Червене вино 2014: ХІХ наймасовіший фестиваль Закарпаття стартував (ФОТО)

4
12

Перший з чотирьох днів події запам'ятається для гостей першими дегустаціями, закарпатським колоритом, приємними зустрічами та бесідами.

Офіційно фестиваль відкрили в обід з головної сцени промовою міського голови Золтана Ленд'єла, який закликав усіх виховувати у собі та ближніх культуру споживання вина.

Уже в цей час на центральній площі було людно. Її заполонили переважно туристи, яких групами якраз звели на головну фестивальну подію Закарпаття.

Червене вино цьогоріч заполонило весь центральний трикутник міста, окрім центральної площі Мира та вулиці Пушкіна, також вулиці Миру, Ярослава Мудрого та Федорова. Умовно ряди поділилися на винні, закусочні, ремісничі та сувенірні.

Ціни на все майже не змінилися з минулого року. Якщо коротко, то доступні. Якщо детально, то читайте тут.

Пообіді гостей фестивалю розважали не тільки винороби розповідями про авторські напої та дегустаційну специфіку, а й закарпатські виконавці зі сцени. Людей ставало більше і більше.

Коли ж почало вечоріти, містяни у перемішку з туристами потонули у масових гуляннях та частуваннях, які тривають досі.

Завтра - другий день фестивалю з виступами гуртів Rock-H і Земля Королеви мод як родзинками.

Іван Романчук, Мукачево.net

Коментарі

П
пенсіонер

Само кращий гурт "Карпатські руснаки".

СЗ
сірожа звєрєв

блін, хреново шо не з дерева павільйони. якось не солідно, полосаті палатки в центрі міста. а так супер!

1
10%

Хорошее настроение и веселье- это хорошо,плохо то, что разучились по настоящему радоваться жизни и объединение людей происходит на основе алкоголя, что не редко заканчивается плачевно как для здоровья так и для отношений тех самых уже "навеселе".

ДЯ
для Янки

коментарі треба писати зранку, ане по приходу з свята. Буде менше ейфорії.

Я
Янка

Може Рокаш для когось і не гарно співає, але атмосфера на площі дуже весела і дружелюбна, я тільки що прийшла додому...маса позитивних емоцій!!! Насправді дуже багато гостей цьогоріч приїхало до нашого чудесного міста, яке завжди має чим вразити...А цими днями "In vino veritas"---основний девіз святкуючих)))....Слава Мукачеву і слава Україні!!!

О
Олеся

Браво, рідне Мукачево!!!! Згадую перші фестивалі вина і розумію, що можу пишатися своїми земляками! Фестиваль росте і з ним поширюється слава про місто прекрасних і працьовитих людей!!!!Жаль,не маю можливості бути поряд із родиною і скуштувати доброго вина та відчути казкову амосферу! Низький уклін мукачівцям, учасникам і організаторам свята. Вражає і масштаб ярмарку!!! Дуже зраділа, коли побачила світлини із роботами своєї землячки Еріки Ерделі!!! Прикраси просто заворожують. Я сама поціновувачка таланту майстрині і маю щастя носити витвори створені її руками, і наповнені неймовірним теплом і енергетикою!!! Із щирим захопленням Олеся ( м.Харків)!!! Хочу додому....

ГП
Ганна Петрівна

Насправді свято чудове як для містян , так і гостей міста. Маса задоволення, гарного настрою, позитивних почуттів-одним словом на душі у кожного свято! Мені, як жінці, дуже сподобався намет закарпатської майстрині жіночих прикрас із шкіри та каміння Еріки Ерделі! Неможливо пройти повз цього колоритного намету, особливо жінкам. Навіть журналісти звернули увагу на таку красу ручної роботи і зробили гарні фото на сайті. З кожним роком це свято вина набирає більшої популярності як на Україні так і за її межами.Це насправді свого роду бренд!

Й
Йорик

"патриот"- не умеешь лучше не пили дрова )

JI
Jantso Ira

Друзі, якщо Вам дійсно не подобається - найефективніше, що Ви можете зробити - це ігнорувати гурт, тобто не заходити на сайт, не писати коментів, не приходити на концерти, не скачувати альбомів, не дивитися кліпів, тоді гурт зрозуміє, що йому дійсно варто щось змінювати, а наразі Ваші незадоволені репліки - це реклама) Гарного настрою)

ДJ
до Jantso Ira

Знову будете про гнуй співати та про Марю-передовицю? Змініть пластинку.

JI
Jantso Ira

Добре, не будемо, приходьте ввечері на концерт - переконаєтеся. Якщо ж і після виступу у Вас залишаться питання - підходьте до виходу зі сцени і підкажіть особисто ;)

П
патріот

Рокаш!!! Не позорьте Закарпаття і закарпатські пісні!

Читайте також