Без паніки: масова мобілізація Мукачеву не загрожує поки не оголосять військовий стан (ФОТО)

28
44

Про це заявив військовий комісар Мукачівського ОВК підполковник Олександр Мошковський.

Сьогодні, у зв'язку з початком часткової мобілізації на Україні, у залі засідань Мукачівської міської ради відбулась нарада з керівниками підприємств, установ, організацій, за участі мера Золтана Ленд'єла та мукачівського міського військового комісара Олександра Мошковського.

Підполковник Мошковський провів роз'яснювальну роботу серед представників керівництва структур, а також уточнив про терміни та деталі проведення часткової мобілізації на території міста Мукачева та Мукачівського району.

За попередньою інформацією, більш детально про завдання Мукачівщини перед мобілізацією буде ясно після виходу відповідної директиви Генштабу ЗСУ. Зараз відомо, що часткова мобілізація передбачає докомплектування та забеспечення 128-ї механізованої бригади, яка дислокується на Закарпатті, а це - декілька сотень військовослужбовців, які повинні будуть поїхати у зону АТО.

Тобто, це не буде загальна мобілізація, відбирати будуть лиш тих військовозобов'язаних, які мають досвід військової служби, отримали військову спеціальність та будуть потрібні для забезпечення ефективності 128-ї механізованої бригади, а також, можливо, прикордонного загону. 

Згідно з останіми змінами до законодавства України, підвищився вік тих, кого можуть мобілізувати з запасу. Для солдатсько - сержантського складу - це 50 років, молодшого офіцерського складу - 60 років, вищого офіцерського складу - 65 років.  

Військовий комісар також наголосив про особисту відповідальність кожного військовозобов'язаного та явку до комісаріату за потребою чи викликом.

Мукачево.net

Коментарі

Г
Гість

Ви що не розумієте що діється??? Геноцид західної України іде по повній!!! Чому не набирають людей які пройшли боьові дії , а беруть простих людей які в арміїї навіть зброї не тримали.... тому що їм не потрібен 3-майдан!!! а як можна знищити простих людей!? Що змінилося замилили очі людям війною з росією.. а самі як крали так і крадуть ....багатії служити не будуть тільки прості люди на мясо ......

М
мама

Вчора пан Васильцюн в інтерв'ю телеканалу"Інтер" сказав,що перекриття доріг - це провокація і ніхто із закарпатців не служить в зоні АТО("Подробности"Интер 30.07.2014р 8,00 за київ.часом).Мабуть пану комісару в його броньованому кабінеті не чути плачу матерів з Мукачівщини,Берегівщини,Рахівщини,які зовсім недавно ховали своїх дітей.А де ваші діти - пани чиновники і державні службовці, "слуги народу",чого їх не відправляєте,як приклад патріотизму і відданості ідеалам держави.Як 23 роки виїзжали на спині простих людей,так і зараз намагаєтеся життями народу зберегти свої статки.Де ваш патріотизм шановні керівники області?Відправляєте людей на війну і навіть не можете забезпечити їх засобами захисту.Навіщо...Це ж не ваші діти,брати,сини,батьки.Цинічні і підлі люди.Матері проклянуть вас не до 7,а до 107 коліна.

Г
Говерла

Мошковський вроді в отпуск собирався, чувім на свої вуха)

M
McMuphy

провокатор кацапський!!! Щоб тебе ціла рота любимих кадировців в твоє "Русскоє" очко .......ла

М
Мать

Оттуда такие амбалы по убегали, беженцы они, у нас прячутся, а наши дети и мужья пусть воюют, за то что они в Россию рвались? молодых мальчиков по 18 лет туда заберут которые жизнь не жили еще их на пушечное мясо! а эти у нас тут плачут амбалы которые что вверх что в ширь 2*2, тут воют что мы бандеровцы и это все из-за нас! так пусть идут и воюют за свои дома, а не наших детей туда!

К
ковач

Яке ми дiло до iх Донбаса ай до iх Украйины? Нацикы ня рахуют за недочолувiка, называют закарпутцьом бо я ни хочу ся лишити своюi бисiды, удречися уд свойых дiду. А я затото маю iти iм помагати войовати зо донецькыма до котрых минi такой iзовсiм нич? Я НЕ ПУЙДУ НА ВОЙНУ БО ТАКОI УКРАЙИНЫ ГИ КОЙ БЫЛА НАМ РУСИНОМ НА ХЕР НЕ ТРЕБАЛО, А ТАКОI ГИ КОЙ Ї ХОТЯТ ВИДIТИ НАЦІОНАЛІШТЫ, ПО ТОМУ КОЙ ВУГРАЮТ ВОЙНУ, И ТУЛЬКО! Помочи iм, абы они по войнi, зо новыма силами узялися за муй народ? ачий им не докус дурный! А кiдь ище д нацiоналнуй несправедливости додати актуалну ушиткым, ко жие у сюй Богом побитуй Украйинi, соцiялну несправедливусть ... Та впувiште ми за котру фрасову карiку я маю iти умирати? Сам ни пуйду тай другых поражу - i войну i Украйину мож перечекати. Ни довго ся убстало! Муй прадiдо перижив ни эдну войну ай державу, бо ни слухав дурну пропаганду ушиткых окупанту ож вун мае быти патрiйотом та iти за них умирати.

Ч
читач

ДО 666:Молодець я Вас піддержую.Тільки потрібно найти людину яка підніме.Досить мовчати і висказуватися в комептарях.Вони нас так не чують і сміюбться.

(
(((((

а висновок з усього раніше написаного такий: " в закарпатті немає чоловіків, тому що обов"язок кожного справжнього чоловіка - захищати свою сім"ю та батьківщину!!" Слава Україні!

П
пенсіонер

Тепер майже учасників бойових дій буде більше, чим ветеранів ВВВ і афганців. Підуть наші міліціонери або сбу десь у тил на пару днів, і дістануть статус УБД !

ДН
добре написав -"я"

))))

Р
Роман

Дурні. думаєте Закарпаття хтось чекає в тій Мударщині ? коми ми там потрібні.

М
м-во

Най першими підуть синочки наших депутатів, тих хто на посадах, бо красти українську землю і матися файно їхні сімї то вни можуть. та най своїх за це синочків і забирають, най захищають. А других людей лим після них на війну.

НВ
не ваша справа

є якась народна рада в мукачеві де хлопці обожнюють камуфляж, екстрім, понти з славаою україні та оптику фотоапаратів, вони за поїздку на АТО , і готови видати різні звернення від населення донбасу!

Ш
Шоні

Ушиткым фаттьовам, кутрі нехочуть іти Восток у рубку, дам пинєзи, обы ся удкупили на воєнкоматі.

ДВ
до всіх

З якою психікою повернуться люди з АТО, у Афгані ворога знали в лице,а тут вчорашні друзі чи знайомі стали ворогами і за бездарних політиканів, які собі у Раді засіли.

М
Мукачевцам

Хотите, одноногих, безруких и парализованных брошенных владой; вперед на войну.

1
123

Чому громадська рада Мукачева мовчить???Де ті герої з каністрами???

1
123

Воєнкомат пікетуйте!!!

6
666

ЖЕНЩИНЫ МУКАЧЕВА!!! ДАВАЙТЕ СОБИРАТЬСЯ!ИЛИ ВЫ ХОТИТЕ ПЫШНЫЕ ПОХОРОНЫ С ТОРЖЕСТВЕННЫМИ РЕЧАМИ?? ИЛИ КАЛЕК БЕЗ РУК НОГ И ГЛАЗ???

!
!!!!!!!!!!

То що ми пишемо їм пофіг.Треба підніматися ,а не чикати ,що хтось другий но не Я.

О
О

В всем понятно,что мы можем пойти воевать,вот действительно,почему не раскрутить олигархов,почему не сделать зарплату военным,ведь хотели рядовым 12 тыс.офицерам от 50,где оно все,что надо сделать чтобы собрать денег,вот я догадываюсь,что когда мне дадут автомат,пойду своим бойцам-побратимам денег собирать,хватит и на броник,и на разрузку,и для ихних семей,и думаю я буду не один,вот посмотрю кто Нас остановит,какой закон,и какая мобилизация.Нужно,что б бывшие военные полностью взяли власть в свои руки,есть правильные генералы...Вот интересно как военкомат будет выбирать на АТО людей,хорошо б это все в онлайне видеть,да и надо бы напомнить военкомам,о том что как бы они не стояли сейчас,потом придет расплата-этому полно примеров,не думаю,что бойцы долго будут решать...,это касается и депутатов,честно пошел бы первым с депутатами любых уровней и их сынками.Вот еще показывают освобожденные города,а на видео здоровый папочка с малым дитем гуляет,улыбается а вот когда его мобилизуют

П
партизан

Треба в першу чергу відправляти на війну силові структури, які вміють тримати і стріляти це- МІЛІЦІЯ, СБУ, ПРОКУРАТУРА!!! Це ціла армія.

Й
Йончі

Розогнати нехер ту РАДУ і набрати 200 депутатів,а на з економлені кошти наняти наймианців (зарплата депутата 20 тис гр)дайте ці гроші найманцям батальон 250 ч. назбираеться із зарплатою 20 тис кожен, за тиждень донбас буде Українським .Гроші то народні , кого захочемо того і наймемо

П
пенсіонер

ЯК МОЖНА СТАТИ МІЛІОНЕРОМ АБО МІЛЬЯРДЕРОМ ЗА ПАРУ РОКІВ? ЦЕ КОНТРАБАНДА, ЦЕ ЗАХОПЛЕННЯ ЗА БЕЗЦІНЬ ЗАВОДІВ,ГАЗОВИХ, НЕФТЯНИХ СКВАЖИН, ЦЕ НЕСПЛАТА ПОДАТКІВ В КАЗНУ ДЕРЖАВИ ШЛЯХОМ ЧЕРЕЗ ОФШОРНІ ФІРМИ, і НЕ ВАЖНО ЧИ ЦЕ МАЛІ, АБО ВЕЛИКІ ФІРМИ, НАЗРІВАЄ ТРЕТЯ РЕВОЛЮЦІЯ. БІДНИЙ НАРОД, ЯКИЙ ВІДДАВ СВОЄ ЖИТТЯ, ЗДОРОВЬЯ І ДАЛЬШЕ ВОЮЄ НА СХОДІ РЕВОЛЮЦІЇ МАЄ ВСЕ ЗАБРАТИ ВІ ЦИХ МІЛІОНЕРІВ, МІЛЬЯРДЕРІВ І ЧЕСНО РОЗПОДІЛИТИ МІЖ НАРОДОМ !!!

D
d

коли підвищився вік тих, кого можуть мобілізувати з запасу? чому на всіх сайтах пишуть що до 45? а тут 50?

О
одан

И это ещё не конец... Всё ещё только начинается.

Н
Наташа

Нахрена треба боло робити революцію??, щоб тепер люди гинули??? за ідіотів???

П
патріот

НАХРЕНА НАМ БУВ ПОТРІБНИЙ ТОЙ ДОНБАС? ТАМ ЗА ПЕРІОД З 1945 року ЗБИРАЛИ ВСЮ НЕЧЕСТЬ, ЩОБ ПРАЦЮВАЛИ НА ШАХТАХ-ЦЕ НАРКОМАНИ, УГОЛОВНИКИ І ІНША ШВАЛЬ !!! ДОНБАС- КОЛОНИЯ АХМЕТА І ІН. ОЛІГАРХІВ. ШКОДА ЛЮДЕЙ, ЩО ВІДДАЛИ ЖИТТЯ за ВЕСЬ ЦЕЙ МУСОР ! ЦЕ ТРЕБА БУЛО ЯЦИКУ-ЗАЙЦЮ, ЯКИЙ ПИЗДІВ ДОНБАС-ЦЕ УКРАЇНА, А НА МАЙДАНІ КУЛЮ В ЛОБ.СКІЛЬКИ ІЗ-ЗА ОДНОГО ДИБІЛА ЛЮДЕЙ ПОЛЯГЛО!!!

В
вася

призов треба обмежити львівською, франківською, тернопільською областью. вони гідні воювати за політиків яких привели до влади, но і незабуваймо голоного КУЛЯВЛОБ!

М
Мукачівець

Славянський народ все укомплектовували, один автомат і 5-ть патронів на двох.

Z
Zoltan

Без паники... Что-то такое уже слышали несколько раз за время этой с(т)ранной войны... И сколько наших ребят уже погибло?!

А
Александр

В Украіні військових - 120 тисяч. Ще 35 тисяч - сбу-шників і 350 тисяч - міліціонерів. Разом - півмільйона озброєних людей, які у своєму житті нічого не виробляють, окрім того, що мають захищати життя і спокій громадян. Зараз у зоні АТО воюють 40 тисяч вояків... Для чого проводити додаткову мобілізацію, якщо в АТО і сьогодні НЕ ЗАДІЯНІ 80 тисяч військовослужбоців, понад 30 тисяч сбу-шників, я вже не кажу про 350 тисяч співробітників МВС... Поясніть мені цю нелогічну арифметику....

О
О

Заберите каждого 10-того мента и будет вам 30 тыс.воинов,Мы как нибудь без этого десятого тут проживем,тем более,что толку с него и так нету,цыган и "интуристов"с рынка тоже можно забрать,где налог с богатых на войну,и где гарантии,что получив оружие я не пойду на Киев к раде,а восток надо давно оставить толку с него не будет,обида будет еще от местных лет на 100...

К
клас

по парт білетам на фронт- перша лінія сволота, друга радикали фляшка, третя парія будар!

Г-
Главное - не ввели тотальную мобилизацию!

Спасибо Раде за это! Надеемся, что не дойдет до этого уровня (плинтуса)

M
Mulidranu

Почему не на фронте? Парней-то за что губить? винтовку в руки и вперед.

В
Васьок

Ми Гітлера перемогли не в останню чергу тому, що сини Сталіна не сиділи в Лондоні чи Швейцарії, а брали участь в бойових діях.

M
Mulidran

И снова с вами ваш любимый комментатор Закарпатец(-Русский-Князь Димитрий-военврач и проч.)! Из 10 коментов 8-9 принадлежат перу этому выдающемуся кремлеботу нашего времени. Ну и шановна редакция, как и всегда, спит. Слегка поборолись - для виду, помодерировали - и хватит.

О
Оросвейг

Видитьмися, ош скоро по варошу будуть їздити машини, і ємати ушытких чоловіків. Кого йимлять - тот автоматично стає героєм-патріотом (кіть не одкупиться). Айбо з верховної зради ни єден не пішов, та і дітей своїх не дауть. Чим дале - тим ясніше, шо тот майдан став не шляхом у Європу, а шляхом у яму.

П
пенсионер

Дом престарелых , инсультников , инфартников в полном составе - на фронт. А кто напал то ?

ВM
Вебсамер Misanthrope

"СИНКИ ДЕПУТАТІВ,ОЛІГАРХІВ,ЧИНОВНИКІВ .." в кожного є військовий квиток, де зазначено "В ЗС не служив, не придатний до військової служби в мирний час, обмежено придатний у військовий час ". То означає, що вони там ніколи не будуть, навіть якщо почнеться війна.

ДВ
до всіх

Синки депутатів і в армії не служили. Вони крім збирання бабла,як і їх батьки,іншого нічого не вміють. Їх хіба що заставлять взяти в руки зброю ті хлопці,які повернуться з Сходу живими і не вредимими і то тільки під дулом автомату.Відносно кнопкодавів,так називають депутатів ВРУ,то вони для себе зробили пільги,що мобілізації не підлягають при будь яких обставинах. Ці гади знають як спасти свою шкуру.

ОК
останнему комментаторам

да нет, брат, вся эта, перечисленная тобой мажорная тварь...будет сидеть дома, или где-то на курортах или островах....под пули пойдет быдло, мясо, жебраки..

ДК
до комісара

Спочатку забезпечте всім необхідним, а потім відправляйте на смерть!!! І В ПЕРШИХ РЯДАХ МАЮТЬ БУТИ СИНКИ ДЕПУТАТІВ,ОЛІГАРХІВ,ЧИНОВНИКІВ, БО ВЕРНУТЬСЯ ХЛОПЦІ ЗІ СХОДУ ТА БУДЕ ВАМ ТУТ ВСІМ ГАПЛИК!!!!

Читайте також