Через місяць після стрілянини в Мукачеві керівники Чопського загону та Закарпатської митниці досі на посадах

10
12

Зміни керівництва відбулися тільки у Мукачівському прикордонному загоні, і то лише минулого тижня.

Його очолив Володимир Паршиков, який досі працював у Луганську та Чернівцях.

Як парадоксально б це не звучало, але попередній очільник Мукачівського прикордонного загону піде на підвищення. Про це коментарі Mukachevo.net заявив начальник Західного регіонального управління ДПСУ генерал-майор Володимир Плешко, який минулого тижня приїхав до Мукачева представляти Паршикова.

– Полковник Андрій Панченко прийняв для себе рішення написати рапорт на звільнення з посади. На це були причини. Однак його не відсторонять від служби. Як тільки він вийде з відпустки, йому буде запропоновано вищу посаду, – наголосив генерал-майор Плешко.
Ще парадоксальніша ситуація в іншому прикордонному загоні Закарпаття – Чопському. Ним досі керує Сергій Крень, який очолив загін одночасно, коли й Андрій Панченко очолив Мукачівський, наприкінці травня.

Через місяць після контрабандних розбірок в Мукачеві без кадрових змін і на Закарпатській митниці. Нею досі в статусі т.в.о. керує Роман Крутяк, який очолив Закарпатську митницю у вкрай сумнівний спосіб за місяць до стрілянини в Мукачеві, а у 2010 році фігурував як підозрюваний у контрабандній справі.

Усе це виглядає дуже дивно, адже президент Петро Порошенко під час представлення Геннадія Москаля в Ужгороді публічно заявив про необхідність негайно відсторони очільників обох прикордонних загонів Закарпаття (Чопського та Мукачівського), а також проанонсував кадрові зміни на митниці.

Mukachevo.net

Коментарі

Я
Я

ВСІМ РОЗДАТИ КОНЕЙ І ЧИКАТИ .

С
св

есе майдан дэтка,.......................

І
Івета

Ходить така інформація, шо в звязку з тим, шо Закарпаття не виконало план по мобілізації, після виборів на Закарпатті буде 7-ма хвиля, аби добрати людей для ротації. Це все не афішується, аби не лякати людей до виборів.

C
ccc

На оперативній нараді в Мукачевському загоні Назаренко при всіх відрапортував Президентові, що в Мукачеві та Чопі вже змінили обох командирів і 11 заступників. Пройшов місяць... Брехун бреше брехуну!

ЛД
Люди добрі

Ви про що говорите, якщо беззаконня в країні пройвітає бо всім це вихідно, то про що можна говорити?)Абсурд...

2
2015

митники та погранці ще не всі хижі побудували, іномарки жонам не накупували,по 3 рази на рік закордоном на морях ненавідпочивались

Ч
Читач

Шось ви много питань задаєте. Чи ви не знаєте? Наш Президент лем говорити уміє, ціна його словам варта купі собачого лайна.

З
Знаючому

Гелетея уволили. А чому Крутяка і компанію не увольняють?

З
Знаючий

А шо ви вцепилися в митницю??Так раніше і Шаранич вам заважав а бачите чоловіка підвищили))Ви краще напишіть яку відповідальність поніс Гелетей тодішній Т.В.О СБУ в Закарпатті за стрілянину в Мукачеві в білий день!!!Це людей більше цікавить, аніж хто очолює Чопську митницю!!Не вводіть людей в оману давайте інфу реальну а не тільки яка угодна газдам!!!!

НВ
Надю в сраку)))

Дать нико нич цій Балахулі не зробить. Балога обіцяв та нич не зробив, сратися вона на ушитких хотіла, і на закон і на людей!

ДВ
де влада?

А що Ви хочете де живемо? Що мож казати коли унас закону нема особисто на Закарпаті! Наприклад а чого Балажку яку суд визеав в підробці диплому досі на посаді? Яка Вона шахрайка та хабаремця всі знають. Чого донька яка буха вбила людей та багато покалічила, досі не сидить? А як нівчому ходить по кафе собі! Це ми ідемо в Европу? Там би вже з посади полетіла та і посадили би! Чого влада очі закривае? А Ви пишете через місяць це смішно читати, Балажка 10 років сидить на посаді та кошти розкрадае з підробленим депломом та нич, такщо хлопці можете ще 10 років працювати!

У
Українець

Но ви дурачки) ви що повірили Пораженку? він же жартує) Завод продам, війну зупину, в ЄС вступимо, безвізовий режим зроблю, на війні будуть тільки фахівці, 1000 грн в день солдату, мільйон страховка і так далі. Все ще виріте?... Стадо баранів.

Читайте також