Без сторіз і з надійними замками: як закарпатцям вберегти житло від злодіїв на свята (ВІДЕО)

10
1

Розпочинається період новорічно-різдвяних свят, коли багато сімей їдуть на відпочинок в гори чи до родичів і залишають свої помешкання пустими.

– Справді у новорічний період у нас, як в охоронної фірми, є багато роботи. Про велику кількість крадіжок в цей період свідчить і поліцейська статистика. Люди інколи необачно залишають свої квартири і від’їжджають, постає багато питань з технічної укріпленості самих помешкань. Тому якщо ви хочете гарно відпочити і приїхавши додому побачити свою квартиру в порядку, де немає безладу і не пропали цінні речі, то варто дотримуватись ряду правил, - розповів у спеціальному коментарі для Mukachevo.net Валерій Горват, перший заступник директора ПП «Охорона Зодіак».

  • По-перше, коли ви від’їжджаєте не потрібно цим сильно вихвалятись, особливо перед незнайомими людьми. Бо злодії дуже добре працюють, інколи навіть краще за поліцію, вони дуже слідкують за оточенням, збирають інформацію і знають що тих людей не буде в будинку.
  • По-друге, під час відпочинку багато людей вихваляються цим і починають викладати в соцмережах сторіз з геолокацією, де вони відпочивають, катаються на лижах чи купаються у морі. Зловмисники дуже гарно моніторять це питання і знають, що господарів немає в будинку і спокійно можуть зайти і взяти те, що хочуть.
  • По-третє, коли від’їжджаєте не потрібно тримати великі суми грошей і цінності у своєму домі. Краще тимчасово віддати знайомим, родичам, батькам. Таким чином ці речі залишаться, навіть якщо злочинці залізуть у ваше помешкання.
  • По-четверте, необхідно забезпечити технічну укріпленість своєї квартири, надійність замків, дверей, вікон. Добре було б оставити на цей період, або на постійно охоронну сигналізацію. А по-можливості, якщо ви їдете на короткий час, або йдете відпочивати на корпоратив, то можна поставити і фізичну охорону одноразово.

Тому, для того щоб гарно зустріти Новий Рік та Різдво, а повернувшись додому не застати там наслідків незаконного вторгнення, забезпечте надійну охорону своїх помешкань.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Й
Йожик

Як Уберегтись? Треба Боти Бомжом!

Читайте також