Дарина Степанюк з Ужгорода вразила журі 5 сезону шоу "Голос країни" (ВІДЕО)

31
16

18-річна студентка з Ужгорода виконала легендарну пісню "Пливе кача" у пам'ять про трагічні події на Майдані та Небесну сотню.

Дівчина співала акапелла. Першим до Дарини повернувся Святослав Вакарчук, і після короткого діалогу обняв її. Зрештою, дівчина пішла у команду саме лідера гурту Океан Ельзи.

Журі аплодували стоячи, у глядачів виступили сльози. Єдиним, хто не повернувся з журі - це Олександр Пономарьов.

Стартова програма 5 сезону телепроекту вийшла в ефір 8 березня на телеканалі 1+1. Тепер у журі Святослава Вакарчук, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль і Потап.

Дивимося виступ і вболіваємо за нашу землячку.

Мукачево.Net

Коментарі

М
Москаль

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201503212129-zog8.htm Пьяный Порошенко подарил мяч безногому инвалиду АТО

П
Привет_из_Киева

Дивлюся уже в котрий раз...чого мене не зворушує іі виконання? всі плачуть, передивляються і т.д. Що особливого? Вокал не найсильніший, у цьому шоу, навіть, у той вечір були декілька набагато сильнішиху учасників... Напевно, вишиванка та гасло "Слава Україні" робить своє діло..

4
444

чому я дуже хочу в ужгороді встрітитиі відати все що думаю про це все

З
Закарпатец

До Ані --------------ти така "розумна" поки у тебе в Донбасі нікого не вбили і поки не зовсім зубожіла

М
Михайло

Красиво,молодчинка!

М
Монтян

www.youtube.com/watch?v=nPxSAZE812M&t=378 Украины больше НЕТ!

С
Світлана

Щиро!!! Молодець!!!

А
Аня

До "Закарпатця" (бери словник,перекладай) Шановний, твої коментарі як завжди абсолютно недоречні і безглузді. Маючи на увазі "пацанов поубивали" ти ясно не закарпатців і не українців маєш на увазі. І тим більше до співаючої дівчинки-перлинки твій коментар безглуздий. Як завжди бігаєш, смітиш по всім новинам Мукачево.нет. До речі щось не було тебе видно з віршами і прапором "красивого края Донбаса" на зустрічі 128 бригади. Зміни нік, не нервуй Закарпаття, а то поїдеш додому.

ДЗ
до закарпатця

Ти такий закарпатець як москаль. Бандеровець звучить гордо. І не мели дурниці. Вперше не було соромно за представницю Закарпаття. Молодчинка. Мотивація - супер. Голос чудесний.

С
Саша

Дуже гарно заспівала! Душою! І особисто для мене - це ідеал дівчини! Щира! Скромна!

Р
Русин

Слава Україні!!!! Заспівала гарно! Ця дитина мотивувала свій вибір пісні так .........., що за майбутнє України не соромно! Дай Бог щоб більше таких людейна землі було! Молодчинка!

З
землячка

молодець

B
bnvb

в сети появилось новое и уникальное средство которое ИЗБАВЛЯЕТ от НИКОТИНОВОЙ ЗАВИСИМОСТИ всего за 2 дня!!! Я вот избавился от курения реально за два дня, вот все сам описал в блоге -- http://nosmok.gu.ma

1
123

Красиво....

О
оксана

Молодчинка, так щиро))

К
Ксеня

дійсно молодець.таких талантів на закарпатській землі багато.Сьогодні святкували у чинадіеві у лісорубі хлопець так гарно співає від кожної пісні задоволення.Так і хотілося підійти і поцілувати музиканта за його справжне щире виконання пісень.

Читайте також