До уваги СБУ: Футбольна команда із Закарпаття перемогла на сепаратистському чемпіонаті світу (ФОТО, ВІДЕО)

118
28

Вирішальна гра, фінал, пройшов сьогодні у Лондоні, і в ньому зустрілися команди Північного Кіпру та Закарпаття. Остання виступає під назвою Karpatalja, що з угорської перекладається як Підкарпаття/Закарпаття, з українсько-угорською символікою та контурами Закарпатської області на емблемі.

В основний час команди зіграли 0:0, а в післяматчевих пенальті сильнішими була команда із Закарпаття – 3:2.

І це при тому, що до подолання групового етапу команді із Закарпаття пророкували максимум вихід із групи, але команда не тільки виконала прогноз експертів невизнаної у світі конфедерації CONIFA, а ще й забрала золото.

У цьому ж турнірі взяли участь збірні Абхазії, Тибету, Секейського краю та інші, а у відбіркових матчах навіть команди ДНР та ЛНР

Зауважимо, що в заявці команди Karpatalya значаться чимало гравців із Закарпаття, які виступають за угорські клуби, граючи в сусідній країні по угорських паспортах. Мова йде про Шандора Розмана та Шандора Вайду із Виноградова, Юрія Тому, який нещодавно був гравцем "Говерли" Ужгорода та ФК "Ужгорода" та Золтана Бокшо із Мукачівщини.

Більше того, як вдалося з’ясувати нашій редакції, організував команду Karpatalya депутат Берегівської райради від Демократичної спілки угорців (УМДС) Тіберій Феєш.

Більше того, саме цей депутат возив цю ж команду на чемпіонат Європи невизнаних країн, який пройшов минулого року на Кіпрі.

Зауважимо, що Федерація Футболу Закарпаття оприлюднила офіційну заяву з приводу цього інциденту, але чи буде якесь покарання футболістам та функціонерам, які організували це все – поки невідомо.

Коментарі

В
Василь

СБУ-Фас, не спец служба а шайка позорникiв.

Б
Балога

До уваги СБУ: Порошенко с сепаратистами Турецкой республики Северного Кипра? Как это? Церемония ввода в эксплуатацию Трансанатолийского газопровода TANAP прошла 12 июня в турецкой провинции Эскишехир. В торжественном запуске газопровода, который будет доставлять азербайджанский газ в страны Европы через Турцию, приняли участие главы Турции - Реджеп Тайип Эрдоган, Азербайджана - Ильхам Алиев, Сербии - Александр Вучич, Украины - Петр Порошенко и лидер непризнанной Турецкой республики Северного Кипра Мустафа Акынджы.

Р
Русин

Вы нечитаві! Якого пана дурноє пишете? Молодці фотбалішты ош уграли. А кийову - позор! Треба узяти тотых фотбалишту у зборну Окраины, може и чемпионат світу выграют.

ВЗ
Верховинець заперевальний

Клоуни, майжень гроші заробляли! А ви ся мадярони не радуйте, нічомуся радувати, нияка мадярщина вас не візьме д собі.

М
Міліцішта

Штось пояснювати тим, ко туй пише - ош ото лем спорт - бесполєзно. Кить не хватає інтелекту - то вже нич не поможе, то на всю жізнь. .....То як бурян, увін мусить бути. Єнда надєжда - што таких вилупків мало.

В
Василь

Головне правило Клiмкiна та всьоi групировки там у Киевi. Якщо живеш добре тодi не дай жити iншим. I не забуваймо якщо щось тодi треба Вiдразу звати песикiв пiд iменю СБУ.

И
Игорь

Молодцi Хлопцi. Лiпше iх вiдправитина на любий туррнiр по фотболу а не зборну не оффiцiйних iнвалыдыв(морально та фiзичних iнвалiдiв) якi грати не вмiют а сроят iз себе великих футболiстiв.

Й
ЙОУШКО

Якщо вже пишете то пишіть правду,чемпіонат невизнаних РЕСПУБЛІК ,регіонів та нацменьшин! А хіба угорці в закапатті не нацменьшини? ПРИчому тут сепаратизм!НАОБОРОТ ВЕСЬ СВІТ УЗНАВ ЩО ІСНУє ТАКЕ ЗАКАРПАТТЯ!

Ф
фентилятор

но наметалисьте дружжі в гордов з фекалиями-як забурлила піна заперевальна

НР
Народний Рух

Свободу не спинити

M
Miklos

Уважаемые, насколько мне известно, полосы обозначают реки края или же единство 7 бывших комитатов, но никак не украинский флаг. Нет на гербе Закарпатья государственной символики, не нужно её приплетать сюда

П
Пишти)

Най тепер за зборну играють) може тоже дашо выграють )

L
LOCI

Дибілоїди!!!!! писки зарийте,це спорт.. Радий за Вас, що добре жиється в Україні(((((( ГОЛОСУЙТЕ ДАЛЬШЕ ЗА ПОРОШЕНКА !!!!!!

1
123

В чому проблема? В тому що українець з грмадянством угорщини грав на чемпіонаті який не признають? І шо? паспорт може отримати кожен хто знає мову, футбол це спорт, за гроші можна грати за будь яку команду. При чому тут спорт до політики?

S
strijko

Ушиткi сепаратиськi бiди починавуться з малого !!! Питання до СБУ, як сих сегенiв будуть зустрiчати на кордонi ?

А
андрий..

я не понимаю а чого реально ви не радуетесь за наш край за команду! если киев не хочет и не может проводить такие чемпионаты ..или всех кроме динамо и шахтаря подозревает в договорняках .где билеты в киеве на лигу чемпионов зашкаваливали за 30000 штук . если не дают играть тут .поехали выступать за закарпатье ..но тут же ясно сказано не за венгрию не за монголию за закарпатья! ломаченко тоже.живет и тренируеться в сшс но бьеться за прапором украины ..так в чем тут проблема.

ДУ
до уваги СБУ

До уваги "Сирот бідної України" у Петра той що Порох, є завод на москальщині!!!

В
Віктор

не розумію за кого грали, вочевидь за гроші, а за чиї, вочевидь мадярські, но точно не за Закарпаття бо ми Україна.

З
Закарпаття

Молодці! Вітаємо!!!!

О
Олег

Ну команда є ще осталось кордон посунути.

Є
Єфрейтор

Най сюда ся не вертають на Україну ті Шоніки і Золтани ! Прямо у Мадярщину най їдуть за медалями!

В
Василь

Посадити їх всіх і депутата..на бутилку)))

П
Правдоруб

нущо??? чиясь голова з СБУ полетить на пенсію, а може й без пенсії...

W
wetr

сбу покриваэ тих, хто краде лыс на закарпатты ы занимаэся контрабандов!

В
Василь

Молодці! Тепер хай зіграють за збірну Північної Кореї. Дурні мадярони й аороги України. От, а що СБУ робить?

О
Оле

Вітаємо з перемогою!

Б-
Борка - Апшої

Ну хоть не розстріляють їх за то, надіємося

М
Минай

Но рано підуть коменти... Треба інтервю переможців почути, за шо/кого грали???

Читайте також