Червене вино 2013: День другий (ФОТО)

9
15

З самісінького ранку Мукачево продовжило фестивалити.

Туристів та інших бажаючих скуштувати закарпатського вина ще більше, ніж учора.

Окрім, кращих вин гості можуть скуштувати й традиційні страви

Гості жваво фотографуються зі скульптурою Бахуса, якому, до слова, вже встигли відламати з ніг крила.  

Увесь день над містом лунають пісні кращих колядницьких колективів краю.

Розваги є й для наймолодших відвідувачів фесту: пташиний двір та художник, що залюбки створює прекрасні портрети на пам'ять про відпочинок у Мукачеві.

Також, на «Червеному вині» діють інформаційні центри, у яких можна дізнатися про всі родзинки Закарпаття та придбати сувенірну продукцію з фестивалю.

До слова, цього року фестиваль справді повернув собі репутацію саме  винного, адже від загальної кількості наметів, з вином – вісімдесят відсотків.    

Нагадаємо, що свято триватиме до 14 січня, включно. 

Коментарі

Т
турист

перестаньте сваритися , празник закінчився та й добре , всі до роботи приступайме , на рахунок празника , незнаю кому як , а мені сподобалось чесно кажучи мені до лампочки хто скільки заробив , на мою думку празник вдався , місць для сидіння було вдосталь на відміну від інших років , а вино у анталовського найкраще , всім дякую

Р
Родич

До =) 1. Відносно комфорту згоден - його не має. Але саме в такому виді міроприємства, комфоту не може бути за визначенням. Центр міста Мукачева не придатний для фестивалів в такій редакції. 2. Фестиваль вина - мав би бути в першу чергу не бізнесовим проектом, тоді поняття рентабельності не було би актуальне. Все залежить від тих, хто взяв на себе відповідальність за розвиток цього міроприємства. Якщо і надалі будуть дивитися через призму тільки бізнес ефекту, то нажаль торгових точок з шашлику побільшає. Але недоліки, як помилки - це підтвердження насамперед діяльності людей та їх бажання працювати. Не робить помилок той, хто взагалі нічого не робить. 3. Відносоно "дітваку" - дякую, це комплімент. Хоч буду для іших прикладом по веденню форумного діалогу без стилістичних, орфографічних та граматичних помилок. Може =) спочатку вивчити граматику правопису, перед тим як вживати слова: "рентабельність, позитивне чи від'ємне сальдо і т.д". Бо слово "забезпечити" пишеться з буквою "з".

Л
Леся

Молодци! Организация супер,призи хороши , сцена гарна та колядники три дни колядують. Люди задоволени ,туристам теж сподобалось.

=) До родича

Організувати, то одно, а забеспечити комфорт і рентабельність , то другоє!!Не путай дітваку)

Р
Родич

Невдоволені завжди будуть. Але не треба плутати з небайдужими. То, що беруться люди за організацію міроприємства - це дуже добре, але з цим ще є поняття відповідальності. То, що місця розміщення сан-вузлів на фестивалі, сподіваюсь не є помилкою організаторів, а звичайний розрахунок містечкової ментальності: "ушитко для люди, обо муг нараз коло стола із м'ясом та вином пуйти набюк..." Фестивалю бути, але хотіло би ся не в такій редакції, яка нагадує насамперед загально-міську суспільну п'янку. Незважаючи на на мою думку організаторам РЕСПЕКТ, але побільше Закарпатського етносу да духовної їжі. Як пише класик: "... не хлебом единым..." - Не лише вином та м'ясом...!!!

Р
Родич

Хтось моніторить та видаляє коментарі, навіщо тоді даєте можливість коментарію, щоб потів видаляти незручні для вас.

М
міла

айбо хлопці із чинадієва май ліпше повеселили.молодці.будеме чекати ще вас.і чому раньше невиступали на концертах.

Я
я

Кому ся не любить най не ходить на фестиваль

=
=)

Наші то люди і позасирали центр бо як відівім туристи охайні приходили ( більшість )!!! Комунальникам на рано доста роботи боло) Бо у мукачівців менталітет свинський! Шо би ко не робив усе погано буде))не оцінять!

Т
турист

шо би в місті не робилося , все одно будуть незадоволені , нич не робити скажуть : у сьому варишови ще й нікуда піти , шось ся організує , тисячу зауважень , вино порошковоє лед не правильний коньки дорогі руки ламлють пипец короче йой люди добрі , якщо маєте підозру шо вино не якісне то просто його не пийте підійдіть до сцени та послухайте як красно у неділю колядували у мене просто дух захоплювало , дві години простоявім слухаючи то співання , молодці просто , те шо палатки були дорогі то канешно мінус великий , але корисний , організація на вищому рівні , велика сцена класні ведучі , якщо хтось думає що то все безкоштовно то глибоко помиляється , сьогодні ще піду скуштую вина трохи бо вчора не хотівим за рульом пити , наїмся крумпиль печених , бо кажу чесно шпора дома не маю так що скористуюся нагодою , бажаю всім здоров*я всіх з новим роком

Н
невідомий

Так о тож! Прийшли, понажиралися ,а по собі лише купи сміття залишили. Де культура споживання???? Ви свині чи люди? Соромно за всіх.

1
123

чоловіче люди платили від 1000гр за маленьку палатку тепер подумай скільки йому потрібно вина продати аби відбити гроші ясно що вони будуть бадяжити

МД
мкчв до 123

Конкретно. Де порошкове? Ко мішає? Факти (фото відео)? Як мішали (способи методи, медоти виявлення)? Інакше то був словесний понос

1
123

обжералока вот і все :) є такі палатки де вино порошкове

С
славик

файне вино або голова пак болить

Читайте також