Депутат-регіонал відправив у реанімацію жителя Виноградова? (Доповнено, 18.09)

14
16

Сьогодні вночі, 16 вересня у виноградівську міліцію надійшов дзвінок від чергового лікаря реанімаційного відділення Виноградівської центральної районної лікарні.

За його словами о 2:40, до них потрапив громадянин , житель Виноградова з діагнозом «важка черепно-мозкова травма».

Як підтвердили Мукачево.net у обласному управлінні міліції, близько 1:30 між двома громадянами, відбулась бійка, у наслідок чого перший і отримав такі травми.

Стан чоловіка важкий.

За неофіційною інформацією, нападником є 38-річний депутат Виноградівської міськради, лідер місцевих регіоналів  Владислав Поляк.

Після розголосу інциденту, зокрема у центральних ЗМІ (новину про підозру в побитті людини з боку депутата-регіонала передрукувала Українська Правда), прес-служба обласного осередку Партії регіонів від імені Владислава Поляка поспішила спростувати інформацію про його участь у бійців, мовляв, він тільки спостерігав.

Також по темі пропонуємо вам наступні матеріали:

Скандальне побиття у Виноградові: як депутата-регіонала з підозрюваного зробили свідком, а інших причетних переховують

Про бійку у Виноградові за участі "регіонала" ніхто не чув і не бачив (ВІДЕО)

Коментарі

М
місний

Хлопці скільки вам риги платять, шо такий понос вердете?????

Ч
Читач

Якби у бійці був замішаний єцівець такого шуму цей сайт би точно не підіймав. а от проти патронових опонентів - звісно, раді старатися! Просто таким чином коли непогане видання перетворюється на бульварну газєтку, просочену жовтизною, яку до рук брати не варто.

П
Підприємець

Г(ц)ей САЙТ БАЛОГИ в,і,- МАЛІ БУКВИ бо вітя ГЕЙ У ЦЬОГО САЙТУ!!! Проснися Балиго і роби щось для людей бо правду тобі Медведчук казав у стамбулі будеш банани продавати!!! І то для МУКАЧІВЦІВ БУДЕ ПЕРЕМОГА,,, або УБЕРИ ІВАНИЦЬКУ, ВОНА "МАРГА ПРОДАЖНА тебе підставляє!!!!

W
WebMaster

2 Незалежний Б. підсіли на соц мережі, інтернет. Тепер коментарі видалятись не будуть, буде складатись статистика позитивного/негативного ставлення до Б. по гео првязці IP. З усього треба мати користь, аналіз - велика сила, на виборах пригодиться.

Q
qwerty

Балоги не фінасують. Цей сайт вже належить малому Балогові.

А
Азіров

Всеі зіспкоійтеся всія під моїйм кінтрольім віньуватьій будіть наквашіний

Н
Незалежний

Десь Дивно, що твій комент не видалили, бо коли на цьому сайті іде мова про його фінансування з боку Балоги то комент видаляється. А сайт фінансується Балогами і тут все ясно.

Ч
Читатель

Админы, над вами уже все смеются )))

Д
Десь

Гість, Балоги фінансують сайт, як можна таке писати? Перейдуть вони в ПР, то будуть тут хвалити Регіоналів.

Г
гість

інколи дивуюся з таких статей,де з мухи слона роздують маючи одну єдину фразу "депутат-регіонал", а ЄЦовці у нас святі,так? вони бійки не влаштовують? ну звісно ні! хто ж про них напише,у них криша -Балога.

Я
Яцик

оце так факти "За неофіційною інформацією.........ще б краще було написати що за неофіційною інформацією то був сам Ахметов

Н
нестор

а яка різниця до якої партії він належить? регіонал і що? ви спочатку виясніть причини бійки, а не ціпляєтеся за його політичний статус!

Н
незалежному

Ти точно незалежний, тільки від розуму незалежний. Поляк проломив череп чоловіку. То факт. Поляк депутат і голова фракції риговонял у міській раді Виноградова. То також факт. Поляку нич не буде, бо він ригоАНАЛ, і його покриває Бушко. То тоже факт. А тобі незалежному ражу вернутися в палату і прийняти свої таблетки, а ні то лікар укол дасть і санітарів покличе.

Н
Незалежний

Це все провокації. Сайт заробляє дивіденди на таких назвах статей.

1
1268

Ні Він побив людину бо РИГАМ все дозволено

В
Вчитель)

Такі статті є провокаційними. можна подумати, що він побив людину із-за того, що він з партії регіонів, а не з іншої причини.

Читайте також