Бійка з патрульним на Виноградівщині: поліція оприлюднила офіційну інформацію

15
16

Більше того, у обласному управлінні поліції заперечують поширену інформацію про те, що інцидент переріс у масові заворушення.

У четвер, 3 травня, о 23:53 наряд патрульної поліції зупинив автомобіль «Citroën Nemo» за порушення правил дорожнього руху. Водій даного транспортного засобу мав ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік, що знаходився за кермом, категорично відмовився проходити будь-яке медосвідування. Після цього водій став поводитися агресивно і вдарив патрульного, про що поліцейський одразу доповів та звернувся по медичну допомогу до Виноградівської районної лікарні, – розповіла Mukachevo.net речник Управління патрульної поліції в Закарпатській області Ольга Мартин.

На місце події виїхав один екіпаж працівників Виноградівського відділення поліції. Правоохоронці опитали свідків та потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 ККУ, тобто опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків. Таке правопорушення карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Поліція не допустила ніяких порушень громадського порядку в селі Букове, які стосувалися б даної події. Інформація про масові заворушення, поширена окремими ЗМІ, не відповідає дійсності.

Слідство у справі триває, і виноградівське відділення поліції розпочало кримінальне провадження за фактом опору працівнику Управління патрульної поліції в Закарпатській області, а також встановлює всі обставини нанесення тілесних ушкоджень працівнику Управління патрульної поліції в Закарпатській області, які мали місце 3 травня у селі Букове Виноградівського району.


Наступного дня, після того, як стало відомо про інцидент, наш кореспондент побував у селі Букове та поспілкувався з місцевими, в тому числі тими, які запевняють, що були свідками та можливо навіть учасниками інциденту. І ось яка їхня версія тих подій.

Коментарі

ДН
До Нижнього

Та то ти сомаре таку херню упустив за Ванюшку.Напеши де ти є я тобі дисять пятсоток принесу.

АШ
а шо писати

я на свої очи видів як пацан стріляв із автомата пила поляни но та писала і жона сюда то із чинадієва.ми позирали на усіх новостях.ничь неуказали .вер ми три пятсотки та упувів ти сліпий та на пощюпай гроші най принесе іщи я сліпий найби прийшов я і глухий за три пятсотки

ДН
до нижньои марги

самись мершо хоть автомат відів?

Ф
ф

йся вшитка поліцейська академія піде краснинько по приказови ООС авакова туда здавати екзамен а во всьо фіксуйте фіксуйте там пишуть списки у АТО ВСІХ ПОЛІЦАЇВ А ВНИ ШТО ДУМАЛИ У НОВИХ МАШИНАХ ВОЗИТИСЯ НЕ ТАМ БУДЕТЕ МАТИ ЕКЗАМЕН крапка

Ю
ю

хотів би м відідти, як американський коп його крутить...3 секунди доста чи п"ять? А може і секунда - куля у чоло...І усьо.

Ф
Фраєр

Які на дорозі і такі в коментарях. Не важливо, яке авто, а важливо хто за рульом. Посади цигана з воза на мерседес, він і так лишиться циганом.

С
Сріберньій

до бикоти -правдоруба ;Уся Європа возиться на євробляхах , І на цурбаках ! Исе раз ! Ніко владі ни заваджать покласти євроавта на облік .Исе два ! Ніко владі ни мішать увести європейську розтаможку , относительно до середньої зарплати в Україні . Исе три ! Ищи из словами "наволоч" " свинячий лемент " ото туди за перевал ! Ага ! бо уже доста ! А з ідіотами на дорогах , ни важно які номера , треба бойовати принціпіально , и жостко . Штрафами и посадков !

С
СВУЙ

Причому там євробляхи? да проблеми зними є ,но виноваті можновладці ,шо не можуть правильно зними зробити порядок . У світі такого єралаша ніде нема

П
петрович

Не..й пяному їздити. Пяний водій-вбивця. А менти молодці пянтосів обдирати до липки бити писок і права рвати на місці, най пішки ходять тоді буде порядок на дорогах.

ПД
правдоруб до нижньої бикоти

Всі "євробляхи" під прес. Понакупляли цурбаки та й возиться на них п'яна бидлота, яка після скоєного ДТП втікає з місця злочину знаючи що його "євроцурбак" НІДЕ НЕОБЛІКОВАНИЙ. А в захист цієї наволочі стають такі ж самі бки, як "путін" та "хотіли 500 дол" піднімаючи свинячий лемент в інтернеті.

0
007

Де видео, у них же е видеокамеры, хай покажуть видеозаписи

П
Путин

Кончини минти дуже ради коли випившого имлять пидераси

Х5
Хотіли 500 дол.

А тепер про саму подію . Поліцейські на службовому автомобілі заїхали в центр села і почали зупиняти автомобілі перевіряючи водіїв на вживання алкогольних напоїв . Зупинивши автомобіль місцевих жителів поліцейські звинуватили водія , що той п’яний і почали вимагати щоб водій віддав документи для складання протоколу . Водій заявляв , що він тверезий , а його пасажири трохи випили так як вони працювали і після роботи випили трохи пива . Але поліцейські наполягали на затриманні водія або сплати певної суми погрожуючи зас

1
11

А как провкряют менты на посту в копане. Сначала личными китайскими алкотесторами. Кто катаетса тот знает)

З
Зіта

Що це за поліція, що її б‘ють буківські дикарі? Ці п‘яні гукани на євробляхах можуть вбити вашу дитину на дорозі, а як приїде поліція - зроблять самосуд. Дикарі не повинні п‘яними сідати за кермо й поважати закон. Інакше дебіли переб‘ють всіх

С
СВУЙ

Мусоршмітти бикують хуже ги при яНИКОВИ

Читайте також