Будівництво нового району на території мукачівського водоканалу проходить за його дозволом (ФОТО)

56
14

Сьогодні, у великому залі Мукачівстької міської ради відбулась конференція присвячена висвітленню питання яке викликало резонанс серед жителів міста.

Обговорення стосувалося забудови території, яка належала мукачівському водоканалу.

На прес-конференції були присутні заступник міського голови Олександр Галай, інспектор-консультант міської ради Євген Федір, головний архітектор міста Віктор Півцьо, Ігор Грицай, який представляє земельний відділ та управління комунальної власності.

За інформацією, яка з’явилася у деяких ЗМІ, будівництво на території мукачівського водоканалу проходить незаконно, але, як розповів Євген Федір, ця земельна ділянка була віддана на розпродаж законно і з письмового дозволу водоканалу. Вона останнім не використовувалась.

«Цю територію нам завжди доводилось чистити, тому виникла така ідея..Ми визначили ту територію водоканалу, яку він не використовує, де нема свердловин, де територія заросла, ми виробимо документацію і дамо людям на індивідуальне будівництво», - зауважив Євген Федір.

Проект розроблявся строго по всім нормам, та не торкаючись територій водозабору, який був і буде огороджений.

Як повідомили присутнім, новий район Баняски дасть можливість місту Мукачево позбутися на 25-30% проблем з ділянками на житло, а продовження району ще вище на 60%.

«Розробкою проекту займалася фірма, яка має ліцензію…Є технічні умови від всіх служб міста, які прив’язані до даного будівництва», - підтвердив головний архітектор міста Віктор Півцьо.

Жителів міста запевняють, що всі зауваження приймаються, і вони будуть розглянуті. Перед затвердженням генерального плану міста, у який буде внесено і цей новий район, буде скликано громадську раду на обговорення.

Коментарі

Ч
читач

Коли керівництво міста "втілює в життя такі грандіозні плани" тоді не думає, що рано чи пізно треба буде відповідати перед гомадою міста, прозвітуватися перед громадою , за які "заслуги і досягнення" виділялися першочергово дані ділянки у Мукачеві. Колись усе тайне стане явним... Треба жити і працювати по 10 Божим заповідям і Конституції України!

О
Олег

Може Федів то собі урвав чи свому сину !!!!!!!!!!!!!!!!!

К
Корчи

А то де ті участки??

К
камиш-каменяш

як розповів Євген Федір, ця земельна ділянка була віддана на розпродаж законно і з письмового дозволу водоканалу. Два питання: 1. Коли буде розпродаж ы по якій ціні 2. Хто підписав дозвіл водоканалу

ГМ
громадянину міста

ті органи неправоохоронні дивляться як ти собі урвати діляночку. а золіко пустяк підмахує щоб не посадили на кічу за те все що він сам і команда з ратуші розкрали у Мукачеві.

ГМ
Громадянин міста

Я особисто писав заяву на виділення земельноі ділянки в березні 2013р яку зарегістрували,але до цього часу неотримав відповіді про виділення, або про відмову? Де диляться правохоронні органи!!! Кому дають ці ділянки і за які кошти. Я особисто буду звертатись в генпрокуратуру про виділення земельних ділянок у м. Мукачево п. Лендєлом.

Д
дописувачам

до списку еколога треба доповнити тих що тах ревно доказують правоту у сесійній залі на фото. Нещастя федів лиш сам уже 5-тий усаток собі урвав. уже не жін ні дітей не хватає аби на когось лош оформити а потім втихаря за баксята пролдати. То щи польска ГНИДА!!!

M
McMurphy

А де буде знаходитися цей район??? І я так розумію мова йде про багатоповерхові будівлі тож хотілося б знати фірму забудовниеа і кому вона належить

7
77

Екологу канєшно шо неє бо сам стою в очеріді уже пару років та нич ми недають

Е
Еколог

77 у яку студію , для тебе на се кіно білетів нема , заспокойся , а список я тобі ниже навів

7
77

Список у студію фамілій та кількість участків!ко кілько достав?

Е
Еколог

моріко у перечню полюбому депутати міської ради ( звісно не всі , тільки правильні) , пару працівників прокуратури , щоб не було лишних протестів та неприємних перевірок , пару працівників сбу щоб законно затверджувався генплан без палковставлянія , перед виборами дадуть пару пенсіонерам для розголосу ну і накінець пару участків дадуть тим що стоять в черзі не менше 7 років , думаю дадуть штук десять з умовою термінової забудови на протязі 2-3 років , ще про суддів забув 2-3 участка мусай буде виділити працівникам ПРАВОСУДДЯ , інакше з вівдстоюванням власних інтересів у майбутньому буде під загрозою , нажаль це рнаші реалії

Т
туц-туруруц

і дамо людям на індивідуальне будівництво», - зауважив Євген Федір ..... ХА-ХА-ХА (кось урвав субі неее!? )

М
Морика

Чтобы снять все вопросы(а общественность не зря подымает проблему, Ё-маё) подайте все без исключения списки счастливчиков, получивших там землю и против каждой фамилии! -обоснование его крайней нужды. Иначе за такие игрушки вас и на пенсии достанут. Оно вам нада.

Читайте також