ДТП на Возз'єднання у Мукачеві: вантажівка не протиснулася через "оленів" (ФОТО)

20
49

Аварія сталася близько 14:20 на одній з найпроблемніших вулиць міста.

За попередньою інформацією, вантажне авто АВЕ-Мукачево, повертаючи на вулиці Возз'єднання поблизу магазину "Меліса" у напрямку центрального продовольчого ринку та ТРЦ "Щодня", зачепила припарковане у неналежному місці (та стоїть знак "парковка заборонена") автомобіль марки Тойота.

Наразі деталі ДТП з'ясовуються, а рух вулицею заблокований.

Варто зауважити, що рух на Возз'єднання ускладнений вже кілька років, насамперед, через відверте нехтування водіями правил дорожнього руху, зокрема паркування - водії залишають автівки по обидва боки вузької, але завантаженої рухом вулиці.

Зауважимо, що зовсім нещодавно в аналогічний спосіб маршрутка ПАЗік не змогла завернути з вулиця Ярослава Мудрого на вулицю Миру і знесла передню частину припаркованої обабіч автівки.

Мукачево.Net

Коментарі

В
Василь

2 Любит наш народ когда срут им на голову

В
Василь

Полюбму винватий Аве )

З
Золтан

для 2 Баран тебе лоха зробив. Жиєш в країні а мови вивчити не можеш то треба ще більшого барана Слава Оресту ЛЮТОМУ

ДК
ДО КОМЕНТАТОРІВ

Почитала коменти і зробила висновок: Не буде у місті порядок доки у мешканців погляди на цю ситуацію, і не тільки, розбжні! Кожен тягне у свій бік, як "лебідь щука і рак". Починати треба з себе!

2
2

закарпатские БАРАНЫ - да налейте ему уже кислоты из старого аккумулятора на капот! Че вы такие тупые, или трусливые.

F
foregner

Вы представляете,в насколько сложной ситуации оказались органы наказания в этом случае?... Такие тачки имеют "крутелики",мажоры и им подобные. ЭТОТ контингент, вполне вероятно,может быть из число "особо приближённых"(или запросто входящих) в мэрию(потому так и паркуется))). Но ведь "маленькая"мусоровозка принадлежит хозяину.... А вот тут и возникает ,мммм,пикантная ситуация. Думаю,всё пройдёт тихо и без последствий для АВЕ,с её "суперэкономными" и "легковписывающимися" в узкие улицы Мукачева машинками,потму что сами себе наступили на ногу ))))))))))

ЧД
Читач до редакції

Перед тим, як представляти достойний портал, будь ласка вивчіть українську граматику. Справді, смішно читати. p.s Зараз ясно показано, який стан нашої скорумпованої держави, адже саме таким чином я переконаний, що дипломи купуються при наявності "курячого мозгу".

М
Мукачівці

а если на месте мусоровозки оказалась пожарная машина,тогда что?гори домик потому что я олень припарковал свой будар где хочу,мусорки ездят по графику,

Д
до345

Ти не маєш совісті: звідки у хазяїна "мерса" гроші на парковку ?

П
Пророк

Треба від водіїв легковушок права забрати на пару місяців, страхівки анулювати, а водія АВЕ нагородити і в відпустку відправити...!!!

G
goodboy

Слава АВЕ. АВЕ слава.

М
Мукачівець

Раніше колись давно мусорки їздили зранку .Чого неможна тепер так зробити ? Їздять собі як хочуть і коли хочуть в час пік...А у вівторок машина АВЕ у Кольчині поперла після снігопада на вулицю з крутим спуском !!! В ітозі заціпили жінку і знесли людям забор.

Х
Ххх

На жаль постраждав и мерс. Подивиться добре.

1
123

Надо запустить АВЕ по всем улицам - город очистится.

1
123

а це гарна ідея - кожного дня випускати на вулиці Мукачева подібну мусоровозку і зносити бампера і крила тим уродам котрі подібною парковкою заважають руху !!!!!!!

3
345

Дебіли!!! У 50 метрах підземний паркінг!! Так і треба!! УРА!

1
123

Тот мерседес каждый день там стоит. То на переходе, то на повороте, то между ними. Если не ошибаюсь, то это машина женщины, которая работает/владеет ювелирным магазином напротив. Может научит чему нибудь...

М
Мукачівець

По-перше на цій вулиці о шостій ранку робити нічого так як всі магазини закриті По-друге в спальних районах безпечніше проїхати вантажівкам до того часу як дітей випустите в школи та садочки. По-трете менти абсолютно не роблять свою справу а займаються казна-чим, навести порядку з неправильним паркуванням два-три дні роботи. Пи.Си. постраждала машина не оленя на тойоті а мерседес. http://clip2net.com/s/3cklVBi Також поставте себе на місце водія аве як йому кожного дня працювати коли спереду за-блоковано дорогу машинами а ззаді підпирають та грозяться по морді надавати за затримку руху.

Н
нр

коло закритих переїхздів все такі круті тачки кудась лізуть уперед перед чергою щоб проскочити першим як откривуть переїзд куда гаї позерать чи то не порушення ?????

ДМ
до мукачівки

Хай тоді бізнесмени наші відкриваються також о 5 ранку та й виносять мусорні баки))) прибирають сміття чи не прибирають - завжди небре для всіх. Подивіться як це робиться у європейських країнах - всюди сміття в жилих районах міст прибирається зранку або вночі.

М
мукачівка

нічого не зміниться з початком роботи патрульної служби))) люди у нас несвідомі - нажаль...а на рахунок АВЕ правильна думка вночі хай центр прибирають а після 9ти спальні райони, а не приїде в 5годин ранку біля 5ти етажки і ломозить як ідіот весь р-н прокидається!!!

А
Автолюбитель

Як раз на Гойди можна було б і о 9-й працювати, а в таких місцях як в центрі о 6-й. Я ще раз повторюю всі водії що паркуються так, піддають ризики себе і тих хто рухається цими вулицями. А з приводу працівників ДАІ , то тут взагалі все складно, можливо все зміниться з початком роботи патрульної служби (нової ).

Б
Бидло

Якщо комусь не любиться аве то пиз самі мусор убирайте, ху вам уходиш піда***

А
АВЕ!!!

Дуже добре, що АВЕ протаранила авто припарковані.Порядку нема і небуде, пару раз так заціпить вантажівка чиїсь іномарки, та може і буде порядок, інакше водії не будуть мати страх.

А
Автолюбителю

Не в 4-5 ранку, але в 6 рана на Гойди АВЕ збирає мусор

Г
громадянин

в нас люди нажаль бидло необтесане. треба громадянам організовуватися та заблокувати гаїшників у них у офісі хоть на тиждень, може тоді почнуть мало рипатися і за порядком на дорогах слідкувати, а якщо ні то взагалі до роботи не допускати. хоть не будуть бабло з людей косити))

5
5к5

Люди надеються на авось со мной не случиться,но иногда фортуна отварачивется как от водителя грузовика так и тойоти

ДС
До стоп

Тай ти закрий очі .

1
12345

Най тепер заплятять за то шо аве поцарапали

Д
Дааа

А ґазда тойоти думав ош шофер не розуміє яка машина дорожа тай рішить ближе притулитися до мерса оби обйіхати його тойоту а оказуеся розчарова шофер аве газду тойоти но нич од ниська буде думати ош кіть на проти стойіть мерс то траба глядати де напроти первак бо аве не спить

А
Аякшо

А якшо подивитися на цю справу по-іншому? Водій вантажівки АВЕ побачив дорогий мерседес, припаркований не по правилам, і рішив його обїхати, тому зачепив Тойоту.

С
Стоп

Мерседес "АО 5522 АМ" хіба не припаркований із порушеннм правил на пішохідному переході? Де ДАЇ? Всюди тотальна корупція...на все закриваються очі...

1
111

я вважаю,що людина де хоче там і ставить але має розуміти ризики ситуацій це як брати кредит в банку у долларах розуміючи,що можна зекономити копійку а влетіти на солідні гроші.

П
Простак

Купити у комунальну власність один БТР без зброї і курсувати ним по вулицях. Таким чином "очищати" вулиці від порушників ПДР. Може тоді будуть боятися "олені" а точніше "барани". І це кваліфікувати як САМООБОРОНА .

А
Автолюбитель

Щось в нашому місті ми не бачили Аве в 4-й та 5-й ранку

М
М1

... ОЛЕНІ НЕ МИТІ І НЕ ГОЛЕНІ... долбайоби!!!

М
Мукачівкі

Пані Мукачівка, я вибачаюсь, але в Європі машини які збирають сміття їздять навіть днем, зранку й наобіді. В цьому випадку водій сміттємашини не винен, винен той хто не дотримується дорожніх знаків і законів.

ТМ
То Мучички мерс там усе стоіть парадний?

Могло АВЕ йому мало двирьку полірнути, нараз би уділив жебрак 2 рублі на парковку

Г
га

жаль шо мерс не пострадав, було б ще більше шуму

М
Мукачівка

ДА! Їм працювати вночі! Всі граються у ВЕЛИКУ Європу, та давай вже у всьому, де машина з прибирання сміття їздить о 4-5 ранку! У цій ситуації винні всі!

В
вован

ещё и под знаком переход

Б
Белла

Та їм коли тоді працювати, вночі?

Б
Белла

Та тоді АВЕ коли працювати вночі . коли нема машин? В них теж багато роботи

А
Автолюбитель

не захищаю власника тойоти, але Аве лише в час пік прибирає сміття, чим створює затори. А проблемами паркування в таких місцях мають займатися відповідні органи, якщо на це і далі закривати очі то хоть все місто зробити з одностороннім рухом ефекту ніякого не буде.

М
Мукачівці

чудово!!!столько хороших новостей за сегодня

Ч
Читач

Частіше б такі ДТП на Воззєднання були без постраждалих людей. Достало вже це бидло, яке паркує автівки з порушеннм правил. На повороті Габермана-Воззєднання сьогодні якесь БИДЛО поставило свій синій жигуль прямо на повороті на зебрі. Шкода лиш одна вантажівка АВЕ їхала((( так би ще жигуль трохи подряпали...

1
123

А можна попросити кожен день так непротискатись, аби ці олені назавжди знали що порушуати правила дорожнього руху не можна!?????

Є
європейці

7 євроцентів шкода на паркінг - чудесія

С
Супер

От якби так кожен день було, то зразу би всі найшли 2 рублі на паркінг

Читайте також