ДТП на трасі Київ - Чоп під Мукачевом: зіткнулися Mercedes і 2 мотоцикли. Усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО, Оновлено)

19
24

Усі ексклюзивні подробиці редакції Mukachevo.net вдалося дізнатися у поліції та медиків, а також на місці подій, де побував наш кореспондент.

Аварія сталася у районі с.Чинадійово о 14:55. 3 потерпілих госпіталізували до Мукачівської ЦРЛ.

2-є з них – з важкими травмами: у 48-річної жінки – повна травматична ампутація лівого стегна та розірвані легені, у 50-річного чоловіка – травматична ампутація лівого стегна та лівого плеча, він у дуже важкому стані, в нього вже була зупинка серця, наразі його життєдіяльність підтримує апарат штучного дихання. Ще один потерпілий має зламані дві кістки лівої гомілки.

Усі потерпілі закарпатці, з села Косонь, Берегівського району

Інші деталі аварії з'ясовуються, на місці працює слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією правоохоронців, водій Mercedes був напідпитку, перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу.

 

Один з очевидців аварії, який разом з потерпілим їхав у колоні байкерів, розповів як усе сталося: чоловік підтвердив попередню версію поліції, мовляв, водій Mercedes на шаленій швидкості заходив у поворот, перетнув суцільну смугу та збив перший мотоцикл з колони.

Дещо пізніше нашій редакції вдалося дізнатися, що рівень алкоголю в крові винуватця ДТП у 10 разів перевищував норму, а лікарім Мукачівської ЦРЛ вдалося врятувати життя постраждалим, хоча чи виживуть вони - говорити поки зарано, занадто важкі травми.

Наступного дня поліція оприлюднила офіційну інформацію щодо ДТП. Так, за фактом аварії було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження потерпілим.

Карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Водія «Mercedes» затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. 

У понеділок, 14 травня, стало відомо, що один з потерпілих у ДТП, 50-річний чоловік, помер у лікарні після усіх намагань лікарів врятувати йому життя.

У вівторок, 15 травня винуватця ДТП взяли під варту без права внесення застави. Чоловік визнав свою провину та висловив жаль, однак суддя обрав найсуворіший захід.

Коментарі

Ч
читач

Це лиш у нашому хворому суспільстві, а хворе тому, що розвелося багато бидла, можуть написати як у коментарі 17.05.2018 10:58 - " той що помер- не мажор а простий ветлікар!?Це дивакувате слово мажор у нормальних людей асоціюється зі словом бидло, а ще у нашому суспільстві ці мажори нібито мають право вбивати не мажорів. У нас не кастове суспільство, а просто треба бути людьми, бо може знайтися один ворошиловський стрілок і назавжди бидло забуде поняття мажор.

П
Підтримую

До речі так, повно машин по 20-40 тисяч доларів, а на мотоцикли думають, що обов'язково багачі, беушний байк середньої потужності коштує 3-5 тисяч... китайським мотоциклам, навіь новим, така ціна взагалі потолок. Но і ставлення до мотоциклістів як до відморожених дуже стереотипне.

ДВ
до Васі

не таке вже і дороге задоволення, такий чоппер можна купити за 5-7 тис дол, а якшо китайський то і за 2-3. той байкер що помер - не мажор а простий ветлікар.

В
Васі

Вася, а тепер представ собі, як пяна вигулявшаяся Балажка влетіла у Хресну ходу , шо байкери то люди, а ті шо йшли в Хресній ході то не люди? Бидлота має понести відповідальність за то шо насотворила, однозначно.Це буде наука і для всього іншого бидла(чтоб другим не поваднобыло) .

ДВ
До Васі

Якщо ще й хріняшська шл*ха не понесе кримінальної відповідальності за смерті безневинних людей, то іншим теж буде здаватися, що гроші вирішують усе і подібні випадки будуть до бескінечності. Балажка за скоєне має сісти в тюрму, а коли її випустять, то - вон з міста Мукачева, нема чого шльонд*ам тут воняти. І при чому тут гроші, коли там два трупа?! Хай тільки попробує суддя Придачук винести рішення що влаштовує Балажку!

В
Вася

Балажка це окрема тема, там колосальні гроші відвалили за неї. Плюс сім'ям загиблим файно відвалили що вони не мають претензії. У цьому випадку все по іншому, п'яний водій виїхав на зустрічну та позбивав байкерів. Тут він не окупиться так як це байкери. Діло в тому щоб дозволити собі такі байки потрібно мати не малі гроші, байкери це дороге задоволення, а якщо ще ці байкери знаходяться в якомусь клубі то водію чекати максимальний термін. Хоча я проти того щоб водій сів я за те щоб його закатали в асфальт! Просто представте що замість байкерів ви на машині із сім'єю, а пянь на встречку вилітає.

М
мукачiвець

Начати треба з Балажок, там за рулем бухала не лем мала і стара тоже, но сталося так шо менша двох убила, а стара ще шось пижиться, айбо допижиться

Р
Рем

Якби 20-30 таких злочинців за кермом ліквідувати, то у багатьох бажання сідати на підпитку за кермо і гасати - з високою ймовірністю відпало б.

Ї
ЇЇЇ

Ви читаєте новини і думаєте, що з вами такого не станеться. Сідаєте в машину, як на диван перед телевізором. І їздите так, що стаєте героями таких новин.

ДВ
До Ваня 2

От яскравий приклад як вирішуються проблеми в країнах де зброя дозволена. Адже кримінал завжди мав і буде мати зброю. А доброчесні громадяни - ні. Вони з самого початку не в рівних умовах з криміналом. А так все вирішується на раз-два і криміналу стає значно менше, а особливо упоротих взагалі відстрілюють без суда і слідства. Ця жінка ще його пожаліла. Інший на її місці би просто пристрелив і нічого б йому не було. І це правильно. https://youtu.be/X1f8zyMw7ms

Ю
ю

реєстрація "ЄВРОБЛЯХ" вирішить багато. Але більше вирішать камери, які автоматично зафіксують порушення ПДР і система (не суддя Іван Іванович) автоматично вишле автомобілю квитанцію. Непокараність є причиною вседозволеності. Даже май мала вош тоді хоче кусати як тигр. А треба під ніготь. Співчуваю мотоциклістам і їх рідним.

ДВ
До Ваня

І що буде, Іванку? Ще один любитель вирішувати за інших. Я знаю таких які за інших вирішували що їм треба і що не треба, а потім лагері, концтабори та інше. Воно завжди так закінчується коли хтось вважає що він може вирішувати за інших. Тому, Іванку, іди у жопу зі своїми бого-замашками. Зброя має бути у людей, бо лише це дає їм упевненість, а також відповідальність за свою сім'ю, місто, країну. Це кардинально змінює ставлення людини до свого життя. З "я нічого не вирішую" на "я господар в своїй країні". І закономірно в цих країнах найвищий рівень життя. А все тому що всяких дебілів які вирішують що вони найголовніші і найрозумніші і можуть за інших вирішувати дуже швидко відстрілюють. І влада рахується з людьми які вмить з доброчесних громадян можуть стати армією яка захистить свої права від свавілля. Ну а що стосується автомобілів то дуже добре що є євробляхи. Це збиває спесь з "національніх виробників" які охеріли вкрай. А ДТП з участю укроблях на декілька порядків більше.

В
Ваня

Розказую для умніків в яких слина тече коли кажуть шо то євро бляха виноваті. В 2006-2008 році ВАЗ 10 14 лада коштувалава 8000-10000 usd це була висока ціна й запобіжний захід що такі мудаки різні за 1000-3000 не куплять собі будари й як тепер ситуації . Нашим людям неможна дешеві авто це наш менталітет . В США можна зброю мати агу дозвольте в нас зброю й побачите шо буде

Т
тик

каждый байкер должен понимать что он на дороге возможная котлета

АЛ
АЛЕКСАНДР ЛЕВШАКОВ

ПОСЛУШАЙ МЕНЯ ДЫЛАЛЛ . ПОСЛЕ ТВОИХ КОМЕНТОВ ХОЧЕТСЯ ДАТЬ ТЕБЕ В ЕБУЧ.У ЕСЛИ ТЫ ЭТО ХОЧЕШ ТО МОЙ НОМЕР ТЕЛ.0505230866 МОТОЦИКЛИСТ ПРОТИВ ПЬЯНОГО БЫДЛА В КАПСУЛЕ АВТОМОБИЛЯ ЭТО ИГРА В ОДНИ ВОРОТА

Ж
жора

при чем там байкеры, ехали по правилам..... эта пьянь на мерседесе мог и в автомобиль влупиться....ампутировать руку и ногу водителю мерса

1
111

на відео видно номер польський RP6302*. євробляха, їм все пох...

М
Мішо

А што донгів на євробляхах?

П
Правда

Велика кількість дтп на трасі стається останнім часом, а все тому що ушльопки поліцаї, яким видали автомобілі Mitsubishi Outlander і т.д. які повинні патрулювати на трасі, калимлять по селам і всяким глушинам як бивші ппсники стоять і без причини зупиняють, та як не буде аварій на трасі?

1
123

машина пяна в жопу

ДД
До дилалл

То машина в них влупилася, ти болване! Причому туй байкери с понтами!!!

К
Коля

З чого ви взяли шо то байкери ?

Д
Дылалл

За понти потрiбно платити ; ногами, головою , руками I т.д . Задовбали цI байкери ! Сам намагаюсь iздити по ПДР -спокiйно, без газ/ тормоз , Але нI... завжди вискочить якесь Чм@ ,а байкерI та чудить , фiгньоI займаються ... будут iздитипо ПДР то I будуть живими... а так , менI iх шкода )

Х
ХХХ

Та бо ті байкери офігіли. Учора по встречнів через сплошну мало у мене не залитів, розумняк єден.

Читайте також