Дні Мукачева: святкування на головній площі міста (ФОТО)

5
18

З самого ранку, 18 травня, життя у місті вирує, святкування Днів міста розпочалися.

На площі Миру відбулися показові виступи спортивних клубів міста з бойових мистецтв. На спортивному майданчику Мукачівського ліцею грали у стрітбол. На площі Миру діє "Європейське містечко". 

Також, у залі засідань міськвиконкому відбулася Міжнародна зустріч "Активізація транскордонного співробітництва між містами – крок до євроінтеграції".

Після цього, на головній площі міста відбулося нагородження почесних громадян міста.

Коментарі

УС
учасниця свята

Це ще раз підтверджує прикрість та ганебність вчинків цих чиновниць із міської ради.Перш за все неприємно, що реклама місту та організаторам свята поширилася світом. Чи приймуть якісь міри до нерадивих здирниць за місця торгівлі на святі Європи?

Ц
цензура

А дійсно чому видалили коментарі,в яких було описано як чиновниці із міської ради стягували плату за торгівлю вишиванками та сувенірами ручної роботи в наметах на площі міста під час свята Європи у Мукачеві 18 травня 2013 р.? Що вказівка поступила із мерії видалити ганебну інформацію?

Б)
баскет )

класний фотограф ) мене пару раз зловив в матчі

М
мкчв

Спочатку думав шо не там писав свій коментар. Не міг знайти. А виявляється тут "чистка" пройшла. Ганьба!

1
111

та ще рекламуэте тренера кіокушинкан, який має не дуже хорошу репутація серед жителів міста. Пропаганда шарлотанства???

*
*****

Я теж передивилася коментарі і бачу видалені-і мій серед них.Цим ви лише підтвердили мою правоту)))

Ц
цікаво

Чому видалено коментарі з приводу факту з коломийськими вишиванками, з її продавцем?? Що гірка правда неприємна? Резонанс і так буде.Так як чиновники не мають , що відповісти з приводу інциденту з платою за місця на святі Європи

%
%

Під цим всим соусом, формують дефакто думку що Україна неминуче буде у євродупі в якій криза на всіх рівнях і її члени рлозглядають вихід з тонучого корабля.

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

повідомляє Мукачівський міськвиконком. У зв’язку з відзначенням Дня пам’яті жертв політичних репресій у неділю 19 травня 2013 року, просимо приспустити на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на території міста Державний Прапор України, обмежити у цей день проведення розважальних заходів. А як же концерт під патронатом депутата облради Андрія Б. Невже в такий день можна святкувати день міста Хотілось би почуи думку Віктора Б. Можливо Мукачево.нет нам в цьому дооможе

7
777

Уважаемый!Вы меня совсем не поняли,жаль.

О
Олександр

Уважаеемый без имени 777 я Вам сочуствую, что Вы против детей. Ведь в городе не так часто показательные выступления восточных единоборств. Организаторы правильно сделали что организовали выступления, ведь столько секций в городе ,а чтото показать и некому.....

7
777

Сашку, Сашку.Я тобі співчуваю.

О
Олександр

Рабочий день в школе до 14.00 ,что тут плохого ? вместо душных класов дети пошли смотреть на каратистов?????? Там же ихние сверсники выступали.. Ониж не на митинги пошли....

*
***

Олександр пише : Или за парты или на празник Так було і те і те! "или" - не получилося! Відсиділи уроки в школі - і "на свято"! А у робочий день - яке свято? От якби замість уроків - оце свято!

М
мукачево

Який начальник, такий спорт!!!

7
777

Сашко,Я буду з тобою згідний,якщо ти будеш знати про фінансування спорту у місті.Слава Богу спорт у нас існує лише за рахунок батьків,а чиновники лише "рапортують".Дорогий Сашко,поцівся,скільки і як фінансується спорт у нас?

О
Олександр

На площади действительно был праздник спорта, выступали борцы ,каратисты,айкидошники,самбисты,а учителей и учеников попросили выйти посмотреть, сегодня рабочий день !!!! Или за парты или на празник спорта ,я думаю праздник лучше!!!!

*
***

вчителів і дітей з шкіл зігнали для масовки... нащо? якщо це свято, хай приходять хто чоче святкувати. часи змінилися, методи залишилися совкові

Читайте також