ДТП на трасі Київ – Чоп під Мукачевом: мотоцикліст протаранив вантажівку (ФОТО, ВІДЕО, Доповнено)

80
87

Аварія сталася близько 19:45 у селі Ракошино. Як інформують очевидці з місця подій, мотоцикліст без шолома вдарився у зад вантажного авто та від отриманих травм загинув на місці

Поліція оприлюднила офіційну інформацію аварії.

За попередніми даними вантажівка повертала, у цей час мотоцикліст допустив з нею зіткнення. На місці загиув водій мотоциклу, хлопець 1996 року народження мешканець села Великі Лучки, що на Мукачівщині.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 286 ККУ, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинилои смерть потерпілого.

Фото з місця аварії оприлюднив активіст Роман Келемен. Також один із очевидців аварії Олексій Швець надіслав нам відео з відеореєстратора.

Коментарі

Т
Тарас

А водій вантажівки затриманий?, бо чоловік на мотоциклі загинув!

ДН
до нижньої марги

лучани не люди,лучани -гниди

Б
Брат

Таких як він більше не буде ,він був дуже хороша людина , вічна пам'ять земля тобі пухом васька.

Н
Неважно

Знак питання це случайно(((((((

Н
Неважно

Нах ви то робите нашо таке писати про Ваську дебіли ?? нехай земля тобі буде пухом скучаю і люблю тебе ??????????

Д
Дубровка

Я шоці з вас паршиві ви люди як мош такой про мертвого говорити про мертвого або нормально треба говорити або нияк бісить мене такой і не лем мене виродки кончині що вам Вася зробив не убив никого придурки як він помер та ту понти розпустили а коли він був живий та очко зажимало ла да

V
Vera

хай земля йому буде пухом. дуже жалко молодого хлопця та його рiдних. сприймайте моi спiвчуття.

ФІ
Фері із Лучок

Так цілое село знае про входи і выходи

ЗЗ
Знайома з Лучок

Давайте вже заспокійтеся. Людина померла такою жахливою смертю. Яка б людина не була: комусь по душі, а комусь ні то давайте як кажуть не поминати лихом. Людини немає в живих, а Ви вже тут розбірки влаштували. За померлима або хороше або нічого. І не пишіть дурниці бо Ваша така тупа жорстокість навіть до померлої людини просто вбиває, гидко читати і розуміти, що нас оточують такі черстві люди. Краще б Ви мовчали,а не писали таку гидоту. Особисто знаючи його Він був привітний. Вічна тобі пам'ять Васька. Спи спокійно.

Т
Толя

А ти Фирі з Лучок торчок про всі входи і виходи знаєш?

ЛП
Лучки просто знайомі

Васька спочивай собі із миром. Тепер на одну зірку на небі стало більше

БВ
Брат васі

Хлопець був дуже хороший і всі горондянські К.О.З.Л.И бо коли вася був живий усі боялися йти в лучки

Л
Лучанин

Шоты Д е б и л,пишеш Акела наказаный,його не накажуть йому мусора кришують,коноплю дома вирощуе менты до нього ходять курити .

ФІ
Фері із Лучок

Пацаны кому треба дурь,прийдіть у Лучки,,,,,,,,,—Акела з Маланичом вам продасть кілько треба:

Л
Лучки

Мукачево.нет закройте коментарии діти тупие пишуть не знают писать и про акелу не провда Вин и так уже наказаний доста ЗАБУДЬТЕ уже не Гайбетеся такое писати фу!

П
петя

перестаньте писати ху"нюпро померлого шо видете на другому чекайте насобi питухи е""нi

П
петя

ви iдiоти навчiться рас нормально говорити по друге научiться писати по руськид0лб0"би

В
Валя

Вся малолітня пиді****ня, яка пише такі коментарів особисто, інкогніто Луч ни думать ,що за свої слова буде отвічати

ДВ
До Вано

Мені кажеться шо ти дуже його боявся коли він був живий шо тепер так виступаєш. Крила розпустилися та мож помогти тобі їх обрізати то не тяжко... Лиш правду говорять некивай гіна бо буде воняти се якраз про тебе. Незря таке придумали. Я не можу поняти як такому ослови як ти ще язик поворачується так говорити. Про мертвого або добре а бо ніяк. Мало голову включи бо ти ще незнаєш шо тебе чекать герой.

В
Вано

Йойой, дуже був великий мафійозник тот лучанський чмoшник!!! Пам'ятник му покладьте у центрі Лучок, придурки. Бикота сільська!

5
555

Окремо звернуся до тих, хто любить кидатися словом "хруст". Ви, шановні, не зловтішайтесь, бо на кожну бляшанку може знайтися своя фура. Ліпше дивіться за собою, бо машини шось не видно би билися менше.

5
555

Шо ви розвели тут срач. Дивіться правді в очі. Молодий хлопець взяв спортивну моторку, би мало поганяти. Вум-вуум. Без шолома, без нич, а нашто? Се даже не мотоцикліст. Се просто хлопець узяв іграшку, як мала дитина. Вуууууу!!! Я лечу сто двадцять по селові! Без образ. Але кінець маленько прогнозований. Думаєте, то перший такий? По-моєму кось уже розбивався в Ракошині останні два чи три роки. Се проблема незрілого розуму. Не лиш п'яному, а й самовпевненому море по коліна. Нич ся зо мнов не стане. Я всьо знаву, всьо уміву. Через рік-другий будеме про нову аварію читати.

М
Мікол

Тупа черепна коробка в тебе чорте дурний Бо вам всім язизи поодсихали за такі слова видупки

Л
Лучанка

Я просто не знаю як люди гонни бути такима паршивими, дибіли анонімні посідали та оч смілі, ще на вас прийде за таке

ДМ
До мукачiвка

Мукачувка показала свою тупу натуру !...розтяг вас би на нiмецткий хрест !!! Особисто я не чув про ваську Газiя, ср@в я на цих ваших жуликiв, це ваша тема заглядати до рота, опускати та молитись на бандюкiв . По-друге, кого васька порвав на нiмецький хрест ?! Такого , як вiн сам ?! Единого кого порвав, так це свою тупу черепну коробку !

ДG
До grammara nazi

Це мали бути смайли такшо вибачаюсь!!!

М
Мукачівка

Вибачте за розділові знаки автоматично вийшло

М
Мукачівка

Знаєте шо придур.ки які за нього такоє пишуть якщо би він був живий розтяв вас би на німецький хрест... Коли він був живий всі ви лчко поджимало даже коли чулисьте Імя Вася Газій а тепер він нас покинув та шо крила розправили іді.оти ненормальні... Смерть така штука шо всіх нас каснеться, і за ті слова шо ви тепер написали про нього ще будете отвічати перед богом.., Ліпше мовчати ніж говорити такі слова бо ви незнаєте ще як ви помрете чи не покалічете життя других людей..... Прошу всіх цих малолітніх коментаторах будь-ласка преждє чем писати х у .н ю подумайте. І задумайтеся над цим шо може з вами статися і яким шляхом ви підете, і як за вас будуть недай Бог так говорити. Включіть клепки свої і дурноє не робіть . Замість того шоби х е р н ь о ю страдати ліпше пролистайте цю сторінку і підіть займіться чимісь??????

Л
Лучки

Ви дебіли варіські а кіби у вас також горе було табисьте мовчали

В
Василь

Ви дебіли варіські бов би він живий та би вам яйця за вуха поклов

.
.

Мовчалиб ви всі Людини більше нема! І не нам її судити ! Наце є Бог Краще диві ця за собою,а не за іншими!!!! Всі такі правельні лиш чуже горе бачать і обсуждають! и всі одинакові люди шо ракошино шо Мукачево шо Лучки не пишіть ничего бильше тупие діти!!

М
мукачівець

лучани-лушпани ви всі ПОГОЛОВНО самий ГНИЛИЙ народ Закарпаття..це факт

GN
grammar nazi

а што за мода пішла ставити 100500 розділових знаків? ци люди вже натіко отупіли шо і правил не знають? "С*ка ти грьобана??????" - се вопрос чи стверджувальне речення? "Ми незабудемо про тебе??????" - се што? Люди, тать мало поучіться грамоти, аж противно читати ваші букви.

Л
Луч

Зачем так ставиться если бы он щас был живой и увидел это что ви пишите так бы уже через тиждень вас бы не было уже!! Ви просто щас героем робитеся и всьо.

Х
Хруст-тім

Де бле..я,ть шльом, комбінезон? Яке їхало таке і здибало. Хлоп певно хороший був, але без екіпіровки нєх..уу...й на трасі літати. Треба чим більше фото публікувати, щоб інші хрусти дивилися і думали своєю єдиною звивиною. + цих на газонах, газелях треба штрафувати, шо чортів!!! Там мабуть ні стопи, ні поворотники нііх.у.,я не видно було. Короче - на дорогах повнасрака!!!

ЛП
Лучки просто знайомі

Бл*ть бо вам язики подпалували, людиии ви себе розумієте шо пишете?!!! Ци ви уже вопще ви шо такі безстрашні такісьте борзі всі, а главноє колисьте віділи Газія та утікалисьте бо боялисьтеся. Говорите ош був Вася на понтований такий сякий, а ви тепер на себе увидьте ош ви які так ся тут понтуєте ги босьте у Лучках царями були... Роти свої вонячі позакривайте і не пишіть того шо не знаєте ви не Бог і вам не судити. Кіть такісьте всі такі борзі та уже вам писали у 22:00 на стадіоні у Лучках чекати будуть Васька спочивай із миром, ми твоє імя не дамо за чорнити

Л
Лучанин:(

Защо так????? Блин земля тебе пухом братишка R.I.P

Л
Луч

Если бы ви были на его месте зачем его осуждать смотрите за собой вот есть такая беда ДТП он был очень хороший?? R.I.P

ДН
До нижньo тварини

Кому i за що саме бажаеш такоi смертi ? Твiй васьяка летiв , сам у€б@вся в кузов,сам здох, а ти шукаеш винних !!! По-друге , я не сiдаю за кермо мотоцикла ...i не хочу, щоб такий тупорилий васька у€б@вся менi в « лобовуху» тому, що вiн - тупий понторез васька чоткий лисий а-ля мафiя чувак !!!

ДЛ
До Лучки Банда

Чесно даже сама незнаю якими треба бути людьми би за померлого так казати, сама його незнаю або це ДТП дуже трагічне красивий хлопець думаю про нього який молодий аж серце зжимається.. Прийміть мої співчуття. Хай земля йому буде пухом. А тим уродам бажаю того шо вони про померлого сказали. С.у.к.и

Л
Луч

Васька земля тобі пухом ти очень добр!!

Л
Луч

Хотяб Акелла и нарк чм0 тупое, а зачем ему было давать мото чтоб убиться с**ка та не этому конец он ещё молод ему дали кататься та и всё а он ещё и права не мал и без шлема на мото документов не было

ЛБ
Лучки Банда

Всі хто пишуть такі гнилі слова за Васю Бог вас покарає так і знайте, в коментах ви понти ріжете а в очі за Лучки слобо б боялись сказати. Слабо тепер приїхать у Лучки і розобратись з цим по муржський? Чекаю на вас о 22:00 к.ч. на стадіоні Великих Лучок побачемо хто кого і чи буде у вас сміливісьть хоть щось сказати про Лучки Уродии ви всі хто пише все гниле за Васю!!! А я тобі Васька бажаю землю з лебединим пухом,спи собі спокійно!

Л
Луч

Не исключено шо він не був нанюханий.останнім часом його было видео из сыном Акелла отиць його нарко курьер.у якого цього місяця біфлирт маски шота изъяли дурь Правда!!!!!!! акелла старий нарк*д**ер а малой Слава он продавал на***ту и в школе конфети раздавал с**ка дебили он этот тиждень гонял с Акеллом значить он что-то ему сделал, с**ка нар***мани!!!!! Акелла чм* еб*не!!

ДП
До правдоруба

На його місці ( перебачай за помилку)

ДП
До правдоруба

Ти така гнила людина... В тебе ні каплі жалості Якби ти був на твому місті уяви приятно би тобі було би за тебе так писали, ти себе не уважаєш Знаєш би тебе хтось знав і знав шо ти так пишеш за померлого затоптав би тебе і не замітив С*ка ти грьобана??????

З
знайомий

Люди Пацани ниє то не моторка яка починеться тай піде, розмова йдеся про життя! Совісь майте не приятно читати ту х**ю шо якісь недоразвиті пишуть! До чого туй понти і Лучки! вам у прикол писати про покійного то чого ви не знаєте!? На цю тему можна писати книжку ибо до недоразвитих не дуйде!!! Вічна тобі пам'ять Васька земля тобі пухом

Д
Девочка

До Всіх хто Васю так ображає По перше які говорять таке за померлого вилупки шкода шо материтися неможна Я незнаючи його немаю слів які ви мер.ькі в мене на очах сльози од того як ви за нього говорите. Дурні малявки нич не роблять лем строчать всяку фігню Яка вам радість з того шо такий красивий молодий хлопчик помер.. Чесно після таких слів задумовуєшся про людей які вони Ви люди вообще люди? Один тут розумник тут написав шо загребуть його, ти переживай би тебе не загребли і ще да кншн він сам був винен що так сталося но то не означає шо ви так маєте писати С*ки??????????

В
Вано

Одним дебілом однокліточним менше!!! Ідіота дараб. Вот до чого доводять дешеві лучанські понти!!!!

ЦВ
Цімборка Васі Газія

Вася спи спокійно,і нехай земля буде тобі пухом а тим хто радіє за тебе що тебе нема вживих він ще дорадіється! А тизавжди залишишся в наших серцях!!! Ми незабудемо про тебе??????

П
Пацан

Защоооо? Вася земля тобі пухом

ЛП
Лучки просто знайомі

Читаву ваші коменти та я ся просто поражаву ви шо такоє пишете це не у вас помер друг якого знають усі і цінують бо він Вася Газій був дуже хорошою людиною який нигде не лишав цімборів і рідних у біді таких як Вася є лише одиниці. Тим хто тепер радіє що Васі немає в живих не поспішайте радіти бо сміється той хто сміється останній так що так думайте шо пишете і говорите бо не знаєте що вас чекає завтра. Вічна тобі память Вася. Ти назавжди залишисся в наших серцях, спи спокійно

ЛП
Лучки просто знайомі

Читаву ваші коменти та я ся просто поражаву ви шо такоє пишете це не у вас помер друг якого знають усі і цінують бо він Вася Газій був дуже хорошою людиною який нигде не лишав цімборів і рідних у біді таких як Вася є лише одиниці. Тим хто тепер радіє що Васі немає в живих не поспішайте радіти бо сміється той хто сміється останній так що так думайте шо пишете і говорите бо не знаєте що вас чекає завтра?? Вічна тобі память Вася??ти назавжди залишисся в наших серцях ?? спи спокійно ??

Д
Друг

Васька пусть земля тоби пухом

В
Вася

до 12.09.2018 12:53 то не людина!!! то істота яка самовбилась та добре що інших не забрала із собою! там йому і місце!

Ж
ж

после этой смерти может пацики будут ездить в шлемах и не так газовать а просто напросто нарушил правила пдд, ехал бы 50км/ч объехал газон и жил бы себе дальше

Б7
Букі 7722

Шльом не одівають бо тоді не буде видно шо то за лев на моторці так газує мощно

.
...

До Мукачево Нет Виключіть коментарій Людина померла а тут обсужденіє

М
місцевий

хай земля йому буде пухом, а Бог судя... Винуватий сам... Добре що не забрав із-за своєї дурості інші життя. Ганяють тут як бешені... і не лише на мотоциклах, а й на машинах. На виїзді з села "гута їх морить", спішать дуже, нетерпиться їм ... Хочеш повернути в с. Руське, якщо їдеш зі сторони Ужгорода, то поворотник треба включати аш від монастиря. Бо так їх морить обганяти... А й так на обгон ідуть.. Що мотоцикл, що авто.. еден х... А на мотоциклах лиш і чути на ціле село, як воно летить, понтове.... Вот тобі і результат .. Вже другий долітався, на томуж самому місці, як і два роки назад... Хай би вже ту об'їзну дорогу побудували. І хоть в чотири ряди аби мали де літати. Ато в цьому селі чи ти пішоход чи на якому транспорті не знаєш що з тобою може статись з такими їздоками...мля..

Л
Лучанин

Не исключено шо він не був нанюханий.останнім часом його было видео из сыном Акелла отиць його нарко курьер.у якого цього місяця біфлирт маски шота изъяли дурь

3
312312

купити моторку за 1-2к зелені гроші є, купити шльом за 500 грн грош ниє

В
Вася

Що бидлота не освічена з лучок вирішила в інет зайти))) Яка швидкість у Ракошині? Якого фраса він там літав? а якщо в лоб влетів у малолітражку і потяг із собою водія чи пасажирів машини? Винуваті у його смерті це батьки що виховали такого урода! Здох на дорозі по своїй вині - молодець! Я таким все бажаю землю із осколками! Ви просто не знаєте коли із за таких уродів гинуть нормальні люди!

Ф
ф

МЕНІ ІНТЕРЕСНО УЧУТИ КОМЕНТАР АБО СТАТЮ ПОЧИТАТИ МУКАЧЕВО НЕТ ПРО ТО ШО УСІ МОТОЛЮБИТЕЛІ ЧИ НА МОТОРКАХ ЧИ НА СКУТЕРАХ ЯВЛЯЮТЬСЯ ДОНОРАМИ ОРГАНІВ - ТО ПРАВДА ШО ПІСЛЯ АВАРІЙ УСІ МОЛОДІ ЛЮДИ ЙДУТЬ НА ОРГАНИ ЧИ ТО МІФФФ?? ВОПРОС ДО МУКАЧ-НЕТ . щи раз ни крапк

Р
Рем

Проблема не в усопшому - Бог йому суддя: проблема в тому, що такі гонщики як на авто, так і на мото створюють смертельні ризики для нормальних учасників дорожнього руху. Війна на дорогах, як і катастрофа в нашихтлікарнях, війна на сході катастрофа в економіці та еміграція з України , - це цілеспрямований план массонського уряду по доведенню кількості населення України до 10 - 15 млн.

КЙ
кочало йовжі йовжійович

не смійте нич пуллого казати про гітлера тай сталіна. бо их уже ниє. дітвака жаль, бо не боло мозгу. не успів дорости уби поняв. добре ош не мамка даяка з дітьми путь переходила.10 году м їздив на спортови. мау сина що тоже лубить газовати. айбо пережилисьме, тай женився та перерус. фурт повторявим, дорога загального користування не сміє ся поуживати ги округ. доста уби мачка перед тобов ускочила, тай по тобі

С
саша

Обсуждения и диспуты необходимы - в них находится ИСТИНА (вполне возможно, где-то посредине). Умные люди учатся на ошибках других. Другим часто хватает и одной ошибки, но своей. Мудрость - это осознанный с годами опыт, но до этого нужно еще дожить. Для беспечных натур задача нерешаемая!

.
....

Мовчалиб ви всі Людини більше нема! І не нам її судити ! Наце є Бог Краще диві ця за собою,а не за іншими!!!! Всі такі правельні лиш чуже горе бачать і обсуждають!

Б
Байкер

Дійсно хлопця шкода, молодий і хороший . Але смерть глупа ( і хай хто що скаже, але воно так і є). Мотоцикл то не іграшка і тим паче не цяцька для понтів, а дорога загального користування - не трек. Скільки ще дітей і молодих людей має загинути, щоб це зрозуміти? Їзда на мото вимагає певних знань і навичок, а не лиш крутити ручку газу і поїхав.... я вже не говорю про засоби захисту, які були зовсім відсутні. Дане зіткнення говорить лише про одне.....

ПД
Правдоруб до тупаків із Лучок, Подгоряно

поперше не "отвічай" а - ВІДПОВІДАЙ, подруге сам свое прізвище напише, а вже потім висувай претензіції іншим так, як це НАШЕ ПРАВО писати під "ніком". Співчувайте мовчки таким ідіотам, бо що шукав - ТО Й ЗНАЙШОВ - СМЕРТЬ...туди таким придуркам саме дорога. Якщо би був НОРМАЛЬНИЙ то цього би НЕ СТАЛОСЯ!!! І нефіг тут слюні рощзпускати тіпа "шо ви тут пишите, чоловік помер", він ідіот САМОГУБЦЯ.

ЗЛ
З Лучок

Ви бля уроди шо говорите понторез я б хотів відіти вас на його місті ви

Л
Лучки

А хто це пише "су*а"то не пиши анонімно!!а отвічай за свої слова!! Ти пуста людина!!!

П
Подгоряно

Люди шо ви обще говорите???ви нормальні?літав не літав яка вже разниця пацана нема!!і це горе для його рідних і друзів!!

Л
Лучки

(((

Л
Лучки

Земля тобі пухом брате??

У
украіна

Земля тобі пухом брате !!!! жаль брате більше неувидемось не обіймемося брате мені тяшко без тебе буде!!

1
12345

Долiтався понторез ! Тепер буде трошки спокiйнiше в Ракошинi .Кожний день тут пролiтав , разiв 5 щодня ...пiд 150 км по селовi, с*ка !

:
:(

Жаль??

С
С14

Каждый день летал как псих

Г
Горонда

Співчуваю батькам((

Р
Рем

То як треба було летіти, щоб не змогти на мотоциклі вивернути вправо.

1
123

Без шолома! Глядав смерть, і знайшов. R.I.P.

Л
Лучки

Яка різниця людина потрапила в ДТП а ви обсуждаете!!! Звідки ви знаете що було і куда він летів! Судіть себе а не інших Земля тобі пухом????

Б
Букі

Зато блатують на моторках по Мукачеву. Типир го загребуть і понти нико невспомнить

M
McMurphy

Лучанин 22 роки , без шльома і без прав на мотоцикл

П
Правдоруб

Ще раз повторяюся, В ЯКИЙ ВЖЕ РАЗ!!! Не понтуйтеся за кермом, не випробуйте терпіння своєї долі. Дорога не любить гівнюків, які нехтують ПРАВИЛАМИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ!!! ДОТРИМУЙТЕСЯ ПДР бо вони НАПИСАНІ ЩЕ ДО ВАС - КРОВ'Ю подібних лихачів.

В
Васяааа

Мінус хрустик

.
.!.

а чи не забагато аварій стається останнім часом?

Читайте також