До закінчення війни. Що необхідно знати про блокування ВКонтакті, Однокласників та Яндекса

30
84

16 травня Президент Петро Порошенко видав Указ "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Згідно Указу в Україні буде заблоковано доступ до популярних в соцмереж «ВКонтакті» та «Однокласники»,  а також сервісів «Яндекса», антивірусних програм «Лабораторія Касперського», «DR.Web» та продуктів компанії 1С.

Вже наступного дня , після опублікування в газеті «Урядовий кур’єр», указ вступив у силу. Після чого низка українських провайдерів, зокрема «Укртелеком", "Київстар" та LifeCell, заявили, що приступили до блокування російських сайтів. Щоправда, станом на вечір 17 травня, в переважної більшості закарпатських абонентів інтернету заборонені сервіси все ще доступні.

І хоча, як стверджують експерти,  для повного блокування російських сайтів потрібно близько двох років і 1 мільярд доларів, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації вже заявила, що за невиконання указу президента про заборону в Україні низки російських соціальних мереж і веб-сервісів інтернет-провайдери понесуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо те ж порушення повториться протягом року, то це спричинить за собою накладення штрафу у розмірі від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Щоправда коли саме почнуть штрафувати провайдерів, відомство наразі не повідомляє.

Тим часом в українському суспільстві та далеко за його межами блокування російських сайтів викликало бурхливу дискусію.  Думки кардинально протилежні – від повного схвалення дій Президента, який, мовляв, діє в інтересах безпеки держави, до нищівної критики і порівняння нашої держави із Північною Кореєю. Розділилися думки і в міжнародному співтоваристві. З позицією офіційної Москви все ніби-то зрозуміло і передбачувано. Натомість, якщо в НАТО заявили, що указ є питанням безпеки, а не свободи слова, то Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд розкритикував блокування російських сайтів в Україні, заявивши, що це рішення суперечить нашому спільному розумінню свободи вираження думок і свободи засобів масової інформації

До подібної думки більше схильні  і читачі Mukachevo.net, які в своїх коментарях різко засудили дії Петра Порошенка, при цьому, не дуже підбираючи вирази:

Julia.

— Можна подумати його діти не сидять на Однокласниках і ВКонтактах. Він що рішив тут диктувати правила як колись Сталін. Ліпше най знизить ціни на комуналку і най ще підвищить зарплати, дороги най зробить по Україні, а не собі все в карман кладе

Українка.

— Те що робить зараз влада до добра не призводить. Якщо я не користуватимусь вк або ок -  це щось змінить? Це мабуть можна вже назвати обмеження вільної думки та вільного вибору українського народу. Кожен має право вибору користуватись соцмережами чи ні. А заборона це тільки відволікання людей від серйозніших питань. Тобто про те як будемо далі виживати...

Розділилися думки і самих соціальних мережах. Якщо у Facebook користувачі переважно схвалюють, а більше навіть жартують про блокування ресурсів, у самому Вконтакті, як, зокрема свідчить опитування на сторінці Mukachevo.net  в цій соцмережі, більшість людей (73%) негативно сприйняли цю новину.

Щоправда, як свідчить інше опитування, більше половини з них готові перейти у Facebook.

Редакція Mukachevo.net підготувала альтернативні варіанти для користувачів заблокованих сервісів. Ті  ж, хто збирається до кінця відстоювати право користуватися сайтами ворожої країни, можуть шукати варіанти обходу блокування (про подібну можливість заявляють самі російські соцмережі, або ж очікувати закінчення агресії Російської Федерації. Як заявив Петро Порошенко, лише в такому випадку він перегляне своє рішення.

Гадаємо, закінчення війни та повернення окупованих Росією територій, очікують усі: як прихильники, так і противники блокування. 

Коментарі

C
Cimbor.Net

Чом нико не говорить про наш Закарпатський сайт Цімбор.Нет? Усі говорять про мацкальські сайти а своє не знають ! Ушиткі на https://Cimbor.Net

В
Василь

До"До 00:24" А як по рагульськi "електрифікація","індустріалізація"?...Спробую здогадатися сам: так ніяк бо максимум досягнень рагульськой "цвілізаціі" - це створення кустарним способом примітивної селянської одежи під цілком конкретною назвою "vischivanka". Кам'яний вік- яка вже тут,нафіг,індустрія? - не нашого,скотинячого,розуму ця справа! - розграбувати все нахрен! Так,да? Д,Б!

ДН
до нижньої марги

гуканине,то у тебе у деревні удняти,кунь сере,гуна летять..а у Мукачеві Однимають..фусикльо ти мерзка,пак йо

Д0
До 00:24

Одняти,отнять.По українськи відняти,по закарпатськи удняти.

М
мукачівець

Если безопасности вашего государства угрожают названия улиц, городов, памятники, геральдика, люди, которые там живут и язык, на котором они говорят – вероятно вы строите своё государство на чужой территории...(с).істинна правда,ни добавити,ни одняти

В
Василь

До"11:29" Нормальнi часи,веселi: жити вашому сучьему режиму залишилося хрін та маленько,а тому наша вам добру порада,рогаті окупанти: забирайтеся нахрен з нашої землі,пішли геть із наших городов тупі сільські грабіжники і паразіти!

1
13:24

ох уж эти канадцы......................................................

1
11:29

да тяжкі часи,борішнік пуддєльний,канадці хокеїсти дали дьоса,бандерівці ся привижавуть,всьо йде в тартарари.

З
Закарпатец

Я ЗАВЖДИ ДИВУВАВСЯ ПРИРОДНОЇ МУДРОСТІ МІСЦЕВОГО НАСЕЛЕННЯ І ДИСТАНЦІЮВАННЯ ВІД БАНДЕРІВСЬКОГО НЕПОТРЕБУ. У ТОЙ ЧАС ЯК БАНДЕРІВСЬКА БОСОТА СТРИБАЛА НА МАЙДАНАХ, наші люди спокійно працювали, ПОТИХЕНЬКУ РОБИЛИ СВІЙ БІЗНЕС, РОСТИЛИ ДІТЕЙ І ЗНЕВАЖАЛИ ГАЛИЧАН.ОДНАК ВСЕ РІЗКО ЗМІНИЛОСЯ З ЛИСТОПАДА 2013. Я ВЖЕ ТОДІ ПОПЕРЕДЖАВ - ЛЮДИ НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЮ БАНДЕРЛОГІВ, не піддавайтеся на їхні націоналістичні заклики. АЛЕ НАИОНАЛ-БАНДЕРІВСЬКИЙ УГАР ЗРОБИВ СВОЮ СПРАВУ - ЗАСТРИБАЛИ І НАШІ :" ХТО НЕ СКАЧЕ ТІЄЇ МОСКАЛЬ" - ну а далі велика біда! І СКОРО ВСЕ ЦЕ ТАК НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ -- ПОКИ ЦЕЙ БАНДЕРІВСЬКИЙ МОЛОХ НЕ НАСИТИТЬСЯ КРОВ'Ю І ТРУПАМИ МОЛОДИХ, ПОКИ МАТЕРІ НЕ ПЕРЕКРИЮТЬ ДОРОГИ, А САМІ БАНДЕРІВЦІ УСВІДОМЛЮЮТЬ ЩО ЖИТТЯ ОДНЕ , а ЇХ ВЕДУТЬ ЯК БАРАНІВ НА ЗАРІЗ - ЗАРАДИ ПРИБУТКУ ОЛІГАРХІВ УКРАЇНИ І ГЕОПОЛІТИЧНИХ ІНТЕРЕСІВ США - ЦЯ РІЗАНИНА БУДЕ ПРОДОВЖУВАТИСЯ.

МД
Микола до 21.21

Мене особисто цiкавить як менi убиратися з того говна, куда мене затянули кастрюльоголовi майданнi скакуни, а Росiя аж десятому планi, живе як може, але на сто процентiв там люди так не бiдувуть як у нас. Коли не є що конкретно вiдповiсти та улiзать Росiя. Ви за свою державу переживайте, а ви журитися чужов.

2
22:00

заязуй из боярішніком

В
Василь

До"До Микола" Тебе хвилюють проблеми Росії?- так не питання: чемодан-вокзал-Росія. А нас,городских,хвилюють проблеми Закарпаття,в мотлох розграбованого вашим сучьим терористичним режимом селюків-окупантів. Де наша авіація,рогаті диверсанти? Де верстатобудування? Де мікроелектроніка? Де будівельна індустрія? Де унікальні підприємства,що випускали продукцію з астрономічної додатковою вартістю готових виробів? Де високо кваліфіковані фахівці,конструктора,інженери? - ви вбили їх,рогаті терористи і продовжуєте вбивати прямо зараз,створюючи для нас,горожан,умови,несумісні з життєдіяльністю людського організму. Селючій режим терористів-вишіваночніков вже 26 років веде проти нас -горожан- і проти України взагалі війну на винищення,тому,повторюся: у городських немає вибору: або рагулі-диверсанти вб'ють нас усіх або ми залучимо рагулів-диверсантів з ОПГ"Селюки во владi" до відповідальності за ст.111 УК України- "Госiзмена". Загалом лапи до верху,зрадники,і - нахер з наших городов!

ДМ
До Микола

Роскажи плюси Росії після окупації Криму і подальшої війни із Україною.Та вас почали зневажати навіть російськомовні українці.

М
Микола

А ну вумники розкажiть якi здобутки принесла влада яку убирав майдан, хоть один плюс, де вiн спрятався. Розкажiть про вашого яйценюка, який вже переймаєся закордоном радiстю халявного розкiшного життя, розкажiть як могло так статися що Беня Коломойський касу цiлого банку забрав, а наша держава покриє цi розходи i дiстане банк який в мiнусу. Розкажiть як розквiтла Україна, як такi недоумки ухопилися влади i що ви побудували? Статистика указує що зруйнованого стiльки що будiвельний майданчик нi де поставити, ви це розумiєте, дебiли?

Д5
До 55

ви сирёзно,ци вам пудсунули пуддельний боярішнік,немедленно промийте гембо.

В
Василь

До"Васька" Исправимся: нам,розумним горожанам з справжнiм образованiєм (Рагуль-"вузи" - це не освiта,це просто насоси,що перекачують селюків в наші міста;вони ж - інструмент Геноцида горожан рагульсько-терористичним режимом) і вихованням,насрати на думку селюкiв-окупантів,якi в III тисячолітті пишаються грубої селянської одежої,виготовленої кустарним способом бо пишаючиєся "досягненнями" Кам'яного віку - дебіли по-визначенню.

В
Васька

До 15 08... Не може такого бути.! Бо параші, прийдеться визнати захват ФСБ якогось регіону

ДВ
До Василь

Твій комент ся ни зараховє.А де підзалупівки,рагулі.

В
Василь

До"Васька"А чого це ти саме зараз ніжками засучив з приводу різних-всяких"Однокласників"та ін.?Ні 10 років тому,ні рік тому,ні тиждень,а саме після команди вашого рогатого ватажка-терориста раптом прозрів?"Майлу" 19 років,тобі 28,- цілком собі пересічні множини,а значить часу обдумати у тебе було- вагон,навіть состав залiзнодорожний...але ти цього не зробив.Чому заметушився саме зараз?- ти з селюків,якi розграбували -за наказом Путіна- всю оборонку,всі стратегічні підприємства нашого,раніше(мається на увазі до окупації тупим,бздлівим,холуйським рагульём) індустріального,наукового і культурного Вароша?Якщо- "так",то це відразу все пояснює:ссишь,що Україна змусить ваш злочинний режим відповідати за тероризм,тому і заскулiв?...Правильно ссишь:обов'язково відповісте за всі біди,за пролиту кров,за розграбовану економіку- це питання часу:критична маса народної ненависті до вашого сучьего режима накопичена,ось-ось вона трансформується в нову якість- діалектика,тупі вишіваночнікі тут безсилі.

В
Васька

А ви більше "закарпатся" слухайте!

Д1
До 14:43

Томагавки указали місто вашої армії.Навпроти современної армії ви повний ноль.А Крим для вас став каміньом на бухів шиї,який вас топить.А красти уд сусіда тириторію у якого горить хижа вилику силу ни треба.Лиш типирька ви ни знаєте як уйти із сього.Поникай ни лиця вашої армії,почти ниупсталося слов"ян,орда ся вертать.

З
Закарпатец

Хочешь по местному? Пожалуста :"Мені то пофігу. Лем ми єдно уповічте: шо з того хосна? Путін ся напудив? Ціну нам полівили? Комусь легше з того стало? Ми ліпші стали ? ..... Наша біда у тому, шо розуму так і не добавилося. Вся енергія уходить на сміхи тіпа маєк з надписами про Путіна х-ла, співання на стадіонах, гойкання про то, ко не скаче бо москаль. А по факту людей убивають под Донбасом. Ушитка Європа з нас сміється. Шо з тої держави з такими ідеями?" Ну как? Ничего?Я то родился и вырос в Мукачево, Закарпатье моя Родина, володію українською мовою, знаву по-русинські ,Beszelek magyarul, Spreche deutsch, Mluvim cesky.

Р
руснак

Крим ся вам насрав,йолопам тупим хохложопим..і утік з сього дурдома..а вас гута бере,шо не мож безнаказано побомбити..чого ся в Крим свідомня не рипає,там де руська армія точно є?бо в шаровари подливу нараз напустить..вояки срані

ДН
до нижньої марги

де война скотино?де воєнний стан?кому об"явили і коли і хто?закрий вонючку значить і сопи в дві дирки,порохобот сраний..зализавись уже очко владі до блиску.

Д1
До 14:30

Орду уже никто не изменит.Окупация Крыма повлекшая за собой войну этому страшное подтверждение.На самом деле там устрой не меняется уже лет 500.

Н
ннепонятно

И как теперь менять сознание русским через социалки , очень хорошие результаты есть по чуть чуть удается достучаться или вызвать сомнения у русских через соц. , А теперь такое впечатление что не надо Украине чтоб русские что то знали , чтоб так и далее продолжалась эта война , потому что по минским нам нечего нельзя делать, по которой нам нереально одержать победу , а вот через социалки менять русских намного эффективнее

Н
ннпонятно

А что сайт 1.tv не заблокировали!? , очень странно , что в первую очередь надо было бы, а не социалки

В
Васька

До 13:40 Вас під шарманку заказують, чи це той же "закарпатец"?

Д1
До 11:27

Який став ввічливий цей "Розіп"ятий Хлопчик".Як трішечки прикрили одноглазнікі став по українськи писати.Бандерівців нема і не було . А ти із часом будеш скоро під владою Кадирова.

В
Васька

До Закарпатец То тебе скотина, уже з 13го проплатили? Бо Бандери у нас тільки по версії Москви... Нік російською, а пише чисто укр, як з переводчика... Ні слова по закарпатськи! І хто там рагулі? Канешно скорше за все доречним... Який втік з Донецька до того як лупанули його же днр по його же дому... Є такі знайомі... Навіть є родич, який проживає на Владіку, і коли 2 брата рік назад зустрілися(обом за 60) через 2 часа мало не пробилися... На стільки Москва своїми ПОВНІСТЮ ПІДКОНТРОЛЬНИМИ КАНАЛАМИ, проживає мозги!

З
Закарпатец

В листопаді 2013 року я попереджав Закарпатців , що гряде велика біда. Якщо бандерівці візьмуть владу - проллються ріки крові. Але найсумніше, що добровільно владу вони вже не віддадуть - проллються озера сліз і крові перш цих тварюк виженуть з наших міст і сіл, самі вони не підуть. Пам'ятаєте, як Ви сміялися, що у нас немає бандерівців і вони не зможуть захопити владу? Зараз не до сміху?

Д0
До 09:35

Укажи свій ціцяй медикови.Може ти і поможуть,кіть у тебе ни проблема из виликов головов.

В
Васька

До 9:49 Смішно) уже у стеця? По перше народився і 28 років прожив у Мукачеві, крім універа в Києві, а по друге в тебе проблеми з львів'янами? І хто тут куплена шкура? Просто сміття, нема з ким говорити... І інтелект свій ти показав)

ДН
до нижньої марги

ти брехлива марга у стеця на зарплаті.порохобот.здрисни курво львовська.

В
Васька

До 9:09 1. Я нікого не ображав, щоб ти мене обзивав. 2. Не знаю коли там зміни на флекстроніксі, но відімо тобі краще знати(а для компьютерщика сови не спати ночью то капец як странно)! 3. Вечором спецом дивлюся 4 випуска новин з різних каналів (1із них російський), но я не знав що у пороха 4 канали, а не один! 4. Видно, видно! Прям тільки тим і заробляю! Для адекватів, більше думайте своєю головою, а не рос. провокаціями!

ДН
до нижньої марги

чого ти марго така тупа,написано же-ціцяй пуцку у нянька балоги

Д0
До 09:22

Маєш проблеми , укажися дохторови .

М
мукачівець

упороті тварюки,будете висіти на деревах,уже недовго вам ся лишило.

ДМ
до марги васька

В прошлом году Американский союз защиты гражданских свобод узнал, что Facebook и его подразделение Instagram передавали данные пользователей компании Geofeedia, которая занимается разработкой продуктов для наблюдения, предназначенных для правоохранительных органов.на тварино майданута,жри не подавися.знаток,методичка у тебе стара

ДМ
до марги васька

Антимонопольное ведомство Германии начало проверку в отношении Facebook из-за подозрений в злоупотреблении доминирующим положением на рынке. Конкретно речь шла об условиях пользовательского договора для участников соцсети, касающихся использования компанией личных данных пользователей. В заявлении ведомства говорилось, что Facebook собирает информацию о пользователях из самых различных источников, благодаря чему рекламодатели социальной сети, ориентируясь на профили пользователей, могут целенаправленно предлагать свои товары и услуги.

ДН
до нижньої марги

ціцяй пуцку у нянька балоги

Д0
До 09:06

О і марга ся явила . Любитиль одноглазніков в ударі .

ДМ
до марги 05-44

"програміст" майже на флекстронік на зміну ся збирав..бо нормальні в такий час ще сплять..і ще м не відів програміста,який позирав би тв канали,особенно виділено 4 канала,котрі всі у власності у порошенка-мудака..кастрюля васька,тобі телевізор в голову насрав...а то шо ти строчиш за копійку,видно даже неспеціалісту..так шо видихай..садісь ,два,куратор буде тобов марго недовольний,подучися.

В
Васька

Я програміст по спеціальності(друзі по всій Україні і Росії) , зранку потратив 1хв, щоб зайти на вк, і за цілий день онлайн друзів не перевищував 6 людей! А в новинах переважали скрини ФБ сторінок... Нах нікому той вк не треба...

В
Васька

А само прикро, що я вже сам не розумію з ким спорю! Чи з тупим селюком, чи недочитаним мукачівцьом, чи опять з руською "рагульою" якому шо не объясняй, у нього задача дискредитувати любу укр владу! Люди, дивіться новості в день на 4х різних каналах, а потім щось аналізіруйте! А то з вашими рагулями, скоро Яник вернеться, а ви радуватися будете!

В
Васька

До Василь Я не так часто читаю коменти на Мукачево. нет, але вже третій раз зустрічаю твою ахінітєю с рагулями і т.д. Судя по тексту, ніякого ти відношення до Закарпаття не маєш, а лиш до рагуль своїх! Будь добрий не лізь на наші сайти, рагуля ти неуйомна! До 22:25... Умнік ти чорте, для начала ФБР і інші закордонні організації уже не один рік судяться з ФБ, інстаграмами, Іклауд від епл, бо ні одна соц сеть зарубіжна, і менеджери(вайбер, ватсап) не видають лічну інфу своїх користувачів, і коди дишефровки менеджерів! Дуров якого хрена за бугор утік? Бо однокласники давно мейл ру куплені, тобиш ФСБ мав повний доступ(власники мейлру груп друзі Путлера), а Дуров не хотів видавати дані користувачів, вот на нього ФСБ і нагнали, пришлось втікати і продавати... Тепер і вк під мейлру груп, яке видах інфу ФСБ лиш так! А зарубіжні соц сеті нікому нічого не дають! Якщо те саме ФБР не докаже шо то терорист!

В
витек

даааа очень рейтинг упал у президента среди молодежи

Т
тото

як тот дитвак...нигоден ся нарадовати властив...исе говорить про видсутнисть логики и свидчить про то,що психика ние в порядку...ганьба!!!!

В
Василь

До"До Василь" Селюки тупі,гнилі і бздліви,тому загальновідомі факти,які легко проверіть -тому те,про що я пишу,знаходиться прямо "під носом",відбувається навколо них- доводиться буквально забивати рагулям в голову. В общем-то самим рагулям наплювати на Україну,- їм важливо грабувати,паразитувати,"управляти процесами" з метою вилучення особистих,злочинних вигод и т.п. Рагулі - це злодії,терористи,диверсанти,грабіжники,гангстери але ніколи не творці,не державники - для цього,повторюся,селюки занадто тупі. Просто тупі шимпанзе. Для розуміння: максимум досягнень рагулів за всю їх бичачу історію - це будівництво hata-mazanka з місцевого будівельного матеріалу. МАК-СІ-МУМ!!! Що можуть розуміти ці мавпи в керівництві індустріальної Державою? - так рівно ніхрена,тільки пограбують все i уб'ют тих,хто набагато розумніші їх.

Д
До22:25

Сам хуть віруєш у "порахованя",ци просто из ся пучиш Сноудена.

А
Агні

Заокеанські креатури успішно стравлюють українців з росіянами.

ДВ
До Василь

Сись комент у тебе ся повторять много раз.Узнає бригадирь,ізбавить ти жалованіє.

ДВ
дурному вумнику 21:32 та 21:56

Якщо чоловiк дурний а ще заангажований глупостю яку почув на наших аналах про Пу, Ко, ФСБ, КГБ то треба йому вiдкрити очi, що особисту інфу українців для ФСБ та FBI в один клік можно получати не тiльки з ВКонтакті, Однокласників та Яндекса але i iз Фейсбука, Твiттера i других соцiальних мереж де цей чоловiк зробив собi рекламу. Не хочеш щоб тебе в один клiк "порахували", не публiкуй свою дурну писанину то свої шикарнi фотки.

В
Василь

До "Васька" Нам,горожанам,якi вибудували індустріальну,аерокосмічну Україну,що займала лідируючі позиції в першій десятці найбільш економічно розвинених країн світу,до відомого місця і Петя і обидва Віті з Лёнямі - один хер диверсанти,терористи iз рагулья,що розграбували разом з холуями,шістками,пiдхолуйнікамі,прістяжью та іншими гнилими скотами з числа численних рогатих селюкських родичів всi наукоємні галузі виробництв України,виморили -в результаті небаченого Голодомору 1991-2017гг.- 15.000.000 горожан,цвіт нації: констукторiв,інженерів,армійських офіцерів,управлінців,високо кваліфікованих спеців,всi науково-технічні кадри. Вже 26 років рагульський терористичний режим диверсантiв -за наказом свого господаря Путіна- веде злочинну війну на винищення проти горожан України. У городських немає вибору: або рагулі-диверсанти знищать нас усіх або ми залучимо рагулів-диверсантів з ОПГ"Селюки во владi" до відповідальності за ст.111 УК України - "Держзрада".

P
ProRocK

Соромно написати ...але я не знаю жодного заблокованого порносайта...

Д2
До 21:32

Вони не дурні,просто наївні мрійники великої кацапії.Служать цій мрії як можуть,але погано в них виходить,карма така.

В
Васька

До Василь Шо? США, петиція, "київський режим"... Шо за очередний маразм Пу і Ко? І кого би Путлер хотів би нам покласти? Шмару Бойко? Я не прихильник Петі, но краще він чим обратно жопоблок з Путлером прийде! До не робота. Про яку свободу слова ти говориш? Хочеш сидіти в вк сиди, 1прога,1клік і все! Новостні сайти відкриті Параши... Джерел багато для порівняння... Сиди де хочеш! Зато способів для ФСБ в один клік получати особисту інфу українців менше! Невже ви такі дурні?

ЯН
Я не робот

Давай Свободу Слова! Кому що читати, дивитися чи слухати кожний вирiшує сам. Тоталiта не пройде, Свобода Слова гарантована Конституцiйов України, гарант або її забезпечить, або перестає їм бути. Нам такого гаранта Не Треба! Правда одна, а брехнi много, щоб зрозумiти це, треба порiвнювати. Kоли заборонити якi джерела iнформацiї то брехня має велику перевагу i виграє. Своїм рiшенням гарант награє брехнi та своєму 5 Аналу.

В
Василь

У Палаті представників Конгресу США поширили петицію із закликом скликати незалежну комісію,яка займеться розслідуванням злочинів київського режиму проти людства,а це означає: вішайтесь,рагулі, - кінець вашому терористичному режиму!

Н
Нашто

се гойте люде. Ко знає як, той знає по всякому.

МГ
Мункач голосить

Хотілося б, щоб дядя Пєтя обгрунтував свої дії. Говорять, що це типу для безпеки. Одне питання - від чого? Треба вирішити найголовніше питання - АТО. Бо, бляха, кілько можна? Те АТО уже кілько років? 2? Дядя Пєтя реально не тим зайнятий. Розчаровує з кожним днем все більше і більше. Окей, скоро безвіз, але ви бачили кілько грошей треба мати? Ще й хоча б англійську треба знати, бо на українській нико там нич не розуміє. Без коментарів. Буде той безвіз та й втечу звідси. Ще мені указувати будуть де я маю сидіти в інернеті.

МЗ
Мукачівський з Міжгір'я

Допічи. Все одно знайдемо вихід, як користуватись. Все буде добре.

З
Закарпатец

Вася не журись усе буде гаразд. З метою компенсації ефекту закриття соціальної мережі "Однокласники" в Україні буде створена україномовна мережа "Однокастрюльники"! Та замiсть "ВКОНТАКТЕ" - україномовна мережа "ВДУПI"

З
Закарпатец

Після указу Порошенко "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" №133/2017 від 15 травня 2017 року журналісти з'ясували,що дозвіл на вихід в ОДНОКЛАСНИКИ і ВКОНТАКТЕ визначено секретним додатком, за яким росiйськомовним контентом користуватися можна тільки дiсним патріотам України після спеціальної перевірки СБУ? Список затверджується місцевим відділенням правого сектора, під гарантію повної лояльності та відповідальності районного голови правого сектора.

В
Васька

Жесть, скільки шлака в коментах! Розрив сознанія бо вк заблочили! Вообще пох, 1прога на тел, 1клік в ній і всьо... Не робіть з мухи слона! За російські канали сначала тоже хайп піднімали(в основному російські запроданці). Відповідальності нема ні кримінальної, ні адміністративної! Тільки може бути косвеним доказом спонсорування тероризму, якщо вас по похожій статті СБУ зловили! Дайте собі покій і не женіть всяку фігню! Ну а проплаченцям удачі, зрадники.

М
Мешканец

Давно треба було заблокувати . Там лиш роблять як обсирають україну

*
*****

Давно пора було заблокувати ті помийні ями -ВК та ОК.

П
ПОХ""""

Нич ся не помінять кроми того шо нам уже забороняють у інети сидіти. А ти бо сам своїх дітей воспитува ліпше!!!

П
Пох@@@

Правильно зробив . Може діти тепер начнуть дашто робити, а не сидіти цілими днями в "ВК" і "Ок".

Д
ДоВасі

Іди йо.лопе наклади на себе санкції, де.біл, бажано з вірьовкою і милом.

1
123

https://chrome.google.com/webstore/category/extensions набираєте zenmate встановлюєте плагін реєструєтесь вибираєте країну будьяку з якої будете коннектитись окрім України. Користуйтесь далі. Особливо корисно для тих хто працює з яндкс метрикою тобто для сеошників.

P
ProRocK

Якшо повтрю чиїсь комент вибачайте але: 1. з ким війна?коли об"явлена? 2.Як це допоможе перемогти у "війні"? 3. Що робити податківцям, казначейству приватникам(альтернативи 1С немає)??? 4.Яка відповідальність цивільної людини за відвідування сайту ВК? 5..Яка відповідальність цивільної людини завикористання ZENMATE для вашого браузера або VPNmaster для андроїда? 6.Чому блокування не відбувається на яблофонах? 7. Чим цей законопроект кращий за "драконівські" закони якинка "про клевету", "про порядок придбання сім карт" в 2014 році закон "про клевету" рахувався УЩІМЛЕНІЄМ свободи слова а тепер тишина???

В
Вася

Дійсно однокласники це ватнокласники! Піарять Путіна, Росію, днр, лнр... хоча однокласники себе вважають "не політичними" но якщо запостиш щось не те і сторінка заблокована, а про снігірів і розпятого хлопчика дисих пір там є. Однокласники це сайт де поливають болотом Українців... звісно багато хто напише що не є Українцем він Закарпатець - тільки живе він в Україні і тому Українець. Не будуть мати де переписуватися мамаші про всякі рецепти)) Вконтакти це помийна яма - де ще можуть розгулювати групи смерті (сині кити) як не там. Де ще може зареєструватися дитина де є дитячі тематики, а також порнуха на любий смак від простої до дитячої? Правильно у ВК. Я вважаю що Закон заборони не досконалий: із самого початку йшла інформаційна війна, якось вдавалося вправляти мозги ватникам, а тепер... залишаться тільки ті хто знає що таке VPN чи TOR. Дали би ліпше час людям, а то так нараз і блок! До речі із наших друзів, кімів навіть знайомих нема нікого у однокласниках чи у ВК))

В
Варишський

Мав наш гарант 5 відсотків довіри громадян.Тепер буде мати 1 відсоток.Як потом вигравати вибори....Правильно...війна...надзвичайний стан.А там сосеті не потрібні.Северна Корея буде у нас.

В
Варишський

Головна причина не Росія та війна.Головна причина в тому що наш шоколадний гарант чуе пахне жареним.Критика в основному йде через соцмережі.Синка в футбоцлі з надписом РОССІЯ показують не на 5 каналі а в соцмережах.Люба револцюія рушійна сила е соцмережі.Всі зловживання викривають соцмережі.І скоро вибори і шоколадний боіться

В
витек

С**** 0:33 )))у нас уже все на водафон и домашний киевстар не работают соц ! уже через впн сижу и так большинство у нас в городе ! проблема в том что мы как раз могли менять сознание русским через соц. это реальное оружие где мы могли бы обрести победу , я думаю наш президент на счет интернета далек и не понимает что делает Вова В*** 0:37 друже. цілком з тобою згідний.

Я
Я

Запомніть одно ! ЧИм нам людям х*йовіше тим їм ліпше !

Ж
Женя

Головне не дати цим виродкам втікти, коли вони втікатимуть, як Янукович у 2014-му.

М
М

Вже хай на себе накладе санкції!!! Думаю Всі одобрять...

М
М.

До закінчення війни читайте "ніколи"

М
мукачівець

Для того, чтобы агрессия России закончилась, она сначала должна начаться!:)) Впрочем, тогда сразу закончится агрессия, волюнтаризм и мракобесие Петра Алкосеевича...

В
Виктория

Серезно? да он офигел делать ему больше нечего в стране проблем дофига и больше а он санкции вводит, ладно будь у нас страна в хорошом состоянии но блин люди у нас не живут а выживают ученики и студенты становятся тупыми баранами никакого контроля за образованиям педагоги давно блин не педагоги ведут себя как хотят, он кем себя возомнил Наполеоном ? Цезарем? он зажрался дофига сильно

5
55

з ким війна?коли об"явлена?напишіть,бо шось не в курсі

Ф
Фатів

Давно пора вернутись до мадярів. А сі клоуни най і фейсбук з твітером закриють бо там неменьше мацкалів ))) у окраїнців агонія )))))

Читайте також