До Ужгорода їдуть геніальні De Phazz

20
6

Концерт відбудеться в обласній філармонії 17 березня.

Німецьке тріо з Гайдельбергу на день усіх закоханих виступить у Санкт-Петербурзі, а вже майже за місяць, 17 березня завітає до Ужгорода, де представить свій новий альбом. Усе класично – крута музика, живий звук та неймовірна атмосфера.

Як повідомляє видання Varosh, квитки коштуватимуть від 200 до 400 гривень. Замовити можна їх за телефоном 050 372 70 86. Вони мають з’явитися у продажі у 20 числах лютого.

Музику De Phazz слухають у всьому світі. Зокрема, трек, який можна почути нижче, був обраний саундтреком до культової стрічки "99 франків"

А тепер, слухаємо музику)

Коментарі

Д
дехто

вінрар, обов'язково іти.

CC
cooltif cooltif

Прежде всего хочу сказать, что ето заработок для всех. Неважно в каком регионе Украины Вы живёте, это способ заработать, я предложу вам всем увеличить свой доход не выходя из дома. Я являюсь временно безработным и знаю как сейчас трудно найти подходящую работу. Этот метод подработки я испытал сам и, уверяю вас, он реальный. ПОЧИТАЙТЕ !!! http://www.salesman.ua/job/vacancy/show/12050.html?user_type=1

С
Сегей

Всемирно-известная группа! а вы носом крутите????...Слушайте дальше Гигу и других звезд Укр эстрады!

M
mr.Kukuruzo

De Phazz FICHA)

Н
Нотанє

Йой, пак кідь дако із відомих артистів їде до Ужгорода, то майжак уже кінець кар'єри, не є де заробити... Айбо музика нормальна, слухати мож.

?
?

А в чому їх геніальність? Осучаснений негритянський джаз.

Читайте також