ДТП на Ужгородщині: Зіткнулись 5 авто, постраждало 7 людей (ФОТО ВІДЕО)

74
14

Аварія трапилась на трасі Київ-Чоп неподалік села Глибоке, що на Ужгородщині близько 11:00години.

Як дізналось Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала на місці, що зіткнулось 5 авто, серед яких 2 Renault Duster, Mercedes-Benz Vito, ВАЗ та ще один Mercedes-Benz.

Внаслідок ДТП 7 людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня: чоловік 1957 року народження, чоловік 1961 року народження, а також жінка 1991 року народження, жінка 1960 року народження, та ще 3-є людей.

На місці події поліція вивчила схему автопригоди. Поліцейські опитують очевидців аварії та встановлюють усі обставини аварії.

Слідчі по факту ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху.

На місці події, окрім працівників поліції та медиків, працювали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 14-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

Разом з тим патрульні перенаправляють автівки через село Глибоке, і публікують карту проїзду:

Нагадаємо, нещодавно сталась ДТП на трасі Мукачево-Берегове: Зіткнулись Hyundai та Volkswagen

Коментарі

ВД
Водій до Мукачивець 2

Я не літаю,бо маю клепки у голові,але навіть при швидкості 60-80 Км,якщо ловиш,то прощай колесо.А скидувати до 20 Км і 2-ї передачі на трасі не пробачать,бо дурачок дожене 100%. Мене бісить те,що влада тягне з усього податки на дорогу,а дорозі жопа.

М2
Мукачивець 2

Там перед Ужгородом летом полностью меняли покрытие. Не утверждаю что именно в том месте, так как ехал в маршрутке. А именно в маршрутке ехал из-за плохой дороги там.

1
13,54

Розумне зауваження.А чому на цьому відрізкови траси немає жодної ями.Це явне неподобство.Одна яма коштує около 1000 гривень.І що це за фірма,яка робить дороги без браку.

М2
Мукачивець 2

И самое обидное что из-за одного или двух и....в страдают в том числе еще и невинные луди, иногда и дети.

М2
Мукачивець 2

до 28.01.2019 15:37 (Варіанти два: або маневруєш,або міняй колесо.) А знизити швидкість, не варіант ? Вся проблема в скорости и дистанции. Чуть солнце снег растопило. Все куда-то летят, при чем так как буд-то лето и сухой асфальт.

П
пітьо

Дуже сумно що на даному відрізку шляху постійно трапляються дтп.Звичайно можна винити в усьому водіїв за їх неуважність але погляньте як бездарно спроектований даний участок дороги.Замість того щоб зробити хочаб по дві полоси в одному напрямку з розділовою смугою хлопці наліпили на свуй смак што попало.І сьгодні тоже ліплять ями поруч біля с.Великі лази на трасі.

В
Водій

Кожен день їзжу цією дорогою туди і назад.По перше ,як правильно пишуть,то дистанція і ще раз дистанція. Але головна проблема я думаю у стані доріг,бо часто доводиться виляти,об'їзжаючи ті кратери.Варіанти два: або маневруєш,або міняй колесо. Той Божий підйом у Глибокому (навпроти кафе Привал) вже скільки раз робили?І все одно одна і та сама яма робиться,як їхати в сторону Ужгорода.Скільки можна красти і так по дебільному робити,що 5 раз робили там асфальт,а яма ,як була так і є? Задовбали ,то якщо культурно і влада і Укравтодор.На вихідних був у Мукачеві.Дорога від мосту в бік Берегова (об'їзна),то просто...а робили коли?2-3 роки тому. Поки у нас не будуть саджати за таке і виставляти мілліонні штрафи,то і не буде доріг.Я за що плачу з кожного літру дізеля ?Де ті срані дороги? Мав "євробляху",але влада і того не дає.Пересів на машину з українською реєстрацією і шо?Де ті гроші з розтаможок? Шановні депутати і Укравтодор,щоб ви тими грошими подавились уже!

А
А

коли там вже будуть працюючі камери , дебіли котрі в берег на закритий поворот через суцільну валять паровозіком вже дістали там. йдеш собі там 100-110 а повз тебе через суільну такий паравозік пре куди!!! ??

Т
Троцкій

Я і кажу. Нашим людям не мож гладкі дороги. Нараз йдуть в лобову на зустрічку. Десь повзають по ямах, а виходять на асфальт і переклинює мозок.

Р
Рем

Проблемна зона: там через 150-200 метрів починається підйом з двохполоскою для обгону і одночасно звуження дороги для зустрічного транспорту, що їде в бік Мукачева - народ розганяється і йде в притик один позаду другого, щоб на підйомі встигнути обігнати. Якщо хтось попереду притормозив - ефект доміно гарантовано.

Д
Дюло

Як буде на догогах більше ям великих і малих, щоб їхали 5 км в на годину, то точно аварій не буде, а вулканізаційні будуть мати роботу і піде краще продажа зимньої резини.

Є
Євробляха

То все євробляхи...ой вже не актуально

Л
Лоці

Задовбали ці укробляхи!

1
1234

Нашим водіям треба мало культури водіння авто та не забувати що на дворі зима і швидкість то перша проблема на дорогах... Ще окрема вдячність ГУБЕРНАТОРУ та близьким до нього народним депутатам як Л..щ, Пе...Ка що переживають за область не словом, а ділом і за прекрасні дороги в Мукачівському районі, особливо дорога Мукачево рогатин...

Читайте також