Брат на брата, або чого хоче досягти своїми діями закарпатська влада? (ФОТО, ВІДЕО)

4
28

Як відомо, ще вчора Закарпатський Євромайдан анонсував сьогоднішній мітинг, котрий мав розпочатися о 14.00.

Втім по приході на площу у вічі відразу кидалася велика кількість людей тітушкоподібного вигляду.

Як виявилося, щоб дестабілізувати ситуацію «регіонали» близько 13.00 з усіх районів Закарпаття стали звозити людей до ОДА.

За неофіційною інформацією чиновників з району спеціально привезли по сто чоловік з кожного. Тим не менше на площі перед адміністрацією їх всього є максимум 200. Спокій цих «миротворців» охороняє близько 100 міліціонерів у шоломах з щитами та, певно, кийками.

Молодь спробувала поговорити з цими людьми та повязала на їх щити синьо-жовті стрічки.

Приїжджі пояснюють свою присутність бажанням захистити архітектурну споруду від львівських націоналістів, які, начебто, прибули в Ужгород аби  зруйнувати будівлю та постійно кричать «Йдіть геть»

Серед чиновників помічені чиновники Іршавської РДА Василь Ковбаско, чиновники Мукачівської РДА, мер Ужгорода Погорєлов та його заступник Беляков та інші.

Брутальні чоловіки та хлопці «тітушкоподібного» вигляду не соромляться своїх думок та перешкоджають діям активістів. Лише погляньте, як ці мужні чоловіки обороняють ОДА від пари дівчат, які просто хотіли пов’язати чорні стрічки жалоби на вікна будівлі. УВАГА, нецензурна лексика!

Що ж до Євромайданівців, то їх на площі є вже більше тисячі. Центром свого мітингу вони обрали пам’ятник Тарасу Шевченку, навколо якого планують робити наметове містечко. На «тітушок» уваги не звертають. Кажуть, за гроші люди довго стояти не будуть. Водночас просять допомогти з дровами, теплими речами, ковдрами та єжею, адже налаштовані бути тут всю ніч. 

Що цікаво, до людей за довгі місяці прохань нарешті вийшов губернатор області Олександр Ледида. Оточений чиновниками-«тітушками», він навіть не побоявся запросити опозицію до мікрофону та заявив, що вже чотири рази зустрічався з опозиціонерами і жодних претензій не чув. Також він назвав Закарпаття мирним багатонаціональним краєм. А про відставку ні слова.  Втім, це замість нього прокричали сотні Євромайданівців.

«Від-ста-вка, від-ста-вка,від-ста-вка». У відповідь отримали кидання монетами та крики «Закарпаття».

Власне, головним лозунгом провладного мітингу і є твердження «Закарпаття за мир».

Якщо казати про саму будівлю ОДА, то в ній добре забарикадувалися працівники міліції, Грифонівці та Беркут. Всі входи забили дощаними щитами, а центральні двері залишили відкритими. Але тут вхід лише за міліцейським посвідченням чи для «своїх».

Міліція, до слова, оточила всю площу. Всі під’їзди до Народної перекриті автівками ДАІ та інших служб правоохоронців.

Наразі ситуація досить хитка. Між двома мітингами можна спокійно пересуватися. Міліція нікого не чіпає, а люди кидаються сніжками. Також за останніми новинами, в бік Закарпатської ОДА полетіли фаєри та петарди.  

Щодо певних конфузів,то  Євромайданівці підвезли бочки для обігріву та дрова. Втім, поки люди відволіклись - міліціонери їх вкрали, загрузили в УАЗик і втекли...

Мукачево. net

P.S. Автор від себе хотів би додати, що  влада пішла на досить хитрий хід, адже закарпатці – не та порода людей, яка піде бити свого краянина.  Про це свідчить і молитва, яка змогла об’єднати обидва Майдани. Тим не менше такими діями  людей просто  штовхають на крайнощі, а тому хотілося б нагадати нашим чиновникам, що існує  совість та відповідальність.

Коментарі

Н
Нестор

Самий тупий сайт і його а адміністратори яких я зустрічав. Так відверто і провокаційно висвітлювати події можете лише ви. Ви дебіли не розумієте чим все потім закінчеться, якщо не дай то бог ці заїзжі запроданці будуть тут і далі наводити свої порядки. Ганьба вам і позор

В
ВІТЯ

Михайло І. якщо ви рахуєте, що начальнику і заступнику Мукачівських Ресів нормально підпрацьовувати тітушками у бандицьких організаціях то нас треба спасати і від таких як ви. Яка різниця хто що казав, страшно вже те що вирхівка енергетики сптавжня БАНДА, зрозуміло чому люди жаліються на енергетиків. Де дивитися генеральний? Україно ми з тобою! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА. Людям на евромайдані СЛАВА. Не дозволемо бандицькій владі вбивати наших людей.

СУ
Слава Україні

Невже Мукачівських головних енергетиків на Ужгородський Євромайдан під виглядом тітушок відправив їхній обласний керівник?! Чи може вони ще підпорядковуються Васі Кіловату? в РЕМах роботи не залишилося? Є над чим подумати.

МІ
Михайло І.

Вітя! Передивися уважніше запис там чітко чути, що дівчат ніхто не матюкав з названих тобою людей, а навпаки називають їх діточками і захищають від такого неадекватного народу як ти! Я розумію так, що на цих людей ти сильно ображений і зводиш з ними особисті рахунки.

L
Lozi

написав: Брат У наших людей в Закарпатті є багато недоліків, так як і всюди, но один самий великий то те, що ми привикли терпіти,послушатися,лизати гузицю панам лем би давали дихати. І цим влада,пани,олігархи завжди користувалися і користуються, навязують нашим людям те,що їм вигідно аби народ небунував а вони за цей час роблять свої статки. Тепер час змінився, народ вже другий,особливо молодь і жити так нехоче і вже надіюсь небуде так жити як раніше. А нарахунок галичан, так нам треба у них повчитися відстоювати свої права і говорити внятним язиком з зажравшимися панами. Їм канешно то нелюбиться і вони стравлюють нас з сусідніми областями, ніби лише у галичанах у нас в краї проблема. Галичани молодці в цьому відношенні,вчитися треба у них. А ви шановні пани,олігархи (тільки ті які народу жити нормально недавали і недають) забирайтеся по добру по волі пока вас незастала доля Чаушеску.

В
ВІТЯ

СЛАВА УКРАЇНІ

В
ВІТЯ

Дівчат там обматюкали верхівки нашої енергетики самі головні тітушки це начальник Мукачівського городського та районного реса Гусинець Петро 0503725886 та заступник начальника Мукачівського районного реса Захаров Євген 0503725883. Всім людям що стаять за нашу свободу від такої влади СЛАВА.

В
вике

а что уже есть все доказательства, что их убили в бою( ДА ЭТО БОЙ ВИКА!!!!!!МЕНТУ ЛЕТИТ В РОЖУ БУТЫЛКА ГОРЯЩАЯ ИЛИ КАМЕНЬ НА 1КГ..ЭТО БОЙ!!!!) а может их замочили свои, что бы поднять градус войны подняли вой бля по всему миру...это война , вика!!!!на войне бывают трупы!!!!

СУ
Слава Україні=Придуркам Слава

Пак та які вто європейські цінності? Объясніт простому селянинови.

В
віка

Ті чиновники, що звезли людей і ті, що приїхали з ними розцінються як такі, що схвалюють вбивства,які сталися останнім часом! ех ви... а ще рахуєтеся віруючими та побожними

СУ
Слава Україні=Придуркам Слава

А що ты считаєш європейськыми цінностями?

V
vika

Яка ганьба, що на Закарпатті, ще стільки "зашуганих" людей. Закарпатці кому ж аж не нам доносити європейські цінності до громади всієї України!!!

СУ
Слава Україні=Придуркам Слава

Якісь жидомасоны придумали окраїнську націю, дебілы із галичины ся нараз імили та типир бігают по нашуй земли та роблят із ся герою, тай іще оправдовуют свойых предку фашисту та нам пхают свою ідеологію. Подкарпатськуй Русі= Закарпаттю і так похуй, мы ніґда нивойовали, ніґда сьме революції ниробили тай пережилисьме до нинішньых дну, тай дале пережиєме)

И
избиратель

да да побольше теплой одежды .еды дров .и все бомжи области будут митинговать .Ужгородцы не повторяйте ошибок.

ДС
До Слава Україні=Придуркам Слава

Москалю, не треба прикидатися Українцем, а тим більше Закарпатцем. Ми підставних хлопчиків за кілометр бачимо, і гугл перекладач тобі не допоможе. Геть пропутінську пропаганду! Люди, які кажуть "Бендерівці - зрадники", навіть уявлення не мають хто такі бендерівці. Шо їхній Путін сказав - то і хавають, а самим відкрити історії і почитати слабо. Зомбовані тупаки.

Ч
Чубірко

я вийшов із партії регіонів !

СУ
Слава Україні=Придуркам Слава

Правды ниє у бандіту ни у бандеровцю, бо усі і так кончені окраїнці. Розділити треба ісю йобнуту страну)

Г
гуцул

циганів убивати

К
капець

Дізнайтесь ім'я та контакти того дурного дядька. що дівчат обматюкав. Бо таке не має сходити з рук. Якшо його хоч 5 людей на юг пошлють, хоч заочно - моя душа буде спокійна.

Д1
до 111

Народ за точною інфою завтра в Ужгород звозять ще 1 партію бюджетників, захищати тих шо за вбивць і крадачів. теба мобілізовуватись!

1
111

Народ банда є банда своя чи чужа не в тому суть! Хучуть красти дальше? бити безнаказиними? Тирпіння лопнуло, доста. Завтра в Ужгород поженеме жополизів!

О
Очевидець

Також помічені перечинські ригіАНАЛИ Погоріляк і Грицик

М
Мабуть

"иван" не зациклився, а зломався. Про "псевдовласть и фашистов" так то взагалі вдалий вислів, бо всі думали як назвати те "зверьё" чи то падальщиків пернатих, котре на Грушевського лютує.

М
момент

Правду кажеш, цімбор. Нам туйка безпорядки не треба - ми мирно під руки Ледиду винесемо з ОДА. І мирно копнемо в гузицю ПР та ручних опозиціонерів з вароша.

ТН
тот не ловкий момент

а вобще нам тут безпорядки не треба,ми дійсно мирний край.(щиби мало циганів угнати)

ТН
тот не ловкий момент

"иван"на послідньму слові мало зациклився.)) ...

І
Ірина

Ганьба Закарпаттю. Соромно, що маю закарпатську прописку і взагалі відношення до цього "українського" краю. А той дід, що кричав дівчатам іти геть і нецензурно висловлювався у їх сторону - циган. тут все і так ясно.

И
иван

По статье видно кого Мукачево нет поддерживает. Слава героям Беркуты, который ещё не пролил кров стада баранов. Увидим что будет дальше с балогой и его нахлебеиками когда действующая власть разгонит псевдовласть и фашистов. P.S. многие люди не за деньги идут на защиту, а за сбережение своей страны, своего города, своей жизни от запада и предателей страны за евросеребряникевросеребряник.

Читайте також