Червене вино 2013: переможцем фестивалю став мукачівець Василь Лендьєл (ФОТО, ВІДЕО)

13
23

У якості призу він отримав молодого жеребця-гуцулика. Його урочисто подарував переможцю народний депутат Віктор Балога.

ІІ місце - Василь Анталовський, с.Бобовище, Мукачівщина, приз - теличка

ІІІ місце - Павло Мешкулинець, с.Бобовище, Мукачівщина, приз - овечка

У номінації "Майфайноє вино міського голови" та дубову бочку в приз отримав Іштван Варга з с. Бене, Берегівського району

                              

У номінації "Вино журналістський симпатій" переміг Василь Анталовський з вином "Троянда Закарпаття" (с.Бобовище, Мукачівського району". Приз - овечка

Коментарі

Ч
Читач

Кращеб назвали статтю " Фотосесія Віктора Балоги на Червеному вині " )))))))))))

А
АЛЕКЧ

ХА-ХА, И ДЕЙСТВИТЕЛЬНО КОБЫЛА...

ДЮ
До Юрка

Ой не можу! Пане Юрко, та то ж кобила, на 2 мин.25 сек. все чітко видно! До речі в Панорамі сьогодні вичитав, що Василь Лендьєл зірвав подвійний куш: кобила та ще й з приплодом! А те, що спочатку переплутали і в назву статті "вліпили" жеребця - то напевно такий собі піар-хід автора статті, ну хто після погара винця на таке буде зважати!...

А
Андрій

Не бачу хто там писав, айбо повірте, шо я ся мало в тому розуміюся чи то жеребець чи кобила! А "Дареному коньові в зуби не позирають" - то лише приказка.

ДА
до Андрія

Це ж не так і важливо, який приз! ну справді видно з фото і відео не жеребець, а кобила, та все одно приємно, що переміг достойний винороб!

А
Андрій

Я тоже шось упозирав, шо то бола кобила, а не жеребець!!!!! Думавим ош мені ся шось показало.... А то так і бола КОБИЛА!!!!

П
Пішта

Степан Ілліч нігди ся не помиляє.

К
керовник

Цікаво, прізвище переможця і прізвище мера Мукачева це випадковість?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ах... а думавім Андрій Балога буде нагороди роздавати(. празник був хороший, організаторам "5"!

Ю
Юрко

До локальний ветеринар. То кінь(жеребець)пане, а не кобила!!!!!!!!!!!!

ДВ
до ветеринара

то карпатський гуцульчик, гірський кінь і дуже могутній. він невеликий але дуже сильний та стійкий. може ви шось у своїй професії не розумієтесь)))

ЛВ
локальний ветеренар

ви што кобилу от жеребця не годни отлічити? не розумію, як мош так на голубі машлики повестися? ганьба автору статті і модираторам! тож лем по самій гриві видко - КОБИЛА!

ДУ
Друг учасника

Мене попросили передати велика дякую тому хто цього року зміг прижати усім відому жіночку з ратуші. Гойра!

І
Івасик

Ще я сподіваюсь що пан Балога допоможе тому хлопчику що хворий і якому збирають гроші на лікування.

G
gogi

підписуюсь під кожним словом Джонні!

Д
Джоні

Молодці наші організатори свята червоного вина!На увесь світ показали як треба гарно та колоритно, в закарпатському стилі проводити такого роду фестивалі, які об"єднують людей в радості, у хорошому настрої, з гумором.Не лише за брудну політику слухати.Скільки туристів та гостей з усіх куточків нашої країни приїздять на Закарпаття, щоб відчути на собі ці святкові емоції, з кожним роком все більше туристів відвідують наші фестивалі, Насправді такі фести,зближують та об"єднують людей з різних регіонів,різних національностей. Це свято,драйв.Наш фестиваль-ТНЕ ВЕST! До зустрічі на фестивалі різників в с.Геча!

Ч
ч

все таки в Урсти ЧОРНИЙ ДОКТОР саме краще вино

N
natali

Фестиваль Червоне вино, дуже сподобався.Дійсно з кожним роком все більшим стає,і культурнішим.Це дуже нас як корінних Мукачівців радує.Дуже смачне вино було у пана Анталовського,кожен рік він нас дивує своїми прикрасними напоями.Дуже йому дякуємо,і дякуємо всій Міській владі за це прекрасне свято.Нехай це свято радує нас ще багато років.

МК
Мартіна Кельман

1 місце за червоне вино!

П
Павел

Разговаривал с победителем. Он подавал 10 сортов вина, какое именно победило он т сам не знает. Но вина у него очень хорошие..

=
=

а за яке саме вино отримав І місце?

Н
Незнайомка

З кожним роком фестиваль стає більшим і що немаловажно культурнішим. ТАК ТРИМАТИ

СС
Сікора Степан Ілліч

Все дуже гарно і без політики.

Читайте також