Червене вино 2013: ТОП-7 «фіч» цьогорічного фестивалю

9
17

Мукачево.net вдалося дізнатися про додаткові родзинки та нововведення цьогорічного фестивалю вина, який пройде 12-14 січня в центральній частині міста.

Перша. Оновлена символіка фестивалю, розроблена спільними зусиллями дизайнерів-волонтерів. Новий логотип став більш виразнішим, універсальнішим та сучаснішим.

Друге. Функціональна територія фестивалю буде обмежена «пішохідним трикутником» центральної частини міста в межах площі Миру від  магазину «Прогрес» до будівлі Центральної бібліотеки ім.Духновича, що на вул.Миру, проїзд з якої на вулицю Ярослава Мудрого до міськвідділу міліції буде перекрито.

Третє. Відтак, намети учасників будуть розміщені у два, а не чотири ряди, як це було у попередні роки. Таким чином, буде більший прохід між рядами, що дозволить легше та комфортніше пересуватися територією фестивалю.

Четверте. На обох входах на територію фестивалю будуть розміщені спеціальні інформаційні палатки, в яких можна буде знайти відомості про фестиваль, учасників, туристичні атракції Мукачева та району, сільський туризм, тощо.

П’яте. Кожен гість фестивалю зможе безкоштовно отримати інформаційний буклет про фестиваль з базовою інформацією про «Червене вино», кращих виноробів-учасників, місце розміщення їхніх наметів та загалом карту фестивалю. Крім того, містом та на в’їздах до нього будуть розміщенні навігаційні конструкції.

Шосте. У рамках фестивалю відбудеться міжнародна конференція на тему виноробства та виноградарства, на яку завітають експерти з Угорщини, Словаччини, Польщі.

Сьоме. Переможці фестивалю окрім почесних грамот будуть нагороджені конем, вівцею, поросям, які презентує в якості спеціального призу підприємець Андрій Балога.

Додатковою родзинкою має стати розважальна програма фестивалю, зокрема виступити на сцені в центрі міста вже погодилися гурти Without Limits та Rock-H.

Коментарі

П
ПУТИН

Скажи своему учителю, что де­нег на приобретение для тебя атла­са мира я не дам, пока междуна­родное положение такое неопреде­лённое...

У
Україночка

Так так так!!!! ураааааааааааа!!! Without Limits !!!!!!!!!!!!!

F
Fredy

"умніку" а по суті слабо? адміністрація правила по образам "умніка" не стосуються?

Б
бабай

культпрограма просто ЖОп6! Мож уха закривати

У
Умнік

фреді ти ригіанал заквашений корчиш шарящого бугалтера

F
Fredy

Андрій Чому Чубірко сумнівний, а балога - кристально чистий? Назвіть свого компромісного кандидата? Чи теж двойні стандарти?

F
Fredy

Не хочеться переходити на особистості, але якщо хочеш підкупити "стадо", то роби це хоч за свої гроші. А андрюшка продовжує славні традиціїї своєї сімейки, коли центр відреставрували за рахунок жителів та підприємців, а продуктові пайки видавали за рахунок працівників барви. Легко давати призи за рахунок "внесків" учасників фестивалю, а у новий рік "дарувати" місту феєрверки за рахунок місцевого бюджету. андрюшка, ще тобі рано у політику, навчися тратити СВОЇ гроші.

DJ Юрко

"Вінко". Ураааа..... Люблю цей фестиваль. Питиму глінтвейн з друзями й колядуватиму, можливо на сцені фестивалю. Організатори, спонсори, учасники - молодці!!! Я впевнений, що все пройде на найвищому рівні. МУКАЧЕВО найкраще!!!

У
Умнік

Я собі так думаю може Балоги роблять усе з розрахунком але вони роблять уже рокам кожний рік. А появляються вискочки з понтами які раз по 200 гривень роздадуть а потім у раді корчать солідняк

Ч
Чорі

Ладяться хлопці в обласні депутати, а потом на мера міста і най наївні МУКАЧІВЦІ не думають, що кось тут задарь вітає їх,роздає призи і т.д., то все робиться з розрахунком.

4
456

Так Чубірко же рветься в обласні депутати,тому й поздоровляти почав... Треба же підлизатися до народу!!! Але його діянія ми ще пам!ятаємо!!! А фестивалю вина--- найкращі вітання, чекаємо з нетерпінням!

А
Андрей

Меня пугает не Андрюша а то что активизировались сомнительные личности типу Чубирко. Все прекрасно знают в городе чего он стоит а тут начал поздравлять нас с рекламных бигбордов. Криминалом пусть занимается миилиция

FB
Fekete Bogdan

З нетерпінням чекаю доброго вина.

П
перекладач

"можна буде знайти відомства про фестиваль" - може, відомості?

F
Fredy

андрюшка балога буде спеціальні призи роздавати? Так ось для чого йому учасники фестивалю по 10 тис. заносять! І взагалі, щось багато стало андрюшки останнім часом. Невже в у балоганів проблема з кадрами, уже лише андрійко в запасі залишився?

A
Alex

это уже лучше )

Е
ЕКО

сись новий рік ніколи не закінчиться ЙОЙ ЙОЙ

Читайте також