Брат на брата V3, або за справу взялися депутати (ФОТО, ВІДЕО)

9
2

Сьогоднішній день знову пройшов спокійно.

Укріплювали барикади, кричали «Слава Україні», розмовляли з міліціонерами, а головне прийняли цивілізований хід розв’язку подій.
Але все по порядку.

Ще о 8 ранку мало розпочатися блокування будівлі ОДА з ціллю паралізації її діяльності. Міліція до цього підготувалася як слід: всередину напакувала більше 100, а то і 200 правоохоронців. По периметру фасаду будівлю також охороняло близько 100 міліціонерів.

Тим не менше в останню хвилину стало відомо, що працівникам ОДА влаштували вихідний. Оскільки таким чином ціль була досягнута будь-які фізичні дії із блокування входів відмінили.

Втім, приблизно в цей час дійшла інформація про те, що в Ужгород заїхали 2 автобуси «Богдан» без номерів та в супроводженні джипа, переповнені силовиками. Мітингувальники, отже, вирушили до будівлі МВС, щоб дізнатися, яку це підмогу викликав собі шеф міліції Василь Варцаба.

Останній не побоявся вийти під крики мітингувальників та розповів, що це нарешті повернулися з Києва 30 працівників «Беркуту». Це ж підтвердив і безпосередній командир спецпідрозділу Василь Шаленик.

Після цього люди розійшлися, але на 14 ту годину повернулися на традиційне  віче. Тут їм традиційно оголосили подальший план дій, а саме анонсували проведення Всезакарпатських народних зборів та створення Закарпатської Народної ради.  Виступили перед закарпатцями і нардепи Валерій Лунченко та Віктор Балога.

Вразив у цей день і вчинок простого активіста Павла Нечая, котрий звернувся з офіційним зверненням до Олександра Ледиди про початок голодування перед входом в ОДА. Чоловік обіцяє дотримуватися свого рішення до моменту відставки губернатора.

По завершенню всіх виступів люди взялися до спорудження нових барикад, але вже на проїжджій частині поблизу будівлі ОДА.

Мукачево.net

Всі фото дивіться тут.

Коментарі

I
Iван

Ця трiйця очолена Кличком до добра Украiну не приведуть! Не дай бог допустити Кличка та Свободу до влади; у Франкiвську вже вiд iх партii почали безпредел крушать зламують кафе та магазини; таке враження 90тi повертаються!

В
виборец

дозвольте запитати ,а кого ми обирали _на мою думку були вибори до обласної ради депутатів .яких ми знали ,а кто буде зараз или буде так"командиров нам не надо -командиром буду Я"для чого все це???

Читайте також