ДТП в Хусті: зіткнулися Hyundai та мотоцикл Honda. Усі деталі трагедії (ФОТО, ВІДЕО)

37
6

За попередньою інформацією, аварія сталася в неділю, 29 квітня, близько обіду на центральній вулиці міста Івана Франка, неподалік автомийки.

Зіткнулися Hyundai Accent та байкери. Судячи із пошкоджень транспортних засобів, шидкість руху була чималою. Очевидці стверджують, що в результаті ДТП загинула 1 особа – жінка на ім’я Влада.

Згодом у коментарі нашій редакції поліція повідомила, що аварія сталася через те, що мешканець села Сокирниця, 1987 року народження, керуючи автомобілем марки Hyundai Accent рухаючись по вулиці Івана Франка, в напрямку центра Хуста, почав перетинати зустрічну смугу і не надав перевагу у зустрічному русі.

— В наслідок ДТП, пасажирка мотоциклу, 1986 року народження, мешканка Ужгорода, від отриманих травм померла. Водій мотоциклу з діагнозом політравми доставлений до лікарні, реанімаційного відділення. Пасажирка автомобіля, 1990 року народження, жінка з Сокирниці отримала ушкодження, а також дівчинка 2013 року народження. Вони перебувають у лікарні, — зазначили правоохоронці.

Коментарі

Ю
ю

То точно, літають доста низько, тому і стаються ДТП. Просто на мотоциклі швидкість не відчувається. І хочеться усіх обігнати. Але треба за себе думати (водіям мотоциклів як і пішоходам). Бо наслідки для них страшніші у тисячі разів ніж для водіїв.

Ш
Шофер

Коли мотоцикл тебе обганяє на швидкості 160-180 його просто не видно в дзеркало лиш звук чути.і 5 сек пройшло шо то їхало ко то був чорт його знає

КД
Колі Додо

Ось мотоцикліст їхав 55-60 (видно на спідометрі), все одно не врятувало. Мабуть і тут було шось подібне, просто мотоцикл важчий. https://www.youtube.com/watch?v=W7HZdi-z-Rk

ДД
До до колі

При 50 так Хюндай не розібєш, а на більшу швидкість Хюндай не мав розраховувати

ДК
До Колі

Так а шо ви їздите по зустрічній смузі, ще й у повороті? :D Якщо серйозно, то в більшості ДТП за участю мотоцикла з автомобілем винен водій автомобіля, така статистика. Ви просто не дивитеся за мотоциклами або взагалі не вважаєте їх за повноцінних учасників руху, а потім придумуєте відмазки "він так гнав, 300, не менше, смертники, хрустики". Можна їхати 50, а якийсь олень виїжджає напереріз прямо перед тобою.

К
Коля

Лиш потепліло і смертників на дорогах появилося дуже много. В мене самого в с.Шаян мало не залетів під колеса- їхали по зустрічній в повороті

Читайте також