Дорожні знаки мукачівцям «до лампочки» (ФОТО)

29
68

Особливо, коли йдеться про паркування на вулиці Возз’єднання.

У години пік вулицею Возз’єднання вздовж центрального продовольчого ринку в Мукачеві, відомого більше як Зелений ринок, досі вкрай важко проїхати. Особливо, коли автомобілі рухаються в обидва боки. Хоча таку картину доводиться споглядати рідко. 

В обох випадках головним аспектом є засилля транспорту – в тому числі припаркованого обабіч під знаками «Стоянка заборонена».

Ця картина не змінюється уже більше півроку – з червня 2011-го, коли на вулиці обмежили можливість для стоянок та відкрили двосторонній.

Проблема, вочевидь, не тільки у дотриманні правил дорожнього руху, а й у розвантаженні центральної частини міста від транспорту.

За перше відповідає ДАІ, за друге – міська влада. Утім, і одні, й інші це питання дружно оминають.

Коментарі

І
ІКС

Для-ХОЧУ НАПИСАТЬ..!!!Вас можно понять,относительно матерной лексики на тему парковки и знаков.Но будьте мудрее, для всех эта тема больная.Так что эмоции для себя оставьте и нервы поберегите,здоровье дороже.А от того что хочется материться,многие вас понимают,но от этого ничего не изменится.Будем надеется может проснутся чиновники после праздников и винной эйфории,прочитав такой колорит комментариев от народа.Посмотрим...

ХН
Хочу написать...!!!

Вот решил написать в этой теме. Но у меня вопрос: а материться можно? Какой процент матерных слов допустим? А-то по вопросу парковок и дорожного движения в городе, количество матов в предложении стремится к 100%.

ГБ
Гузі бачі

Треба було раз привчити людей до того, що паркуватися на вулиці не мош, а потім робити двосторонній рух. А то у наших властей привичка дурна - ушитко і нараз. Мені шкода тих людей, шо живуть на Воз'єднання і Чайковського - каждий день слухати ото піпкання машин. З.І. А то правда, що базар перенесуть на иншоє місце?

ДВ
Для Виктора

Что-же вы думаете, что если на 99-ке, то сразу "сільське чмо"? Будто-бы на машинах класса выше ездит только интеллегенция. Нехорошо всех под одну гребёнку... А то ведь встречают по уму. Где-бы вы "варешський пан" без села были.

В
Віктор

Мені наприклад дуже подобається паркінг в Щодня, хоча б знаєш що машину ніхто не вкраде і поцарапає чи вдарить якесь нахальне сільське чмо на 99-ці.

Ы
ы

для-Мукачівець-водій ...більше 20 років і не пам"ятаю, щоб раніше були ТАКІ ПРОБЛЕМИ З РУХОМ В ЦЕНТРІ. -так 20 лет и не было столько машин и не грамотных водителей. ...Причому наша влада "начхала" на надходження з дорожніх парковок до місцевого бюджету в угоду "няньові".-по закону все уличные платные парковки должны быть оборудованы паркоматами-ты их где-то в Мукачеве видел? ..Виходить, якщо мені треба купити квітку для коханої людини, я маю заїзджати на парковку, йти до "квіткового ринку" і назад, платити за паркинг, незручно заїзджати-виїзджати... Заради того щоб за 1 хв. придбати букет???-ДА!!!

М
Мукачівець-водій

Особисто я не обирав

Ч
Читач

Так Ви ж самі цю владу більшістю голосів вибрали! в чому тепер проблема?

М
Мукачівець-водій

Парковка... Правила... Рух... Вся проблема у нашій владі. Тільки вони в угоду однієї людини власника "Щодня" готові світ перевернути з ніг на голову. Я за кермом в Мукачеві ізджу більше 20 років і не пам"ятаю, щоб раніше були ТАКІ ПРОБЛЕМИ З РУХОМ В ЦЕНТРІ. А почались вони коли зробили двохсторонній рух по вул. Купальній та Воз"єднання. Причому наша влада "начхала" на надходження з дорожніх парковок до місцевого бюджету в угоду "няньові". А чому забули про спеціально облаштовану стоянку для зупинок перед "Квітковим ринком"? Виходить, якщо мені треба купити квітку для коханої людини, я маю заїзджати на парковку, йти до "квіткового ринку" і назад, платити за паркинг, незручно заїзджати-виїзджати... Заради того щоб за 1 хв. придбати букет??? Не хочу повторюватись, а приклад треба брати з системи, яку налаштували на "ГІДі". Дописувач "просто так" все написав нижче (читайте нижче). Все просто, треба нашім можновладцям більше розуму і совісті.

Ч(
Человек (продолжение)

- Доблестных служителей дорожной службы приходится воспринимать "как есть". К сожалению, разговоры о благородстве здесь неуместны. Да простят меня работники ГАИ, для которых 600-й мерседес с затонироваными стёклами и номером на манер 0001 или КОТИК всего-лишь транспорт, а фраза "Чуеш, х...ю, ти ко такий" не заставляет обделаться в штаны. Верьте-не-верьте, за свой водительский стаж таких не встречал. Правда было сказано здесь - им только из-за кустов палочкой махать, да знаки ставить где только можна и караулить под ними. Но это вполне самостоятельная тема для обсуждения. - И на последок... Не думаю, что все эти разговоры что-то изменят, поэтому меняйте себя - больше пользы!

Ч
Человек

Думаю, что не будет новым то, что я скажу, но хочется как-то подъитожить: - Люди, люди, люди ... Мне кажется, что даже если-бы там сделали пешеходную зону, то всё равно нашлись-бы ТАКИЕ, кто припарковался-бы поперёк дороги, и уверяю вас, что это был-бы не запорожец... Поэтому оставте эту дорогу "элите" и гаишникам. Они друг-друга хорошо знают, здороваются, смеются, а ты сидишь в машине, "второй сорт" и ждёшь, когда избранный изволит отовариться, а гаишник ему ещё и багажник захлопнет. - Не старайтесь быть похожими на НИХ. ОНИ того не стоят! - Как вариант - объезжайте! Дольше, но спокойнее. - Паркуйтесь на стоянке. Два гривня это невысокая цена для того, чтобы почувствовать себя человеком! А ОНИ... Я стал экономлю свой бисер. На всех не хватит!

В
ваще

двух сторонка на возеднання это хорошо Ленивых,жирных,тупых баранов много это плохо,не важно на сколько ты поставиш машину на 5 минут или 30, знак стоит остановка запрещена,жёлтая сплошная для тупых идиотов и деградатов общества которые хотят в европу,

А
Адольф

чомусь ми забули за цю менш вжливу новину. http://www.mukachevo.net/UA/News/view/50706-%D0%9C%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%87%D1%96%D0%B2%D1%86%D1%96-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%83%D1%8E%D1%82%D1%8C%D1%81%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D1%8F%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%96%D1%88%D0%BE%D1%85%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%85-%D1%83-%D0%BC%D1%96%D0%BB%D1%96%D1%86%D1%96%D1%97-%D0%BF%D1%96%D0%B4-%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BC-%D0%A4%D0%9E%D0%A2%D0%9E

Ы
ы

для -ІКС Ну якщо вже після таких слушних і правдивих коментарів, дане питання Мукачівська влада не вирішить так як то було з рухом по вул.Возз"єднання багато років до цього ноу-хау -дело не в двухстороннем движении а в нарушении пдд - остановка и парковка под запрещающими знаками-что и создает проблемы.Так это было и раньше до "цього ноу-хау"

Ч
Читач

Нічого влада не змінить, поки не прийде команда зверху. А свої рішення ця кишенькова влада не приймає, бо боїться втратити свої посади.

Є
єгор

Ви подивіться які джипи там припарковані!!!! Хто їм що може сказати!!! Вони і є сама влада!!!

І
ІКС

Ну якщо вже після таких слушних і правдивих коментарів, дане питання Мукачівська влада не вирішить так як то було з рухом по вул.Возз"єднання багато років до цього ноу-хау і не прийме до уваги висловлювання громадян Мукачева та не прийме належним чином відповідних мір, то вибачте, такій владі нічого за наші з вами податки штани протирати на державних кріслах, які в своєму місті не можуть навести елементарний порядок!

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ОНИ ВАЛЮТЧИКІВ ОХРАНЯЮТЬ

ТЩ
Тільки що звідти

Тільки що вернувся з жаху всіх водіїв Мукачева- вулиці Возз"єдняння. Незважаючи на свято, стоять авто біля Зеленого ринку і Щодня як завжди. Протиснеся лише одна машина. Водіїї в душі лаються, але далі самі там же і паркуються. Дуже гарно виглядає на цьому фоні міліція, яка стоїть разом з валютчиками перед входом в ринок і кусає насіння. Лише побачивши це, зразу стає зрозуміло, що за державу побудували злодії за 20 років - і стає противно, що ти тут живеш, і шансів змінити це все дуже малою Так і хочеться зібрати манатки і поїхати як мінімум в Угорщину на постіне місце проживання.

E
ETE

капкани вернути треба

ПТ
просто так

І все це зроблено на ГІДі не для заробітку по 1грн. з машини - це ж глупість, при оборотах комплексу. Це - зручність відвідувача яка зрештою трансформується у кількость тих відвідувачів, які приносять прибуток орендарям комплексу, які у свою чергу приносять прибуток самому ГІДу. І тепер уяімо, що буде, якщо зробити платною парковку на ГІДі, та ще й погодинно! Як мінімум 1/3 транспорту зразу "забють" все довкола комплексу, автоматично перетвоюючи всі прилеглі транспортні потоки у суцільний кошмар. Півміста у транспортному колапсі, половина відвідувачів на нервах, що трансформується у падіння кількості, зменшення загальної кіл-ті покупок, відповідно зменшення приб-ків орендарів і як результат зниження прибутків комплексу. Питання: і кому воно потрібно? ГІД правильно відповів на питання, тому "відмовився" від глупого заробляння копійок на парковці, в угоду прибутків всього комплексу. Чи знайдуть правильну відповідь на питання у ТРК у центрі - побачимо)

ПТ
просто так

Паркінг дуже добре діло. Та ще й у самому центрі. Та ще й під боком у торг.центру. У цьому плані Мукачево вкотре показало продвинутість. І все б нічого, аби не той самий торг.центр, чи точніше його ноу-хау. Про економію місця при розрахунку паркінгу просто промовчимо - ну, можна зрозуміти, старі забудови і т.д. Але організація не туди, ні в "красну армію". Почати хоча б з прикладу вже існуючого торг.комплексу у місті - ГІДу. В"їзд на тер-рію 1грн., парковка при цьому безкоштовна, час не лімітовано. Оце люди точно розуміють яку функцію виконують парковки при торг.центрах/комплексах. До того ж, навколо парковки на ГІДі потихеньки створена власна інфраструктура - кіоски, автомагазини, кафе, пиріжкові, преса, банкомати, туалет, тощо. Так, не безпосередньо ДЛЯ парковки, але розміщено вже у т.зв. зоні прямого доступу, про яку у ТРК у центрі навряд чи чули.

Ы
ы

проблема не в движении - а в умении (а то привыкли что дорога для одной машины) 0 0

Ч
Читач

.... Бо ні один ні другий не бажає пропустити! Немає у нас простої вічливості один до одного. Немає ввічливості і у тих хто паркується не по правилах - тут вже проблема не лише зеленого базару а цілого міста і країни в цілому.

Ч
Читач

По-перше проблема паркування авто в Мукачеві це небажання більшості громадян виконувати правила дорожнього руху. У нас склався такий стереотип "чому іншому можна а мені ні?". Тим більше що більшість тих хто їздить на більш менш нормальному авто вважають що для них чомусь правила дорожнього руху не діють. Я вже не кажу про посадовців і їм подібним. Інше питання організація руху по вул. Возєднання. Ну це ж чистої води маразм!!! Там скільки себе памятаю завжди був односторонній рух, і так зробили коли в місті ще не було стільки авто в місті. А тут наша влада придумала собі чергову мульку наповнити карман. парковка щодня це дуже добре але для цього не обовязково було робити двосторонній рух. достатньо було б щоб ДАІ виконували свою роботу. Після того як там зробили двосторонній рух я зелений базар стараюсь обїхати особливо в середині дня а проти шерсті не їду взагалі до чого закликаю всіх свідомих водіїв. дивуюсь коли там зустрічаються два барана на авто і не можуть розїхатись ....

Я
Ярик

Ну там я понимаю почему Возз’єднання сделали этот маразм - всё чтобы пролоббировать интересы парковки. Но зачем это было делать на улица Чайковского (с другой стороны базара)и улице Купальной? Уменьшить парковочные места, чтобы парковались в парковке ДРСУ? ОК..пусть. Но тогда менты должны дежурить там постоянно и всех гонять! Но что я периодически наблюдаю? Возле Мурки и хоз.базара стоят 2 гаишника и целый ряд машин под знаком и они НИЧЕГО не делают, лишь копают пальцем в носу. Просто стоят. Но это опять же пережитки нашей ситуации. Удивляем меня другое. Сами водители. Ведь знают что днем на Возз’єднання простите "жопа" и вместо того, чтобы объехать по кругу по старому через Купальную быстренько - они УПОРНО прутся против основного движения и районе поворота Мелиссы или чуть за Щодня устраивают глубочайшую пробку где стоят все! Наверно кто прётся ни куда не спешит и кайф ловит от создания пробки. 1 раз было так "глубоко" что ряд прущих против шерсти 6 машин дружно сдавал задом.

Р
Русин

Типирь зробіть фоторепортаж з вул.Миру, де маршрутки в центрі зупиняються. Як там паркуються на жовту смугу для автобусів. Не забудьте заодно сфоткати машину Сашка Яцканича, яка постоянно там на пішохідному переході стоїть, най народ увидить, як воспитав отиць міліцішта свого сина.

П
пупкин

проблема решается убрать мєра добрий день и поставить нового

Ч
Читач

Всіх з Різдвом! Нічого не вирішиться, поки люди не почнуть міняти своє ставлення до законів і правил, поки покарання буде для всіх однакове. Даю 99%, що на початку 2013 року фоторепортаж буде таким самим.

РМ
Редакція Мукачево.net

І вас з Різдвом! Сподіваємося, у новому році ця проблема вирішиться.

В
Вова

Тепер можна зробити висновок, що яку нагальну і резонансну тему висвітлює МУАЧЕВО.НЕТ.І взагалі всі теми у вас актуальні і цікаві.Робіть висновки читачі, яка полеміка між читачами на цьому сайті.І боляче і смішно.Люди хоч душу відведуть,читаючи коментарі, не лише про погане читати, мало посміятися треба для душі.Має бути і весело, не лише сумно.МУКАЧЕВО.НЕТівці з РОЖДЕСТВОМ ХРИСТОВИМ ВАС ТА УСІХ ЧИТАЧІВ ТА ВІДВІДУВАЧІВ САЙТУ ВІТАЮ! ДОБРА УСІМ, ЩАСТЯ ТА ЗДОРОВЯ БАЖАЮ !!!

І
ІКС

Дуже гострі коментарі і повірте, правдиві до болю...Нам до Європи дуже далеко, бо там все починається з простих правил, які для всіх однакові та і вдповідальність для всіх однакова, чи то мер, чи то бомж, чи то робочий,чи крутелик.Різниці ніякої і посвідчення ніякі не тичуть, бо закони писали розумні для всіх однакові.Вот вам і ЄВРОПА!

Р
Рудик

А ПАРКУЮТЬСЯ ТАМ НЕ ЖАДНІ,А САМА БЛАТОТА,ЯКИМ МІЛІЦІЯ ПОБАРАБАНУ,ТАМ РЯДОМ ВЕЛИКА ПАРКОВКА,АЛЕ ДЕКОМУ ЛІНЬКИ ПІШКОМ ДВА МЕТРИ ПРОЙТИСЯ,ТА ПОСТАВИТЬ МАШИНУ ПРЯМО БІЛЯ ВХОДУ,А МЕНТИ,ЩЕ Й ОБЕРНУТЬСЯ У ДРУГИЙ БІК,А ЖЕБРАЧОГО ЖИГУЛЯ ТАМ НЕПОБАЧИТЕ БО ЙОМУ ДОРОГА СВОЯ МАШИНА ВІН ЇЇ ТЯЖКО ЗАРОБИВ

Ы
ы

)))- молодец ( просто 2 грн жаль? так тогда вообще вопрос не во власти города, а в жадности!)-в самую точку...

)
)))

я вообще не могу понять при чем тут двустороннее движение к тем, кто нарушает правила парковки? есть спец.отведенные места, вот там и паркуйтесь! или просто 2 грн жаль? так тогда вообще вопрос не во власти города, а в жадности!

Г
гість

це ганьба владі! в місті де проблема з парковками вони дозволяють рух біля зеленого ринку в обох напрямках! це абсурд! ось і маємо порушення, куди діватись людям які мають машини, залишати їх вдома і носити сумки в руках

В
Влад

Європа-Європа!В жодному європейському місці на має жодної бокової(вузенької)вулиці в центрі міста,на якій був би двосторонній рух.Всі вулиці з одностороннім рухом.А те що таку вулицю зробили двосторонню повний дебілізм.Наприклад Розїхатися в сліпому повороті біля магазину Меліса.Не знаю як там ще не було аварії.

D
dyr

Потрібні радикаліні методи. Наприклад: з 7,30 ранку до 21,00 всякий рух транспорту у центрі заборонено.

G
geo

Няньо-даїшник будить зрана сина-даїшника: - Вставай синку! - Няньку, няньку, іще малинько! Іщи півгодинки! - Та ти што! Сесе уся чилядь буде півгодини безплатно їздити?

1
111

позор ментам. ходять руки пожимають крутякам на джипах, мерсах, або одвертаються, назар сліпнуть!!!!

А
Автомобіліст

Мукачево.нет винесіть цю статтю в ТОП для більшого резонансу й обговорення. Може хтось із влади й прислухається до народу.

А
Автомобіліст

Є ще один варіант вирішення даної проблеми - повернути односторонній рух на Возз"єднання, чайковького та Купальній, а на лівій стороні вулиці розмітити й організувати платну парковку, причому платити мають всі і з посвідченнями і міліцішти і власники бовтів шо на вулиці. Побачите, що машин все рівно менше буде, ніж тепер, бо коли мош на шару ставати - то всі герої, а за 2 рублі будуть їхати на Московську ставати, но гроші не дадуть.

В
Вова

Двохсторонный рух в даный частині міста - це маразм . Навіть великі штрафи не рішать проблеми пробок на даних вулицях . Якщо навіть не буде жодного припаркованого вздовж узбіччя легкового автомобіля , а вони всі будуть на приватній стоянці ЩОДНЯ ( чого добивались вівши в дію двохсторонній рух ) , то грузовий транспорт , який привозить товар на базар і околишні магазини буде мати право на зупинку і розгрузку товару . Це всерівно призведе до пробок в час пік . Розумних начальників з мерії - це перших кого треба штрафувати за такі нововедення . А щодо руху - зробити односторонній , як був і до цього часу - тоді можна буде нормально їздити через Зелений ринок .

М
Мукачівець

Жлоби і жиди, шкода 2грн за парковку заплатити!!! Таким треба на лобовуху наложити кучу фекалію;)!!!!

О
ой-йой

но всьо, приїхали, бисіді кониць, начинаться другий акт вистави "а ти ко? а я нико. а я нико-2", бо дако прекрасну ідею для маленького міста уже увідів а "баранів" із-ся удавити забов. йсе катастрофа. добре што локальна)

А
Автомобіліст

Тому що наш народ не має страху перед покаранням. Не Ваше діло обсуждати рішення про двусторонній рух - Ваше діло виконувати ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ. не можна ставати - не став. В центрі міста достатньо парковок, але вони наполовину пусті. Якби водій знав, що залишивши своє авто під знаком - будь то цуравий жигуль або мерс останньої моделі - він полюбому заплатить 255 гривень штрафу - і не поможе нічого і ніхто, то всі би чесно їхали на парковку і шурували би пішком до бовтів і в кафе кавіль пити. А так немає покарання - немає порядку. А ще й плюс бичий менталітет- купив машину, а 2 рублі ниє за парковку заплатити. СОБЛЮДАЙТЕ ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ!!! ВОНИ НАПИСАНІ КРОВ"Ю!!!

О
Олік

"Йой"-сходи у ванну, зніми стрес, бо шось тебе глючить

О
ой-йой

правду автомобіліст казав, до європи дакому йщи май май дале за всіх, даже кіть за собов прекрасну ідею з маленького міста потягне)

О
Олік

Автомобіліст, підтримую тебе на 100% ! лише згадайте як всі пристібаються ременем безпеки,угорський митник на кордоні не встигає паспорт нам повернути, а всі вже застебнуті.але це заслуга їхньоі системи .

А
Автомобіліст

Година парковки на Щодня коштує 2 гривні. Мені вистачає, щоб закупитися на Зеленому базарі і ще й каву в Щодня випити. То просто зажралися всі дуже гузицю треба на машині аж під бовт привести 50 метрів лінуються пройтися, а за 2 гривні жаба задавить. Єден мадярський поліцай з пендриком за день би там навів порядок, не помогли би никому ні криша ні посади ні посвідчення. Мрійте дальше про Європу. Починати треба з себе.

О
Олік

Якщо тебе "ой йо ой" жаба давить, що дехто побудував паркінг в місті, а ти крім кучі в унітазі нічого не збудував в своєму житті, то піди займися собою

І
ІКС

ЩО УЖЕ НЕ РОБИЛИ,ЩОБ ЗАПРАЦЮВАВ "ЩОДНЯ".НО УЖЕ ПРАЦЮЄ,УЖЕ ПОМАЛІ АВТОВЛАСНИКИ ПРИВИКЛИ ЩО СТОЯНКА ТАМ,ВСЕ ЗАРАДИ "ЩОДНЯ".ТА ВЖЕ МОЖЕ МЕРІЮ ТА ВЛАДУ ПЕРЕНЕСТИ У "ЩОДНЯ",ЩОБ ДОБИРАЛИСЯ КОЖЕН ДЕНЬ НА РОБОТУ ПО ТИХ ПРОБКАХ,ЩОБ ЛЮДИ ЇМ ЛАЯЛИ!

А
анонім

номера треба закреслети

О
ой-йой

Шоні-бачі - молодєц! Правда оліки-боліки годні такого не пережити уєно з прекраснов ідейов паркінга, но, айбо казав філософ - Сократ, ти ми цімбор, айбо правда дорожа)

П
Пітьо

Для того, щоб штрафувати за викидання сміття не в мусорні урни, треба спочатку встановити через кожні 20 метрів такі урни. Так і з парковкою транспорту. Думаю, що дозволивши двосторонній рух автомобілів по вулицях біля "зеленого ринку" і встановивши знаки заборони ЗУПИНКИ біля ринку - міська Рада ПОМИЛИЛАСЯ. Бо фізично просто НІГДЕ припаркуватися покупцеві. Стоянка біля торгового центру "Щодня" не вмістить ВСІХ бажаючих. Думаю, цим рішенням хотіли просто "насолити" керівництву кооперативного (не муніціпального) ринку. Треба ЗНОВУ встановити односторонні рухи по вулицях Возьеднання і Купальній. А стоянки по цих вулицях знову зробити ПЛАТНИМИ. Хіба для міської казни ці гроші лишні ?

О
ой-йой

василю, я ся не журю. я вам так упувім - послінній час паркуву мотор дале центра і по варишови хожу пішки. і бензіну менше і здоровля більше) што й вам щиро желаву!

О
Олік

Парковка Щодня- прекрасна ідея в нашому мленькому місті - і і машина в безпеці,і під дахом, і покупки спокійно можна в авто скласти. А от ЛОХИ- це ті що кидають авто під ринком і ДАІ на чолі з начальником. Шукають собі заробіток кожного ранку біля бувшого Дитячого світу з сторони вул Валенберга- з камерою пишуть хто на жовте повертає, чи біля світлофора на Гіді жебракують. Хлопці, даю безкоштовну пораду- розганяйте тих що порушують встановлені ВАМИ ж знаки на вулицях навколо ринку і заробітку будете мати як піску в пустині.

ШБ
Шоні- бачі

Та перед ринком треба зробити пішохідну зону від Духновича до Грушевського.

В
Вася

ой-йой не переживай, тих кому осяяло голову цією ідеєю, можна назвати ще набагато гіршими словами

О
ой-йой

автомобілісту - правду кажете пане, далеко нам од європі. айбо й ви гет далеко од реалій вароша бо в означеному районі машину нігде лишити докус, хіба лем на паркінгу у товароведа. Правда видко ви там нигда не боли, кіть думаєте ош там мош постояти за 2 рублі)

А
Автомобіліст

Я на відміну від інших поважаю інших водіїв і ставлю своє авто там, де воно не заважає іншим, і не шкодую заплатити 2 гривні, щоб запаркуватися нормально. а якщо так думати, як Іван, то кожен на 5 хвилин стане - і рух ускладнюється. Побичив би я, як такі розумні би паркувалися в Угорщині в забороненому місті. Вам до Європи далеко з таки менталітетом.

О
ой-йой

василю, повертавуть ісключітєльно барани. а баран то явлєніє од наявності автомобіля не залежноє. иппен так, як і наявність голови у тих мудриців што рух обернули йщи не значить ош они до тої же категорії не односяться

І
Іван

Автомобіліст. А ти би ставив свою машину на парковку, якби тобі треба було на 5хв. вискочити на ринок.- подумай і не пиши фігню

В
Вася

МАРАЗМОМ можна назвати рішення зробити двухсторонній рух на цій вулиці, від цього рішення не збільшиться кількість машин на паркінгу ЩОДНЯ, але й самі водії могли б не бути ТУПИМИ БАРАНАМИ і не звертати з вулиці Духновича на вул. Воз"єднання і цим самим не ускладнювати життя собі і іншим.

О
ой-йой

не правильно ви акценти розтавляєте. головним аспектом є НЕ засилля автотранспорту а засилля дурі у головах тих що на власну користь рух у місті розвернули. голова, то у людини сятоє, а сятоє місто порожнім не буває. кіть розуму ниє, обовязково глупость пустоє пространство займе

А
Автомобіліст

Ширини вулиці достатньо для роз"їзду двох авто. Міська влада встановила стовпчики, знаки, що забороняють зупинку, накреслили жовту смугу взовж бардюри, тобто зробила все, що він неї залежить. проблема в тому, що ДАІ не виконує своїх прямих обов"язків. Якби зранку до вечора штрафували всіх горе водіїв, які паркуються там незважаючи на те, що самі потім не можуть проїхати, коли інші стоять, то все було би впорядку.

М
мукачівець

треба штрафувати тих хто дозволив 2-х стороній рух перед та заді зеленого базара. се зробили оби усі паркувалися у балоги на паркігу.

2
2012

Штрафувати потрібно!

Читайте також