Для потреб ЗСУ потрібні старі робочі позашляховики та буси

19
24

Усі бажаючі можуть їх передати чи недорого продати.

Для спеціальних потреб армії потрібні старі позашляховики, буси у робочому стані, на будь якій реєстрації для виконання військових завдань.

Хто може подарувати чи за недорого продати, просимо звертатися за телефоном +380993112137.

Телефонуйте, повідомляйте марку авто, рік випуску, технічний стан.

Приганяти потрібно у Мукачево.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ПС
Петрук Славян

У мен же bmv 3 можна обговорити на яких умовах передати Хочу пригнати також ще авто Буду їхати до Польщі Готовий до конкретної розмови 0673825633 0632491811

ДG
до gob

кацапедле, шось ти дуже рознервувалося. розслабся - зніми рублі з карти Visa, сходи в Макдональдс, чи випий чайку з цукром =)))

G
gob

Дві новини для укропатріотів - одна добра, інша не дуже... 1) Вас приймають в ЄС...... 2) Вас приймають в ЄС за ідіотів: Львівська трикотажна фабрика вийшла в лідери з пошиття жовто-блакитних стрінгів, модель називається "країна в жопі"

G
gob

Украiнцi сама лiпша та культурнiша нацiя у свiтi - ми кожну мить гадаемо як скорiше культурно злiняти з коханої ненькi

G
gob

Паралельна реальність бандерівської України-пам'ятають минуле, якого не було, бачать сьогодення, якого немає і вірять у майбутнє, якого не буде.

G
gob

Дослідження українських вчених довели, що тільки на Україні ЖОПА - це не частина тіла, а подія!!!, а повна ЖОПА-це взагалі комплекс заходів, узаконений Верховною Радою.

З
зорро

Віталіку, з жукова - не пора би вже помагати армії хоч даяков колбасов і техніков?????? Ци тубі ся видить ош ти дале добре бдеш жити???

ДР
до РУСИНИ 20:38

Дурбецало донижньодописове, всі тут прекрасно пам'ятають твої минулі висери про "запeрeвaльних", "прийшляків", "т(д)ypистів", "гaліцaїв" і "генетично хвору націю". Тому ти такий же ворог України як і русня.

З
зорро

Путін пішов на_уй

ІВ
Іван Васильович

Нєт, но я все казав ош мацкаль - овін немає мозгів ни совісті..туйка хтось ся возмущав постоянно..Айбо токого нечекавим бозмег і я од них..Чесноє слово. Їх кришать, їх добивавуть а оно усе лізе і лізе..І ото не героїзм ниякий..Ото тупоє і не думать , просто ги теля іде на убой і даже не воює..просто їх у 10 раз більше і просто їх заносить ги гівна по каналізації.. Айбо є туй єден фактор точно..Будучи - живучи у Москві і видячи як ото усьо бухає май дешеву водку з нафти, оби лим на халяву, мож допустити што у мацкалів мозги атрофіровалися уже четверому поколінні..і тепер дійсно ото як приблизно у домашньої тварі..не мож так говорити проти Бога, знаву..айбо видячи што ото зробило і робить за йсі 7 днів , йсе вже лим і приходить у голову..

Л
Лука

Пишуть якись задроты.... я побзераю на вас як будете утикаты колы у вас будуь стриляты! Пызд *ты не михы тигаты...

8
8

Нашто старі, кіть по всьому Закарпаттю повно нових, попрятаних у санаторіях.

СМ
Смерть москалям

Під час військового стану може Держава забирати шо треба, нашо розводите дурну демагогію? Таких машин як треба армії валом, просто у власників тих машин є " криша" їх нико не забере, а у жебрака будь- ласка, ко сч за нього заступить у жебрака і волинянка добра, а у рогатого чувака і крузак никому не трібний

РД
РУСИНИ до pfr

Ніколи РУСИНИ не були і не могли бути за Пу чи інший "рАсЄянський пропаг@ндон" . Ти , як провокатор , навіть не розумієш , що РУСИНИ і рАсЄянЄ - різні слова , хоча й деякі букви повторюються . Якби ти , провокатор і дурбецало, вив ФАКТИЧНУ АРХІВНУ ІСТОРІЮ , то допетрав би , що тільки всього 300 років тому Петро 1 придумав і приплів слово "рАсЄя" , співзвучне з РУСЬ (КИЇВСЬКА РУСЬ) . А РУСИНИ, як народність ВПЕРШЕ надали нам .... мадяри , а першу державність - ЧехоСловакія ! Нічого спільного у РУСИНІВ з "видуманими рАсЄянами " НЕМАЄ . Розповів на твій "плінтусний інтелект" (sorry за інтелект ). Архіви відчинені давно , читай , питай , не залишайся дурбецалоМ .

Я
Ярослав

мотор з коробкою та роздаткою добрий треба?

P
pfr

Де тоті всі паскуди ромаріо і тд, великі "русини", шо звали путіна під кождою статею? Де ваня чубірко, уже перевзувся у патріоти ци здриснув разом із медведчуком і ківою?

7
777

Можу підказати де є дох..я, Бель рояль, Вольногора, Синяк, ця шушара вся там.Можемо зібратися і помогти теробороні ,щоб доручення написали, і відправимо прямо до наших хлопців в 128 бригади ,нотаріуса вже найшли.

М
Місний

В Мукачеві повсюдно автоа на різних реєстраційних держномарах різних реніонів України. Ті тв@рі мають бути не в МУКАЧЕВІ , а там ...з тими , хто обороняєттся і захмщає їхні статки , маєтки , рідних... П@$кудів палити і пробивати їм покришки .

V
V.

Для чого старі дійсно є в місті багато нових понаїхали просто видіть цих мажорів у воємкомат і дайте їм просто вибір на війну або подарувати своє авто на військові потреби і повірьте з них всі дадуть свої машини бо прийшли сюда сикуни і тяжко на них не заробили .повірте була би можливість чухнути за кордон уже би всі були там 100% зробіть так а як не вийде то я дам свій старий бусик но шкода що може ламатися а нове авто то нове.

P
Petya

Ани же беженцы..... У нас низзя.

У
Україна

Забирати всі т/х понаїхавших "туристів побухать і по€бать"

??
? ? ?

А новые не подходят?

3
333

zaberity vid mazsoriv jaki prijexali na Zakarpatya otdixati pid csas vojni

М
Мукачево

Які старі позшляховики , заберати нові і нарас без всяких аргументів , у Мукачеві їх до війни було мгла , то майже всьо на крадені гроші куплено ! Ходити по районах і заберати і не церемонитися ! Правда многі теперь їх попречуть падлюки !

Читайте також