Балозі ніхто не давав вказівок, йти чи не йти на вибори

12
49

Політик не виключив, що покине міністерство заради мандату нардепа, але остаточне рішення ухвалюватиме президент.

Під час ефіру ток-шоу «Велика політика» міністр МНС Віктор Балога підтвердив намір балотуватися у народні депутати за одним з мажоритарних округів: «Я щиро кажу, що збираюсь іти на вибори у мажоритарному окрузі на Закарпатті».

На запитання ведучого, чи готовий політик покинути міністерське крісло заради мандата у парламенті, Балога зауважив: «Коли буду висунутий кандидатом, тоді буде приймати рішення президент. Я не можу перебувати на двох посадах».

На уточнююче запитання, чи прораховував політик такий варіант, що йому доведеться покинути пост міністра у разі участі в парламентських виборах 2012 року, Віктор Балога відповів: «Однозначно».

Балога також зауважив, що готовий очолити список Єдиного Центру на виборах, але якщо його політична сила не матиме підтримку в суспільстві, то кандидати від Єдиного Центру балотуватимуться виключно за мажоритарними округами.

З приводу розмов про влиття Єдиного Центру в Партію регіонів, то політик зауважив, що поки ніхто цього не пропонував.

Також діючий міністр МНС повідомив, що не мав особливого бажання йти працювати в уряд, але водночас, не зміг відмовити Президенту Януковичу, який і запросив його на роботу.

З приводу об’єднання МНС та МВС, про яке багато пишуть і говорять останнім часом, Віктор Балога зауважив: «Рано чи пізно це об’єднання буде. І його ініціював Балога. Треба зробити це за західними лекалами, як це є у Польщі, Німеччині». 

Нагадаємо, раніше пліткували, мовляв, Президент Янукович заборонив членам уряду та губернаторам брати участь у виборах до парламенту 2012 року.

 

Довідково: у ексклюзивному коментарі Мукачево.net Віктор Балога зауважив, що не ділив закарпатські мажоритарні округи з Партією регіонів, а за інформацією джерел видання, кандидати від Єдиного Центру балотуватимуться за всіма 6 округами з ціллю перемогти на кожному з них.

Коментарі

E
ETE

а толком відовіді немає

СС
Сікора Степан Ілліч

Шановна Світлано Іванівно, дякую за щирий коментар. Але, дійсно, почалось обговорення коментарів Сікори, а не виступу В.І. Балоги на ток-шоу. А я б цього не хотів. На жаль, як не парадоксально, мало з яких газет зараз опублікує мою статтю. Ренесанс "помаранчевого оптимізму" минув. Є ще, правда, соціальні мережі. Слідкуйте за моєю сторінкою на Facebook. Збираюсь там розмістити деякі свої коментарі про політичну ситуацію в Україні, такою, як я її бачу.

СІ
Світлана Іванівна

Пан СІКОРА: так ви зараз з ким - з ЄЦом чи ПР? Не повірю, що Ви людина з математичним складом ума уже після стількох помилок і побаченого може підтримувати діючу владу в державі. Лиш не лукавте і не прогинайтеся перед ними. Ви знаєте ще десь у світі країну з такими багатими членами уряду і іншими правителями і таким бідним народом? Що казати людям, які беруть сотню другу гривнів на виборах від балогівських хвостів і совість їм не позволяє голосувати за інших, хоч душею вони з опозицією ( як так може бути - народ у нас після стількох років знущань не втратив совість, а наші правителі вже давно за неї забули). Скажіть правду, а не хитріть. Напишіть декілька статтів про сьогоднішню ситуацію в державі і майбутні вибори. Спасибі.

Q
QQ

Про балогу всі забули а стаття перейшла в інтерв’ю Степана Ілліча) я теж задав би пару провокаційних питань, можливо згодом як прочитаю розрекламовану ним книгу. (до Степана Ілліча коли вийде книга зробите онлайн конференцію де всі зможуть задати вам питання про деякі факти які ви бачили в той час так а учасники процесу по другому (я впевнений, що будуть моменти які будуть описуватись не повністю із-за нехватки інформації )

СС
Сікора Степан Ілліч

Пане unо, уважно вчитуйтесь в коментар, тоді для Вас буде все зрозуміло. Член виборчої комісії завжди має думати: а що буде після виборів, чи не покарають його за порушення? Я дотримувався завжди таких принципів. Про це я і сказав у своєму попередньому коментарі.

U
uno

виходить з ваших слів, що тих кого судили за вибори (членів, голів ДВК, голів членів ОВК, ТВК)не можна було. згідно законам україни скривая правопорушення або не повідолення його теж злочин.-з ваших слів "шо буде після виборів"- получається правільним робити порушення, а якшо ні то вас накажуть... героїчно. сдпу (о)причому?, ученик усе хоче валити учителя і це супровід всієї нашої політики

СС
Сікора Степан Ілліч

Чи прагнув я чесних виборів, будучи членом виборчих комісій різних рівнів? Прагнув. Це можуть підтвердити колишні мої колеги по комісіях. Просто спрацьовував здоровий глузд: а що буде після виборів? Чи прагнули цього політичні сили, учасники виборів? Практично, майже всі політичні сили хотіли тільки одного: виграш за любу ціну. Такі наші політичні реалії. А при чому тут СДПУ(о)? Думаю, що мої публікації в "Старому Замку" за 2001-2004 роки показали моє відношення до лідерів цієї партії, а не до самої партії і її членів. Більш розлогі аргументи зможете прочитати в майбутньому в моїй книзі.

U
uno

а ви прагнули чесних виборів будучи членом ТВК, ДВК ітд та будучи при владі? що ви зробили для того, щоб вибори були чесними? мені кажется ви теж мовчки спостерігали і так само діяли як всі. всі вишли з одного гнізда СДПУ (о).

СС
Сікора Степан Ілліч

У політичній, як і у всякій війні, рідко можна знайти сто відсоткових правидників. Ще ні одній вибори на Закарпатті, на Україні не можна вважати хочаб на 60 відсотків чесними. Такі наші реалії. Але ідеалу треба прагнути. Людина, яка пройшла за десять років через різні вибори в різних якостях, можу сказати одне, що тільки тоді ми будемо жити нормально, якщо будемо жити "по правилах". Це стосується і виборів.

Q
QQ

Стосовно мукачівських виборів, їх було 3 і всі були брудні. Жодна з сторін не могла проковтнути програш і все спрацювало як пружина «давили давили поки не пішла віддача ». десант нашої України теж був один факторів війни і вони теж часто провокували учасників виборів. До речі де ті всі соратники тепер – розбіжалися і знову и новій команді. Проблема нашого політикуму,що відсутня ідеологія, відсутня відповідальність, відсутня совість та відсутня звітність. На низах взагалі не є політиків а прості бариги, які готові вислужитися новому шефу. Продажність це є наша реальна політика . і ніхто інше як Степан Ілліч може розповісти про політиків на низах но не забувая про себе теж.

СС
Сікора Степан Ілліч

Пане "мукачівець" готовий зустрітися і розказати правду по всіх питаннях, які Ви виклали у своєму коментарі. Минулого року "Трибуна" багато писала про сан. "Перлина Карпат". Можете знайти ці публікації і прочитати. Відносно мукачівських виборів: згадайте, як громили дільниці і хто це робив. Тим більше, що був головою дільничної комісії в ПТУ №15 і добре все можу оцінити, як очевидець.

М
мукачівець

гр. СІКОРА ви хоч правду розкажіть у своїй книзі про мукачівські вибори, в тому числі і ті,що були перед 2004 р., коли реально виграв Нусер. Будьте обєктивними, бо своїм посадам та матеріальному стану маєте дякувати як есдекам, так і Балогам. А ще кіть можна, то проясніть ситуацію по санаторію Перлина Карпат, який довели до банкрутства і занепаду по чиїсь команді, в тому числі і дякуючи Вам. Кіби не всесильні світу сього у Закарпатті, то санаторй і дотепер міг функціонувати і працювати.

E
ETE

то шо Паульо від ЄЦ то факт,а шансів набрати хотяби більше 5% на виборах у Балоги немає.область наша ТО мала по населенню:))

В
виборець

П.С. Вибачте забув, і електрики та взагалі весни не буде.

В
виборець

Слав Балозі! Без нього не зійде в Закарпатті сонце та зупиняться годинники.

СС
Сікора Степан Ілліч

Шановний пане "docумент", зручна позиція - ховатись за псевдонімом і ображати інших. Та Бог Вам суддя. Я про інше. Що Ви пане "doc" робили в 2002 році, в 2003-2004 році, підчас скандальних мукачівських виборах? Що я робив Ви добре знаєте. "Не суди іншого - судимий не будеш". У своєму коментарі я висловив свою особисту думку про шанси В.І. Балоги. А шанси дуже великі. Найближчий час я спробую це аргументувати у своїй статті, яку я збираюсь опублікувати в одній з місцевих газет. Опонентам Балоги треба проявити зібранність, дисципліну і бути близькими з людьми не на словах, а на ділі. Успіху всім у чесних виборах. Ще одне. Пане "doc", до болю знайомий мені стиль Вашого коментаря.

%
%

"Мы смотрим по телевизору на лощеных, выбритых-постриженных-ухоженных политиков и чиновников от власти, слушаем «правильные» речи об их титанических усилиях, предпринимаемых во благо народа и державы, и сердце сжимается от боли, а душа возмущается и негодует. От бессилия. Потому что мы знаем цену этим высоким словам и обещаниям. Цена им – ломаный грош. О народе «хлопочут» моральные уроды и неосудные преступники и бандиты. И так будет еще долго. Будет до тех пор, пока судить мы будем их только морально. Ведь у них – своя «мораль»."

Q
QQ

http://censor.net.ua/video_news/196344/ya_v_etom_gorode_tsar_i_bog_ponyala_majoristyyi_spasatel_iz_jeltyh_vod_20_minut_izbival_i_oskorblyal мені інтересно як прокоментує В.І.Балога дію сого підлеглого.

D
doc

Я з партії ЄЦ. Ніколи ні ким не був купленим і обманутим. Основне що є важливим у цій політсилі це дисципліна. В.І.Балога лідер і це приємний факт. А що обєднує Балогу з іншими лідерами нації це титанічна працездатність і патріотизм. Такого не мають ані минулі великі політики ані теперішні придумані опозиціонери. А Сікора давно відпрацьований матеріал і йому сидіти-би в теплі і щось там писати і чим більше брехні тим і сюжет кримінальніший...

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ТЕСТ НА ЗНАННЯ ПОЛІТИЧНИХ РЕАЛІЙ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ: із стрічки новин: "Балога розповів, що його партійці й далі підставлятимуть ... Януковичу" ЯКЕ СЛОВО ПРОПУЩЕНЕ?

ІВ
Ігор Васильович

Переглянув я отой список депутатів -посилання http://www.mukachevo-city.org/miskarada/deputatkorpus.php і серце від гніву рветься,коли дивишся на оті до болю знайомі брехливі обличчя, які щоразу на кожні вибори так старанно себе готують і підносять до загалу свої брехливі програми,які частково або ніколи не втілюють, нема коли думати за соціальні проблеми наших містян,треба встигнути за час своєї каденціїпри владі втілити свої особисті та шкурні плани, а якщо вистачить часу,тоді і для народу щось ...

РМ
Редакція Мукачево.net

До Івана: Модеруються коментарі, які суперечать правилам коментування, зокрема містять особисті образи та лайку, як ваші попередні коментарі. Дотримуйтесь правил коментування і редакція не модеруватиме ваших коментарів

U
uno

помилка * Петро Гецько

U
uno

Стосовно виборів то само більше обговорення йшло би якщо свою кандидатуру висунув Пето Гелько. Шанс на виграш малий, або який простір для ведення дискусії отримав би безкоштовно. Русинів до кінця виборів стало дуже багато. київ сильно буде здивований.

СС
Сікора Степан Ілліч

Ще раз для "Не ПРдуна". Подивіться сайт Мукачівської районної ради і там Ви знайдете Пауля В.Д. в списку депутатів райради від ЄЦ. Так в чому я не правдивий?...

НП
Не ПРдун

Спеціально для Степана Ілліча: http://www.mukachevo-city.org/miskarada/deputatkorpus.php ЧубіркоІ.І. № 36... Не треба вводити в оману людей, я Вас вважав правдивим чоловіком, але тепер бачу шо можу помилятися.

В
виборець

Тільки одне питання. Як Балога пояснить свою "благодійність" на мільйони при зарплатні в 67 тисяч в рік. Значить він просто не сплачує податків.

М
марк

Ви тут говорили як Балога гарно виступив на Інтері в ток-шоу, а ви що забули момент, коли журналіст Цензора розповів як пив коняк з батьком Балоги, а той у відповідь почав заперечувати це і казати журналісту, що він помилився і пив самогонку домашню! Цей факт можна легко вважати тиском на пресу зі сторони Балоги, мабуть минуле дається про себе знати.

СС
Сікора Степан Ілліч

Пане "Не ПРдун"! Читайте уважно коментар. Хто є Різак і Дядченко - добре відомо. Але те що Паульо став депутатом Мукачівської районної ради по списку ЄЦ - це факт. Все потроху міняється. Чого не зробиш раді досягнення мети.

НП
Не ПРдун

Степан Ілліч, відколи це Різак, Дядченко, Паульо в ЄЦові? Або Ви шось путаєте, або Ви перейшли до ПРдунів? Уточніть будь-ласка...

U
uno

буде можливість я вам у кигу добавлю багато темних моментів того часу які і вам не були доступними. потім попрошу однин з автографом.

СС
Сікора Степан Ілліч

Відно чесності і порядності міліції на виборах? Дуже сумнівно, що вона буде. Але дуже хотілось би. Відносно часів 2004-2010 років. Пишу книжку. Думаю, що чесно напишу і про цей період нашої з вами історії. Умовна назва книжки "Таємниця "мукачівського двору". Багато цікавих моментів буде.

МД
Мукачівець до Сікори

Шановний Степане Іллічу, ви не перебільшуєєте про чесність міліції, прокуратури, адже ми за останній рік стали свідками як Тимошенко, Луценко, Іващенко сидять, а Ландіка молодшого випускають, ви вірите в чесність президента?

U
uno

степан ілліч я не ховаюсь за ніком уно, просто мені інтересно чи ви готові в откриту говорити за часи 2004- 2010 . я вас обідити не хотів а хотів знати вашу точку зору тепер.

СС
Сікора Степан Ілліч

Шкода, що шановний "uno" не вчитався в рядких мого коментаря. В 2004 році двері на квартирі мені ламали по команді Різака і Дядченка. Хто мені тоді допоміг? Балога і Петьовка. А в кого я виграв, в кінці кінців, суд? Від Пауля В. Д. А де вони зараз? В ЄЦ, тобто в команді Балоги і Петьовки. Думаю, що тут без коментарів. Хто мені спалив машину? Міліція, навіть не пробує це встановити. Чому? А відносно того, хто виграє вибори восени 2012 року, то час покаже. Адже в 2002 році перемога в Дядченка теж була, як йому здавалося, в кишені. А що вийшло - теж знаєте. Область потребує змін. Для ПР Балога дуже незручний опонент. І тому ПР треба дуже серйозно підготуватись до виборів. 2010 рік, надіюсь, не повториться. Прокуратура, міліція будуть чесно виконувати свої обов'язки. Вибори все таки повинні бути чесними. Думаю, що ПР мій досвід ще згодиться. Сильного опонента треба поважати, а не "закидувати шапками". Ще одне, я за аномімом, пане "uno" не ховаюсь. А Ви, чому?.

К
Кароліна

Пане UNO!Будьте джентельменом! Це так приємно!

U
uno

що за адвокат степана ілліча? думаю що він здогадуеться хто пише. його політика та інтриги мені далекі но постійно притягують увагу.

К
Кароліна

для UNO-раджу Вам більш лояльно звертатися до Степана Ілліча, як не як старша та поважна людина.Давайте поважати одне одного перш за все при висловлюваннях.Кожен, хто відвідує будь-який сайт інтернет-простору має право на власну думку,навіть якщо вона вас не влаштовує, але думаю ,що краще без брутальності.Я думаю, що кожен користувач - це свідчення елементарної освіти.То краще коментувати з задоволенням, і всі отримують насолоду від зміствного спілкування в інтернеті!

U
uno

перший був радіонов в політиціц)) мінністр ...

М
Мукачівець

Звичайно що Балога виграє мажоритарку, адже стільки грошей як в нього нема ні вкого в Мукачеві, хіба в Ланя. А вже обіцяють людям до 500 грн, і політтехнолог правий "були б гроші"

U
uno

стапан ілліч- чи після того як вас сдеки пробували пробудити в 5.00 ранку в 2004-му році, та самий основний представник тіньової війни працював з вами в 2010 році, ви проти ПР . чому? або той хто виграв суд в 2004 в команді тепер єц можливо теж ваш сімбор соррі но ви міняли команду частіше чим я собутильників роясніть чому бригада кочетова вам уже не любиться?.

СС
Сікора Степан Ілліч

Згоден з "читачем". У В.І. Балоги є багато плюсів та й мінусів теж. Але, як кажуть: "хай відсохне рука, яка не тягне до себе". Чи зуміє Віктор Іванович виграти парламентські вибори в 2012 році? Я думаю, що так. З 2002 року команда Балоги набралась професіоналізму і вміння "робити" вибори. А 2002 рік був дуже непростим. Згадайте, що В. Медведчук погрожував Балозі, що він буде продавати мінеральну воду на вулицях Мукачева. А що вийшло. За Балогу Віктора Івановича тоді проголосувало 75 відсотків виборців. Це можна цього досягти зараз. Можна, якщо вибори продуть чесними для всіх учасників виборчого процесу. Ще одне. Треба гордитись такими людьми, як В.І. Балога. Мабуть, він перший з закарпатців досяг вершини "політичного Олімпу" України. Можу побажати йому тільки успіху.

Ч
читач

Міжіншим вчора виступ В.І.Балоги на ток-шоу у Савіка Шустера був дуже вдалим.Навіть не чекав такого відвертого діалогу.Багатьом Віктор Іванович відкрився таким собі ще ліпшим хлопцем в хорошому розумінні слова, видно багато працює над собою, вдосконалює себе.Після почутого із усіх тих, що обіцяють блакитне майбутнє,ліпшого за Балогу повірте не буде.Він хоч за край свій вболіває,скільки зробив із своїми братами для області,скільком простим людям допоміг і робить конкретні справи.А там на верху, у владі він вимушений так вивертатися,інколи кажуть як лис.А з тими можновладцями по іншому не можна.Як кажуть з вовками жити - по вовчому говорити.В силу певних обставин він мусить вести таку політику,інакше там тебе знищать сильніші,хитріші.Те що Балога патріот краю це факт. Він своє Закарпаття перший штовхає вперед, щоб за нього чули,знали та поважали.Моя особиста думка-лише Балога може за наш край твердо стояти, навіть якщо і власні інтереси є.Нехай інші попробують того "меду",що у Балоги..

П
Політтехнолог

Все що залишається регіонам це роздавати мішки бабкам і купюри. Тут ви правильно підмітили

S
Stepan

Все вирішать "верхи". Якби В.І. Балога бачив свою реальну перспективу, то не розводив би "провінційну дипломатію" на ток-шоу. Реакції "верхів", як бачимо, не має. Далі побачимо. А відносно конкуренції. Були б гроші. Шуфрич, у свій час, став депутатом від Черкас, роздавши бабкам мішок 20 грн. купюр. Невже в "регіонів" мало грошей? Сумніваюсь...

І
Іван

Бреше і хитрить Балога як завжди і скоро кине він Януковича, бо гроші на вибори уже для себе і братів назбирав, МЧС, то вам не мін. культури і бюджет там огов, огов. Шкода, що в Мукачеві всі політичні сили під Балогою і не має достойного конкурента.

O
Ohljadach

QQ твої коментарі набагато цікавіші ніж сама стаття! Ось колонок потрібно брати на роботу! Балога мусить себе тепер піарти, у вчорашньому ефірі він тей зробив.

Q
QQ

Стосовно самої статі – така мала а стільки хитрості та інтриг в ній, що говорить про те що Балога росте на очах або його команда стала свідомою . 1. ..запитання, чи прораховував політик такий варіант, що йому доведеться покинути пост міністра у разі участі в парламентських виборах 2012 року, Віктор Балога відповів: «Однозначно» «Коли буду висунутий кандидатом, тоді буде приймати рішення президент. Я не можу перебувати на двох посадах» - знає що буде злиття міністерств і йому міністерство як міністр не світить, а зам нисько. 2. З приводу розмов про влиття Єдиного Центру в Партію регіонів, то політик зауважив, що поки ніхто цього не пропонував – забули інтригу зими 2010? Цирк зі звільненням Шуфрича?- я ні)3. ..повідомив, що не мав особливого бажання йти працювати в уряд, але водночас, не зміг відмовити Президенту Януковичу, який і запросив його на роботу – У президента своїх хватало на посади а тут Балога якому не має заміни))) натяк, що президент практично благав , Балогу)

Q
QQ

Якщо питання Балоги стоїть так, то політтехнологам центрального штаба ПР треба руки ноги переламати (не знаю за які заслуги вони зарплату отримують ). Коли стало ясно що балога йде мажоритарною від ЄЦ та буде очолювати список, то треба було домовитися з ним, щоб з міністерства та з команди Януковича пішов зі скандалом прокладаючи політичну дорошку псевдо опозиціонера. Суть в тому, що на виборах ЄЦ би міг +2% забрати від відомих опозиціонерів. Таким чином в нікуди пішлі би +-3% голосів, а в кінці виборів при розподілу бонусів це на користь ПР та + депутати по списку.

Читайте також