ДТП на Берегівщині: авто поліції на шаленій швидкості не вписалося у поворот, протаранило дерево і вилетіло в кювет (ФОТО, ВІДЕО)

89
50

Аварія сталася у понеділок, 9 квітня близько 15:30 у селі Гать, що на Берегівщині.

У головному управлінні національної поліції підтвердили Мukachevo.net факт ДТП. За попередніми даними, водій авто Шкода, головного управління, не впорався з керуванням та виїхав у кювет. Окрім полісмена-водія у авто було ще 2 осіб, також працівників закарпатської поліції. Найбільше в аварії постраждала жінка, яку забрала швидка у реанімацію.

Наразі правоохоронці дізнаються причину аварії.

Водночас, місцеві мешканці, які були свідками ДТП, стверджують, що водій поводився неадекватно і навіть намагався втекти з місця аварії. Не виключено, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

У розпорядженні нашої редакції опинилося відео цієї аварії з камер відеонагляду, і на цьому відео чітко видно, що авто поліції їхало на шаленій швидкості та перш ніж опинитися у канаві протаранило дерево. Зауважимо, що це було посеред села, де обабіч дороги могли йти люди. 

Це фото 2-х учасників ДТП, один з яких є водієм.
Також радимо переглянути свідчення очевидців, які розповіли додаткові подробиці ДТП.

Наступного дня, Мukachevo.net звернулось до головного управління національної поліції Закарпаття за коментарем. Там зазначили, що , це підслідність СБУ, тобто вони відкрили провадження і проводять за даним фактом слідчі дії. Саме на підставі постанови слідчого СБУ проводяться всі експертизи, в тому числі і на наявність алкоголю чи відсутність його у крові. 

Мukachevo.net спробувало дізнатись подробиці у прес-службі СБУ, але там лише підтвердили факт ДТП та зазначають, що слідство йде.

Прокуратура прокоментувала аварію теж, але нового нічого не сказала.

Згодом поліція оприлюднила повідомлення в якому зазначила, що поліцейських, які потрапили у ДТП на Берегівщині, відсторонили від служби.


Дивіться також: Жахлива смерть у ДТП: 36-річний закарпатець втопився у річці разом з машиною

Коментарі

5
50

поліцейська евробляха Шкода на укр номерах. Але не у номерах діло а у пяних головах

О
Орел

КИШЕНЬКОВИЙ САЙТ МІСЬКОЇ влади ГАНЬБА,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

О
останньому

Класика така насправді,крадуть там де були комуністи.Челлений команістський дух дуже тяжко ся уводить.Ю правду написав.На твоїв кацаппії задумали телеграм грохнути,партія дише сталінським духом.І ни шкода вас.

ДЮ
До ю

То у вас класика. Наробити біди,розвалити все і вся,привести до влади бандюків по своюй дурі і злобі,а потом та то не ми,то влада така,то осталися із попередників такі!Так є вже після двох маданів,тепер “домислівісся” до того,што сьогоднішній беспредел,то удосконалена ком.система!Ти хлопе е@анутий!Крали бо вже не було комуністів,щоб по рукам вдарити,а предателі всяди є!

И
Иии

Копша марина юрик відволікала своіх колег мужчин під час керування т/з із за того сталася аварія, інформація 100%

Ю
ю

до "першого". А союз не комуняки розвалили? Не они стали олігархами? То ж їх спецоперація з так званими парадами незалежності. Они зсередини то усьо роздолбали. Чи не директори-комуняки заводи на металолом порізали? Люди до 1993-4 року на роботу пезплатно ходили, а комуняки уже поприватизовували ушитко. Тому не треба ля-ля. Треба боло приняти закон як у чехії - ко бов при власти усунути від влади на 10 років. Хотів керувати - кредит - ферма (фірма) і газдуй-командуй. Но ньи. Самі як керовніки боли тупаками і другим не дали. І удосконалили антилюдську комуняцьку систему до теперішньоого виду

Н
Небайдужий

Тот поворот легко примає скорість 90 на жигульови, на шкоді 100 км.год. не проблема.Заходив у поворот не менше 120км. За 200метрів до поворота стоїть знак 40. Сам поворот у межах населеного пункту.

Н
наркопритон

есть видео как нюхали

С
скорость

там од поворота до строма, де ними улупило-буде дись 200 метру.По відео мож опріділити, же машина проскочила тото растояніє десь за 6 сек- то є 120 км/год

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Якщо у вас є якесь відео, можете кидати нам на пошту: news@mukachevo.net

Б
Бар

Є відео как бухали!!!!

М
Микола

80 км ТАМ МИНИМУМ 100 КМ АЛКАШИ ХРЕНОВИЕ.

С
сусідка

Челяди добрі ,ви ся не мереґуйте сяк читаво , бо то йтак вам нипоможе, нич ім небуде вспомните йсе, туту паніку у больници майжень вже поскладали, а шоферови драгер не дали нараз, еспертизи іще ни било призначено,ушиткі били на заданийови,Йсе тот всьо поворот виноватий, Они нєт.

І
Ірина

Пропонує кожному хто написав тут коментар завтра на 9.00 подати заявку до поліції на заміщення вакантних посад цих поліцейських. Прийдуть в наведіть лад у правоохоронні структурі. За особистим незаплямованим прикладом.

Д2
до 21:34

Ни вони,діло линіна здохло окончатильно,бизповоротно.Йинно шкода ош нисталося ото років 60 туму.

П
правдоруб

Видко ош п'янi. Позорище.

ДО
До останнього

Ти мерзкий бандеро за совету свій вонячий рот не розкривай! "Потопталися!?" Натоптали заводів,фабрик,колхозів...Вивели народ із жебрачі! А ви мершаки за 26 років все розікрали,розвалили,довели до жебрачі і зробили із народу єврорабів! Обисьтеся закляли!

О
Ой

Шкода Хлопців!

Т
Таня

Добре що такі потім будуть права качати!!!! Ось чому я їх і не люблю, самі правил не знають а інших вчать. Так ім і треба. Нова поліція називається...

Ю
ю

но шо, пора пинзію, кіть мвуть 38 років. То мені щи дись 25 років до своїх 27 стажу пахати. І пинзію як тим. шо рискували життям заради мене, моїх діти, моїх батьків. І квартиру, хоч трикомнатну як матеріальну помощь. Бо на пинзії тяжко. І власник камери має понести кримінальну відповідальність, бо знімав особисте життя. Без його дозволу. Цікаво, чи вже вирішили питання про вручення підозри? І бажано кров здавати на наступний тиждінь, кіть його влаштує.

В
Виноградівець

Слабо ся упняв...міг би так оби му голосу одорвало уродови!

Г
грося

Жити по новому !

Р
Ребята

Перчик нюхали і палинку пили

М
мукачево

На Заходы вже давно на дорогах фотофiксатори швидкостi, перевищив швидкiсть - плати штраф i не важливо хто i яка шишка за кермом. Наука всiм бiснуватим буде i хороша добавка до бюджету, а там глядиш i вся дичина за кермом переведеться.

О
останньому

Європа область нигда і нилишала,хуть і потопталася туй силно біда совицька.Добре што ся упстали живі,жилізо ни шкода.Но кіть були пуд градусом,начальство іхньоє уєнно із ними має литіти из роботи из вовчим білетом.

Й
йовжі

жити по новому. исе не просто позор, исе повний песец. того з розбитим носом даколим видів. зпирало на путьови та розказувало ош оно забезпечує безпеку руху на ввіреній йому ділянці шляху. нигде туй не буде європи. бо сись наруд дикоє бидло

2
234

Згідний з Чобо на всі 100!!

L
Loci

І такоє так тя сперать і документт провірять. Скотини, силянота!!!

М
Мішо

Та они под мукачивським пирцьо були, то нараз видко.

І
Іван

Дівчину з ДТП якраз тепер оперують. Дай Боже іій вижити. Водій п”янезний втік в сторону ліса( сам бачив). Його колега, видимо тверезий, сказав, що він був за кермом!!!

ІВ
із вариша

Дивно шо нико не назнимав самих тих хто їхав в мусорській машині. тай у каждого типир телефон знимать відео. щоб бачити чи пяні та знати героїв в лице.

Ч
Чобо

Пропозиція наступна. Оскільки всі представники правоохоронних органів повинні не тільки забезпечувати правопорядок а і бути прикладом поведінки для інших, є сенс підвищити покарання за порушення рівно вдвічі, порівняно зі звичайними громадянами. Логіка така: якщо ти сам не дотримуєшся правил, як ти смієш вимагати від решти їх дотримання. Хтось підтримає???

О
Олексій

на той світ спішили, не встигли...

П
правдоруб

ответ один!!! до пиZZды та авакянская реформа, форму сменили, тачки сменили, а выbLядки остались ТЕ ЖЕ САМЫЕ!!!

ЯА
Янко Андрій

вопрос ОДИН и по существу!!! какого хрена за рулём полицейского спецавтомобиля (на кузове полицейские опознавательные знаки+проблесковые маячки) быдло в цивильной одежде, а не "доблеснОреформированный" мусорок????

ДК
До коментаторів

Якщо хтось може детальніше написати про те, що поліцецські були п‘яні, то розпишіть детальніше, як це було. Бо ви лиш пишите з голови чи дійсно бачили?

I
ivan

Повезло що не ніхто на зустрічній не їхав і ніхто не посторонній не пострадав Цікава подальша доля цих працівників у наши правоохоронних органах...

Ч
чувак

Можу поспорити, що зроблятьго тверезим і то явно не одно пиво в ньому сиділо.

ДП
до Пофігіста

За рульом був НЕ ТАКИЙ САМИЙ ЧОЛОВІК, а тварь у погонах : він має дотримуватись ЗАКОНУ та ПДР , показуючи приклад, а не ужиратися за кермом і блатувати серед села. ЗА ГРАТИ !

М
ментозаври

блювостителі порядку недоатестовані

Л
Ласло

Палянка була правдива,десь під 60 градусів.А переатестаційні мусаркі слабі на глотку,тільки одні дешеві понти.Ось і результат.

П
пітьо

на шкодовках їздять "оборотни" типа якубича чм*шника.

1
111

Шо робила пасажирка у поліцейському авто?

Г
Гать

Мусора обоє пяні були

J
jovipapa

bevoltak nyomva mint a ralyszeg

П
Пофігіста

Ой б..л...я.. за собою дивіться самі розсікаєте пянствуєте за кермом, а за рульом ментовозки такийже самий чоловік як і ви!! І ДТП із за людського фактору мілліони!!

П
печалька

в населенном пункте скорость должна быть не более 50 км\ч. вопрос: какая скорость была у полицейского-водителя???? и где пример остальным водителям?

О
Очевидець

На берегівському мосту в Мукачеві як ненормальні летіли з мигалками по ямах в сторону Берегово, ще й сміявся клоун за рулем. Вот і доліталися. Здоров'я пасажирці.

В
Варишський

Головне най незабудуть провірити на алкоголь.Хоча....таким заони не писані

Р
Рем

Клоуни, а не поліція. Посмішище, а не держава.

Читайте також