Бійці Чопської бойової прикордонної комендатури потрапили у засідку. Один загиблий (ДОПОВНЕНО)

2
11

За попередніми даними ще п'ять поранених.

"Один загиблий, 5 поранених (з них один - важко)…. Наша Чопська бойова комендатура. Потрапили в засідку (на Донбасі в зоні АТО - редакція).", - так написала на своїй сторінці у "Фейсбук" закарпатський журналіст Наталія Зотова.

"Ранений капітан з Княгині і четверо солдатиків. Загинув майор… Майор зі Сваляви. Мобілізований...Серед поранених один з Лавок, один з Мукачева.", - додає пані Наталія.

А днями, у Сваляві попрощались з загиблим в зоні прикордонником.

Трагедія сталася вчора, 10 жовтня о 16.45 неподалік від містечка Докучаєвськ (знаходиться між Донецьком та Волновахою) у Донецькій області. Під час руху колони Держприкордонслужби терористами було здійснено її обстріл зі стрілецької зброї. Прикордонники відкрили вогонь у відповідь. У результаті збройного протистояння 1 військовослужбовець загинув. Про це повідомила Державна прикордонна служба України. Згодом вона оприлюднила фото з місця події.

Стало відомо, що один з поранених теж загинув. Ним виявися мукачівець Роберт Кіс, 1090 року народження. Він загинув від отриманих травм вже у лікарні. Тепер люди зносять квіти та свічки під його фото, у самому центрі міста Мукачева

У свою чергу спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко розповів під час брифінгу: "Прикордонники відкрили вогонь у відповідь. Бойовики зазнали втрат і були змушені тікати. На жаль, під час цього бою один прикордонник загинув. Більше загиблих за минулу добу немає".

Коментарі

Б
Бачі

ГОСПОДИ, прости гріхи нам всім, а й тому метровому недоноскови...

М
Мартіна

Вчора ввечері загинув мукачівець Роберт Кіс! 24 роки, молодий батько. Знала його особисто! ВІчна йому пам'ять! Співчуття всій родині!!!

K
KOS

Велика подяка волонтеру із чинадієва.нажаль незнаю як його звати.наші хлопці із 128 ніколи незабудуть як нас поранений у ногу ГЕРОЙ роздавав команди які нам сберегли життя.на питання ти хто відповів музикант.ПРОШУ всіх дайте знати якусь інформацію про чинадієвського ГЕРОЯ.

Р
Роман

Судя по всьому загинув таки один хлопчик з Мукачева, до останнього надіюся вчути що він поранений, але поки що все вказує на втрату.

ВM
Вебсамер Misanthrope

Гелетея звільнили, може хоч когось розумного на його місце назначать і все зміниться на краще..

В
Віктор

Хто знає імена ранених Хлопців?

К
Колега

Загиблому-нехай земля буде пухом ! Пораненим- хлопці тримайтесь, ми з вами!

П
патріот

А ДЕ НАША РОЗВІДКА І ПРИКОРДОННІ "СЕКРЕТИ"? ДОКИ АРМІЄЮ БУДУТЬ КЕРУВАТИ СТОРОЖІ, І ТАКІ ЯК МУЖЕНКО, ПОРЯДКУ НЕ БУДЕ.ЗА ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ ЦІ ГОРЕ-КЕРІВНИКИ,ЯКЩО ВОНИ НАСТОЯЩІ ОФІЦЕРИ, ДАВНО МАЛИ Б ЗАСТРІЛИТИСЯ, А ВОНИ НА ЗАСІДАННІ СЛІДЧОЇ КОМІСІЇ, ДУРАЧКА ВКЛЮЧАЮТЬ!!!ВМІСТО ТОГО, ЩОБ БУТИ НА ПЕРЕДОВІЙ, ВОНИ ПАРАД В КИЄВІ ПРИЙМАЮТЬ, ВІЙСЬКОВИЙ ПАРАД МАЛИ СВЯТКУВАТИ У ВИЗВОЛЕНОМУ ДОНЕЦЬКУ!ПРАВДУ СКАЗАВ ПАРАСЮК ЗНОВУ ДО ВЛАДИ ПРИЙШЛО НЕ РИБА, НЕ МЯСО!!!ТРЕТЬОМУ МАЙДАНУ БУТИ!!!

1
111

Хлопці держіться, гниди мацкальські ми вам не простиме, йдіть у свою сибір, москву і там воюйте, вам уродам чечні мало!!! Як думаєте дальше жити, кілько мош вбивати, перемиря з ними добити бидло!

І
Іван

Але потрапили? В зоні АТО чи на кордоні в Закарпатті?

Г
Громадянка

як можна уточнити за поранених і загиблих?????

Читайте також