Бейла Ковач заявляє, що Україна не буде в ЄС без Притисянського округу на Закарпатті (ФОТО)

27
29

У Берегові пройшов політичний форум угорської радикальної партії «Йоббік».

Цього тижня в Берегові, у приміщенні Закарпатського угорського театру  пройшов політичний форум угорської радикальної партії «Йоббік». Зі своїми прихильниками зустрілися лідер партії  Габор Вона, депутат Європарламенту Бейла Ковачта голова кабінету національної політики «Йоббік» Іштван Савої.

Під час своєї подорожі на Закарпаття представники партії "Йоббік" зустрілися з представниками церковних громад (римо-католицької, греко-католицької та протестанської), відвідали Закарпатський угорський інститут, музей Берегівщини, угорську гімназію у Берегові. Лідер угорських праворадикалів Габор Вона також мав зустріч з мером міста Берегово Золтаном Бабяком. 

Під час прес-конференції після завершення форуму Габор Вона розповів, що делегація провела переговори з лідерами двох угорських партій в Україні - Організації товариства угорської культури Закарпаття (KMKSZ) та Демократичного союзу угорців України (UMDSZ). Підкресливши при цьому, що "Йоббік" не має наміру жодним чином впливати на діяльність цихполітичних організації.

Також лідер "Йоббіка" розкритикував офіційний Будапешт, який на його думку недостатньо дбає про закордонних угорців. Габор Вона повідомив, що за цей рік він отримав просто величезну кількість скарг від закарпатських угорців, особливо стосовно перетину українсько-угорського кордону. Він також сказав, що за останні три роки через слабкість та нерішучість угорських дипломатів у вирішенні проблем угорців Закарпаття не було досягнуто жодного прогресу.

Іштван Саваї у свою чергу пообіцяв лобіювати, аби угорській гімназії у Берегові та іншим навчальних закладам на Закарпатті з угорською мовою навчання було надано додаткову фінансову допомогу.

Депутат Європарламенту Бейла Ковач, який має свій власний офіс у Берегові,  у свою чергу заявив, що Україна може розраховувати на підтримку в підписанні асоціації з ЄС лише за виконання певних умов. По-перше, беззаперечного виконання «Закону про засади мовної політики», по-друге,  негайного створення Притисянського округу на території Закарпатської області, з включенням туди населених пунктів, де переважає угорськомовне населення.

Нагадаємо, що навесні 2014 року в Угорщині відбудуться парламентські вибори. В ньому скоріш за все візьмуть участь і закарпатці, які мають, окрім українського, ще й громадянство Угорщини. Вони матимуть право віддати свої голоси лише за партійні списки, а не за окремих кандидатів. Отже, угорська партія «Йоббік» є першою угорською партією, що розпочала неприховану політичну агітацію на території України.

Лідери «Йоббіка» також відвідали пам’ятник на Верецькому перевалі, що встановлений на честь 1100 річниці переходу угорських племен через Карпати, і розгорнули там свої знамена, протестуючи таким чином проти зазіхання на монумент з боку українських націоналістів. 

Між тим, відразу після появи заяви Бейли Ковача, на неї відреагував народний депутат Віктора Балога, розкритикувавши слова євродепутата: "Євроінтеграція не є приводом для демонстрації власної некомпетентності в зовнішній політиці. Тим більше - це не привід говорити нісенітниці від імені Угорщини. Хочу сказати, що не варто надавати ваги заявам партії, яку громада Закарпаття серйозно не сприймає. І це аж ніяк не може бути позицією наших сусідів", - наголосив Віктор Балога.

Мукачево.net

Коментарі

9
911

Отямтеся, люди добрі! "Обніміться, брати мої, молю вас, благаю!" Землю з-під ніг хочуть забрати, а ви гризитеся, ко май більш правий...

ДМ
деду михайлу

ты че там куришь такое , нацистик? завязывай галицаю...башню рванет ненароком...

ДС
До сл...

*Кто ищет,тот всегда найдет*!Просто треба мати бажання.

С
Слов"янин

Дыдовы Миколі. Ця інформація мені давно відома, як і те, що ми онуки Дажбога. На жаль, джерел інформаціїї залишилось мінімум У зв"язку із їх винищенням. Тому однозначних трактовок не існує. Проте, ми занадто відволіклися від теми.

ДС
До слав*янина

Коли будеш хотя на третину начитаний,як Дідо,то лише тоді можеш привідкрити свій ротик і поспорити.Читай побільше і будеш розумніший.(без обіди).

ДМ
дід Михайло

СЛАВЯНИНУ. Книга народу Бога Майя ,,Пополь -Вух", як і наші древні Веди та ,,Книга Велеса" говорять про Всесвітній Рід ("Велика Матір і Великий Отець" і ,,Жив і Жива, які створили Всесвіт")+древня релігія Буди. А також, майже у всіх народів існують древні описи аліенів. 1025 років тому, Володимир Кривавий,князь Київський, за допомогою найманих військ, в основному хазарів, які тримали 40 000 армію абсолютних гоміків і які приносили присягу на свому обрізаному члену( по хазарські-жид (Тора), 12 років хрестив Київську Русь. За цей час знищив 9млн. жителів старшого покоління та древню писемність і майже 300 міст(поселень). Нові жиди-хазари. прийшовши на Україну в 1918р. також навязували свою марксисько-ленінську релігію де Бог-жид К.Маркс, месія калмицький жид Ульянов -Бланк, та святий дух, спонсор ,,революції" жидівські банки в лиці жида Ф.Енгельса. І знову знищення народу, людські жертвоприношення,запровадження. для селян, кріпосно права, знищення мови, національного

ДМ
дід Михайло

СЛОВЯНИНУ. Сьогодні по календарю Сварога. русичів-українців 7521р.перша ера місяця березня. 5774р. тому(єврейський календар) хазари-жиди приняли, від аліенів, окупантів Землі, Талмути і Тору;,,А в городах сих народов, что Господь Бог твой даёт тебе во владение, убей усех. Но предай заклятию. и т.д." Т.є. проведи обряд людських жертвоприношень АЛІЕНАМ-Сатані. Сатана Богиня справедливості скіфів, нартів та ін. народів.З 1666р. фальсифікація всих хрестиянських релігій-іменами Богів, Божеств та знаних людей були названі демони аліенів, які мають свою ієрархію. Від тоді на фронтонах церков і іконах "Око Люцифера", яке вказує на те, що хрестиянська церква, під контролем жидів. Давньоруський епос-Словяно-Арійські Веди; ,,Аліени-істоти людського вигляду з сірим кольором шкіри, двухстатеві(термофрадити). Мають ієрархію-як демони Кащеї, Князі Тьми, Темні Арлени іт.д. Мають на головах якихось суть, від яких не можуть самостійно позбутися"

С
Слов"янин

Діду Михайлу. Ватикан ще більш замасонений.

ДМ
дід Михайло

Кожна нація має право на своє національне самовизначення, збереження своєї національної території, мови, способу життя, збереження (обовязково) свого генетичного національного коду. Подивіться на жидів, вони прийняли іудоталмутизм, створили багато різних релігій для людства; були нацистами,комуністами і завжди були великими аферистами, створюючи умови для міжетнічних війн, завжди залишалися іудеями-талмутистами,сионістами.Сионізм-це найдосконаліша форма нацизму. ,,Лише жид є людською істотою, а всі інші народи не є людськими істотами, вони є звірами"-(Бабга Кама 2.6), ,,Хрестияни створені, щоб служити і бути слугами жидів"-(Мідаш Талніот 225), В Московії, країні самодержавної імперії, де народ не звик до прав і свобод все сприймається тоталітарно. З 1721р. РЦ МП повністю перейшла під керівництво імперської влади, тому й РЦС проповідує теж саме, що й іудоталмутизм, тільки в іншій площині. Тому в нас так багато СЄРЬОЖ.

E
ERRROR

Треба усіх націоналістів із Закарпаття гнати як українських так і мадярських.

1
123

Попередній коментар дуже правильний. Одна людина у Закарпатті, яка всіх хоче посварити-це БАЛОГА і К. І тоді їм дуже легко володарювати, інтригувати та керувати громадою. Будь ласка не слухайте цю пропиту, прокурену, продажну БАЛОГІВСЬКУ команду!!! Незабаром і влада прислухатиметься до народу.

U
user

ПО цих коментарях видно культуру Украiни ЖАХ Далеко до Европи

ДТ
до тринди не тринди

тебе галицаю сволотовскому все равно...у тебя где жопе теплее там и родина, а люди семьи свои кормят, детей учат, стариков лечат, благодаря работе в России .. ПАРАША-ЭТО ТВОЯ ПАРТИЯ, С ПОНТОМ СУПЕРПУПЕРНАЦИОНАЛИСТИЧЕСКАЯ...

Ф
Федор

"Йоббік" такий же масонський проект, як і ВО "Свобода", головна мета якого під маскою суперпатріотичних лозунгів розсварювання людей.

І
іштван

ПАН КОВАЧ! Якщо Україна приєднається до євросоюзу ,то питання про притисянський район чи оруг ,автоматично відпаде. Підкарпатські мадьяри, зможуть жити де хочуть і як захочуть а також всі національності які проживають в Україні.

ДС
До сеї рожі

У тебе РОЖА більше воняє,чим у любого бродячого ПСА.

І
іштван

СЛОВЯНСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ , як таких на землі немає, є одна на всіх людей незалежно від раси або національності(це для СЕРОЖ і йому похожих).Що буде якщо тепер Німці почнуть виганяти Турків,Курдів,Росіян і т. д.,з Європи виженуть всіх заробітчан. НІ РЕБЛЯТА ,вам в Євросоюз не можна, ви ще недозріли щоб жити в сімї європійських народів.

А
андерсену

надо было славянские территории еще с 12 века защищать от венгерских королей...сейчас какой смысл воздух сотрясать..

У
угорофіл

При всій повазі до Угорщини жодного автономного округу!

A
Anders

Я розумію, що тут багато тролів. українці теж не чиста нація. Але я не про закарпатців, а про мадярів, які сюди сують, як завжди, свого носа, причому я з нормальними мадярами нормально спілкуюсь. А у політику, як і там, так і тут, суються неадеквати. І замість зазіхань на слов'янські території йоббіки ліпше би допомогли хантам, мансям, поволзьким фіно-угорським народам розвиватись, а не асимілюватись.

ТН
тринди не тринди

ПСЕ паршивий. Чомодан вогзал і в РАШУ ПАРАШУ

М
микола

триндюку. Географiю я знаю набагато краще за тебе, а також iсторiю. Закарпатьям Подкарпатська Русь або в транскрипцii "КАРПАТОЛЬЙО" по угорськи стала пiсля "визволення". А мов за свое некоротке життя я вивчив окрiм росiйськоi ще пять.

А
андерсену

АССИМИЛЯЦИЯ(ИСТОРИЧ.)-смешение племен а твоя нация самая чистая и не помешанная ? Только по Мукачево знаю сотню примеров живущих в России закарпатцев женившихся или за мужем ..... не надо хрень всякую писать..

НТ
не триндІти

"микола" - ти не розумієш де ти находишся, навчивисся "по-русски", айбо географію не вивчивись. "Зкааааарптець"-ти не патріот, ти ломпош залятий. І не треба каждого називати псом, на себе побзирай для початку. а Бийло най ся не розпират сильно, свої умови най си заб'є у г...цю. Тоже ми Нильсон Манделла. Як велика мама з Берліна повість, так і будут голосовати мадярські слуги народу.

З
закарпатець

Сирожа у тебе велика РОЖА. пес ти смердячй шуруй на галичину і там рішай кого куди гнати.

A
Anders

Краще би думали за те, як протистояти асиміляції фіно-угорських народів у Росії, допомагати їхнім родичам, ніж втручатись у Закарпаття.

МФ
Мадярським фашистам

Ніякого мадярського округу не буде, як не має його ні в Словаччині, ні в Сербії, ні в Румунії. До речі, членів Євросоюзу

М
микола

СИРОЖА. С твоего комментария можно сделать только один вывод.Ты сам приполз на Подкарпатье из-за перевала, и смердиш как пес галицайский.

С
сирожа

Гнати треба цю мадярську нечисть з Украiни. Мадяри - пси смердячi.

Читайте також