Балога: «Вам, пане Президенте, потрібно буде добре подумати»

7
40

За словами політика, жодній країні не вдалося побудувати громадянське суспільство через примус і терор до власного народу – тільки через рівність, яку забезпечує влада.

«Я розумію, що посадити в тюрму в обхід закону – не проблема. Я розумію, що відібрати життя, яке дав БОГ – не проблема. На фоні цього, забрати в неконституційний спосіб депутатський мандат – теж не проблема», – зазначив Віктор Балога.

«Я розумію і головного міліціонера і «суддів» – до них нема питань. В мене є питання до Гаранта Конституції. А чи варто накопичувати і показувати всьому світу ще більше проблем? Може все таки варто працювати на Україну, а не руйнувати її?», – додав політик.

«Так чи інакше, рано чи пізно, але Вам, пане Президенте, потрібно буде добре подумати. Бо жодній країні не вдалося побудувати громадянське суспільство через примус і терор до власного народу – тільки через рівність, яку забезпечує влада», – наголосив Балога.

Коментарі

Д
Доброжелатель.

Очень жаль,что Балога так запятнал свое имя,что люди уже не верят ему. А мог бы очень много для Закарпатья сделать,вплоть до автономии и суверенности,или даже отдельной державы.Ведь он обладает большой харизмой и потенциалом:духовным и материальным. Может он все-таки сделает правильные выводы из своей политической жизни и направит свои усилия на благо закарпатцев.

Ф
Фантом

про яку рівність каже шановный добродій? її нема ні де і не буде. Як говорив солдат Швейк всі не можуть бути розумні, бо тоді на світі було би стільки розуму що світ би здурів, від того розуму. Всі держави - це насилля над чоловіком, говорити про рівність при соціалізмі не приходилось, а при дикому капіталізмі годі і казаті які ми рівні, достатньо продивитися статки окремих осіб. Треба завжди починати з себе самого.

З
земляк

Дивно... Зрозуміло, якби простий користувач соціальної мережі Фейсбуку звернувся до того ж... В.Януковича. Але, щоб депутат ВР так поступав, маючи депутатський амвон у Верховній Раді - маразм! Хоча В.Балогу - можна зрозуміти: а) говорить погано; б) трибуна ВР - давно не указ шапкозлодію; в) ... тай страшно, як не як (брата уже "звільнили" від статусу "слуга народу")! А щодо моральних якостей звертальника Фейсбуку до найвідомішого українського проФФесора, то почитавши коментаторі, розумієш: якого "лідера" мають мукачівці та якого "смотрящого" - закарпатці! Шкода земляків...

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

що там пояснить нам? в 1998 році особисто ратушняк агітував за балогу, в 2004 році після виборів мера особисто виступав на стороні балог біля драмтеатру, в податковій в 2004 року теж захищав, так само в 2004 році особисто помагав балогам в ужгороді проти різака та януковича, з 2002 по 2006 рік особисто поміняв всі фракції у ВР, в 2010 році виступив в мукачеві проти балог.... ітд ще багато сторінок - хто такий ратушняк?

ОЦ
Офіс Цинський

А хто такий Балога?Спитайте у Ратушняка, він вам пояснить))).

П
Петро

Закон бумеранга !!!!!!!! Балога завжди кидав !!!!! Тепер його кинули !!!!

V
vsnmj

шо видиш на другому то скоро увидиш на собі . он де проблема.ниська пресувуть балогу а завтра будуть туто робити з нами простими сепюхами і тагдий ми вшитко зрозумієме.

НД
не допускаете

що то все розводняк,для лоху,тепер Балога обіжений і буде грати роль великого опозиціонера,і захисника народу,може даже стати кандидатом у президенти,нам усім відведена роль глядачів хтось даже заробить копійку,думайте головами,за стільки років коли В.І. був не при владі? коли був за народ?

Г
Гуцул

підтримую Вікторе Івановичу але нема до кого вибачте звертатися!!!Шо говорити з глухим і німим і сліпим заоодно Царьом??????Вихід один ви знаєте який...........

Х
хвантомас

ТЫ ВОРОВАТЫЙ ГУЦУЛ ЗАКРОЙ ВАРЕЖКУ И ГОТОВСЯ ВАЛИТЬ ЛЕС В СИБИРИ... ЭТО ОТНОСИТСЯ КО ВСЕМ СВИДОМЫМ РАГУЛЯМ.

ДМ
Для михайла

Крумплику ти наш, ти хоть розумієш ко такий Балога типирь і ко ТИПИРЬ Янукович??? Його можуть роздавити як оріх. Кіть Юлю і Луцика пірвали, то Балогу тим більше... Другий вопрос ош ЯК і НАШО??? А ти пишеш "Усі хто войовав з Балогою програвав."

П
ПІПО

НУ ЩО, ВСЕ СТАЄ НА СВОЇ МІСЦЯ, ЗАДРОТ ЯНУКОВИЧ ОСТАТОЧНО З КАТУШОК СХОДИТЬ.Я НЕРОЗУМІЮ БАЛОГУ, НЕВЖЕ ВІН НАДІЯВСЯ ЩО ТОЙ КЛОУН ЦІНУЄ СВОЄ СЛОВО? Януковичу ЗАЛИШИЛОСЬ ЩЕ СВОЇХ ПОКУСАТИ (ДОНЕЦЬКИХ)ЩО ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ПЕРЕМОГУ КОЗЛУ. САМЕ ЦІКАВЕ ЩО ТІ ТРОЄ ПОТЕРПІВШИХ ЩО СТАЛИ ДЕПУТАТАМИ ВІД НАС(ПР)ТЕЖ СКОРО ОПОЗИЦІОНЕРАМИ СТАНУТЬ,БО ВЖЕ ЇМ СТРУКА У ГУЗИЦЮ ЗАСАНДАЛИЛИ.

Г
Глядач

теді ти лушпак

T
tedy

на фейсбуку є час тролити балогови чи його довіреній особі, чому тут не трилить?? тут веселіше

М
Микола

Усі хто войовав з Балогою програвав. Спочатку Медведчук, потім Янукович доки не поняв що Балога йому треба. Тимошенка аналогічно. Тепер Янукович повторює свої ошибки.

Н
Незалежний

Балога всіх кидав, ось прийшов той час коли його кинули. Ви думаєте Балога зараз щось буде робити серйозне, він тихенько буде бігти домовлятися із Януковичем, а то йому повний розгром.

Г
Громадянин

Все повертається, і добре і погане, як для Балоги зараз, так і для партії регіонів у мабутньому. Пора все це припинти. Але вряд чи це припиниться, поки не визначиться переможець на президентських вирборах у Києві. До цього ще 2 роки, які треба разом пережити і владі, і опозиції, і Балогам і нам простим людям, про котрих ніхто не думає і думати не хоче.

ЙЗ
ЙОВЖІ з табора

Ун Вітюнич уд паленки сись Янек не помнить так що треба го мало укопкати в товсту гудзицю

I
Istvan

Якщо місцеві самоврядування назвали-б цифру, скільки вони були змушені перерахувати на рахунок ЄЦ з отриманих грошей на протипаводкових витрачень...

М
Мукачево

Це тобі, Вітю, вже пора би подумати. Шось ти дуже розтявкався, майже зашморг вже дуже затягнувся на шиї, що ти вже так до президента звертаєшся. Тоді ніко не винен, просто то помалі тобі вертаєсться за всьо, що ти людям зробив.

С
Степанидос

Тупо пиар... Знают люди прекрасно что за человек В. Б.

МС
Микола Староста (Жалива)

Факт той, що Балога пішов у атаку на Януковича та хоче стати головним опозиціонером на Україні. Цікаво, як на це зреагує опозиція? Зигзаги Балоги у політиці всім дуже відомі, не виключено, що Балога ставши головним опозиціонером піде на мирову з Партією регіонів. Хто може заперечити такому варіанту розвитку подій?

У
українець

За Українським суспільством в останні дні слідкує світова спільнота, акцентуючи увагу на драконівських методах роботи влади на чолі з ПР. Такого цинічного та нечуваного прецеденту в судовій системі влади історія ще не знала.Однак Президент Янукович вкотре показав усьому світу свою диктатуру, духовну слабкість, лицемірність та політику подвійних стандартів, яка спрямована на утискання прав людини та знищення права вибору, права голосу. Якщо цей хаос не зупинити, то може назрівати у суспільстві народне невдоволення...яке може призвести до неочікуваних та непередбачуваних наслідків.

П
ПІПО

tedy,"і відреагував на звернення віл людей" - йдеться про ВІЛ інфікованих?Яке в них було звернення?

T
tedy

б. А що стосується авторитету братів Балог на Закарпатті, ч2:то раджу людям і опозиції поцікавитися на закарпатських сайтах в розділі коментарі під новиною на цю тему. Кожен для себе знайде там відповіді на свої запитання. Я в свій час також став жертвою цього режиму і нічого. Живий. Пройшов всі суди і подав до Європейського Суду, але ні кого не звинувачував окрім влади у моєму замовленні. В даній ситуації я діяв відповідно до Закону України про Статус народного депутата і відреагував на звернення віл людей, які запевняли у фальсифікаціях. Раджу всім діяти по Закону і прислухатися до людей, які нас обирають.

T
tedy

кармазін написав на ФБ:Про сміття в руках гаранта від Балоги. Я не розумію чому Віктор Іванович так піариться на проблемі свого брата, але хочу нагадати, що саме він своєю політикою привів цього сумнозвісного «гаранта» до влади разом з Ющенком і командою «противсіхів», які кричали і закликали перед президентськими виборами голосувати проти всіх, як результат - проголосували за Януковича. Саме з руки Віктора Івановича розпочався розкол помаранчевої команди, я вже мовчу про особисту неприязнь Балоги до Тимошенко, адже « інформаційним фільтром» для Ющенка був пан Балога, а Ющенко тоді запевняв, що: «Балога це - я». Якби тоді Ющенко отримував інформацію в повному обсязі від своїх соратників по Майдану, а не відфільтровану і перекручену, то переконаний, що таких сварок і розколів серед тодішньої помаранчевої команди люди не спостерігали

М
Мукачівець

Ще не так завопиш, коли з повної на тебе нажмуть. Псевдо-Фарисей, який піклується про нас. Та, що там говорити, я і не сумнівався. -:))))))

К
контроль

доля Кадафi i Чаушеска це для нас яскравий приклад як наказати Яника!

%
%

Верно глоголите пан Б., я за рівність народа з владою! тоже хочется поехать на экзотические острова, и покушать в ресторане каждый день,та и счет в офшоре не помешал бы, и водитель с мерседесом, и особнячок с басейном, а сходить раз в неделю во ВРУ и поклацать кнопки я найду время.. Я вірю що ви забезпечите таку рівність пан Б. Пана Б. пРЕЗИДЕНТИ!

МС
Микола Староста (Жалива)

Ця заява у черговий раз доказує, що Балога опікується тільки своєю сім'єю, не народом України. Коли був міністром МНС тоді Янукович був у нього "папа".

В
Вася

Мовчи вже ти, аноніме! (теж мені святий обізвався). Аби-тя ПеРдуни за яйця вхопили - побачити-бим хотів, якими тоді були-б твої коментарі... Коментував-бись тоді межи свиньми десь у Карпатському зворі!

T
tedy

президент стосовно балоги після 2010 року виконав всі домовленості навіть так що балога не заслужив. у 2012 році балога президентську команду кідає через плече. кинув медведчука, кучму,ратушняка,безсмертного,жебрівського, червоненка,ющенка, юлю, януковича, так як це називається? в українській політиці уже немає віктор іванович друзів! як може така людина нести добро для свого краю, якщо всюди одні вороги?

А
Анонім

А не піти би вам шановний Вікторе.....................на свій фейсбук, і краще вже там собі сидіть бо користі з вас НУЛЬ,і не потрібно згадувати імя Бога марно!!!!! Брудний і підступни ви підкупник, згадайте як минулого року хотіли підкупити священників цеглою та грошима, і краще вже мовчіть про Бога!!!!

С
Саша

Ви*бав і висушив гаранта!

Н
Незалежний

Велика Україна без... - повністю Вас підтримую! Цікаво якими методами ви ставили Закарпаття на коліна. У нас у Закарпатті були і свої Гонгадзе і свої Тимошенко, просто тоді ви все це прикривали. Не треба зараз Ваші певні там розбірки виносити на загальний розсуд. Самі розбирайтеся.

М
Міша

Щось Віктор Іванович про народ подумав, коли своїх влада зачепила... треба було думати, коли на посаді міністра був...

А
аня

Виктор иванович молодець гордимось

ВУ
Великая Украина без...

Вам всем надо подумать,вы живете за счет налогов ,вас на виллы и в океан ,и что бы мы могли отмытся от такого дерьма,начиная с Кучмы и заканчивая всем....!!!!

К
КАМИШ

Вітю ун. Думати не бірує у нього з памятю шось ся стало

Г
гуцул

Правильно Вікторе Івановичу

Читайте також