Черга з вантажівок до КПП Тиса розтягнулася на 12 км (ФОТО)

14
13

Така ситуація станом на вечір неділі, 8 грудня.

– Вчора під вечір черга фур була від КПП Тиса аж до Тийглаша. А вже близько 22:00 – розтягнулась до Сюрте. Тобто, 12 км черги. Сьогодні, певно, машин ше більше. Бо у вихідний кпп працює в іншому режимі. Принаймні, гугл каже що краще не стало. І ця проблема енний місяць.

На словацькому кордоні - те саме. Жодного притомного пояснення цьому і як все це вирішити я в інформаційному просторі не знайшов.

Таке враження, що для держави проблеми простою експорту – не існує, – розповів у Facebook експерт з децентралізації Володимир Феськов, який став очевидцем черг цієї суботи, 7 грудня.

Про черги з вантажівок під українськими КПП в межах Закарпаття ми інформуємо давно, особливо під КПП «Ужгород»:


Радимо також переглянути матеріал про те, як на КПП Ужгород затримали вантажівку з героїном.

Коментарі

В
Василь

Троцкий 13:30 .То у нього була ломка.Видно на Закарпатті продають неякісну "дурь". Але вчора він затарився у Європі хорошим товаром і тепер у нього все попре.

Т
Троцкому

))))))))))

Т
Троцкій

Щось наш товариш Зе раніше у Чопі морщив гримаси, хлебтав воду, витріщав очі, виганяв зав.митниці з роботи. А шуму скільки було. Він як Ющенко -хотів реформувати країну нічого не міняючи.

МА
Мирний атом

До нерозуміючих , черги чере те що закінчилися польські дозволи на транзит , всі валять на мадяри , казці кониць , збільшуйте квоти

О
Олександр

Кіть хочете по нормальному та не займайтесь контрабандою, тоді таможники не будуть брати хабарі.... но нет ви хочете стати міліонерами за єден день пак ся жалієте.... кіть щось везете та заповняйте деклараціі і не суньте контробандістови бакси,....

Ю
ю

саботаж у розумінні- буде так як боло (митники будуть і дале стригти усіх), авать нияк. Зеленський хоче когось угнати, от ті і уперлися. Так робить і паразіт у ф. "Чужий".

Т
Троцкому

Молодець гарно сказано!!!!! Дебіли думають шо у всіх голова промита телевізором та фейсбуком.

Т
Троцкій

Васьо, не розписуйся за всіх. Таких як ти розвели як лохів. Вибрали коміка президентом, який грав президента в комедійному серіалі.

B
bobotovt

Саботаж та ні просто бабло кируе всім цим безладом поліцаї деруть за проїзд без черги на вечір цигани підключаються по 20-30 Еv на крутому Чопскому часному термыналі так там ночью лиш і пускають щоб легче бабло стрихти було що ви хочите мол каміонщікам новорічні фракти підняли

В
Василь

Коли вже у сів кончинів диржаві кось начне нормально робити??????????? Прийшов Зеленський та всі ся надіяли ош шось помінять,а нихринася нипоміняло!!!!!! Поклали тих нових погранців дись із України та леш тормозять страшно усьо!!!!!!! А таможники під@ри нироблять нич!!!!!!!!!!!! ПІД@РИ!!!!!!!!!!

І
Іван

Це Гондурас, бо де щи так іздєваються з людей? Зима, холод, без тволєтів, води,іди і т.д. Стій сутками в полі, се якесь ізвращеніє

К
Кошмар

Скільки вантажівок експортом простоює без толка. Це якась ненормальна країна!

Ю
ю

то ся зве саботаж

Читайте також