Берегово попрощалося з вбитим у Луганську 19-річним солдатом (ФОТО)

16
44

Хлопця в останню путь провели усім містом сьогодні, 16 червня. На панахиді було понад 2 тисячі людей.

Звістка про загибель 19-річного берегівчанина, який служив у зоні АТО в військовій частині 128 МБР й трагічно загинув у ході виконання бойового завдання, сколихнула всю область.

Коментарі

Б
бычку

дэбил ты сам-не ту траву пасеш или на травке сидишь

В
Вел.Бичків

Угу, снайпершу литовську із повними кишенями візиток Яроша, дибіле ))

В
Вел.Бичків

Ай шо, лиш "референдуму" такого як у Криму і 11.05 на Донбасі нам не хватало, правда? Вам ясно було сказано, шо проведемо децентралізацію, владу на місця, от шо народ хоче. Доста вже постити рюзьке пропаганду.

П
последнему

а ты почему не пишешь что снайпершу литовскую там задержали? швед-наемник тоже там и так много.или тебе такую инфу впадлу писать.

1
111

Народ, забудьте за нейтралітет, в росії україну не хочуть бачити нейтральною, а тільки васальною. Вибір робиме за дітей, а я думаю шо їм ліпше жити в Європі. Росію видів, зпите, ненависне до всіх в егоїстичне для кого всі раби і всьо, а самі робити нич не хочуть. Федералізація це дати можливість росії забрати нас по кускам, де мош договоритися з місцевими князьками, яким закони не писані,а народ бідний і перепужений, то я вже видів в росії, шкода но так як в Європі федералізація в нас зараз неможлива. І памятайме на донбасі вони не стануть кіть ми їх не спериме, тому будьмое розумні, не слухайте руських провокаторів і памятайме шо заради майбутнього треба рлтерпіти. Світла память хлопцям!

М
Мукачівець

Чому не можна було провести референдум про майбутнє країни, з ким обєднуватися, чи зберігати нейтральну позицію, жити в унітарній країні чи федеративній? якби наше керівництво країни дало людям референдум то і не було б війни.. Чого так бояться федеративного устрою? по ньому живуть найуспішніші країни світу такі як германія і сша.. А в нас просто влада від корита не хоче відсмоктуватися, одні й ті самі по телевізору 20 років

М
Мукачівець

до Українця.. Тебе б поставити в кп керувати пуском ядерних зарядів, давно б розібрався з всіма.. те що там є мирні громадяни тебе не цікавить, звідки стільки злоби і ненависті? Чи ти хочеш сказати що на майдані нема вбивств і мародерства і терористів? туди теж ракету пустиш? що посіяли, те і маємо...

М
Мукачівець

насправді газ ми отримували дешевше, ніж у європі. словакія та чехія отримують десь по 500$, сумніваюся що словаки продадуть нам дешевше ніж купують самі

Р
Русский

Я не знаю зачем и кому это нужно. Кто послал их на смерть недрожащей рукой.

У
Українець

Дончанські колоради тоже кликали сеператорів, фоткалися з ними, будували з ними барикади. А тепер це бидло мусить ховаютися по підворотнях від терористів, які грабують заправки, супермаркети, забирають машини, конфісковують квартири, звідки виїхали люди, вриваються на заводи, людей розстрілюють навіть без питань, прикриваються у церквах і садиках (!!!). Або мусять тікати сюди, до проклятих правосеків!!

У
Українець

Та ти шо? Фософорні бомби, гельові ручки і даже лазерні прінтери?! Ужас і кошмар! А жаль, по терористах треба йопнути крилатими ракетами як у всьому світі з терористами роблять!

У
Українець

Ага, нова сторінка методички. Виявляється причина - сланцевий газ! Ну це вже цікавіше "київської хунти". І справді, паРаша і Путлєр люблять гроші і бояться втратити лоха-клієнта, якому впарюють свій газ найбільше в Європі і найдорожче в Європі. Шо би було з Газмясом, якби Україна стала газово-незалежна від росії? А ви кажете - ДНР і ЛНР, вільна Лугандонія...

П
Петя!

Герои не умирают! Слава Украине! Смерть врагам!

М
Мукачівець

Марія, а правий сектор на Вашу думку хто?

М
марія

Не знаю де Крим побачив розгул бандеревців? Но ми побачили і з нами цілий світ як тих бідних дітей били в Києві ті ваші беркутівці. То ми хто після цього раби вашого яника? Майдануті на голову донецькі і лугаеські . А зараз ви до нас жінок та дітей відправляєте до бандерівців , а самі наших дітей в цей час вбиваєте. Сволочі.

М
Мукачівець

а те що цей газ видобувати шкідливо нікого не цікавить. контракти з шелл уже заключені. і що ми залишимо своїм внукам після себе...

М
Мукачівець

На мою думку їм потрібні бази нато у нас, і сланцевий газ добувати, який якраз і є в великій кількості в Славянську. На людей їм начхати, як і нашому керівництву країни

М
Мукачівець

я знаю що правий, і вигідно це все америці, яка нагнула цілий світ, печатає свої долари даючи кредити, і всім вказує як жити.

З
Закараптец

ТЫ ПРАВ БРАТ НА ВСЕ 100% ПРАВ

М
Мукачівець

ще 25 років тому ми були в одній великій державі, і всі народи жили дружно, а тепер після розвалу ссср, готові вбивати один одного виясняючи чий крим чи донбас. прості люди вмирають і страдають, а хтось потирає руки наживаючись на війні.

У
Українець

Українська ідея? Кому шо, мукацівцю, хто на шо учився. Кому - мити польські унітази, а кому зробити так, аби поляки мили наші.

В
Вел.Бичків

Поможемо українському спец.проекту "Закарптець" піднімати бойовий і патріотичний дух наших земляків і посилювати ненависть до рашистів. Отже, Націоналіст - це таке рюзьке сміття, як ти, яке ставить свою націю вище за інших, вважає шо інші нації йому чимось винні, заперечує їх право на самовизначення і поводиться щодо них крайнє агресивно. Патріот - це такі, як Роланд Попович, сини Батьківщини, які не продадуть цю землю за дешевий газ і на 200 грн більші руські пенсії, а будуть захищати її від вас, козломордих, до останнього патрона. А сумну долю всіх загарбників ви повторите, нікуди від історії не дінетесь.

М
Мукачівець

А що таке українська ідея? Вступити в євросоюз щоб мити унітази в польщі без віз? За що боровся майдан, щоб прийшли ті самі олігархи? Якби люди знали хоч 10% правди, а не те що пишуть продажні смі

Д
Даша

Это не Закарпатец это Закарпатка

У
Українець

Повторюю питання, кірзак проплачений - Українці мусять воювати за Україну, захищати свою землю, батьків і дітей, від козломордих, і вмирати за Українську Ідею. А ти, сука, окупант-агресор, готовий вмерти за путінські прихоті?!?!?

В
Вел.Бичків

Я надіюсь, тото чудо з гімназії уже давно знаходиться там, де і о.с.пушкін? Бо інакше до неї скоро завітає Правий Сектор у повному складі, а потім зразу до тебе ))

ВБ
Вел. Бичків

Ти оперуєш не фактами, а методичкою кісельова, пхуйло убоге )) Старайся ще, ще більше жовто-блакитних "бандерівців" побачиш ))

ВБ
Вел. Бичків

А може бути, шо "Закарпатець" - це український спец.проект, який покликаний піднімати патріотичний дух і свідомість наших краян і посилювати ненависть до рашистів )) Непогано у него виходить ))

М
Мукачівка

Закарпатець - насправді родом не звідси , це абсолютно ясно . Переселенець , який тут живе і нічого в цьому житті не досяг . Інакше , звідки стільки зла і фальші у кожному слові ?Я йому співчуваю , бо таких осіб потрібно довго лікувати і не факт , що допоможе . Ненависть вже зруйнувала мозок цієї особини .

У
Українець

Українці мусять воювати за Україну, захищати свою землю, батьків і дітей, від козломордих, і вмирати за Українську Ідею. А ти, сука, окупант-агресор, готовий вмерти за путінські прихоті?!?!?

У
Українець

Вічна пам"ять Герою і співчуття рідним і близьким..

У
Українець

До Майдану була стабільність, каже рюзьке методичка? Ну да, в тундро-тайзі і на чукотці і тепер стабільність - продаючи нафти-газу на мільярди доларів, всі далі стабільно закушують брагу ватними лаптями. Слава Богу і Україні - відборонились від такої "стабільності".

У
Українець

Дадада! То Піндосія заставляла януковича красти з бюджету і грабувати народ, аби потім народ проти нього повстав. Потім МВФ заставляв януковича розганяти Майдан і не йти народу на поступки. Згодом, Піндосія заставляла Росію підтримувати януковича, потім його приютити, потім окупувати Крим. А МВФ заставив путіна заслати терористів-кадировців на Донбас - все для того аби посіяти ненависть між українцями і руськими і затягти Україну під владу долара.

У
Українець

Такого не покажуть по росТБ http://censor.net.ua/video_news/290096/takogo_ne_pokajut_po_rossiyiskomu_tv_realnost_rossiyiskoyi_glubinki_kommunalnyyi_ad_deshevyyi_spirt

У
Українець

Ну чому та марга срусинська, яка мені відповідає в сусідніх статтях, є такою підлою? В Україні лиш Київ, Львів і Дніпропетровськ заробляють на себе достатньо, ще й помагають іншим областям. Та чому ці не кричать "нащо нам ся Україна і ті слабі регіони". А лиш голодранці із крайнього Сходу і крайнього Заходу (на щастя - не всі) ніфіга неваловшні, не хочуть робити потужну і процвітаючу Україну, а лиш думають як продатися путіну за дешевий газ і нафту. Ви хоч знаєте, за якою ціною путін продає тот самий газ і нафту для свого населення, всередині росії? Хоча то їхнє народне багатство, і мало би бути для них взагалі безплатно, як у Кувейті, лиш у Кувейті нема путіна.

З
Закарпатцу

Во-первых, Львовян не призывают, потому что они идут добровольцами. А такие дебилы , как ты, из Донецке свои жопы прячут в том же Львове или других городах Западной Украины. Как у тебя хватает совести вообще что-то писать про Украину?Ты дебил - хроник недоделанный. И не рассказывай, как ты круто живешь, или твоя мама-пенсионерка. Живете всем стадом на пенсии родителей и радуетесь.

1
123

Слава героям! Думаю він ми не можемо дозволити забути цю жертву і простити мацкалям її. Народ ви хочите би в нас било то саме шо в донбасі? Наша хата вже не скраю, типир всім треба збиратися, і не дати Пукіну затягнути нас в болото. До того хто не має права називати себе закарпатцем НЕ ГАНЬБИ НАШ КРАЙ подивись на фотографію і не сумнівайся все Закарпаття твого Пукіна ненавидить, ми своїх не простиме гнидо! Світла память герою!

З
Закарпатец

ДА !!! ГАЛИЧАНЕ БУДУТ БИТЬСЯ ДО ПОСЛЕДНЕГО ЗАКАРПАТЦА ВСЕ - ВАС ПОВЯЗАЛИ КРОВЬЮ, как стадо баранов ползете на смерть А ЛЬВОВЯН ПРАКТИЧЕСКИ НЕ ПРИЗЫВАЮТ НА ВОЙНУ

П
Путлер

Путин х...лооо... Коли ж побачимо новину про твою смерть........

М
Місцевий

Я закликаю всіх відмовлятися від того щоб їхати на східні землі для приймання участі в АТО. Для цього є інші області які безпосередньо межують з донбасом. А найголовніше, що там проживає 6 млн. населення на донбасі. Хіба вони не можуть знайти людей які хочуть захищати свою землю? А якщо не можуть знайти таких людей, то яка думаєте причина? Не підтримка днр та лнр? Не симпатизація Россії? Не тісні родинні зв'язки з Россією? Не вони вибрали Януковича? Задумайтесь люди, ви їдете захищати землю, люди на яких не хочуть щоб їх захищали, і ви зрозумійте- якщо відбутеться різня, то колись в недалекому майбутньому ці 6 млн. згадають нам смерті тих(а їх там більшість-місцевих, які взяли в руки зброю за дрн, як не крути) хто загинув від рук наших військових!! Не їдьте на донбас,- вони цього не варті! Якщо вони не хочуть позбавлятися від щурів у себе, навіщо це нам??!!

С
сумую

Вічна пам'ять герою!!!!

A
alex

герої не вмирають!

Р
Редакція

І де Ви бачите помилку?

ВП
Вічна пам"ять

Навіть таку трагічну новину не вдається без помилок написати...

Читайте також