Червене вино 2013: У Мукачеві розповіли про усі подробиці, у тому числі фінансові (ФОТО, ВІДЕО)

5
18

Сьогодні у приміщенні міської ради міський голова та його заступники провели прес-конференцію з цього приводу.

– Свято вина починається ще задовго до відкриття фестивалю. Це величезний масив організаційної роботи. За кілька днів до його старту ми проводимо нараду з начальниками усіх управлінь. Так само і після закриття – усі звітують: чи ніхто не отруївся, чи не було якихось бійок. На щастя, цього року жодного такого випадку не було, – наголосив міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл.

Міський голова запевняє, що дегустатори відзначили, що  якість вин щороку стає все вищою.  Усіма зусиллями міська рада намагалося відфільтрувати й усіх недобросовісних, що прагнули реалізовувати горілку та медовуху. Міський голова запевнив, що якщо комусь цього року й вдалося «прослизнути», то наступного – не вийде.

– Також я радий, що це свято не переросло, як дехто нарікає, у свято шашлику. Співвідношення яскраве: 80 % – виноробів, 20 % – працівники харчової промисловості, – каже Золтан Ленд’єл.

У свою чергу перший заступник міського голови Ернес Нусер розповів про матеріальну сторону фестивалю:

– Кошторис витрат Комунального Підприємства Мукачівський міський Туристично-Інформаційний Центр становить 144 тисячі 600 гривень. На виготовлення друкованої іміджової продукції було витрачено 36 тисяч 700 гривень.

Також, за словами першого заступника міського голови, на обладнання сцени та озвучку витратили 11 тисяч. На намети інформаційно-туристичного центру та організацію його роботи – 11 тисяч 500 гривень. На міжнародну конференцію виноробів – 15 тисяч 700 гривень. На біовбиральні, охорону, електроенергію, монтаж та демонтаж наметів, а також вивіз сміття – 69 тисяч 600 гривень.

Заступник міського голови Мукачева Михайло Лабош, що відповідав за більшість заходів програми зазначив:

– Завдання, що ми ставили перед собою на фестиваль «Червене вино-2013» було виконано у повному обсязі. Дуже вдало пройшов фестиваль «Різдвяна зіронька», що фактично був першим заходом свята. На сцені було представлено багато українських та закордонних міст, що вже традиційно приїздять до Мукачева.

Також, за його словами, добре пройшли змагання з баскетболу та шахів. Закарпатці трималися на рівні та сумлінно боролися за призові місця. Брали участь і багато команд з-за кордону. 

Особливою, за словами заступника міського голови, для гостей фестивалю та містян була й атмосфера на головній сцені міста: виступи колядницьких колективів – переможців районних фестивалів «Вертеп 2012», учнів усіх загальноосвітніх шкіл міста, а також гуртів з Мукачева – Rock-H та Без обмежень.

Зауважимо, що це вперше, коли оргкомітет фестивалю «Червене вино» відкрито прозвітував про всі витрати та заробітки.

Коментарі

Ч
читач

Что считать кто сколько заплптил, кто сколько заработал, кто сколько украл, не забывайте друзья в какой стране мы живём и какая вокруг власть, страну на ЕВРО 2012 нагло до нитки обворовали, но футбольный чемпионат провели достойно. В Мукачево уровень не сравнимо пониже, но в остальном всё также. Главная цель достигнута, фестиваль выходит уже на международный уровень, а значит и наш любимый город и Закарпатье в целом подымают свой авторитет.А воровать будут всегда, так было,так есть и так будет.

Ч
читач

Что считать кто сколько заплптил, кто сколько заработал, кто сколько украл, не забывайте друзья в какой стране мы живём и какая вокруг власть, страну на ЕВРО 2012 нагло до нитки обворовали, но футбольный чемпионат провели достойно. В Мукачево уровень не сравнимо пониже, но в остальном всё также. Главная цель достигнута, фестиваль выходит уже на международный уровень, а значит и наш любимый город и Закарпатье в целом подымают свой авторитет.А воровать будут всегда, так было,так есть и так будет.

Т
турист

кампец у вас у всіх тут параноя , згоден тільки з виноробом любителем

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

до винороба любителья: 1.купив би біобударі но яка гарантія що в мене будуть орендувати і не будуть просити відкат? 2. оренда палаток та забезпечення 1000 посадочних міст - чому раптом місто забезпечує, а не торговці "шашликом" як всі роки? занялися доброчиністью?

Ч
читач

так напишіть скільки було точок і скільки зібрано грошей!!!!! а потім пишить розход!!!! спершу підраховуеться ВАЛ!!!!!

M
McMurphy

Для винороб любителя Похвалися скільки заробив раз у тебе так добре з матиматиков. Фестиваль ніхто не критикував, виникло повністю резонне і правильне питання куди поділися доходи від фестивалю, і скільки їх було. Чи ти скажеш що всіх туда безплатно пустили. Можи ти андрійко????

ВЛ
винороб любитель

Всі незадоволені коменти - це писанина в стилі "А чулисьте? Єдна баба на базарі казала..." Оргкомітет офіційно відзвітував про пророблену роботу та фінансову сторону цього питання. Кожен учасник знав куди і за що заплатив і отримав у банку квитанцію. Що тут не ясно??? Якщо б незадоволені коментатори уважно прочитали статтю і мали з матиматики елентарні знання арифметичних дій то таких тупих коментів і питань тут небуло. Кукурудзі - купуй біовбиральні і пропонуй організаторам в оренду - заробиш. McMurphy - може ти і писака (правда, досить слабенький) но читати не вмієш - це точно!!! Та і з математикою в тебе - туго... 3000 - з винороба? Не знаю. Або це профі на зразок Урсти чи Анталовського, або ЛОПУХИ. Особисто я стільки не платив і готівкою нікому нічого не давав!!! Молодці організатори. Рівень піднято, комфорту побільшало - не зупиняйтесь. Чекаємо нових новинок у 2014 році. Удачі!

М
Мукачівець

Тільки наші люди можуть так дякувати до праці інших людей. Впевнений що всі ті хто тут аж потіє за коментуванням сам пив до поросячого стану на фестивалі

Ч
читач

вони купили, просто одноразові ))))

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

http://www.aveal.com.ua/item_N419.htm може краще купити біобударі ніж арендовати постійно? окупится за 2 фестиваля, або за один концерт на спартаку...

M
McMurphy

Алкотуризм то нашоє будущоє!!!!!

.
...

мда кончені ліпше би дітям площадки зробили ават шось для города путьовоє а не сись фестиваль де тупо напивалися смисла не вижу прогон фестиваль впевнений шо зароботка у 2 раза менше

Ч
читач

"Зауважимо, що це вперше, коли оргкомітет фестивалю «Червене вино» відкрито прозвітував про всі витрати та заробітки." дійсно де заробітки??? я так і знав що з цим фестивальом одні розходи для бюджету!!!!!!

J
joska

Komentatoram,xto jak zhive tak i sudity !Sami to nyichoho ne zrobili dobroho dlya Mukacheva,ajbo "rozumnyi"komentari pisati znajete.

M
McMurphy

3000 грн з виноробів, 10 000 з шашлишличників, наскільки мені відомо , хай краще опублікують звіт куди пішли ці гроші, і наскільки мені відомо організаційні витрати оплачувалися учасниками окремо!!!

M
Mulidran

ясно, що заробили-ого-го! 1200 баксу з палатки за 3 дня та помножити дас на 150 палаток, от і порахуйте

M
McMurphy

А чого не опубікували скількт заробили на фестивалі????? Наверно там собака ы зарита!!!!

Р
ревізор

Ой накосили)) Страний такий кошторис - охорона, туалети смітя і всьо разом то витрати на звук і світло) а потім знову і сцена і світло. ну, як всігда.

Читайте також