Бійця АТО Олександра Тербана, який загинув під Дебальцевим, проводжали цілим селом (ФОТО)

12
5

Як відомо, боєць Олександр Тербан загинув під час виконання військового обов'язку на Сході України, коли артилерійський снаряд потрапив прямо на кухню, де він працював.

Сьогодні, 5 лютого, у селі Нове Давидково на Мукачівщині відбувається траурна церемонія прощання з Олександром Тербаном, який загинув під Дебальцевим. 

Провести його в останню дорогу прийшли сотні односельчан, рідних та друзів. 

Закарпатцю було 33 роки. У Олександра Тербана залишилися жінка і 2 дітей - хлопець і дівчина.

Мукачево.net

Коментарі

1
123

Добре, што наліво й направо звітують, що загиблих закарпатців серед 128 \ї нема!!!Паскуди замовчуюют, бо в них біда- план лим на 20 відсотків виконаний - най васильцюн сам туди звиздує!!!

M
mjkhu

У сімї таке горе загинув коханий чоловік, турботливий батько ,чудовий син, наша дебільна держава і чиновники невзмозі навіть доставити додому тіло ГЕРОЯ який загинув на війні в той час коли вони жирують у дорогих ресторанах і відпочивають на островах, У сімї ницо і підло вимагали 10 тисяч гривень щоб доставити тіло додому,сімя невзмозі була оплатити таку суму,тому героя 5 днів немогли поховати. Дякувати Богу на прохання допомоги відгукнувся пан БАЛОГА, виділив гроші і транспорт щоб привезти Загиблого Олександра додому Щоб сімя могла попрощатися з ним і поховати з честю, Тисячі односельчан з величезною повагою і честю прийшли щоб провести в останню путь нашого Сашка,вн заслужив це.

Ш
Шонi

З початку відновлення активних бойових дій (з 17 січня) Порошенко втратив 3 літаки, 1 вертоліт, 146 танків, 114 БМП (БТР), 91 знаряддя, 64 автомобіля, 1738 чоловік убитими, в полон здалися 52 українських військовослужбовців

Х
Хмельницкий

Покойся с миром, солдат! Да будет в покое душа твоя!

0
007

БІЛЬШЕ НЕ ВІДПУСТЕМО НАШИХ СИНІВ

Читайте також