Депутат Румянцев влаштував розбірки у "Новій пошті" за чужу посилку (ВІДЕО)

61
37

Народний обранець пропонував працівнику відділення вийти на вулицю для відвертої чоловічої бесіди лише через те, що хлопець сумлінно поставився до своєї роботи.

Інцидент зняв на відео один з наших читачів. За його словами, близько 19:00 у відділення "Нової Пошти" №3 в Ужгороді по вулиці Берчені завітав Тарас Румянцев і почав вимагати видати йому чужу посилку на підставі його депутатського посвідчення. Працівник пошти відмовився це зробити, оскільки особа депутата не фігурувала в замовленні про доставку ні як відправник, ні як отримувач, не кажучи вже про процедуру, яка вимагає засвідчення номера декларації та паспорт.

На відео видно, що депутат тримав своє посвідчення прямо перед очима хлопця, а коли той намагався взяти його в руки, аби розібрати прізвище - Румянцев почав погрожувати: "Ёще раз выхватишь - оху**шь. Ты понял меня? Ты понял меня на*уй?"

Окрім словесного обурення депутат Тарас Румянцев закликав працівника "Нової Пошти" вийти з ним на вулицю, аби той пояснив йому популярно, ким є і переконав все ж віддати посилку.

- Нет, да?

- Я вас не знаю

- Хорошо? Пойдем выйдем, я тебе объясню

Мукачево.Net

Коментарі

М
Монтян

www.youtube.com/watch?v=nPxSAZE812M&t=378 Украины больше НЕТ!

А
Арина

Молодец сотрудник. Инструкция превыше всего .

Т
тячивець

нова почта молодци так треба бикоту ставити на мисце дайте дани ми працивникови скинемося на премию

М
МУКАЧІВЕЦЬ

бидло конченоє

О
олена

матюкальник, який ходить тільки своє посвіжчення всюду тикає,Бидло, а не депутат.

Б
Байджан

Останнє фото прикольне, цікавий кадр, неначе натяк паралельної долі. А міг стати музичним диригентом, людиною мистецтва... Гг, ты че, нах, какого мыстецтва, епт, давай выйдем, поговорим, ну!

ТМ
толику-пиндосскому миньетчику

СУТКИ!!!!!! стояли бусиком на границе с Россией. СУТКИ!!!!! ОЧЕРЕДЬ БЛЯ....!!!!

ТМ
толику-пиндосскому миньетчику

и чего, то верховинське товариство до маскалив-свиней из болота цилими бусиками заезжавуть? 100 баксив ( такса на бусику от Лучок до Твери)и ты чухнул от мобилизации, ты ще грошенят заробив, ож диточки из голодухи не опухли при жидивскому режими.

Т
толік

а ти пі"ар откуда виліз??? маскаль і є маскаль , як свиня в болоті.

1W
1000% WheyCocainNutrition

у посилці був протеїн високої концентрації ! :D

1
111111

http://vk.com/egor_terni

Й
Йончі

Хороша реклама для Нової Пошти, працівникові премію. А те, що депутат бикує, то такий вже в нас менталітет, як у курятнику: як ти внизу, то всі на тебе сруть, і ти не можеш нич зробити, але тільки піднімаєшся вище по сходинках, зразу починаєш срати на тих, що нижче. Лем кось якусь корочку має, зразу починає нею махати перед даїшниками, ти знаєш, ко я, я депутат, я братового няня кума син, я журналіст, зніму про тя сюжет.

ДЖ
до жити по-новому

ты еще быдла своей , верховинской или галичанской национальности видимо мало встречал. все тратуары городов закарпатских тачками этого быдла заставлены...хозяева бля жизни . с гор , сука, спустились и рассказывают простым людям свои верховинско-быдлячие правила.

В
Виталий

"нахуй" не мат?:-)

Н
Наталі

І це такий БИДЛЮК ще себе депутатом називає???!!! Позбавити його мандату!!!! чиї ж інтереси він може представляти, крім своїх!!

М
мукачівець

А шо нема в Ужгороді пацанів, щоб цього бика на місце поставити, у сраку накопати?

ДМ
де міліція???

за хуліганку треба діло возбудити,то куйло а не депутат,знае що на робочому місті працівник не може йому відповісти.А посвідченням може гузицю утирти, то не йому посилка, так мож усі посилки на пошті забрати.

ЖП
Жити по-новому

Та посилка точно нечиста, правоохоронні органи зобов'язані обов'язково перевірити її вміст!цей ублюдок вже не раз був помічений в темних справах!

ЖП
Жити по-новому

Це бидло регіоналівське по національності москаль!!! Його справжнє прізвище Биков, яке доречі повністю йому відповідає! В лютому минулого року він знущався над патріотами України. В такій же формі питаючи "а что для тебя значит Слава Україні"???!!!!!! Він бик з рівнем інтелекту, як у свині!

П
патріот

А ШО ТАКЕ МІСЦЕВИЙ ДЕПУТАТ?- ЦЕ ВООБЩЕ НІХТО! ЯКЩО У ВЕРХОВНІЙ ЗРАДІ СИДЯТЬ ТУПІ БИКИ, ЯКІ НЕ ЗНАЮТЬ КОЛИ ПРИЙНЯЛИ КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ, ТО ЦЕ ВООБЩЕ ГАНЬБА ТАКІЙ ДЕРЖАВІ І ВИБОРЦЯМ, ЯКІ ОБИРАЮТЬ ТАКИХ ДЕПУТАТІВ!А ЦЕ БИДЛО СЛУЧАЙНО НЕ ВЕРХОВИНЕЦЬ АБО ГУЦУЛ?

У
ужг

Цей бичок в фанаті підробляє і стероїдами приторговує

Л
Левко

Цей депутат, будучи кандидатом в депутати, Ужгородської міської ради приходив до мене з проханням розказати,що таке міська рада, і як в ній працювати. Ми розмовляли з ним приблизьно пів години. Я даремно потратив на нього свій вільний час. Депутата з нього не вийшло. Спочатку він позиціонував себе, як незалежний депутат. Потім його начебто підтримувала партія Батьківщина. Ставши депутатом наш герой перементнувся в Партію Регіонів. Ближче до корита. Мабуть за це став керувати комунальним підприємством у парку Горького.Такі депутати - ганьба Ужгородської громади. Тарасику, негайно склади з себе повноваження депутата Ужгородської міської ради. Не ганьби місто своєю поведінкою! Ти так потрібен в Ужгородській міській раді, як корові сідло!!!

У
Ужгородець

Цей депутат бидло, пройшов по БЮТу , перейшов до регіоналів, тепер в групі феера . Насправді це бидло подельнік другого дибілоіда ратушняка.

ДН
до Неймар

А депутат міської ради то не нардеп? Стормози ще шото)

І
Ігор

Тарас Румянцев, здається його минуле прізвище було Биков. Те що воно надмірно наглувате це правда. Однозначно його треба класти на місце, звичайно в рамках закону.

Н
Неймар

Це депутат міської ради, тоді як себе поводить нардеп.

С
см

ЧМО БОЛОТНОЄ вонячоє із мандатом, нахер го женіть із ради

У
Ужгородець

Депутат дай свій телефон, зустрінемось де хочеш, сука будеш проситися наволочь, як останній раз. Ти чуєш гандон?

П
Паша

Да вижу з такою обстановкою ідемо в Евросоюз. Там таким нарваним депутатикам потім покажуть де двері....

Р
Рома

дерзкий депутат

В
Вася

на відео нема звуку

В
Вася

на відео нема звуку !

Ф
фанат

"На відео видно, що депутат тримав своє посвідчення прямо перед очима хлопця, а коли той намагався взяти його в руки, аби розібрати прізвище - Румянцев почав погрожувати: "Ёще раз выхватишь - оху**шь. Ты понял меня? Ты понял меня нахуй?"" а ви хоч якусь перевірку робите коли шось тут пишете?? я в шоці.

М
Місний

Пацан красава зламав систему. Тепер правоохоронні органи україни мають провірити ту посилку на вміст наркотичних засобів або вибухівки. Може депутат якиїсь засланий козачьок з кремля!

M
miki

дайте того депута номер,я йому обясню десь у темноті арматурою по головіі, і посвідення в ж...пу засуну,бидло конченоє

!
!!!!

Козел ,засунути му в едно мiсто ото посвiдчення)))х...о

O
Ola

Бидло, а не депутат.

Читайте також