, що нам потім десятиліттями викорчовувати! Уяви скільки нереалізованих в сексі, захоче стати губернаторами районів держави Закарпаття.

IS
Istvan Skoran

це не жарт, кількість більша не буде, а лише обласна рада стане парламентом, місто голови ода буде президент. кіть балога розіграє цю карту то отримає всесвітню підтримку і на довго!

П
поштар

Якщо ця людина (балога) закликає до будь-чого - робіть по своєму люди і не творіться на перевертнів. Найкращим повстанням було-б повстання проти балог у закарпатті! І це буде !

ІН
Іштване! Не жартуй так!

Через сепаратизм, ми прийдемо лише до появи нових інституцій: Президент Закарпаття, Верховна Рада Закарпаття, Кабмін Закарпаття. Це ж скільки дармоїдів додасться!!!

IS
Istvan Skoran

в даній ситуації балога має один шлях повернути собі владу і повагу, це сепаратизм! гра яку підтимує і захід європи, і схід європи, і сша, і мешканці області!

Ш
Штемп

Здається за Юлькою упакують Балогу з Яценюком.Теж мені Леніни.Правду тут пишуть,нічого купувати голоси а потім воювати.Програвати треба чесно,без підкупу.

D
dyr

... Вистачить - мав наувазі що написав раз і так багато. Будуть питання - добавлю.

D
dyr

Ідей доблуду. "коли низи не можуть, а верхи – не хочуть" - "німців траба шукати. Така ситуація була у 1917, у Леніна. Тоді німці гроші дали. Багато. Якщо робити ліворуцію, так у всій країні. А де знайти такого "німця", щоби заплатив незнати за що? Героїв у своєму краї немає. Народ, активний, який зумів зробити висновки за роки "незалежності" якщо непокинув край, то готовий хоть нараз змізнути. Маю наувазі документи готові на виїзд. Чому? Тому що простому народу нічого тут захищати. Немає свого капіталу у рідному краї. А хто нажив капітал - хай його захищає. Вистачить.

В
ВИТЯ

ПОВАЙИТЯ А МИ ПОДИВИМОСЯ

З
злюка

та пішов він у завидово )))))))))))))

П
патріот

Уже була революція, і який результат???

С
САньок

ойййй ну ви вікторе івановичу не ту галузь обрали,в філософи треба було іти, ви ж такий розумний :P

МС
Микола Староста (Жалива)

Балога залишився без влади, тому вирішив робити революцію. Саме цікаве, що визнав проплаченість своїх та опозиції акцій. МОЛОДЕЦ!

В
Виборець

Віктор Іванович, а де наша перемога в 2004 році ділася? Хто винуватий?

Х
ххх

идти на революцию ради чьей то власти и комфорта? нет уж, увольте.

П
Паша

Діло каже. Я вже вила нагострив

В
Виборець

Хто прочитав цю статтю? Балога повне БРЕХЛО! ТРЕБА ПЕРЕСТАТИ РОЗДАВАТИ ЛЮДЯМ ГРОШІ ЗА ГОЛОСИ! А ПОТІМ ТАКУ ДУРНИЦЮ ПИСАТИ!

Читайте також